Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm:

1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
5-6 sap maydanoz
1 kepekli ekmek
şekersiz diyet sütlü kahve

elma

zeytinyağlı fasulye
1 kepekli ekmek
yoğurt

çay- 3 ad. kayısı

yeşil salata
ızgara tavuk
ayran

bugünkü menüm:

1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
5-6 sap maydanoz
1 kepekli ekmek
şekersiz diyet sütlü kahve

elma

zeytinyağlı fasulye
1 kepekli ekmek
yoğurt

çay- 3 ad. kayısı

yeşil salata
ızgara tavuk
ayran
1 kepekli ekmek

heart adın sibel miydim unuttum kusura bakma cnm bu ara yeni üye alımı fazla oldu karıştırıyorum menün güzel cnm afiyet olsun

bende yazayım
sabah
kendi yaptığım domates sosu
2 dilim ekmek
1 yumurta
salatalık
öğlen
maraş usulu dondurma
akşam
yarım porsiyon türlü
roka
meyveli soda

bu arada baskülüm bozuldu eşime söyledim merkeze giden olursa cuma gününe kadar bana yeni bir baskül bul yetiştir diye inş. cumaya kadar gelir yeni baskülüm

cnm bnm k.bakma msjnı şimdi gördüm
bugün günüm vARrdı bndelerdii
yoğun geçtii

bak bu menünü beğenmedim ama böööööööörekadanalıların deyişiyle) olmamış ama genel itibariyle çok ii
özellike akşamları süper

işte senle bni kan çekiyor
adanaya gelrmsnz pekiii

ayşec,m derya banlı gözüküyor şuan mail aktivasyon bekliyor yazıyor yani ceza değil
belki farkında değildir faceden yazayım bn ona

bu arada evde değilm kardeşimdeyiim
eve gidim rahar rahat bakıım

menümü veriyorum arkadaşlar
gün bnde am süper 0 kaçamkala kapattım

sabah 1 activia yoğurt

ara 8 fındık

öğle 1 kaşık tavuk

ara 1 bar çay(tatlandırıcılı)

akaşam bir but ızgara 3 mantar salata

selam kızlar nasılsınız?

gözlerimden uyku akıyor hemen menümü yazayım :)

sabah:
1 kaşık pekmez

ara:
1 bardak tek şeker çay

öğle:
fırın tavuk
bi kaç tane kızarmış patates
yarım porsiyon pilav
salata

ara:
yarım nektarin
2 tane erik

akşam:
balık ızgara
salata
1 dilim ekmek

ara:
1 bardak tek şeker çay
1 tane kayısı,incir,ceviz

nasılım :)))))

bak bende dikkat edeyim buna hiç dikkat etmiyordum güldencim

menün pilavı yada patatesi yemseydin çok iyi bir menü olabilirdi cnm hem patates hem pilav olmamış yanyana..

aysecim haklısın pilavı cok seviyorum en kısa zamanda vazgecmem gerek :/

bu arada bugünkü menümün devamı ; ara öğün bir muz.
aksam da öğle yemeğini telafi etmek üzere sadece 1 elma ve 1 seftali :)

bugün bir yazıdan sabah ac karnına yenilen greyfurtun cok faydalı oldugunu ögrendim yarın sabah ilk işim greyfurt :) bu da yanlıs bildiklerim-öğrendiklerimdense beni uyarın kızlarr .

eve geldiğimde öldürücü egzersiz dvd'mle bir 20 dk daha calıstım, bacaklarımın agrısından topuklu ayakkabı giyemiorum :) ama gercekten işe yarıyor sanırım.

canım menü süper

bu arada tek seker bile olsa seker bizi mahvedio biliosun :) sıfır kalori ve aspartam içermeyen tatlandırıcılar var hem de sekerden daha güzel bir tat veriyor, denemelisin :)

günaydın arkadaşlar
teknik arıza nedeniyle dün giremedim
dünkü menümü yazayım

sabah
300 ml süt toz karışım

öğle
2 sigara böreği

akşam

1 peynirli poğaça
1 kk kutusu helva
2 yk karnabahar yemeği
2 dilim ekmek
1 elma

bu sabah henüz bişey yemedim

günaydın kızlar.

cnm börek,poğaca helva diyet menüsünde epey uzaklaşmış menun

günayyydııınnnnnnnnnn :)

sabah ; 2 bardak su
1 greyfurt
yarım bardak ayran ( sabah sabah :)
bir dilim kasar salatalık ve domatesle yapılmıs sandvic

mutlu bir gün diliyorum kızlarr

Greyfurtun faydaları ve yararları

Greyfurt meyvesi zaten oldukça besleyici bir besindir. C vitamini ve diyet lifleri açısından oldukça zengindir.
Glisemik indeksi düşük olan bu meyve, kandaki insülin düzeyini düşürerek vücudun yağ depolamasına engel olur.
Greyfurt meyvesinin son zamanlarda yapılan bilimsel araştırmalarda kandaki insülin seviyesini azalttığı ve açlık hissini bastırdığı ispatlanmıştır.
Greyfurt ve greyfurt suyunun içerisinde bulunan yağ yakıcı bitkisel enzimler de doğal bir zayıflama ilacı gibi etki göstermekte ve kilo verilmesini sağlamaktadır.
Greyfurt’un yağ yakıcı özelliği sayesinde tüketilen et ve proteinli gıdaların bağırsaklarda yağa dönüşmeden yakılması ve vücut dışına atılması sağlanır
Sırf greyfurt tüketerek bir kişinin 3 ayda 3 kilo zayıflama sağladığı ABD deki üniversitelerde deney gruplarına yapılan çalışmalarda ortaya çıkmıştır.

oğlanın beslenmesine kek yaptım şimdi. kekin dibini sıyırıp bir güzel yerken yakaladım kendimi:)) şimdi bunu kahvaltıdan mı saysam acaba. of allahım yaa şu ayakta atıştırma huyumdan bir türlü vazgeçemiyorumm. otomatiğe takmış bünye.

:) tatlım bir bardak da cay kahvaltı öğünün olsun
atıstırmalarının motivasyonuna zarar vermesine izin verme bir sonraki öğün daha dikkat edersin ve dengelemiş olursun.

günaydın kızlar

öncelikle dün için üzgünüm.
arkadaşımı kahveye çağırdım. sohbet muhabbet sonra akşam yemeğine kaldılar. ne yaptımsa yedim.

abartıya kaçmadım tabiki ama pek de diyet menüsü sayılmazdı. zaten 1 e doğru gittiler. giriş yapamadım o yüzden

bu sabah itibari ile kilo veremedim ama şükürler olsun ki almadım da...

inşallah bu cuma sonuç daha iyi olacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…