Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün harika cnm,karatay ve monti gibi diyetler kan şekerini dengelediği için açlık hissin ve tatlı krizlerin olmuyor ve çok güzel kg veriyorsun hemen sonuç alıyorsun.

menün güzel reyhancım vayy platese başlıyorsun demek hadi bakalım 3 kişi olduk yok mu arttıran...

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli....
Ayşecim azracım sizin isminizi görünce atladım hemen. Tanıdık başka kim varsa hepinize selam olsun...

gayeeeeeeeee hoşgeldin bacım nerelerdesin uzun zamandır uğramadın gelsene takıma yeniden vaz mı geçtin diyetten yoksa,neler yapıyorsun taşındın mı ev alacaktın en son hatırladığım arada uğra yaaa

herkese günaydın iyi haftasonlarıı

ne yapıyorsun cnm ne alemdesiin
özledim gııııı

waay eski günleeeer

valla bende sizi özledim. eski takıma çok bakındım ama hepiniz gitmiştiniz. ben aynı alemdeyim. kilo olarak 90 lara kadar çıkıyodum nerdeyse. bu ara biraz sıktım 83 filan oldumç. yani eski halimdeyim. koca bir 0 şu an.
siz ne alemdesiniz. nasıl gidiyor...

ayşecim ben takımdan ayrılalı o kaaa oldumu. ev alalı nerdeyse 10 ay filan oldu. ufak minik bişiy aldık ev mi ev işte.
kilo vermekten vazgeçmedim 2 aydır çok fazlalaşan kilolarla uğraşıyom bi 5 kilo filan verdim. burdan ayrıldığım kilodayım yani 83 lerdeyim.
sen nasılsın neler yapıyonus...

teşekkür batuhanım çok naziksin

bende iyiyim cnm hayırlı olsun eviniz,küçükte olsa kendi evin ileride satar büyüğünü alırsın cnm.gelsene takıma birazda biz sıkalım seni ver kgları

bende iyiyim cnm hayırlı olsun eviniz,küçükte olsa kendi evin ileride satar büyüğünü alırsın cnm.gelsene takıma birazda biz sıkalım seni ver kgları

sen aldında ben gelmedim mi. sigarayı bırakmıştım bi sene sona tekrar başladım dı. bu ara yine sigara bırakma derdindeyim. önümüzdeki hafta filan isterseniz girerim aranıza...

sen aldında ben gelmedim mi. sigarayı bırakmıştım bi sene sona tekrar başladım dı. bu ara yine sigara bırakma derdindeyim. önümüzdeki hafta filan isterseniz girerim aranıza...

inş. bırakırsın bırakmışken niye başladınki canım ya,bak bu sefer kurallarımız çok katı ha hadi bekliyoruz

arkadaşlar bu takıma kabul edildim ama listeyi göremedim... liste nerede
hoşgeldin cnm
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

Son düzenleme:

ilgine teşekkürler canım... o zaman beni cumaya kadar deneyin.... ve cuma başlıyayım...:) 1 elkimden itibaren başlamak istiyorum ... kaybedecek vaktim yok çünkü....

ilgine teşekkürler canım... o zaman beni cumaya kadar deneyin.... ve cuma başlıyayım...:) 1 elkimden itibaren başlamak istiyorum ... kaybedecek vaktim yok çünkü....

çağırıldığın andan itibaren başlamış sayılırsın aslında aslında deneme süresi 2 hafta ama kişi sayımız az olduğu için 1 haftanın sonunda kurallara uyan düzenli paylaşımda bulunanlar listeye alınacaklar cnm.şimdi kendini tanıtır mısın

adım sevda... evli iki çocuk annesiyim...çalışıyorum... kilomu şu an bende bilmiyorum... son dönemde hepten saldım... tartılıp cuama günü bildireceğim... şimdilik bu kadar... bi de liste kaçıncı sayfada... kaç kişi var ve kilolar ne durumda görmek istiyorum da...

handeryacım hoşgeldin bol paylaşım bekliyoruz o zaman senden kurallar daha da sıkı oldu ona göre kendime güveniyorum diyorsan buyur gel canım hoşgeldin

derya hoşgeldin sen başardın bir daha başarırsın eminim yalnız bol bol paylaşım istiyoruz

handerya sende tekrardan hosgeldin canim

Hoşbulduk kızlar yaz bitti kiloları alan döndü yine kürkçü dükkanına:)) elimden geldiğince paylaşımda bulunurum tabi ama bu hafta sonu beni mazur görün ev 3 çocuk 4 büyük şeklinde ,kalabalık bir halde..hizmet etmekten,çocuk peşinde koşmaktan yazmaya pek fırsatım olmuyor..yediklerimi yazmıyorum çünkü misafir olunca o da diyete uygun olmuyor pzt den itibaren yazarım ama bu hafta yürüyüş yaptım o yüzden mutluyum :))

unutmadan dün size yazarkenki kilom 71,5 bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek?

iyi geceler handerya:93:

Slmm canım gece görmemişim bi okuyup çıkmıştım..
handerya abla????????
benim tanidigim handerya demii???
80-89 takiminda 2 sene önce sanirim?????
kaptandin???
beni hatirladinmi? egerki oysan :44:
Evetttt aylincim ta kendisiii!
nasılsın görüşmeyeli buralarda olduğuna göre hala ikimizde mezunlar kervanında değiliz,merak ettim kaç kilosun hala 2 ileri bir geri mi? 8. takımda ne yapıyordun sen de yeni üyemisin? gelmek istersen bekleriz canım

oooo takım şenlendi walla çok sevndm

gayem yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle otur
sigarayaı geçen yıl başında 7 ay bırakmıştın tekrar mı başladın eferim sna al sana bir oklava
anılım nasıl böcüüük öp bnm için
takıam hmn giriyorsun 83 dee olman ii birşey aslında en azından 90 değilsin o yönden bak

birde bugünden itibaren sırf protein ve sebze türü beslenmeye karar verdim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-49.html

bizde dahil tüm takımların listesi burda

bu arada hoşgeldnz takıma

biz bu hafta sonuncu olduk
ama haftaya birinciyiz inşallah

derya seni sahalarda görmek istiyoruzz
hemide bol bol

bugün tartılsan iyi olur başlangıç kg gerekiyor cuma günü de yeniden tartılıp bildirim yapman gerekiyor cnm.birde hedef kg kaç

üzgünüm arkadaşlar....özel nedenlerden dolayı katılamayacağım aranıza....bildireyim dedim... ilginize teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…