Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar
bir durumu sizlere söylemek istiyorum yeni arkadaşlar bilmez ama bn bu takımda nerdeyse 3 senedir varım
ve en son takımdan çıkmadan da yazmıştım durumumu tekrr yazayım
takıma 119 kilo ile geldim (10.03.2009)
malum ve bilenen her yöntemi denedim 3 aldım 5 verdim ,5 aldım 3 verdim bu kısır döngü hep böyle devam etti
yapılan dietler sporlar sonra tartı ve bi çıkıyorsunuz ki o kadar emeğiniz o kadar aç kalmanız bir işe yaramamış giden sadece 200 300 gr
sonra hobaa tekrar başa yada az şunun ucundan yesem birşey olmaz, biraz daha yesem ne olur yarın dengelerim iradesizlik ve aşırı iştah son safhadaydı hep
böyle devam etti geldik 2011 in başına kardeşim nişanlandı o arefede gezmediğim mağaza girmediğim dükkan kalmadı
size göre birşeyimiz yok, bir rahatsızlığınız mı da var bu haldesiniz, gösterilen 50 yaş elbiseleri
elbiseleri geç ayakkabı bile bulamadım en çaresiz olduğun zmnlardı o günlerim inanın belli bi kilodan sonra 10kg almışsın 10 kg vermişsin çok da önemi olmuyor biz morbid obezler için battı balık meselesiydi
olmuyordu bu böyle ama bi çare bir çözüm bir MUCİZE lazımdı

ve bnm çook önce 8.takımın ilk arkadşlarımdan oirpata vardı bana 1 sene önce bir link yollmaıştı bn ozmn asla olmaz manyakmısın kızm sen diyip sadece başlığını okuyup sık kullanılanlarıma atmıştım (iyiki de atmışım)
sonra bir gece oturup öylesine okudum
sonra okudum okudum okudum
neden olmasın dedim olabilir dedim sonra hayır olamaz manyakmısın sen dedim
evet arkadaşlar bu link içeriği
obezite cerrahisiydi ve bahsedilen 3 yöntem var biri halk arasında bilenen adıyla mide kelepçesi(gastiric band)
diğeri sleeve gastrectomy (tüp mide)
son olarak da gastiric by pass
o dakkadan sonra durmak yokdu araştrmak vardı ve o sitede çoğu bu ameliyatı olmuştu ve memnun olmayan insan nerdeyse yoktu
sabahlara kadar okuduğumu bilirim
hepsi birer mucizeydi 6 ay içinde süper değişimler resimleiryle gözlerimn önündeydi kim bu duruma yok diyebilirdi ki
yalnız bu işi yapan belli başlı bi kaç dr vardı
bn 2 isim üstünde yoğunlaştım biri malatya turgut özal ünv has prof dr cüneyt kayaalp
diğeride denizli pamukkale ünv has prof dr koray tekin di
yalnız cüneyt hoca sadece by pass yapıyor koray hocada sadece tüp mide
şimdi bu tercihe geldi sıra herikisylede iletişime geçtim
yalnız bypass daha ağır bir ameliyat olduğu için tüp mide de karar verdim tam ameliyat tarihi alacaktım
ankarada bu ameliyatı olan bir bayan arkadaşımızı kaybettik çok üzüldüm çok etkiledi ne umutlarla giriyordu bu ameliyata son yazıları halen aklımda oğlum diyordu başka birşey demiyordu olmadı işte kaybettik allah rahmet eylesin ve%100 dr hatasından
ve bnde vazgeçtim çünkü bnmde küçücük bana muhtaç bir kızım vardı
vardı ama 120lerden 123 124 126 görmediğim rakamları görmeye başladım ve artık son damla olur ya 130 u gördüm
ne olursa olsun arıcam tarihimi alcam dedim ve aldım kader tarihim 1 ağustos olmuştu
1 ağustosta hiç bilmediğim bir memlekete denizliye gittim 3 ağustosda tüp mide ameliyatımı oldum " çok zor ve riskli bir ameliyattı" kolay değildi bnm için zorgünler geçirdim yaşadım tek güzel yanı koray hocamdı her türlü önlemi alarak giriyordu bu ameliyata hiç birşeyi riske atmıyordu
atmadığı zaten 200 hastada 0 kayıbı olmasında belliydi (allahım daim etsin)
ilk bir ay sıvı beslendim 15 kilo verdim ve bnm için MUCİZE buydu başlamıştı
allahım koray hocamdan binlerce kez razı olsun
yazacaklarım aslında çoook

