Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ha bide ticker yapıyorum ama yapıştıramıyorum aslında 86.500kg mım şöyle 83 lere düşünce hediye olarak bana bir çizelge yaparsın artık demi

iyi geceler kızlar bugünki menümü yazıyım
sabah:5 bardak çay 1tatlı kaşığı pekmez 1 kk peynir yarım salatalık yarım dilim ekmek
öğlen 2 çatal haşlama et yarım ıssırık kek
akşam 5 kaşık patates kavurma 2 bardak çay
çok saçma bi menü oldu amareglden dolayı canım hiçbişey istemio

menün süper canım cuma günü kaç kilo geldiğini çok merak ediyorum

doğacım patates fazla bana göre bide akşam yemeğinde eğer patates yemezsen sadece yumurta yersen süper olur.

güldenim reglin yakın sanırım azıcık çikolata

ayşecim valla mesajını şimdi görüyorum ne yazıkki yedim bir patates,bir yumurta
bol domates ,salatalık yeşillik yedim

günaydın kızlar sabah tartıda inanılmaz bi rakam gördüm
bayram haftası 73 çıkmıştım
şükür attım fazlalıkları
gülden hadi hayırlısıyla git gel canım

bugün günüm var dışardan döner getirtiyoruz ev sahibi sadece tatlı yapıo bide çay
akşamda spora gidicem ordanda bi arkadaş çağırıodu belki oraya geçerim hepinizi öptüm şekerler

gayecim allah analı babalı büyütsün ben 26 yaşındayım daha bir tane bile yok :):):):)

arapşı baklava değil ayrı ayrı arapaşı çorba bayramdada baklava yapmıştıda ufuk onun için hamarat diyor çocuk konusuna gelincede
acele etme daha yeni evlisin tadını çıkar sonra benim gibi vahlanırsın hiçbirşey anlamadım evlilikten diye ben 20 yaşımda evlendim 26 da çocuk işini bitirdim 2 şer yaş arayla ama hepimiz payımızı aldık çocuklarım, ben ,eşim hepimiz çok yıprandık eşim artık çocuk lafı duymak istemiyo daha yeni yeni geçte olsa evliliğimizin tadını çıkarıyoruz çocuklarla zor olsada

günaydın arkadaslarım dün yediklerimi yazayım

SABAH
1 tane mandalina

ÖĞLE
1 tabak makarna
1 kase yogurt
yağsız salata

AKŞAM
1 kaşık et kavurma
3 kaşık makarna
1 kase yogurtlu corba

2 bardak şekersiz çay
yanında da yulaflı bisküvi yedim

kızlar 3 gündür sabahları canım hiç bişe istemiyo
bide sabah erken kalkan ben 3 gündür saat 10.30 kalkıyom
ay tembelleştim cok uykuya düştüm uyuyom uyuyom sanki hiç uyumamıs gibiyim
havalardan herhalde

menün süper canım cuma günü kaç kilo geldiğini çok merak ediyorum

tsk canim 79 kiloyla basladim seruvene bayramin 1.günün aksami diyebilirim.dun esimin babaannesine gitmistik kayinpederde oradaymis baka kaldi bana daha bayramda böyle degildin kasla göz arasinda nezaman zayifladin dedi.cok sevindim.bayramdan bu yana 2.5 kilo vermisim canim.ben her gun tartilanlardanim.sabahlari ac karnina... kendimi ancak böyle dengeleyebiliyorum.birde her gün olmasada 2 gune cizelgemi duruma göre degistiriyorum

kizlar size bir sorum olacak benim durumumda olanlar varsa ve gözlemlerini paylasirsa cok sevinirim.19 yasinda 49 kiloyla hamile kaldim ilk 7 ay cok az kilo aldim 60li rakamlardaydim dogumdan once kantarda 85 i gördüm.vücudum bu ani degisimi kaldiramadi cok derin catlaklarim var karin bacak kalca kollarimda dahi var kilo verdikten sonra burusma sarkma falan olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…