Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbulduk
ben dilek, 33 yaşındayım bende artık yeter diyip zayıflamak isteyenlerdenim çalışmıyorum ( çok sıkıldım kendimden... 2 çocuğum var .. ilkinde doğum sonrası 86 kiloya çıktım diet yaptım 63 kiloya düştüm daha sonra bel fıtığı, iğne ilaç vs derken kendimi saldım, 75 e kadar çıktım ki asla bir daha kilo almayacağım demiştim sonra üzerine 2. hamileliğim derken yine 80 ni buldum. sonuç olarak bebeğim yaşına girecek yakında ve ben 84 kiloyum. artık ne dışarı çıkmak istiyorum ne de bişiler yapmak. inşallah desteğinizle mutlu günler yakında..

Son düzenleme:

üzülme canım sıkınca inan gidiyor o kilolar. benimde 7 aylık oğlum var 96 kilodan 72 ye geldim.hedefim 60 onuda görücem inşallah

Uygulamalı Psikoloji dergisinde yayınlanan araştırmaya göre, zayıf kadınlar, ortalama kiloda ya da şişman kadınlardan daha fazla para kazanıyor. Ancak aynı durum erkekler için geçerli değil.

Erkekler daha çok kazanmak istiyorsa kilo alsın, kadınlarsa zayıflasın! ABD’de yapılan bir araştırmaya göre, zayıf kadınlarla şişman erkekler daha fazla para kazanıyor. Uygulamalı Psikoloji dergisinde yayınlanan araştırmaya göre, zayıf kadınlar, ortalama kiloda ya da şişman kadınlardan daha fazla para kazanıyor. Ancak aynı durum erkekler için geçerli değil.

Obezlik geliri düşürüyor

Daha şişman erkekler zayıflardan daha çok gelire sahip oluyor. Aslında bir erkek şişmanladıkça geliri de artıyor, obezlik noktasına geldiğinde ise gelir düşmeye başlıyor. Wall Street Journal gazetesi, farklı beden ölçülerine sahip erkek ve kadınlar arasındaki gelir farklılıklarına bakılan araştırmada, uzmanların kayda değer uçurumlar tespit ettiğini yazdı. Ortalama kadından 11 kilo kadar zayıf olan kadınlar, ortalama 15 bin 572 dolar daha fazla kazanıyor.

Diğer yandan ortalama kilodaki bir kadından 11 kilo kadar şişman olan bir kadın ise ortalama meslektaşlarından 15 bin 572 dolar daha az gelir elde ediyor. Daha zayıf erkekler, şişman kadınlar kadar talihsiz: Onlar da ortalama ölçülerdeki erkeklerden 8 bin 437 dolar daha az kazanıyor. ABD’de bu araştırmayı eleştirenler de oldu. Kadınların erkeklerden daha az kazandığını söyleyen feminist gruplar, kadınların çok kazanmak için bir de iyi görünmek zorunda olmaları gerektiğini söyleyen bu araştırmanın ‘zalimce’ olduğunu söylüyor. Yapılan araştırmalara göre, kadınlar her durumda erkeklerden daha az para kazanıyor.

Radikal

arkadaşlar heryerde bela bu kilolar

aynen öyle, eğer ciddi sağlık sorunu yoksa fazla kilo vücutta taşınan yağ remen hammallık. yazık valla

çok kötü olsada menümü yazayım inş. çarşamba günü alışverişmi yapayı montiye başlayacağım yoksa hiç bir şey beni durduramıyo kan şekerimi dengede tutmam lazım benim tek ilacım monti...

öğleye doğru
karşık tost
akşam üstü
yarım tabak kabak yemeği, yoğurt

akşam
200 gr puding,1 avuç çekirdek

karar verdiysen kursuna falan git dijtallerden al bence cnm çok güzel çünkü

bizde 750 almıştık 3.5 sene önce annanem düğün hediyesi aldı yani satamam canım dur bakayım modeline

valla vaktim yok kurs için ama karar veremedim ya..

aslında bugün plates yapacaktım ama dışarı çıktık dikiş makinası bakmak için ama beğenemedim :))

ayy adaşım gelmişşşşş hoşgeldinnn :):):)

at çabuk üstünden o negatif enerjiyi biliyorum aslında sen gayet neşeli bir insansın çünkü bütün dilekler hayatı çok sever!

