Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın valecim menünde göze batan bişey yok tatlm pilavı az yemişsin ekmek de yememişsin dengelemiştir onu bence gayte güzel

oğluşla kahvaltı yapalım birazdan kreşe gidicek kuzum bugün benim kursda başlıo ama gidemem sancım hala var
dün spora gidemedim bugün akşama kadar toparlıyamazsam bugünde gidemem :2:

günaydın valecim menünde göze batan bişey yok tatlm pilavı az yemişsin ekmek de yememişsin dengelemiştir onu bence gayte güzel
gecmiş olsun tatlım ya adet sancısı mahvediyo insanı
canım orda yediğim kek beni rahatsız etti bugünde dayanamadım makarna yedim

bir kaç saat yokum gelince görüşürüz kızlar..

bugünkü menümü yazayım fazla yiyorum gibime geliyor ama sağlıklı beslenmek istiyorum aç kalmak istemiyorum
SABAH
2 dlilim ekmek
bir dilim salam
bir dilim peynir
domates ,salatalık

ÖĞLEN
bir kase mercimek çorbası
bir kase yoğurt
iki köfte
bir dilim ekmek
AKŞAM
2 patates,bir yumurta(kaynamış),domates salatalık yicem

aralarda bol su ve liptonun kiraz saplı karışık bitki çayını içiyorum

göze batan birşey yok cnmm

menüm

sabah 3-4 kaşık mercimek çorba

ara 1 nescafe 1çay

öğle 4 kaşık patates sulusu 2 kaşık p.pilavı az turşu

öğle azcık çukulata

akşam 2 ısırık sıkma 3 kaşık taze fasulye

doğacım patates fazla bana göre bide akşam yemeğinde eğer patates yemezsen sadece yumurta yersen süper olur.

güldenim reglin yakın sanırım azıcık çikolata

iyi akşamlar menümü yazıyorum
KAHVALTI:
kılasik karatay kahvaltısı
AKŞAM YEMEĞİ:
ezogelin çorba
patlıcan yemeği

günaydın canım

sedacım allah analı babalı büyütsün canım
cok tsk canim amin

günaydın kızlar..
yeni arkadaşlara bende tanıtayım kendimi 26 yaşındayım.aralık 23 de 4 senelik evli olacağım
2.5 yaşında bir prensesim var
edebiyat mezunuyum çalışmıyorum

Allah bagislasin canim esinle yavrunla nice mutlu seneler gecirirsiniz ins

ay canim yaa seni cok iyi anliyorum dogum oncesi bende cok kotu oluyordum regl dönemlerimde resme ilk gununu hastanede serumlarla geciriyordum sanciyla bayginliklar geciriyordum cok sukur simdi iyiyim arada bir oluyor yine dr.bir hap verdi sirf kadinlarin özel gunlerine has onu kullaniyorum.canim biraralar bende sancili oldgm donemlerde dr tavsiyesiyle dogum kontrol hapi kullanmistim (4 yil oncesi) kilo problemi yapti ayrica bazi arkadaslarin yüzünde tuglenme problemleri oldu ins sende olmaz memnun kalirsin.tekrar gecmis olsun canim

hoşbulduk sümeyyecim adım seyide galiba ismimizi yazmada bir sakınca yok
26 yaşındayım.adanalıyım canım 29 günlük evliyim çalışıyorum.şimdi burdayım aranızdayım.

ay canim benim daha cicim aylarindasiniz yani.Allah mutlulugunuzuda sevginizide ilk gunki gibi daim etsin ins sumeyyecim.sende hos geldin tekrardan

merhaba kızlar bende menümü vereyim
sabah
1kk peynir
1haş.yum
1 dom
1 dlm ekmek
öğle
tarhana çorbası
1 dlm ekmek
akşam
2 adet kuru patlıcan dolması

güldenciğim bakıyorumda 102 olmuşun maşallah
işte azim budur

akrabamın damadıda darendeli onun soyadı kekeç tanıyonmu geçende yazdım görmedin heralde.

yeni arkadaşlar maşallah bi hız başladınız
gayeciğim sen kendini bi daha tanıtırmısın canım senide beynime bi yerleştireyim tüm sancı çekenlere regl yüzünden acil şifalar
şimdilik öpüorum canlar benim oğlan diş çıkarıyoda pek mız mız giremiyom fazla

cnmm işdeykende bakıom ama cvp yazamıom okuduydumda cvp veremediydim sonrada unuttum :)))
bak kekeç soyisimini tanımıyorum walla demekki tanımadıklarımda varmış
bu arada menün herzmn ki gibi

kizlarrr bu gunku menumu yaziyorum

SABAH: 1Dilim kepekli tost ekmegi 1 tabak mercimek corbasi
ÖGLE : canim bir sey istemedi 10 üzüm tanesi ve sutsuz sekersiz kahve
AKSAM: balik buglama ve bol limonlu karisik salata

birazdanda elma yicem nasil

ufukcum menün harika yine

güldenim o kadar olur elbette ama tahmin ettim 2 gündür yiyorsun azıcık dedim yakın bununki

beni sorarsanız hiç basküle çıkmadım daha beslenmeme gelince yemek adına bişey yok pasta abur cubur yediğim şey.yarından sonra inş. toparlarım eşim arabaşı istedi yarın onu yiyeceğiz yarından sonra o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…