ayşeceylin menümü paylaşıyorum
kahvaltı:
2yumurta
domates
salatalık
sivri biber
fındık
öğle yemeği:
melemen
yoğurt
akşam yemeği:
etli bamya
salata
karatay diyetinde; ekmek,makarna,pilav ,meyve vebulgur yok bol su içiyorsun akşam 7 den sonra birşey yemiyorsun.iyi geceleeeeeeeeer:90:
selam canlar bu saate burda ne isin var demeyin bende bilmiyorum :))))
ama kk ya gün boyu giremedim icimde kaldi simdi girebilmisken yazim dedim
menüm
sabah
1 yumurta
1 kepek ekmegi
1 sekersiz cay
domates salatalik
kk peynir
3 zeytin
ara
yesil elma
öglen
bol bol yesil salata
aksam
kinadaydim 1 tane kiymali pide yedim
2 litre su
2 saat yürüyüs
nasipse pazarteside platese basliyorum vatana millete hayirli olsun :)))
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli....
Ayşecim azracım sizin isminizi görünce atladım hemen. Tanıdık başka kim varsa hepinize selam olsun...
ne yapıyorsun cnm ne alemdesiin
özledim gııııı
waay eski günleeeer
valla cok iyi gidiyorsun canim devam et
hosgeldin canim aramiza
canim cok özür dilerim ama netimdemi sorun var bilmiyorum ama kk ya girmekte zorlaniyorum bu ara ki bu saate kadarda giremedim
cok özür dilerim canim benim zaten sabittim
handerya sende tekrardan hosgeldin canim
ayşecim ben takımdan ayrılalı o kaaa oldumu. ev alalı nerdeyse 10 ay filan oldu. ufak minik bişiy aldık ev mi ev işte.
kilo vermekten vazgeçmedim 2 aydır çok fazlalaşan kilolarla uğraşıyom bi 5 kilo filan verdim. burdan ayrıldığım kilodayım yani 83 lerdeyim.
sen nasılsın neler yapıyonus...
bende iyiyim cnm hayırlı olsun eviniz,küçükte olsa kendi evin ileride satar büyüğünü alırsın cnm.gelsene takıma birazda biz sıkalım seni ver kgları
sen aldında ben gelmedim mi. sigarayı bırakmıştım bi sene sona tekrar başladım dı. bu ara yine sigara bırakma derdindeyim. önümüzdeki hafta filan isterseniz girerim aranıza...
hoşgeldin cnmarkadaşlar bu takıma kabul edildim ama listeyi göremedim... liste nerede
hoşgeldin cnm
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...
ilgine teşekkürler canım... o zaman beni cumaya kadar deneyin.... ve cuma başlıyayım...:) 1 elkimden itibaren başlamak istiyorum ... kaybedecek vaktim yok çünkü....
handeryacım hoşgeldin bol paylaşım bekliyoruz o zaman senden kurallar daha da sıkı oldu ona göre kendime güveniyorum diyorsan buyur gel canım hoşgeldin
derya hoşgeldin sen başardın bir daha başarırsın eminim yalnız bol bol paylaşım istiyoruz
handerya sende tekrardan hosgeldin canim
iyi geceler handerya:93:
Evetttt aylincim ta kendisiii!handerya abla????????
benim tanidigim handerya demii???
80-89 takiminda 2 sene önce sanirim?????
kaptandin???
beni hatirladinmi? egerki oysan :44:
adım sevda... evli iki çocuk annesiyim...çalışıyorum... kilomu şu an bende bilmiyorum... son dönemde hepten saldım... tartılıp cuama günü bildireceğim... şimdilik bu kadar... bi de liste kaçıncı sayfada... kaç kişi var ve kilolar ne durumda görmek istiyorum da...
Hoşbulduk kızlar yaz bitti kiloları alan döndü yine kürkçü dükkanına:)) elimden geldiğince paylaşımda bulunurum tabi ama bu hafta sonu beni mazur görün ev 3 çocuk 4 büyük şeklinde ,kalabalık bir halde..hizmet etmekten,çocuk peşinde koşmaktan yazmaya pek fırsatım olmuyor..yediklerimi yazmıyorum çünkü misafir olunca o da diyete uygun olmuyor pzt den itibaren yazarım ama bu hafta yürüyüş yaptım o yüzden mutluyum :))
unutmadan dün size yazarkenki kilom 71,5 bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek?[/B][/FONT]
Slmm canım gece görmemişim bi okuyup çıkmıştım..
Evetttt aylincim ta kendisiii!
nasılsın görüşmeyeli buralarda olduğuna göre hala ikimizde mezunlar kervanında değiliz,merak ettim kaç kilosun hala 2 ileri bir geri mi? 8. takımda ne yapıyordun sen de yeni üyemisin? gelmek istersen bekleriz canım
adım sevda... evli iki çocuk annesiyim...çalışıyorum... kilomu şu an bende bilmiyorum... son dönemde hepten saldım... tartılıp cuama günü bildireceğim... şimdilik bu kadar... bi de liste kaçıncı sayfada... kaç kişi var ve kilolar ne durumda görmek istiyorum da...
üzgünüm arkadaşlar....özel nedenlerden dolayı katılamayacağım aranıza....bildireyim dedim... ilginize teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?