Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok üzüldüm sümeyyecim tabi sağlığın sıhhatin herşeyden önemli ama ayrılmanda üzücü
allahım sana en kısa zaman güzel haberleri nasip eder.sağlıklı bir bebiş alırsın kucağına inş
burda kalman faydalı olacağını düşünüyorum ama tabi senin kararın

asucum yüksük çorbası var siz ne dersiniz o yemeğe bilmiyorum onun kalorisi 102 diyor sence doğru mu akşam onu yemeğini yapacamda

takımdan ayrıl ama bizleri bırakma sümeyye
hayırlı haberlerini bekliyoruz
inan içimden dua ediyorum senin ve sen gibi bebek isteyen herkese rabbim yardım etsin

asucum yüksük çorbası var siz ne dersiniz o yemeğe bilmiyorum onun kalorisi 102 diyor sence doğru mu akşam onu yemeğini yapacamda

bnde gelemmi
102 den fazladır cnm bnce birde adsna usulü
oh oh yemede yanınd yat
afiyet olsun doğacım ben o çorbayı bilmem ama yanında salata yoğrt ekleyip afiyetle ye

annem mantının sulusu çorbası yani

takımdan ayrıl ama bizleri bırakma sümeyye
hayırlı haberlerini bekliyoruz
inan içimden dua ediyorum senin ve sen gibi bebek isteyen herkese rabbim yardım etsin

canım arkadasalrım cok saolun gülden canım arada giricem tabi temmelli bırakmıcam sizleri cok sevdim

bu hafta 61 olmak istiyorum.akşamları eve gidince leslie yapıcam bakalım cumaya nasıl yansıcak ama şimdiden çok yedim akşam
az yemem lazım
SABAH
bir dilim normal ekmek
iki dilim salam
4 zeytin
iki dilim peynir
ARA
iki kuru kayısı

ÖĞLEN
bir porsiyon sebzeli köfte(kalorisi 360 mış bilseydim yarım porsiyon yerdim)
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek

AKŞAM
1 kepçe yüzük çorbası
2 kaşık patates ezme

aa sümeyyeciğim neden çıkıyon bak iyice kilo alır gelirsin gayeciğim seninde öyle canım. ama yinede siz bilirsiniz.
herkese iyi haftalar
menüm
sabah
2 ıspanaklı börek
1 dom.
öğle
1 tabak taze fasulye
1 dlm ekmek
1 kase saklata

ara küçük kase aşure

bu aşure ayıda komplo oldu valla.hergün geliyo

ceylin ateşi düştü ama halsiz ve mızmız sürekli kucağımda olmak istiyor herşeye ağlıyor elimi kolumu bağladı.dün de eşim evdeydi giremedim o yüzden.perşembe günü de kayınvalidem burda olacak.

sümeyyecim hayırlısı olsun cnm inş. müjdeli haberini bize veririsin.listeden çıksan da fırsat buldukça gel sohbet edelim

canım diyeti bırakmaya niyetim yok 2 haftadır ekmeği agzıma vurmadım şeker tatlı hiç bişe yemiyorum
ama kullandıgım ilaçlar kilo verdirmiyo şişkinlik yapıyo onun için kalsamda zaten faydam olmucak
ama inşallaaaaaaahhh hamile kalırsam yine dikkat edicem için gelirim buraya
güzel kızına gecmiş olsun tekrardan
amin inşallah canım tabiki gelirim yine sohbette bulunurum sizleri kaybetmeye hiç niyetim yok

Son düzenleme:
slm şekerler ayşecim kuzuna çok geçmiş olsun
güldennn ben ozaman o çorbayı biliorum kaynanamda mantıyı öle yapar 1 tabak yerim olnca valla doğacım afiyet olsun 1-2 kaşıkda beni düşünüp ye balım :)
kızlar biz hafta sonu eşimle kavga ettik
ben boşanma kararı almanın arefesindeydim sinirden sağlıklı düşünemiodum ama bi taraftanda üzüntüden çökmüştüm
aarkadaşlarımı çağrdım bi güzel azar işittim.
akşamda eşim ve oğlum süpriz yaptılar eşim baskılı tişört yaptırmış 2mizin resmini bastırmış kendi tişörtüne beni affet oğluşn tişörtünede babamı affet yazdırmış
pek bi sevindirik oldumkoklaştık barıştık taha çizgi film izlerken uzuuun uzuuun konuştuk ruhumu ikna etti...
rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın 2 günde sarardım soldum bir sürü saçımı kaybettim olan saçlarıma oldu

amam asucum ne oldu o kadar da sinirlendin...
Allah yuvanızı,ağzınızın tadını bozmasın canım...

bugün ilk defa leslie expres 3 mil yaptım soluğm saptı nefes nefese kaldım oneydi yaaaaa henüz lastiğim olmadığndan kalın çarşaf lastiğim vardı ondan kestim onu kullandım. evkadınında çareler tükenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…