Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kilomu ilk ben verim bu hafta kötüyüm 63,00 kiloyum
yani 200 gr almışım ama regl olacam inş onun şişkinliğidir.

güldencim benim face kapatmıştım.senin resimleri görmek için açtım süper değişim tebrikler canım gözlerime inanamadım
gün gittikçe daha da güzelleşiyorsun maşallah tü tü tü

güldencim benim face kapatmıştım.senin resimleri görmek için açtım süper değişim tebrikler canım gözlerime inanamadım
gün gittikçe daha da güzelleşiyorsun maşallah tü tü tü

cnm saol çok teş ederim
kaçak çok yaptığım halde kilo vermişim çok mutluyum
hm regl hm şişlik artı wc ye çıakamdım ama vermişim
harika birşey bu

günaydın kızlar fırsat bulamıyorum.doğacım üzelme cnm regliden sonra verirsin
asum hiç hiç takma kadının içine oturmuş zayıflaman belli

güldenim tebrikler resimlerine bakıcam hemen

cnmmm yaaa takma salla o kadını

sen zaapzayıfda olsan bellki o kadar kötü gözle bakıyor ki sana

seni yuvarlak görcek

sen kendine felak nas oku

bence çok göze batan bir kilon yok bu halde sana hala bunları söylüyorsa dikkat et canım o kadından uzak dur derim

günaydın kızlar fırsat bulamıyorum.doğacım üzelme cnm regliden sonra verirsin
asum hiç hiç takma kadının içine oturmuş zayıflaman belli

güldenim tebrikler resimlerine bakıcam hemen

canlarım beninm saolun desteğiniz için evet sallamıorum cvp vermeyişimde bundandı ama gel görki yinede sinirlendim
allahım böylelerinin şerrinden korusun hepimizi

gülden yaaaa sen nolmuşsun bambaşka biri içindeki miss model of the world çıkmış ortaya
resmlerini çok beğendim çok hoş hatunsun
ufukcum anne ve kav yanında asla vede katla diyet yapılmıo yaptırmıolar bacım
doğacım sıkma canını haftaya verirsn
ayşem sohbetini özledik canım benim

**8.takım 236.ETAP*
ufocan ( 69,4 / 69,4 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 96,3 / 95,3/ 1,0/ 1,03% )
AySeCeYLİN ( 64,5 / 65,0 /-0,6/ -0,93% )
asutaha( 71,4 / 71,0 / 0,4 /0,56%)
doğa1985 (62,8 /63,0 /-0,2/-0,31

%)

8. Takim Ortalama Yüzde: 0,07 %

**8.takım 236.ETAP* 10.uncu
ufocan ( 69,4 / 69,4 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 96,3 / 95,3/ 1,0/ 1,03% )
AySeCeYLİN ( 64,5 / 65,0 /-0,6/ -0,93% )
asutaha( 71,4 / 71,0 / 0,4 /0,56%)
doğa1985 (62,8 /63,0 /-0,2/-0,31

8. Takim Ortalama Yüzde: 0,07 %

bebişler nasılsınız :))

ben oburix oldum çıktım

spor salonuna yazılıp yazılmama arasında bocalıyorum :))

ayşecim canım benim canım benim :))

tıpkı bnm gibisin kış geldi bıraktık platesi ah ahhhh bi daha başlarsam asla bırakmayacağım

kışın diyette sporda çok zor yapılıo allah bizlere kolaylık versin
iyi geceler tatalı rüyalar kızlar

günaydın kızlar çok kötüyüm ben dün regl oldum anamı ağlattı resmen canım çıktı.gripin iç dediler.içtim bir faydasını görmedim.
hala belim ağrıyo dün akşama kadar bir şey yemedim.akşamda sağolsun kocam kahvaltı hazırladı.dünün menüsü bu canlarım

bugünde kaynanam gelecek akşam yemeğine ne pişirsem diye düşünüyorum.allahım inş yemeklerim pişer rezil olmak istemiyorum.

günaydın kızlarrr
doğacım geçmiş olsun sıcak tut canım kendini ağrıların çok dayanılmazsa karnına sıcak su torbası koy iyi gelio
akşam misafirin varmış kolay gelsin hiç riskli yemekleri deneme ozaman canım bi mercimek çorba fırına patates tavuk sür pilav salata istersen bide sebze veya bakliyat yemeği yap araya.

sağol canım azaldı ağrılar
canım etli kuru fasulye+pilav+salata+yoğurt düşünüyorum
birde patatesli tavuk düşünüyorumda fırında yapmak istemiyorum fırınım eski fırınlardan korkuyorum
pişmez diye geniş bir tavada pişirim diyorumda nasıl pişiricem onu da bilmiyorum neyse anneme danışacam artıkın

canım tavukları ufak ufak parçalat yada göğüs etini kuşbaşı doğra, soğanları yemeklik doğra, patatesleride doğra epsini çiğden dibi kalın bi tencereye koy birazdA SIVIYAĞ EKLE EĞER SALÇA SEVİYOSAN ONUDA KOY BİRAZDA TUZ İSTERSEN BAHARAT HEPSİNİ GÜZELCE KAVUR.sonra kısık ateşe bırak. BENİM DÖKÜM TENCEREM VAR BEN YAPIYOM ÇOK GÜZEL OLUYO. SULU İSTERSEN birazda su ekle güzel olur. afiyet olsun.
merhabalr
ayşeciğim valla bu aralar bende saldım bide adetliyim. herşey canım çekiyo ama bugünden itibaren ipleri elime aldım. miğdemi değil beynimi dinliyorum.
sabah
1 yum haş.
1 dlm ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1kase tarhana

öğle artı
akşam
bulgur pilavı
bezelye
yoğurt
tek öğün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…