bugün kü menüm
sabah bir dilim ekmekle tost kızıma da omlet yedrrken bir çatal ağzıma attım
ara bir bar vişne suyu
öğle 5 adet lahana sarması
ara bir bar süt
akşam 2 dilim peynir domates salatalık
su çok içtim
spor yok ama hareketli birgündü
günaydın kızlar
1,5 bardak ılık su ile güne başladım daha doğrusu diyete başladım .hadi bakalım bismillah
günaydın kızlar
sonunda regl oldum gibi
allaha bin şüküür
Slmmmm kızlar günaydınnnnn...
Bugün o malum pazartesilerden benim için,hani hep tertemiz sayfa açılan ve diyete başlanılan pazartesilerden
Misafirlerim her ne kadar hala bende olsalar da ben diyetime başladım.zaten size yazdığımdan beri dikkat ediyordum bir de yürüyüş eklenince kilomda azalma var çok şükürbu da beni gaza getirmek için yeterli bir sebep..
Artık eskisi gibi gece kuşu derya yok! sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayan,oğluşunu kreşe hazırlayan bir derya var düzenim iyi yönde değişti anlayacağınız bugün de sabah çok az sütle mısır gevreği yiyip dışarı attım kendimi,oğlumu bırakıp 1 saat yürüdüm ve geldim evime (hala şu an yağlar hareket halinde hissedebiliyorum pıtır pıtır oynuyor) şimdi bir neskayfe yaptım keyif yapıyorum..
Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara tekrar hoşbuldukkkk...ben de aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım güzel bir dönem,güzel paylaşımlar ve sıkı kilolar vererek bu sefer mezun olabiliriz..
Kızlar bu arada bir iki yerle görüşmeye gittim ve haber bekliyorum sanırım artık bir iş kadını olacağım birine dün konuştum garanti olacak dediler şimdi haber bekliyorum yani her an işe başlayabilirim.inşallah benim için hayırlısı olur artık çok sıkıldım evde olmaktan kendimi körelttiğimi hissediyorum,biraz daha fazla işe yaramak eve katkıda bulunmak istiyorum ara vereli uzun zaman oldu umarım adapte sorunu olmaz çünkü hiç bi bilgimin olmadığı bir sektör işi yeni öğreneceğim vs.. biraz endişe var anlayacağınız!
günaydın hanımlar dün internette bir problem varıdı menümü bildiremedim bugün birsorun çıkmaz inşaallah sizi haberdar ederim menümden
bu arada kızlar sınıf annesi oldum
bnm deyişimle sınıf anası
evt cnm cadı 1.sınıf olduyakışır azracım senin minik cadı 1. sınıfa mı başladı şimdi
iyi gidiyorum ama ki sonuç yok batuhncımgayet iyi gidiyorsun tebrik ederim seni canim
hadi bakalim bol azim diliyorum sana
gözün aydin canim
cok sevindim canim senin adina erken yatip kalmka gercekten cok güzel sen biraz fazladan kusuydun :))) saka biryana umarim böyle devam edersin
sorun olmaz canim benimde bu ara cok oluyor ya giremiyorum yada netim sorunlu ama insallah kisa zamanda sorun hallolur
hadi bakalim hayirli olsun
merhaba kızlar
dietim tam gaz devam ediyor.. diete başlayınca ilk 3-4 gün nedense birşey yemiyorum . yesem devamı gelecek çünkü biliyorumşu ana kadar pek bişi yemedim. yeme faslım bitince her şeyi yazarım. azimliyim
bu ticker ı yaptım, çizelgeye yapıştırıyorum ama uygun formatta değildir diyoryardımcı olabilirmisiniz
iyi akşamlar hanımlar
Bugün Yediklerım:
KAHVALTI:
2tane yumurta
salatalık
domates
biber
ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ:
karnıyarık (KABAKTAN TAM DİYETLİK tarifini vericem umarım beğenirsiniz)
cacık
AKŞAM YEMEĞİ:
Yumurtalı fasülye kavurması
salata
bu arada midemde yumurta ağacı çıkmazsa iyi yada yakında civciv çıkarıcam
KABAKLI KARNIYARIK TARİFİ:
kabağı soyup (dikey)ikiye bölüyorsun içlerini hafif oyuyorsun bir fırça yardımıyla kabakları hafifçe yağlıyorsun fırına veriyorsun kabaklar yumuşayıncaya kadar tavada minik doğranmış tavuk etlerini pişinceye kadar soteliyorsun kabak
ların içine dolduruyorsun üzerine biraz kaşar rendeliyorsun işte hafif ve lezzetli bir diyet yemeği
AFİYET OLSUUUN
selam kızlar tüm gün yediklerim
1 şeftali
4 adet eti form
1/2 armut
1 cola zero
1 nescafe
1 türk kahvesi
akşam yemeği olarak da 6 kaşık salata 1 kaşık bulgur pilavı. bolca su... çok sıvı bir menü olmuş
canım yediklerin çok az bu şekilde kg veremzsin sadece vucudun su kaybeder sonrasında da sana + olarak döner.
protein tüketimi çok önemli kg vermek için menünde hiç protein yok cnm buna dikkat et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?