ay doğa hiç sormagünaydın kızlar günaydın güldencim pazar günü keyfimize bakmışız oh afiyet olsun canım bende birazcık kaçırdım ama eskisi gibi değilim çok seviniyorum
bn fazla görmedim cnmdün yediklerimi yazım (biraz kaçamak oldu ama)
SABAH
çeyrek tost
bir yumurta haşlanmış
3 bardak çay
ARA
bir bardak meyve suyu
öğle yok bol temizlik var
AKŞAM
bir kase çorba
2 adet içli köfte(eskiden 4 tane yemeden kalkmazdım)
salata
bir adet hurma
bol bol su içtim
karnım çok şişti bende regl olacam galiba lavoboyada gidemiyorum offf şu kadınlık ne zor iş
ay doğa hiç sorma
reglm yakın ve bn kurban
iştah hatsafhada anlatamam
akşam da 10 yakın mandalina yedim
bn fazla görmedim cnm
bnce gayet iyi
hele içli köfteye karşı savsş vermişsin
ayrıca tebrk ederim yani
sağol canım benim bulaşığı yıkarken bir tane daha yutsam diye düşündüm sonra vazgeçtim belki yağlı olduğu içindir.işyerine ara öğünler götür canım kuru kayısı,mandalina,elma,bol su canın birşeyler çektiğinde onları yersin
benim regl öncesi herşey canım çekiyo biraz önce burnuma tazecik ekmek arasında peynir ve kavun koktu.nerden bulacaz şimdi kavunu:):):):)
hamilemisin yoksa doğa
kızlar iyi akşamla özledim sizleri
selam canlar en kisa zamanda dönecem sahalara diye ümit ediyrum ama bilemiyorum
bugün sabah bir tartinim dedim demez olaydim 85 ciktim ya nasil olabilir anlamiyorum:26::26::26:
o zaman ne yapıyoruz yavaş yavaş yediklerimizi azaltıyoruz.modumuza kavuşuncada diyetimize başlıyoruz .haziran ayında kendini 70 kilo görmek istemez misin
yolla yollagünaydın canım bende sana yazıyodum
çizileri kafana takma bir tane çiziden birşeycik olmaz
amaaaaaaaaaa yine yoğurt yok süt yok sana metrodan süt sipariş edip işyerine göndericem ye diye:):):):)):
börek baklava hariç iidünkü menümü vereyim
SABAH
iki kepekli ekmek arası tost
ara yok
ÖĞLE
bir kase çorba
iki kaşık pilav 4 kaşık et döner
salata
AKŞAM
kaynanamdaydım
yarım dilim börek
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 dilim baklava
offff offfff yedim de yedim yine aynı kalmak istemiyorum ya
asuuuuuuuuuuşkızlar netimde problem varr
bu kaçıncı deneyişim msj yazmak için
merhaba kızlarvalla yoruldum 2 gündür bu diş buğdayı işnden. temizlik dip köşe, çeşit çeşit pasta börek, vızıldayan bi çocuk. giremedim 2 gündür. menü vermiycem.sadece fazla yemedim. yiyemedim. elim ayağım titriyor yorgumluktan. yatıcam . evde çok dağıldı.yarın sabah toplayaca
günaydın gızlar
merhaba kızlarvalla yoruldum 2 gündür bu diş buğdayı işnden. temizlik dip köşe, çeşit çeşit pasta börek, vızıldayan bi çocuk. giremedim 2 gündür. menü vermiycem.sadece fazla yemedim. yiyemedim. elim ayağım titriyor yorgumluktan. yatıcam . evde çok dağıldı.yarın sabah toplayaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?