Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın hanımlar dün ınternette bir sorun vardı menümü bildiremedim bugün ki menümü bildiririm bir mani çıkmaz umarıııııııım

günaydın hanımlar dün ınternette bir sorun vardı menümü bildiremedim bugün ki menümü bildiririm bir mani çıkmaz umarıııııııım

günaydın hanımlar dün internette bir problem varıdı menümü bildiremedim bugün birsorun çıkmaz inşaallah sizi haberdar ederim menümden

sanırım hala bir sorun var aynı mesajı 3kere yazmama sebeb oldu ama sonunda 3nüde göndermiş:84::84::84::84::84::84:

gayet iyi gidiyorsun tebrik ederim seni canim

günaydın kızlar

1,5 bardak ılık su ile güne başladım daha doğrusu diyete başladım . hadi bakalım bismillah

hadi bakalim bol azim diliyorum sana

günaydın kızlar
sonunda regl oldum gibi
allaha bin şüküür

gözün aydin canim

cok sevindim canim senin adina erken yatip kalmka gercekten cok güzel sen biraz fazladan kusuydun :))) saka biryana umarim böyle devam edersin

günaydın hanımlar dün internette bir problem varıdı menümü bildiremedim bugün birsorun çıkmaz inşaallah sizi haberdar ederim menümden

sorun olmaz canim benimde bu ara cok oluyor ya giremiyorum yada netim sorunlu ama insallah kisa zamanda sorun hallolur

bu arada kızlar sınıf annesi oldum
bnm deyişimle sınıf anası

hadi bakalim hayirli olsun

deracim unutmusum umarim basvurunda kabul edilir eminim bunun üstesindende gelirsin ve isi cabucak ögrenirsin

bu arada selam kizlar nasilsiniz bakim
benim gün erkenden basladi esimi ise yolladin evleri toparladim simdide oglumu krese götürecem
sonra bir yemege bakiyor is insallah
aksama insallah görüsürüz birileri olurda sohbet ederiz ya

merhaba kızlar
dietim tam gaz devam ediyor.. diete başlayınca ilk 3-4 gün nedense birşey yemiyorum . yesem devamı gelecek çünkü biliyorum şu ana kadar pek bişi yemedim. yeme faslım bitince her şeyi yazarım. azimliyim

bugün ne yedim

sabah 2 ısırık tost

ara 1 bar m.suyu

öğle 1 kase domates çorbası(peynirli)

ara yok

akşam 1 kaşık tavuk sote

suyu çok içtim

ve bol hareket 20dk yürüyüş

yakışır azracım senin minik cadı 1. sınıfa mı başladı şimdi
evt cnm cadı 1.sınıf oldu

iyi gidiyorum ama ki sonuç yok batuhncım

bu ticker ı yaptım, çizelgeye yapıştırıyorum ama uygun formatta değildir diyor yardımcı olabilirmisiniz

yaptığın yeni aldığın linki buraya kopyalaıyabilirmsn bir

iyi akşamlar hanımlar
Bugün Yediklerım:
KAHVALTI:
2tane yumurta
salatalık
domates
biber
ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ:
karnıyarık (KABAKTAN TAM DİYETLİK tarifini vericem umarım beğenirsiniz)
cacık
AKŞAM YEMEĞİ:
Yumurtalı fasülye kavurması
salata
bu arada midemde yumurta ağacı çıkmazsa iyi yada yakında civciv çıkarıcam
KABAKLI KARNIYARIK TARİFİ:
kabağı soyup (dikey)ikiye bölüyorsun içlerini hafif oyuyorsun bir fırça yardımıyla kabakları hafifçe yağlıyorsun fırına veriyorsun kabaklar yumuşayıncaya kadar tavada minik doğranmış tavuk etlerini pişinceye kadar soteliyorsun kabak
ların içine dolduruyorsun üzerine biraz kaşar rendeliyorsun işte hafif ve lezzetli bir diyet yemeği
AFİYET OLSUUUN

menün 10numara yine canım.karnı yarık tarifide süpermiş bende deneyeceğim mutlaka

azarm senin menünde güzel canım.

ben coştum yine... yarın eşim evde ben uğrayama pek haberiniz ola canlar...

selam kızlar tüm gün yediklerim

1 şeftali

4 adet eti form

1/2 armut

1 cola zero

1 nescafe

1 türk kahvesi

akşam yemeği olarak da 6 kaşık salata 1 kaşık bulgur pilavı. bolca su... çok sıvı bir menü olmuş

Son düzenleme:

canım yediklerin çok az bu şekilde kg veremzsin sadece vucudun su kaybeder sonrasında da sana + olarak döner.
protein tüketimi çok önemli kg vermek için menünde hiç protein yok cnm buna dikkat et derim

canım yediklerin çok az bu şekilde kg veremzsin sadece vucudun su kaybeder sonrasında da sana + olarak döner.
protein tüketimi çok önemli kg vermek için menünde hiç protein yok cnm buna dikkat et derim

ilk 2-3 gün böyle oluyorum sonra kendiliğinden düzeliyor.sonra peynir, light yoğurt, light süt diye devam ediyorum , zaten yemek zorundayım çünkü emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…