açgözlülük değildir canım benimde markete girince canım çok şey çeker hele cips+kola ama onların kalorisini düşününce vazgeçiyorum yemekten
birde regl öncesi olabilirsin ben regl öncesi olduğum dönemde herşey yemek isterim meyve+kuruyemiş+tatlı
sana tavsiyem bol bol su içmen ve yediğin ilk 100 yiceğin kalorisini bilmem o zaman kendine çeki düzen verebiliyosun
ben önceden pilavı çok sever oturunca 1 tabak yerdim şimdi 2 kaşığının bir dilim ekmek yerine geçtiğini biliyorum ve sadece dört kaşık yiyorum.
evet bende hemen bilgilerimi söyleyeyim.. 172 cnm boyunda ve ŞİMDİLİK 72 kilo ağırlığındayım.. sporsuzluktanda vücudum sarkamya başladı.. 59 kilo olmak istiyorum... lütfen paylaşımlarınızıve önerilerinizi bekliyorum 16 Mart ta doğum günüm 16 marta kadar kiloların bi kısmını vermek mükemmel olcak .. ogünkü planlarım için... teşekkürlerrr...
günaydınnn hoşgeldiniz yeni arkadaşlarım
doğacığım salı günü bitiyor benim sınavlarım biraz dikkatle başladım bugün.
sabah
ballı sirkeli su
1 dilim ekmek
1 kase tarhana
ara 1 ıhlamur
öğle
5 köfte
1dlm ekemk
salata
ara
yoğurt
akaşm
tarhana çorbası
1dlm ekemk
uyguladığım bir diyet listem yok benim... bugün yediklerimide şöyle sıralim...
sabah : nescafe ve 1 elma
öğlen : 1 kase mercimek çorbası , 1 kase cacık , 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
ara :1 paket form bizküvinin yarısını yedim ve soda içtim limonlu
yemek saatlerimde düzensiz benim.. bugün çıkabildim ama normalde saat 15:00 dan önce asla öğle yemeğine çıkamıyorum.. iş gereği malum... ve uyguladığım bi diyet listem yok
Kızlar sabah güzel bir kahvaltı yaptım öğlen eşimle ve oğlumla gezmeye gittik, normal de her gittiğimşzde dışarıda yediğimiz bir yer var (burger kıng)oraya gidicektik, önce markete gittik gezdik. Eşim son anda eve gidelim evde hamburger yapalım dedi, ilk defa deneyecektik ondan dolayı heveslendi malzemeleri falan aldı. Bende tamam ama burda biraZ atıştırayım dedim, tamam dedi. Markette atıştırdım. Yarım saat açlığa dayanamadım anlıyacağınız. Eve geldim birde hazırladığımız hamburgeri yedim. Eşim ise hamburgeri bekledi halbuki o kahvaltıyı da çok doyurucu yapmamıştı. Eşim bi hayli zayıftır. Benden sık acıkır ama bekledi. Içimden aramızdaki fark bu işte diye düşündüm. Ben açlığa dayanamıyor mutlaka beklemeden bişey yemem lazım gibi hissediyorum üstelik aman aman acıkmamam gereken bir kahvaltı yapmıştım. Kısacası bu sıralar normalde olduğumdan daha açgözlüyüm. Evet bunun adı açgözlülüktür.
Moralim bozuldu anlıycanız. Akşamda bi güzel oğlumun bitirmediği çorbayı içtim.
Nolcak sonum bilemiyorum. Mesela şuan hiç aç değilim ama yesem yerim yani de Allahtan yemiyorum. Canavar gibi oldum resmen
dön artık reyhancım çok zararın olmayacak çünkü ayrı kaldığın hafatya bölünüyor aldığın yada verdiğin kg lar.
samyeli ve diğer çağırdım arkadaşlar içi ayrıntılı kurallarımız,
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .
