kızlar günaydın takımdan ayrılamak istiyorum nedeni ise bebek tedavisi kullandığım ilaçlar şişkinlik yapıyo
sürekli dr gitmek yemek düzenimi bozuyo adapte olamıyorum topikte paylaşımda bulunamıyorum
istediğim hedefe ulaşamadım çünkü ilk basta basladıgım iradeyi gösteremedim koptum
bu zorlu süreçte beni iyice dağıttı sizleri cok sevdim hepiniz altın kalpli arkadaslarımsınız benim
arada takımda olmasamda gelip sohbet etmek isterim hepinizi cok öpüyorum
asucum yüksük çorbası var siz ne dersiniz o yemeğe bilmiyorum onun kalorisi 102 diyor sence doğru mu akşam onu yemeğini yapacamda
kızlar günaydın takımdan ayrılamak istiyorum nedeni ise bebek tedavisi kullandığım ilaçlar şişkinlik yapıyo
sürekli dr gitmek yemek düzenimi bozuyo adapte olamıyorum topikte paylaşımda bulunamıyorum
istediğim hedefe ulaşamadım çünkü ilk basta basladıgım iradeyi gösteremedim koptum
bu zorlu süreçte beni iyice dağıttı sizleri cok sevdim hepiniz altın kalpli arkadaslarımsınız benim
arada takımda olmasamda gelip sohbet etmek isterim hepinizi cok öpüyorum
asucum yüksük çorbası var siz ne dersiniz o yemeğe bilmiyorum onun kalorisi 102 diyor sence doğru mu akşam onu yemeğini yapacamda
afiyet olsun doğacım ben o çorbayı bilmem ama yanında salata yoğrt ekleyip afiyetle ye
çok üzüldüm sümeyyecim tabi sağlığın sıhhatin herşeyden önemli ama ayrılmanda üzücü
allahım sana en kısa zaman güzel haberleri nasip eder.sağlıklı bir bebiş alırsın kucağına inş
burda kalman faydalı olacağını düşünüyorum ama tabi senin kararın
takımdan ayrıl ama bizleri bırakma sümeyye
hayırlı haberlerini bekliyoruz
inan içimden dua ediyorum senin ve sen gibi bebek isteyen herkese rabbim yardım etsin
afiyet olsun doğacım ben o çorbayı bilmem ama yanında salata yoğrt ekleyip afiyetle ye
bnde gelemmi
102 den fazladır cnm bnce birde adsna usulü
oh oh yemede yanınd yat
gel canım başımın üstünde yerin var şöyle salçalı eşkili off offff ne güzel olur ama ben akşam
bir kepçe yicem sadece
bnde gelemmi
102 den fazladır cnm bnce birde adsna usulü
oh oh yemede yanınd yat
gel canım başımın üstünde yerin var şöyle salçalı eşkili off offff ne güzel olur ama ben akşam
bir kepçe yicem sadece
BANADA Bİ KEPÇE KAFİ
canım diyeti bırakmaya niyetim yok 2 haftadır ekmeği agzıma vurmadım şeker tatlı hiç bişe yemiyorumaa sümeyyeciğim neden çıkıyon bak iyice kilo alır gelirsin gayeciğim seninde öyle canım. ama yinede siz bilirsiniz.
herkese iyi haftalar
menüm
sabah
2 ıspanaklı börek
1 dom.
öğle
1 tabak taze fasulye
1 dlm ekmek
1 kase saklata
ara küçük kase aşure
bu aşure ayıda komplo oldu valla.hergün geliyo
güzel kızına gecmiş olsun tekrardanceylin ateşi düştü ama halsiz ve mızmız sürekli kucağımda olmak istiyor herşeye ağlıyor elimi kolumu bağladı.dün de eşim evdeydi giremedim o yüzden.perşembe günü de kayınvalidem burda olacak.
sümeyyecim hayırlısı olsun cnm inş. müjdeli haberini bize veririsin.listeden çıksan da fırsat buldukça gel sohbet edelim
slm şekerler ayşecim kuzuna çok geçmiş olsun
güldennn ben ozaman o çorbayı biliorum kaynanamda mantıyı öle yapar 1 tabak yerim olnca valla doğacım afiyet olsun 1-2 kaşıkda beni düşünüp ye balım :)
kızlar biz hafta sonu eşimle kavga ettik
ben boşanma kararı almanın arefesindeydim sinirden sağlıklı düşünemiodum ama bi taraftanda üzüntüden çökmüştüm
aarkadaşlarımı çağrdım bi güzel azar işittim.
akşamda eşim ve oğlum süpriz yaptılar eşim baskılı tişört yaptırmış 2mizin resmini bastırmış kendi tişörtüne beni affet oğluşn tişörtünede babamı affet yazdırmış
pek bi sevindirik oldumkoklaştık barıştık taha çizgi film izlerken uzuuun uzuuun konuştuk ruhumu ikna etti...
rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın 2 günde sarardım soldum bir sürü saçımı kaybettim olan saçlarıma oldu
amam asucum ne oldu o kadar da sinirlendin...
Allah yuvanızı,ağzınızın tadını bozmasın canım...
anlatsam bide sen kızarsın ayşeeee
milyon kere amin rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasn
anladım arada gelir öyle kadınlarabiraz ekşin heyecan isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?