Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar günaydın asucum
barışmanıza çok sevindim allah kimsenin huzurunu bozmasın
dün akşam kocam da beni sinir etti sohbet ederken konu kilolarıma geldi aynen şunları söyledi
"ne zaman zayıflayacağını söyliyim 30 şubatta gülümseyerek" hiç aklımdan çıkmıyor birde ben senin kocanım
dediklerime alınma lütfen diyor.
sabahta trip yaptım benim karımın neyi var diyor.iyi niyetini biliyorum ama aklımdan da atamıyorum.

saol canım çok teşekkür ederim
yaaaa bu erkeklerin hepsimi aynı modelki içlerinde farklı olanı yok herhalde
ben sana inanıyorum zyıflıycan doğa o enerjiyi alıyorum senden
sonrasında kocanın karşısına geçip dersin'' buda sana kapak olsun'' şubatıda 30 çektirdim filann

en iyisi diyet yaptığını söylememek.ben böyle mutluyum zayıflamayacağım diyeceksin sessiz sedasız diyetini yapacaksın

sağol canım yaaa hiç gülesim yoktu evet verecem. zayıfladıktan sonra söylediklerini hatırlatıcam kendisine

bu aralar diyetim çok zora girecek kayınvalidem perşem gelecek yapamam diyet falan zaten zor frenliyorum kendimi

bugün yediklerimi yazayım
SABAH
bir dilim kepekli ekmek
iki fındık tanesi peynir
iki çatal yumurta
iki dilim salam
ARA
iki kuru kayısı
ÖĞLEN
bir kase barbunya
bir kase yoğurt
2 kaşık pilav
bir dilim ekmek
ARA
iki kuru kayısı yicem
AKŞAM
bir kaynamış yumurta,ve salata yicem dayanıcam
rahatsızlığımdan dolayı bolbol su içiyorum herhalde şu saate kadar 10 bardak su içtim şuan çok tokum

asucum eve kg sabit kalıyo çok kolay almıyorum verirkende çok dikkat etmen gerkiyo ancak protein ağırlı beslenirsem verebiliyorum kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…