Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar...

kıvılcım geçmiş olsun dişçiden korkmana gerek yok şu çektiğin ağrının çeyreğini bile çekmezsin dişçide

ta kucuklukten kalma bir korku bendeki o sandalyeye oturunca aglayasim geliyor aysecim Allah a sukur simdiye kadar bir dis problemim olmadi curuk falan ama su yirmilik disler yok mu ah su yirmilikler.cesaretimi toplayip randevu aldim yarin gitcem bakalim ne dicek

ay canim dis agrisi cok fena oluyor gercekten azracim 2 ay iyi dayanmisin canim artik onunla gecmis olsun Allah beterinden korusun canim hic birsey hissetmemen cesaretlendirdi dogrusu birde azracm sen yarim narkozla mi oldun kac dikis attilar internetten bakiyordum tesadufen videosu geldi ay izledim izlemez olaydim dahada cok korktum daha once yirmiliklerini aldiran bir arkadasla konustum bu gun onada narkoz vermisler uyandiginda biraz agri olmus agrikesici buz tornalari falan atlatmis ay darisi benim basima canim yarin gitcem

tsk dogacim

bu arada yeni aldığım pantolum bol gelmeye başladım bir mutluyum bir mutluyum bir daha mutluyum:):):):):):):):)

ay canim cok sevindim benimkilerde ayni durumda

bugün gezmeye gideceğim kızlar son kez yiyeceğim yarın montiye başlıyorum tekrar kendimde o gücü buldum sonunda artk gitsin kglar

bugünkü menümüzü verelim
eşim şehir dışında olduğu için anacımda kalıyorum ve sabah kalkıp tek başıma kahvaltı yapmak istemedim
o yüzden dışarda iki börek yedim birde kocacımdan azar:)::):):) (söz kahvaltı yapacağım her sabah)

ÖĞLEN
bir kase kuru fasulye
2 kaşık pilav
bir kase yoğurt,turşu,bir dilim ekmek

AKŞAM
ne yiceğimi bilmiyorum ama yemek ve salata ile geçiştiricem.

bende menumu yazayim kizalar disim yuzundem gece uyuyamadigim icin gunun ogleye kadar olan kismini uyuyarak gecird
im
ögle: balik salata
aksam:birsey yiyemedim zaten canim da istemiyor bitki cayi icecegim.yatmadan once cukuuulataa krizlerim tutuyor erken gelen regl donemmimden dolayi kizlar kendimi zor tutuyorum

merhaba arkadaşlar bugün tüm gün okuldaydım ve oğlum grip. haftasonu baya laflamışınız maşallah
güldenciğim ameliyat oldun canım. iyiki olmuşun. mutlusun değilmi kilo verdikçe motive oluyondur sen. spor yapmayı unutma canım. sarkmasın derin.
valla bende hesapladım 26 kilo vermişim.

ben doğumdan sonra ilk üç ay 20 kilo verdim. 6 kilosunuda 8.takımda verdim vercek 10 kilom var daha versemde bir kurtulsam M beden giymek istiyorum artık.

menüm

sabah çeyrek haşlanmış yum.
2 lokma ekmek

öğlen
mercimek çorbası 2kaşık mak.
3 kaşık taze fasulye

akşam
5 kaşık pilav
5 kaşıkkuru fasulye
turşu

biliyorum abartılı menü oldu ama pilavı özledim

ayy yarama tuz bastin canm ya ben de tam bir pilav canavariyim bak gece gece canim cekti simdi seytan diyor kalk pisir ohhh bir güzel ye ama yee-mii-ceem

okadarda abartılı olmamış

bu arada gecmis olsun canm hastaligi atlatmistir ins simdi nasil oglusun.

cnm bndişimn ağrısını 5 sene çektim zaman zamn ağrırıdı antibiyotikle geçiridim
en son ağrıda geçmiyordu bnde dkişli olur diye gittim bir baktı ki dr diş çıkmış dedi normal çekim oldu ömük değilmiş yani
dileirm sennkilerde çekmıştr

menü vereyim felaket uykum var

sabah 1 nescafe şekrsiz 2 galeta

ara yok

öğle 3 kaşık kabak yemeği 2 kaşık mercimek pilavı 4 kaşık cacık

ara 1 cappucıno

akşam yarım but az patates(frnda) 1 kaşık pilav salata yğurt

ara yarım muz

günaydınlar
oğlum tüm gece öksürdü burnu tıkadı uyumadı vs.
artık antibiyotik başladım şimdi uyuyor.
menüm sabah
1kkpeynir
1dom
1dlm ekmek
1 haş. yum

öğle
kuru fasulye 1 tabak
kalan 3 kaşık pilav
akşam

pırasa yemeği
1 dlm ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…