günaydın kızlar günaydın asucum
barışmanıza çok sevindim allah kimsenin huzurunu bozmasın
dün akşam kocam da beni sinir etti sohbet ederken konu kilolarıma geldi aynen şunları söyledi
"ne zaman zayıflayacağını söyliyim 30 şubatta gülümseyerek" hiç aklımdan çıkmıyor birde ben senin kocanım
dediklerime alınma lütfen diyor.
sabahta trip yaptım benim karımın neyi var diyor.iyi niyetini biliyorum ama aklımdan da atamıyorum.
günaydın kızlar
doğacım şaka yapmış cnm zaten vermen gereken çok bi kg yok.[/QUO
günaydın ayşecim evet şaka yapıyordur ama gayretimide görüyor.bana destek olması lazım ufak bir kaçırmada nerde kaldı diyet diyor
sinir oluyorum tabi bende
neyse bugün güldenciğim yok hergün ilk onun mesajını okurduk yoğun galiba
en iyisi diyet yaptığını söylememek.ben böyle mutluyum zayıflamayacağım diyeceksin sessiz sedasız diyetini yapacaksın
saol canım çok teşekkür ederim
yaaaa bu erkeklerin hepsimi aynı modelki içlerinde farklı olanı yok herhalde
ben sana inanıyorum zyıflıycan doğa o enerjiyi alıyorum senden
sonrasında kocanın karşısına geçip dersin'' buda sana kapak olsun''şubatıda 30 çektirdim filann
vaaaaayyyyy oda iyiymiş ayşecimen iyisi diyet yaptığını söylememek.ben böyle mutluyum zayıflamayacağım diyeceksin sessiz sedasız diyetini yapacaksın
sağol canım yaaa hiç gülesim yoktu evet verecem. zayıfladıktan sonra söylediklerini hatırlatıcam kendisine
allah kolaylık versin canım en azından sabit kalmaya dikkat et ne kadar kalıcak yanındabu aralar diyetim çok zora girecek kayınvalidem perşem gelecek yapamam diyet falan zaten zor frenliyorum kendimi
allah kolaylık versin canım en azından sabit kalmaya dikkat et ne kadar kalıcak yanında
hiç bilmiyorum cnm 15-20 gün kalır en az. bende sabit kalacağımı düşünüyorum
inş. canım sabit kalırsan bile çok büyük bi başarı olur kaynana ve annelerin yanında diyet yapılmıo çünki:)
kalırım asucum ilginç bir metebolizmam var çok yesemde 64-65 arasında kalıyorum ben
bu aralar diyetim çok zora girecek kayınvalidem perşem gelecek yapamam diyet falan zaten zor frenliyorum kendimi[/QUO
kaynanan geldimi ağır ağır yemekler yaparsınız gelsin mantılar börekler gitsin içliköfteler,kısırlar
en azından korumaya çalış canım
doğacım menün çok güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?