Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dilekcim sende kaloriyi düşürmüşsün ne güzel bir ben giremedim diyet moduna offff offfffff

bende yatıyorum birazdan herkese iyi geceler yarın inş. eşim evde olacak uğrayamam fazla öpüldünüz kızlar

selam kızlar ne haber benide aranıza alırsanız sevinirim
daha öncede katılmıştım bu takıma zayıflamayı tek başıma beceremiyorum
79.9 oldum kafayı yicem hedefim 68 umarım basarırım

günaydın kızlar
nasılsınız bakayım. bu maydanozlu limonlu form çayını beğendim. inşallah bi faydası olur. bu arada cuma gününe bişi kalmadı ama ben hala 8 lerdeyim

günaydın kızlar
nasılsınız bakayım. bu maydanozlu limonlu form çayını beğendim. inşallah bi faydası olur. bu arada cuma gününe bişi kalmadı ama ben hala 8 lerdeyim

şu önümüzdeki 2 akşam hiç birşey yemesen meyveyle geçiştrsen eminim ki cuma sabahı 79 u görür ve sana ciddi manda motivasyon olur dilakacım

günaydın kızlarrrr

vallahi ben kebaplar dönerler iyice sacmaladım dimi :) cok mtusuzum cok. bir de regl olucam karnım içine gitmeye baslamıstı simdi yine siskin
neyse bu sabah cantama meyve doldurdum, sabah kahvaltım suanda; light sütlü kahve ve 1 muz

öğle ve aksam yemegi olarak da meyve yicem galiba :) öptüm tatlılarımmm

afiyet olsun da muz pek diyet değil :44:

yeşil elma gayet iyi diyette. adım dilek ama takımımızda 2 dilek olduğu için bana dileka diyebilirsin. senin adın ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…