Bnmde giyecek hiç birşeyim yok eskiden darlıktan olmazdı şimdi bolluktan
günaydın kızlar...
kıvılcım geçmiş olsun dişçiden korkmana gerek yok şu çektiğin ağrının çeyreğini bile çekmezsin dişçide
kıvılcım bn geçen sene tamtamına 2 ay hergece kalktım ağladım bu 20 lik diş dolayısıyla
ve artık dayabnılmaz olunca dr gittim ve malum çekti
adama dönüp çektin mi die sormuşum sonra mutluluktan ağlamışım
onun için korkma cnm git boşuna ağrı çekmiş olduğunu anlıyacaksın
günaydın kızlar hafta sonu bol bol kaynatmışsınız bende eve bilgisayar mı alasam ne yapsam
güldemcim çok sevindim çiftli rakamlara düşmene hadim bakalım çoğu gitti azı kaldı
kıvılcım çok çok geçmiş olsun canım benim
bu arada yeni aldığım pantolum bol gelmeye başladım bir mutluyum bir mutluyum bir daha mutluyum:):):):):):):):)
bugün gezmeye gideceğim kızlar son kez yiyeceğim yarın montiye başlıyorum tekrar kendimde o gücü buldum sonunda artk gitsin kglar
bende artık sıkı bi diyete baslıyorum olmucak tam vermeye baslıyorum ipiğn ucu kacıyo bugün yedikleri
SABAH
1 dilim ekmek
yarım üçgen peynir
1 tane mandalina
ÖĞLE
5 tane kabak mücver
1 kase cacık
AKŞAM
1 tane dolma
bi kaçtne sarma
1 kase corba
bugünkü menüm bu kendimi sartladım
akşamda 1 tane elme yerim
merhaba arkadaşlar bugün tüm gün okuldaydım ve oğlum grip. haftasonu baya laflamışınız maşallah
güldenciğim ameliyat oldun canım. iyiki olmuşun. mutlusun değilmi kilo verdikçe motive oluyondur sen. spor yapmayı unutma canım. sarkmasın derin.
valla bende hesapladım 26 kilo vermişim.
ben doğumdan sonra ilk üç ay 20 kilo verdim. 6 kilosunuda 8.takımda verdim vercek 10 kilom var daha versemde bir kurtulsam M beden giymek istiyorum artık.
menüm
sabah çeyrek haşlanmış yum.
2 lokma ekmek
öğlen
mercimek çorbası 2kaşık mak.
3 kaşık taze fasulye
akşam
5 kaşık pilav
5 kaşıkkuru fasulye
turşu
biliyorum abartılı menü oldu ama pilavı özledim
merhaba arkadaşlar bugün tüm gün okuldaydım ve oğlum grip. haftasonu baya laflamışınız maşallah
güldenciğim ameliyat oldun canım. iyiki olmuşun. mutlusun değilmi kilo verdikçe motive oluyondur sen. spor yapmayı unutma canım. sarkmasın derin.
ben doğumdan sonra ilk üç ay 20 kilo verdim. 6 kilosunuda 8.takımda verdim vercek 10 kilom var daha versemde bir kurtulsam M beden giymek istiyorum artık.
menüm
2 lokma ekmek
öğlen
3 kaşık taze fasulye
akşam
5 kaşık pilav
5 kaşıkkuru fasulye
turşu
menüm
2 lokma ekmek
öğlen
3 kaşık taze fasulye
akşam
5 kaşık pilav
5 kaşıkkuru fasulye
turşu
ta kucuklukten kalma bir korku bendeki o sandalyeye oturunca aglayasim geliyor aysecim Allah a sukur simdiye kadar bir dis problemim olmadi curuk falan ama su yirmilik disler yok mu ah su yirmilikler.cesaretimi toplayip randevu aldim yarin gitcem bakalim ne dicek
ay canim dis agrisi cok fena oluyor gercekten azracim 2 ay iyi dayanmisin canim artik onunla gecmis olsun Allah beterinden korusun canim hic birsey hissetmemen cesaretlendirdi dogrusu birde azracm sen yarim narkozla mi oldun kac dikis attilar internetten bakiyordum tesadufen videosu geldi ay izledim izlemez olaydim dahada cok korktum daha once yirmiliklerini aldiran bir arkadasla konustum bu gun onada narkoz vermisler uyandiginda biraz agri olmus agrikesici buz tornalari falan atlatmis ay darisi benim basima canim yarin gitcem
tsk dogacim
ay canim cok sevindim benimkilerde ayni durumda
günaydın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?