Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hosgeldin arkadasım cok gecmiş olsun umarım bi an önce atlatır

cok sagol sumeyyecim cok sukur atlattik hastaligi sonunda aranizdaim

tsk dogacim evet öyle oldu evde cocugun hastalanmasi anne babayi cok stres yapiyor.Allah hepimizin yavrusunu korusun

şu kalan 25 i verebilcem mi acaba çok merak ediyorum

canim senin adina cok sevidim bu azimle bu daha ne ki cok yakinda cift basamakli daha kücük rakamlari da görceksin ins

hadi bakalim asucum ins bu 70 li kilonuda kirarsin diyet hakkinda deneyim ve dusuncelerini bekliyoruz canm

hastaligi atlattik cok sukur asucum artik aranizdayimkac günun uykusuzlu vardi bu gun esim ilgilendi oglusumla sagolsun bende uyudum.butun duzenim alt üst oldu regl donemime daha cok var ama regl oldumstrese girdigim donemlerde hep boyleyim.uzun lafin kisasi artik buralardayim

günaydın iyi pazarlar

günaydın kızlar

gunaydin canlarim

yaklasik bir haftada tüm duzenim altust oldu kizlar yemek saatlerim ögunlerim degisti.bu gunden itibaren kendime kendime ceki düzen veriyorum ve iste bu gunki menum

gec kalktim bugun o yuzden sabah ve ögle ögunlerini birlikte yaptim

yumurtali menemen 6-7 kasik kadar 3 dilim kepekli t.ekmegi

aksam icinde 6 kasik meyveli musli

ayrica yesil cayimida ihmal etmiyorum

ben geldim kızlar
bugün arkadaşla merkeze gittik soğuk olmasına rağmen güzeldi

menüme gelince

sabah

2 haşlanmış yumurta
5-6 fırınlanmış mantar
peynir
2 salam

öğlen
iskender 1 porsiyon kızımla birlikte yedik
meyveli soda

akşam
yoğurt meyve ve biraz badem yerim

kıvılcım toparlarsın bu hafta cnm

azram yaz merak ettik guuuu

tmm cnm

sabah bi ısırık tost bi zeytin yarım bar çay

ara 1 meyve suyu çeyrek paket çizi

öğle 4 kaşık mercimek çorbası

ara nescafe (şekersiz)

akşam 3 çatal hamsi (fırında) soğan salata

iyi geceler gülden bence menünaz vesağlıksız ne protein var nede yeşillik listende miktarı az yediğiniçin kg verirsin ama yağdangitmezse
çabucak geri alırsın biraz normal yemeye başlayınca hiç yağ ölçümü yaptırdın mı?

mrb cnm
bn az fazla yesem alırım çok ii biliyorum vucudumu
ama ki bundan sonra yeme düzenim bu
yağ ölçümü yaptrmadım yalnız bu giden 30 kilo da su yada kas değildir

çünkü fazladan 55-60kg yağım var

hamsi soğan salata varya gayecim sadece miktarı az yiyor ama az da yese yemeye çalışıyor.süt grubundan peynir tüketiyor.tabi aralarda yogurt yada 1 bardak süt içse süper olur ama içemiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…