günayyydııınnnnnnnnnn :)
sabah ; 2 bardak su
1 greyfurt
yarım bardak ayran ( sabah sabah :)
bir dilim kasar salatalık ve domatesle yapılmıs sandvic
mutlu bir gün diliyorum kızlarr
oğlanın beslenmesine kek yaptım şimdi. kekin dibini sıyırıp bir güzel yerken yakaladım kendimi:)) şimdi bunu kahvaltıdan mı saysam acaba. of allahım yaa şu ayakta atıştırma huyumdan bir türlü vazgeçemiyorumm. otomatiğe takmış bünye.
bu cuma 79.9 da olsa 7 li rakamları görmek istiyorum artık
günayyydııınnnnnnnnnn :)
sabah ; 2 bardak su
1 greyfurt
yarım bardak ayran ( sabah sabah :)
bir dilim kasar salatalık ve domatesle yapılmıs sandvic
mutlu bir gün diliyorum kızlarr
oğlanın beslenmesine kek yaptım şimdi. kekin dibini sıyırıp bir güzel yerken yakaladım kendimi:)) şimdi bunu kahvaltıdan mı saysam acaba. of allahım yaa şu ayakta atıştırma huyumdan bir türlü vazgeçemiyorumm. otomatiğe takmış bünye.
günaydın bayanlar bugünde başka günüm var
ama kaçırmıyorum sizde şahitsiniz
şu deryay ya tekrr bakım halen banlımı
kızlar alarm alarm ofiste hep birlikteyiz döner sipariş ettiler, yemek üzereyimyemek zorunda kalıorum cok zor durumdayım vallahi. söz veriyorum iki gün yemek yemicem !
selam kizlar cok cok cok özür dilerim ama 4 gündür hastayiz coluk cocuk
yatagimizdan hic kalkmadik desem yeri bir cocuklari doyrumaya kalktim sonra geri yattik ne zordu allahim ya
haliyle burayada giremedim cok özür dilerim
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
arkadaşlar annanem çok kötü çarşamba akşam tuvalette düşmüş perşembe bulduuk o günden beri yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı beyin ana damarı tıkalıymış ondan olmuş dua edin arkadaşlar nolur çok kötüyüm43:
geçmiş olsun reyhancım grip mi oldunuz
canım menü süper
bu arada tek seker bile olsa seker bizi mahvedio biliosun :) sıfır kalori ve aspartam içermeyen tatlandırıcılar var hem de sekerden daha güzel bir tat veriyor, denemelisin :)
selam kizlar cok cok cok özür dilerim ama 4 gündür hastayiz coluk cocuk
yatagimizdan hic kalkmadik desem yeri bir cocuklari doyrumaya kalktim sonra geri yattik ne zordu allahim ya
haliyle burayada giremedim cok özür dilerim
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
aaaaa ben gerbaranın msjını yeni gördüm ne zaman yazmış çok üzüldüm rabbim acil şifa versin inş. iyileşir
menüm
sabah 1 activia yoğurt 1 yumurta (rafadan)
ara rus salatası 1 kaşık(yoğurtlu)
öğle 1 kaşık sebzeli tavuklu pirinç pilavı (bn sadece sebze ve tavuğundan aldım) 1 kaşık patates püresi 2 kaşık salata
ara yarım dilim kek yarım dilim börek
akşam yok
cnm bnm k.bakma msjnı şimdi gördüm
bugün günüm vARrdı bndelerdii
yoğun geçtii
bak bu menünü beğenmedim amaböööööööörek adanalıların deyişiyle) olmamış ama genel itibariyle çok ii
özellike akşamları süper
işte senle bni kan çekiyor
adanaya gelrmsnz pekiii
saol canım bilmem mi aslında hiç kullanmazdım ama canım çekti heralde diyet moduna geçtim diye :)))
:))))
çoooooooook geçmiş olsun(( havalarda bi alem ondan galiba yada okuldan mı geldi?
aynen ya çok geçmiş olsun
bence gayet iyi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?