Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın canlarım azra ve doğacım çok geçmiş olsun
ayran detoksunu 1 gün güç bela yaptım aman bidaha yaza kadar detoks metoks yapmam ısınamadım tir tir titredim aclıktan

menüm
sabah

1 nane limon 4 adet hoşbeş

ara

1 çay

öğle yarım kepçe kurufasulye 1 kaşık bulgur pilavı az turşu

ara 1 çay 3 adet hoşbeş

akşam

3 çatal ızgara tavuk 1 çatal salata

merhaba canlar bugün annemdeydik giremedim
hemen menümü vereyim
sabah
1 kk peynir
yarım yum
1 muz
1 dlm ekmek

öğle
1 kase mercimek çorba
1 kase aşure

akşam
1 tabak bezelye
7 adet hamsi fırında

yeterli paylaşım yapamıyorum diye istiyorum izini 1, 2ay buşekil idare ederseniz beni izin almam ama böyle olmaz derseniz başka çaresi yok izin almaktan

menü

sabah 1 dilim peynir 4 yeş. zeytin yarım haşlanmış yumurta

ara

öğle 1 bar m.suyu kuru yemiş 1 avuç

ara

akşam 3 kaşık etsuyu 1 kaşık et haşlama 2 kaşık pilav

ara 1 nescafe

günaydın kızlar ilk defa bir pazartesi kalkmak zor geldi.işe gelesim hiç gelmedi
dün kaynanam gelecekti yemeğe bende sabahtan başladım ev temizlemeye ama sonra vazgeçtiler kocamda beni sinemaya götürdü bu daha iyi oldu:):):):)

günaydın doğacım
hangi filme gittinz?

günaydın canım dedemin insanlarına gittik (çağan ırmağın) çok güzeldi tavsiye ederim
ben beğendim ama eşim beğenmedi çünkü içinde aksiyon yok:):):):):)

bnde gitmek istiyorum ama yaaa
ağladın mı peki

erkeklerin beğenmemesi normal onlara kırdılı dövüşlü ekşınlı olması şart

bnde gitmek istiyorum ama yaaa
ağladın mı peki

erkeklerin beğenmemesi normal onlara kırdılı dövüşlü ekşınlı olması şart

babam ve oğlum kadar değil ama gözlerimin dolduğu anlar oldu.gitmeye değer bir film canım
hikayesiden bahsetmiyim büyüsü kaçmasın şimdi[/QUOTE]

günaydın asucum bu hafta dikkat ediyoruz değil mi bende 61 e düşmek istiyorum hayırlısıyla
hadi bakalım allah yardım etsin bize

inş. doğacım sen 61 bende 69u ucundan kıyısındanda olsa görürüm inş. bu sabah tarıldım 70.5dim cumaya kadar hiç kaçamak olmazsa gider inş.

kızlar günaydın takımdan ayrılamak istiyorum nedeni ise bebek tedavisi kullandığım ilaçlar şişkinlik yapıyo
sürekli dr gitmek yemek düzenimi bozuyo adapte olamıyorum topikte paylaşımda bulunamıyorum
istediğim hedefe ulaşamadım çünkü ilk basta basladıgım iradeyi gösteremedim koptum
bu zorlu süreçte beni iyice dağıttı sizleri cok sevdim hepiniz altın kalpli arkadaslarımsınız benim
arada takımda olmasamda gelip sohbet etmek isterim hepinizi cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…