:)))))

ooo bu ne ki bak bnmkine :)))

sabah:
herşeyden yedim mükemmel bir kahvaltıydı

öğle:
1/2 tutku

akşam:
mercimek çorbası
haşlanmış tavuk
birascık makarna
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
üzüm
elma

dilekcim afiyet olsun cnm.bende bugün yapmadım platesi 1 gün durup 1 gün yapacağım yarın plates günü

evet canim eglendim biraz cocuklarin pesinde birazda pistte vakit gecti iste :)))

enerji depolu arkadasim benim valla masallah sana :))) yasinda verdigi enerji sanirim :)))

merhaba kızlar bende katıldım aranıza .. çok güzel paylaşımlarımız olacak inşallah

hogeldin canim aramiza

ellerine saglik canim

selam canlar nabersiniz bakim :)))
bende bugün bol bol gezdim
sonrada cocuklari banyo yaptir yatir derken yine bu saat oldu ve ben coooook yorgunum :))

buda menüm

sabah

1 kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
domates salatalik
kk peynir
3 tane zeytin

ara

yesil elma

öglen

1 tabak yagsiz taze fasulya
1 kase yogurt

ara

yok

aksam

2 dilim izgarada sucuk
1 dilim ekmek
ve tursu :))

2 litre su

spor yok malesef

bugün kü menüm

sabah bir dilim ekmekle tost kızıma da omlet yedrrken bir çatal ağzıma attım

ara bir bar vişne suyu

öğle 5 adet lahana sarması

ara bir bar süt

akşam 2 dilim peynir domates salatalık
su çok içtim
spor yok ama hareketli birgündü

Slmmmm kızlar günaydınnnnn...
Bugün o malum pazartesilerden benim için,hani hep tertemiz sayfa açılan ve diyete başlanılan pazartesilerden
Misafirlerim her ne kadar hala bende olsalar da ben diyetime başladım.zaten size yazdığımdan beri dikkat ediyordum bir de yürüyüş eklenince kilomda azalma var çok şükür bu da beni gaza getirmek için yeterli bir sebep..

Artık eskisi gibi gece kuşu derya yok! sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayan,oğluşunu kreşe hazırlayan bir derya var düzenim iyi yönde değişti anlayacağınız bugün de sabah çok az sütle mısır gevreği yiyip dışarı attım kendimi,oğlumu bırakıp 1 saat yürüdüm ve geldim evime (hala şu an yağlar hareket halinde hissedebiliyorum pıtır pıtır oynuyor) şimdi bir neskayfe yaptım keyif yapıyorum..

Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara tekrar hoşbuldukkkk...ben de aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım güzel bir dönem,güzel paylaşımlar ve sıkı kilolar vererek bu sefer mezun olabiliriz..

Gözün aydın Güldencim eminim rahatlamışsındır cumaya kadar ne şişkinlik ne ödem kalır kilonda farketme olur canım zaten sahalardan uzak olduğundan beri epey kilo vermişsin sen en son hatırladığımda 120kg civarıydı 10 kilosu gitmiş canım süpersin,baktım menülerde güzel ..bu sefer olacak inşallah hep beraber!

Kızlar bu arada bir iki yerle görüşmeye gittim ve haber bekliyorum sanırım artık bir iş kadını olacağım birine dün konuştum garanti olacak dediler şimdi haber bekliyorum yani her an işe başlayabilirim.inşallah benim için hayırlısı olur artık çok sıkıldım evde olmaktan kendimi körelttiğimi hissediyorum,biraz daha fazla işe yaramak eve katkıda bulunmak istiyorum ara vereli uzun zaman oldu umarım adapte sorunu olmaz çünkü hiç bi bilgimin olmadığı bir sektör işi yeni öğreneceğim vs.. biraz endişe var anlayacağınız!

Dilekcim enerjine maşallah canım umarım hep bu tempoyla,istekte olursun.. dikiş makinesi fikri yıllardır bana da hep cazip gelmiştir ama bir türlü fırsat yaratmadım.Ben bir şeyler yaratmayı,giysilerime falan kendimden birşeyler katmayı çok severim hep sade bir şeyler aldığımda üzerinde mutlaka oynama yaparım o yüzden makinayla harikalar yaratılabilir istedikten ve zaman ayırabildikten sonra..bebek falan olmadan al canım kullanmayı öğrenmiş olursun ve bana kalırsa almışken de bir kere al çünkü bu tarz aletler satıp yenileyim dersen çok ucuza gider yani eğer becerebilirim diyorsan dijital olanlardan al yıllarca kullanırsın derim..
bu arada yeni yaşın şimdiden kutlu olsun canım,umarım güzel sürprizler yaşatır sana bu yaş.. (sen anladın onu )

deryacım güne süper başlamışsın süpersin ve böyle devam edersin inşallah

inşallah iş olayında olur
bnde çok istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum en azından şu fazlalıkları vereyim ozmn

bn ise 128 e kadar çıktım ((78:

deryacım inş. olur işin.evde oturmak çok sıkıcı gerçekten.bende başlayacağım inş.bu sene formasyona başvuracağım inş.gittiğimiz yerde de dersane yada özel okluda başlamak istiyorum,ceylinde kreş yaşına gelmiş olacak hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…