sadece artık bnde bir insanım diyebiliyorum
obezlerin tek isteği sadece normal bir insan görünümünde olmaktır
"İMKANSIZI BAŞARMAK ZORDUR MUCİZE BİRZ ZAMAN ALIR"

kısacası velhasıl biliyorum çok uzun yazdım daha da yazacağım çoook şeyler var
ARTIK TÜP MİDELİYİM
küçük ama normal bir midem var
bn bu 3 ayda 30 kiloyu böyle verdim 6 ay böyle gidecek tabii artık ayda sadece 5kg faln veriyorum bu kadr az yemeye karşı olsun ama 5 gitsin ama gitsin bu kilolar
amacım 75 olmak
hedefime ulaşamadam 8.takımdan ayrılmyaacağım bu sefer

Son düzenleme:

işte buda takıma ilk yazım (10 03 2009)

Canim hikayeni okurken sanki ben yasamis gibi oldum gercekten beni cok etkiledi sen zor olani cesaretinle ve azminle zaten basarmissin canim ins hedefine en kisa zamanda ulasirsin esin ve yavrunla saglikli bir citir olarak uzun yillar mutlu olursun

kizlar uyuyamiyorum ben yirmilik dislerim agriyor yine ne fena bir sey dis agrisi hic bir agriya benzemiyor agri kesici almama ragmen su saat oldu agriyor daha.korkudan disciyede gidemiyorum

günaydın kızlar...

kıvılcım geçmiş olsun dişçiden korkmana gerek yok şu çektiğin ağrının çeyreğini bile çekmezsin dişçide

kizlar uyuyamiyorum ben yirmilik dislerim agriyor yine ne fena bir sey dis agrisi hic bir agriya benzemiyor agri kesici almama ragmen su saat oldu agriyor daha.korkudan disciyede gidemiyorum

kıvılcım bn geçen sene tamtamına 2 ay hergece kalktım ağladım bu 20 lik diş dolayısıyla
ve artık dayabnılmaz olunca dr gittim ve malum çekti
adama dönüp çektin mi die sormuşum sonra mutluluktan ağlamışım

onun için korkma cnm git boşuna ağrı çekmiş olduğunu anlıyacaksın

günaydın kızlar...

kıvılcım geçmiş olsun dişçiden korkmana gerek yok şu çektiğin ağrının çeyreğini bile çekmezsin dişçide

günaydın ayşecim

çok mutluyum seneler sonra tam 7 sene sonra bugün çift rakam gördüm allahıma binlerce şükür
99,6 yı gördüm mutluluktan uçuyorum

günaydın kızlar hafta sonu bol bol kaynatmışsınız bende eve bilgisayar mı alasam ne yapsam
güldemcim çok sevindim çiftli rakamlara düşmene hadim bakalım çoğu gitti azı kaldı
kıvılcım çok çok geçmiş olsun canım benim

bu arada yeni aldığım pantolum bol gelmeye başladım bir mutluyum bir mutluyum bir daha mutluyum:):):):):):):):)

gülden canım nası duygulandım azmin zaferi seninkisi umarım karşılığın sonuna kadar görürüsün

bugün gezmeye gideceğim kızlar son kez yiyeceğim yarın montiye başlıyorum tekrar kendimde o gücü buldum sonunda artk gitsin kglar

bende artık sıkı bi diyete baslıyorum olmucak tam vermeye baslıyorum ipiğn ucu kacıyo bugün yedikleri

SABAH
1 dilim ekmek
yarım üçgen peynir
1 tane mandalina

ÖĞLE
5 tane kabak mücver
1 kase cacık

AKŞAM
1 tane dolma
bi kaçtne sarma
1 kase corba

bugünkü menüm bu kendimi sartladım
akşamda 1 tane elme yerim

Son düzenleme:

ÇOK İYİ CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…