menün harika cnm,karatay ve monti gibi diyetler kan şekerini dengelediği için açlık hissin ve tatlı krizlerin olmuyor ve çok güzel kg veriyorsun hemen sonuç alıyorsun.
menün güzel reyhancım vayy platese başlıyorsun demek hadi bakalım 3 kişi olduk yok mu arttıran...
gayeeeeeeeee hoşgeldin bacım nerelerdesin uzun zamandır uğramadın gelsene takıma yeniden vaz mı geçtin diyetten yoksa,neler yapıyorsun taşındın mı ev alacaktın en son hatırladığım arada uğra yaaa
herkese günaydın iyi haftasonlarıı
arkadaşlar bu takıma kabul edildim ama listeyi göremedim... liste nerede
45 dk platesimi yaptım
selam canlar allah muhabbetinizi artirsin insallah :))
cok seviniyorum takimi canli görünce yaz boyu azimle bekledik simdi sonucunu aliyoruz ne güzel
birde elifi geri getirebilsek((
bende simdi cikiyorum hazirlanip dügüne gidiyorum dügün sezonu acildi yandik valla :))))
öpüyorum hepinizi görüsmek üzere
şimdiden nice yıllara canım.
ben yarın başlamayı düşünüyorum spora bir aksilik olmazsa inş.
45 dk platesimi yaptım
spora başladım başlamasına ama diyet moduna giremiyorum bir türlü nasıl olcak bilmiyorum tatilde olmuyo dikkat etmek zaten şimdi de birden eve gelip yalnız kalınca sıkıntıdan yemek istiyorum alışana kadar kendimi frenleyemeyeceğim sanırım
45 dk platesimi yaptım
deryacım ve diğer yeni arkadaşlarım HOŞGELDİNİZ ben takımın abur cubur manyakııı :))))
ilk sen kutladın canım çok sağol :):):)
ooo süper başlamak bile başarmanın yarısı!
aynen ya bende bugün tempolu yürüyüş yaptım 120 dk ama konu yemek olunca tok olsam bile sıkıntıdan yiyorum :/ galiba el alışkanlığı..
keşke meyveye alışsam..
yarında platese başlamak istiyorum acaba haftada kaç gün yapsam malüm iş beni fena yoruyo..
TickerFactory.com yazan altındada kilo verme cetveli nasıl yapabilirim lütfen cevap:44::44:
tümden herkese merhabalar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
menümü veriyorum,sabah
4 kaşık menemen 1 tahinli poğaça
1 bardak çy
öğle artı akşam
1/2 tabak patates yem
1/2 tabak spagetti
benden bu kadar
ayşecim ben günlük 5 mesaj belki yazamayabilirim. biliyosun oğlum durmuyo ama menümü kesin veririm. ayrıca doktoroyada başladım haftaya dersler başlıyor. artık yaz boyu yaptığım paylaşımlara sayıver canım. gaye evinde güle güle otur. handerya ve profit merhabalar ben ufuk
ben hafta 4-5 gün yapacağım inş. cnm.meyve ile benimde aram yok malesef.tatilden önce ne iyiydim ne kararlı ne iradeli şimdi çöktüm resmen ya haftaya alışverişe çıkıp montiye uygun şeyler almam başlama lazım
kg takviminden anlamıyorum ben cnm diğer arkadaşlar yardımcı olurlar sana
bugün
sabah
2 çatal yumurta
2 dilim ekmek,peynir domates
arad 1 muz
öğlen
1 tabak makarna,yoğurt
akşam
100 gr puding
ufukcum 5 msj çok değil günlük sen yazmaya çalış yine de, çünkü sadece menü yazıp çıkınca takımla tam bir paylaşım ve bütünleşme olmuyo canım.
menün bugün tam bir karbonhidrat bombası olmuş ufukcum afiyet olsun..
45 dk platesimi yaptım
bundan sonra böyle olıcak inş.
düğün sezonu geç kalmış biraz sizin oralarda reyhancım
bence gayet iyi menün :))
benimki bugünlük böyle inşallah zamanla düzelteceğim :)
sabah:
2 poğaça
1 bardak vişne suyu
öğle:
1 fincan şekersiz neskafe
1/2 tutku
akşam:
bi kaç tane nugget
2 dilim ekmek
1 bardak ice tea
ara:
1/2 muz
1/2 armut
menülerini çok beğeniyorum cnm maşallah çok güzel gidiyorsun şuan kaç kgsunbugün yediklerim
kahvaltı:
2haşlanmış yumurta
domates
salatalık
biber
öğle yemeği:
türlü
yoğurt
akşam yemeği:
levrek buğlama
salata
bol su,şekersiz çay, kahve
arkadaşlar ben çocukluğumdan beri diyet yapıyorum diyetisyenden tek farkım benim diplomam yok
yani epey tecrübeliyim denemediğim diyet kalmadı şu an karatay diyeti yapıyorum ara öğünleri aradan çıkardım çokta iyi oldu 2 saatte bir mutfağa gitmekten diyette olduğumu unutamıyordum onun için çook agrasif oluyordum inadına yedikçe yiyesim geliyordu şimdi hatırlamıyorum bile birde akşam 7 den sonra yememeye alışabilsem zaten o başlıbaşına bir diyet zaten bütündiyetisyenler bu konuda hemfikir
iyi geceleeeeeer
ayşe ceylin pilatesi ebru şallı ilemi yapıyorsun
iste menüm
sabah
1 krep
3 tane kasar peyniri ( kücük kesilmis )
3 zeytin
1 sekersiz cay
domates salatalik
ara
yesil elma
öglen
mercimek corbasi
1 kepek ekmegi
1 kase yogurt
ara
yok
aksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik et sote
biraz turcu (dügün menüsüydü ))
3 litre su
1 saat yürüyüs
TickerFactory.com yazan altındada kilo verme cetveli nasıl yapabilirim lütfen cevap:44::44:
poğaçalar dışında senin menünde iyi aslında dilekcim ne zman başlıyorsun platese cnm
menülerini çok beğeniyorum cnm maşallah çok güzel gidiyorsun şuan kaç kgsun
evet ebrunun selülit savarı dvdsini yapıyorum basenlerimi inceltmek için,çokta faydasını gördüm callantics ve ebru düzenli yapıyordum tatilden önce çok fazla kg vermemiş olmama rağmen herkes çok zayıflamışsın incecik olmuşsun dedi tatilde o yüzden spora devam...
reyhancım senin menünde gayet güzel cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?