Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canımcım ben hiç süt ürünü göremiyorum sevmiyor musun

merhaba kızlar 3 gündür yoktum izmirdeydim. düğünde yani dün gece geldim. hemen menümü vereyim
sabah
1 haş yum
2 kaşık bal
1dlm ekmek
5 zeytin
1 kkpeynir
1 biber

öğlen
pırasa 1dlm ekemek

akşam pıras yem.

bu arada günaydın arkadaşlar bende 66,4 artık aranızdayım hedefim 59 olmak inş yapabilirim.

hoşgeldin canım nasıl gecti düğün ohhhh dökseydin kurtlarını

sümeyyecim doğadan güllü yeşil çay şekersiz güzel içiliyo tarçınlı karanfillide içilir denemedim ama öyle tahmin ediyorum ama güllü olanı denedim

arkadaşlar ayın 16 sında evleneli bir ay olacak kocacığıma güzel bir sofra hazırlamak istiyorum ne yemek pişirim
yada neler yapim fikri olan var mı
bu arada menümü öğle yemeğinden sonra vericem neler yediğimi ve ne yiyeceğimi yazıcam
tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim

gayecim niye karamsarlığa kapıldın birlikte başaracağız bu işi...

güldenim seyrana kavuşuyorsun ha hamiş olmasına çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

dileğim dönmüşsün takıma tatlım sevindim görünce..

ufukcum resim isteriz düğünde nasıldın bakalım merak ediyorum..

doğacım daha çok yeni evlisin ne güzel yaşıtız senle güldenimle de...

kıvılcım cnm pirinç lapası sonuç verdi mi

kaynatmışsınız baya atladığım olmamıştır inş.

hoşbulduk sümeyyecim adım seyide galiba ismimizi yazmada bir sakınca yok
26 yaşındayım.adanalıyım canım 29 günlük evliyim çalışıyorum.şimdi burdayım aranızdayım.

bacııııııım sen adanalımıydın

gel bn seni kez daha öpem

neresindesin

adanalıyık

günaydın kızlar

onlar ne asuş

bnde içmeyi çok isterim ama bn halen maalesef çay kahve ve türevlerini şekersiz içemiyorum

kabuk tarçın alın kızlar istediğiniz çayın içine koyun süper oluyo hem tatlı isteğinide kapatıyo
tarçınlı karanfilli yeşil çay ve erikli tarçınlı çay tatlı oluyo tavsiye ederim
bu arada günaydın arkadaşlar bende 66,4 artık aranızdayım hedefim 59 olmak inş yapabilirim.
yaparsın yaparsın hiiç gözünde büyütme
hoşgeldin ufukcm

sümeyyecim doğadan güllü yeşil çay şekersiz güzel içiliyo tarçınlı karanfillide içilir denemedim ama öyle tahmin ediyorum ama güllü olanı denedim
saol tatlım deneyeyim bende bakalım içebilecekmiyim sen ne yaptın görüşmeyeli
hoşbulduk sümeyyecim adım seyide galiba ismimizi yazmada bir sakınca yok
26 yaşındayım.adanalıyım canım 29 günlük evliyim çalışıyorum.şimdi burdayım aranızdayım.
canım bende adanalıyım ne güzel benim adımı biliyosun 24 yasındayım 3.5 senelik evliyim
tanıstıgımada memnun oldum
günaydın kızlar..
günaydın tatlım nasılsın
ooooo yeni evlisin güzelmiş valla tadını cıkarın erkekler ne yapıyosa evliliğin basında yapıyolar
sonrada kütükleşiyolarr alışkanlık oluyo yani canım yemek fikri ne vereceğimi bilemedim
aklıma geldikçe yazarım umarım evliliğin boyunca hep böyle tatlı olursunuz
EVT CNM ADANALIYIM
ÖZAL DA OTURUYORUM
bende adanlıyım allahın adamıyımmmm
güldenim benim tatlı krizim tutuyo kendime hakim olamıyom bana önerebileceğin bişey varmı bacım yaaa
asuyada sorayım ikinizinde masallahı var cok azimle attınız kiloları
saol canım deneyeyim bakalım var evde cubuk tarçın asucum benim bazen cok aşırı tatlı krizim tutuyo
o zaman ne yapsam kalorisiz önereceğin bişe varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…