Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar? geneli okuyunca menüler gayet formda olmuş bence.
bende akşam yemeği olarak

fırında tavuk(poşette)
yanına salata yedim

yeni bir hafta başlıyor. heyecanlanıyorum

merhaba kızlar, hepinize güzel günler dilerim...
ben tekrar nete girmeye başladım ve tekrar gruba katılmak istiyorum. aranıza alır mısınız beni yine? çok kilo aldım ve sizin motivasyonunuzla zayıflamaya başlayabilceğimi düşünüyorum.
beni de alın aranıza lütfen

günaydın iyi bir hafta dilerim herkese

bugün günüm var ancak akşama girebilirm nete bilginiz olsun

dün menümü verememiştim şimdi yazayım barii.
kahvaltı

1 domates
1 salatık
5-6 sap maydanoz
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm. kepekli ekmek
çay

ara
elma

öğle

3 kaşık makarna
3 adet köfte
3 kaşık yogurt

ara
sekersiz ,çay kayısı

akşam
süt ve 3 kayısı
4 badem

günaydın kızlar

meliha ben seni hatırlayamadım hangi dönemde ayrıldın ayrılış sebebin neydi

süper bir menü

günaydınnnn kızlarr :)
dün evlilik fuarı gibi koşuşturmalar içinde cok düzenli olmasa da dikkat etmeye calıstımm.
bu arada geçmiş cevapları tekrar okudum süper bir grubumuz var hepiniz cok tatlısınızz :)

pazar günü menüm;

sabah iki büyük bardak su, ılık limonlu su
20 dk egzersizler - hala her yerim agrıyor :)
kahvaltı- 2 cherry domates, salatalık
şekersiz çay
iki dilim kepekli ekmek
bir dilim jambon
peynir- biraz kaşar

öğle yemeği yiyemedik, akşam yemeği ile öğle yemeği birarada oldu - saat 6 gibi ;
yemek için hep beraber hatay sofasına gidildi dikkat etmeye calıstım ama biraz kebap, daha fazla ara soğuklarla idare etmeye çalıştım ve ayran.
gece de bol su içtim. umarım öğle ve aksam biarada olduğu için bu öğün affedilirm :) ama hep birlikte dısarıda olundugunda gercekten zor oluyor

neyse bu sabah; evde kahvaltı edemeden ofise geldiğim için yarım simit + ayran oldu.

şimdilik bu kadar :)

ufukcum gıpta ile okuyorum menülerinibilmeni isterim

teşekkür ederim canım. seninkileride ben çok beğeniyorum. kız ben sizin gelininizim habern ola benim eşimin babası adanalı annesi muğlalı. ondan seviyon sen benim menüleri.

menüm
ıspanaklı börek 2 dilim
1 bardak süt

öğleden sonra
kısır

akşam
kavun

günaydın kızlalar
ayşaciğim ben 2gün yokuum babamlar hacca gidiyor onları yolculamaya gideceğim kardeşimin bilgisayarı var ama aktifmi bilmiyorum girmeye çalışırım giremessem haberin olsun en geç çarşambaya görüşürüüüüz

kızlar ben birsey duydum , yemeklerden önce içilen su kalori yakmaya yardımcı oluyor ve az yediriyor bunu biliyoruz zaten ama yemekten hemen içilen su kilo aldırıyormus. hatta sadece bu alıskanlıgı bırakarak bile yılda 2-3 kilo veriyormussun. siz bununla ilgil birsey biliyor musunuz, yemeklerden sonra içilen su, yemeğin sindirilmesini yavaslatıp falan kilo yapar mı?

bn yemekten 30 dk önce ve yemek yedikden de 30 dk sonra sıvı alıyorum
önceside sonrasıda böyle olmalı
çünkü yemekle içilen su katıların yumuşamasına ve daha çabuk geçişinn olmasını sağlıyor
bu durumda açlık hissi daha çabuk oluşuyor

evet açıklaması mantıklı gercekten ben hiççç öyle düşünmemiştim , ben yemekten 1 sn önce ve 1 sn önce gayet bol su içiyorum :) kocaman bir yanlış koyuyorum haneme :) bu arada azrasılam= gülden oluyordu değil mi :) arkadaşlarımızın isimlerini öğrenmem biraz zaman alıcak galiba :26:

evet cnm ismim gülde azrasılada bnm cadı kız oluyor sizin ismnz nedir?

birde bilenen koca bir yanlış var suyla alakalı yemekten önce içilen su şişkinlik(tokluk) yapar diye hayır öylede birşey yok

onun için yemekten önce ve sonrası 30dk sıvı alımını kesmek lazım

cok tesekkür ederim güldencim, yanlıs bildiğim neler varmıs. hemen düzeltiyorum bunları .

bu arada benim adım gülşah :)

bu arada ara öğün olarak bir kahve içtim, çok azıcık süt tozu koydum ofiste süt kalmamış
öğle yemeği olarak da 150-200 gr arası bir parça tavuk
bir ayran
iki üç kaşık pilav
birkaç patates

dünkü akşam menümden sonra bugün de pek birsey eksilmiş gibi olmadı o yüzden aksam öğünümü sadece meyveyle geçireceğim sanırım :) öptüm sizii

günaydın kızlar

meliha ben seni hatırlayamadım hangi dönemde ayrıldın ayrılış sebebin neydi

meliha diye benden bahsettin sanırım canım ben şubat ayında bazı ailevi sağlık konuları yüzünden netten uzaklaşmak zorunda kaldım. şimdi yeniden döndüm. umarım alırsınız yine aranıza.

meliha diye benden bahsettin sanırım canım ben şubat ayında bazı ailevi sağlık konuları yüzünden netten uzaklaşmak zorunda kaldım. şimdi yeniden döndüm. umarım alırsınız yine aranıza.

evet cnm kusura bakma yanlış yazmışım ismini.gercek adın nedir cnm kendini tanıtır mısın.sağlık sorunlarınız düzelmiştir inş. eğer düzenli paylaşımda bulunursan neden olmasın tabiki takıma alırım.

handerya yine paylaşımın çok az cnm msjlarını göremiyorum günlük en az 5 yazmak zorunlu diyoruz lütfen kurallara uyalım kızlar..

bak bende dikkat edeyim buna hiç dikkat etmiyordum güldencim

menün pilavı yada patatesi yemseydin çok iyi bir menü olabilirdi cnm hem patates hem pilav olmamış yanyana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…