günaydın
allahım kilo aldım diyordum vermişim
90,2 yim ayşem
çok şaşırdım
şimdi işe gidiyorum ordan cvp yazarım
Herkese Günaydın
Aranıza yeni katıldım.Hemen anlatmaya başlayayım. Boyum 1.70 54 kg ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim geçen haftaya kadar 65.5 kiloydum.Kızım 9 aylık oldu.Her ne kadar herkes böyle çok iyisin o zaman çok zayıftın sakın zayıflama dese de ben yeni görüntüme bir türlü alışamadım.7-8 kg daha vermek istiyorum 9 aydır sadece eşofmanlarla geziyorum.Hiçbirşeyim olmuyor haliyle...5 hafta önce 1 ay için bir spor salonuna yazıldım.Haftada 3-4 gün günde 1 saat spor yaptım tabii yediklerime dikkat etmediğim için sadece yarım kilo verebildim 65 oldum. Çocukla da çok zor oluyordu tam evden çıkıcam uykusu geliyor uyanıyor karnı acıkıyor vs.derken devam etmedim. sonra yediklerime dikkat etmeye başladım 1 hafta önce. Uyguladığım bir rejim listem yok ama akşam yemeğimi18:00 de yiyip yemek faslını kapatıyorum acıkırsam da 2 mandalina ya da 1 elma yiyorum gün içinde en az iki litre su içiyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çavdar ya da kepek ekmeği yiyorum onu da genelde sabah kahvaltısında 2 dilim, akşam yemeğinde de 1 dilim bazen yiyorum bazen yemiyorum.Sabah kahvaltısında 1 yumurta 2-3 zeytın 2-3 kezme şeker büyüklüğünde peynir biraz da reçel yiyorum baya tok tutuyor.Öğlen yemek yapmışsam bir tabak ondan yapmamışsam küçük boy light ton balığı kullanarak büyükçe bir tabak yeşil salata yiyorum.Tabii aralarda sürekli su içiyorum ara öğünde 2-3 adet ceviz ya da kızımın bebe bisküvisinden çalışıyorum 2-3 adet:)Bu arada lahana suyu kürüne başladım 2 gün oldu 75o ml kaynamakta olan suya 3-4 beyaz lahana yaprağını atıp 7 dakika pişiriyorsunuz suyunu sabah akşam 1 bardak içiyorsunuz.Bu şekilde bugün 1.haftayı tamamladım ve az önce aç karnına tartıldım 2 kg vermişim oldum 63:)
günaydın kızlar bugün sabah itibariyle 62,5 kiloyum ay çok mutluyum şimdi işim var öğlen arası yazdıklarınızı okur sohbet ederiz görüşmek üzere
**8.takım 239.ETAP*
ufocan ( 69,5/ 69,5 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 91,8 / 90,2/ 1,6/ 1,74% )
AySeCeYLİN ( 66,0 / 66,0 / 0,0 /0,00 )
asutaha( 71,0 / 71,0 / 0,0 /0,00%)
doğa1985 (64,0 /62,5,/1,5/2,34%)
m Ortalama Yüzde: 0,81%
evet bende hemen bilgilerimi söyleyeyim.. 172 cnm boyunda ve ŞİMDİLİK 72 kilo ağırlığındayım.. sporsuzluktanda vücudum sarkamya başladı.. 59 kilo olmak istiyorum... lütfen paylaşımlarınızıve önerilerinizi bekliyorum 16 Mart ta doğum günüm 16 marta kadar kiloların bi kısmını vermek mükemmel olcak .. ogünkü planlarım için... teşekkürlerrr...
uyguladığım bir diyet listem yok benim... bugün yediklerimide şöyle sıralim...
sabah : nescafe ve 1 elma
öğlen : 1 kase mercimek çorbası , 1 kase cacık , 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
ara :1 paket form bizküvinin yarısını yedim ve soda içtim limonlu
yemek saatlerimde düzensiz benim.. bugün çıkabildim ama normalde saat 15:00 dan önce asla öğle yemeğine çıkamıyorum.. iş gereği malum... ve uyguladığım bi diyet listem yok
selam canlarim
cok isim vardi cok ancak bitti yemek felan yatim aksama kadar rahatim insallah
sfra indir kaldir haric :)))
ah canim sanki beni anlatiyrsun ama markete gidince insanin hersey cani istiyr ya((
tamam canim bugün itibari ile buralardayim :)))
süpersin sennnnnnnnnnnn azrasilammmmmm
hosgeldin canim aramiza azimli gördüm seni insallah bizimde faydamiz olur beraberce veririz kilolari
tebrik ederim seniiii
hepinizi tebrik ederim kizlar
sende hosgeldin canim aramiza insallah marta kadar daha güzel bir görüntüye sahip olacaksin ama spor ve su sarttt
ayrica takimda hic bir arkadasimiz diyet listesi kullanmiyor canim allah ne verdiyse yiyoruz :))
o süpermiş... tam benlik valla :) sevdim ben burayı yaa sağlıklı beslenmeye karar verdiğim şu günlerden sonra arkideşler bütün günlük menümü yazıcam sizlere...
ve marta kadar eski hallerime geri dönmüş olarak konuşucam sizinle..
hoşgeldin canım ben doğa boyun çok güzelmiş inş mart ayına manken gibi girersin
Sabah kahvaltımı yazmıştım sıra öğle ve akşamda;
Öğlen 2 tane biber dolması yarım kase yoğurt
Ara öğün 4 tane kuru kayısı
Akşam 2 tane biber dolması 1 dilim ekmek
az önce 2 tane biskrem
1 bardak taze sıkılmış portakal-nar suyu
suya devam :)
o süpermiş... tam benlik valla :) sevdim ben burayı yaa sağlıklı beslenmeye karar verdiğim şu günlerden sonra arkideşler bütün günlük menümü yazıcam sizlere...
ve marta kadar eski hallerime geri dönmüş olarak konuşucam sizinle..
yeni gelen arkadaşalr hoşgelmişler
bn ise mutsuzum
sanıyordum kilolardan kurtulunca herşey güzel olacak
evet allahıma binlerce şükür verdim mutluyum o yönde
ama ruhsal mutsuzum (nasıl cümleyse)
hep böyle yalandan gülüyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?