iyi geceler kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim ne yiyip içtiğimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim
dün menümü verememiştim şimdi yazayım barii.
kahvaltı
1 domates
1 salatık
5-6 sap maydanoz
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm. kepekli ekmek
çay
ara
elma
öğle
3 kaşık makarna
3 adet köfte
3 kaşık yogurt
ara
sekersiz ,çay kayısı
akşam
süt ve 3 kayısı
4 badem
ufukcum gıpta ile okuyorum menülerinibilmeni isterim
kızlar ben birsey duydum , yemeklerden önce içilen su kalori yakmaya yardımcı oluyor ve az yediriyor bunu biliyoruz zaten ama yemekten hemen içilen su kilo aldırıyormus. hatta sadece bu alıskanlıgı bırakarak bile yılda 2-3 kilo veriyormussun. siz bununla ilgil birsey biliyor musunuz, yemeklerden sonra içilen su, yemeğin sindirilmesini yavaslatıp falan kilo yapar mı?
evet açıklaması mantıklı gercekten ben hiççç öyle düşünmemiştim , ben yemekten 1 sn önce ve 1 sn önce gayet bol su içiyorum :) kocaman bir yanlış koyuyorum haneme :) bu arada azrasılam= gülden oluyordu değil mi :) arkadaşlarımızın isimlerini öğrenmem biraz zaman alıcak galiba :26:
günaydın kızlar
meliha ben seni hatırlayamadım hangi dönemde ayrıldın ayrılış sebebin neydi
meliha diye benden bahsettin sanırım canımben şubat ayında bazı ailevi sağlık konuları yüzünden netten uzaklaşmak zorunda kaldım. şimdi yeniden döndüm. umarım alırsınız yine aranıza.
evet cnm ismim gülde azrasılada bnm cadı kız oluyor sizin ismnz nedir?
birde bilenen koca bir yanlış var suyla alakalı yemekten önce içilen su şişkinlik(tokluk) yapar diye hayır öylede birşey yok
onun için yemekten önce ve sonrası 30dk sıvı alımını kesmek lazım
bu arada ara öğün olarak bir kahve içtim, çok azıcık süt tozu koydum ofiste süt kalmamış
öğle yemeği olarak da 150-200 gr arası bir parça tavuk
bir ayran
iki üç kaşık pilav
birkaç patates
dünkü akşam menümden sonra bugün de pek birsey eksilmiş gibi olmadı o yüzden aksam öğünümü sadece meyveyle geçireceğim sanırım :) öptüm sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?