Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

regl öncesi haklısın belki ondan diycem umarım ondandır.

evet bende hemen bilgilerimi söyleyeyim.. 172 cnm boyunda ve ŞİMDİLİK 72 kilo ağırlığındayım.. sporsuzluktanda vücudum sarkamya başladı.. 59 kilo olmak istiyorum... lütfen paylaşımlarınızıve önerilerinizi bekliyorum 16 Mart ta doğum günüm 16 marta kadar kiloların bi kısmını vermek mükemmel olcak .. ogünkü planlarım için... teşekkürlerrr...

hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .

uyguladığım bir diyet listem yok benim... bugün yediklerimide şöyle sıralim...
sabah : nescafe ve 1 elma
öğlen : 1 kase mercimek çorbası , 1 kase cacık , 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
ara :1 paket form bizküvinin yarısını yedim ve soda içtim limonlu

yemek saatlerimde düzensiz benim.. bugün çıkabildim ama normalde saat 15:00 dan önce asla öğle yemeğine çıkamıyorum.. iş gereği malum... ve uyguladığım bi diyet listem yok

hoşbulduk.. listeni hergün kendi isteğine göremi değiştiriyosun..

takımda hiç birimiz diyet listesi yok. herkes kendi vucudu bildiği için ona yiyor genelde menülerimiz paylaşıyoruz burada yorumluyoruz.

şuana kadar yediklerin gayet iyi.proteine ağırlık vermeni öneririm.mesala akşam ızgara türü yanında bol salata ve yoğurt

Son düzenleme:
selam canlarim
cok isim vardi cok ancak bitti yemek felan yatim aksama kadar rahatim insallah
sfra indir kaldir haric :)))

ah canim sanki beni anlatiyrsun ama markete gidince insanin hersey cani istiyr ya ((

tamam canim bugün itibari ile buralardayim :)))

günaydın

allahım kilo aldım diyordum vermişim

90,2 yim ayşem

çok şaşırdım

şimdi işe gidiyorum ordan cvp yazarım

süpersin sennnnnnnnnnnn azrasilammmmmm

hosgeldin canim aramiza azimli gördüm seni insallah bizimde faydamiz olur beraberce veririz kilolari

günaydın kızlar bugün sabah itibariyle 62,5 kiloyum ay çok mutluyum şimdi işim var öğlen arası yazdıklarınızı okur sohbet ederiz görüşmek üzere

tebrik ederim seniiii

**8.takım 239.ETAP*
ufocan ( 69,5/ 69,5 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 91,8 / 90,2/ 1,6/ 1,74% )
AySeCeYLİN ( 66,0 / 66,0 / 0,0 /0,00 )
asutaha( 71,0 / 71,0 / 0,0 /0,00%)
doğa1985 (64,0 /62,5,/1,5/2,34%)

m Ortalama Yüzde: 0,81%

hepinizi tebrik ederim kizlar

sende hosgeldin canim aramiza insallah marta kadar daha güzel bir görüntüye sahip olacaksin ama spor ve su sarttt
ayrica takimda hic bir arkadasimiz diyet listesi kullanmiyor canim allah ne verdiyse yiyoruz :))

hoşgeldin reyhancım

bende menümü yazayım pek diyet menüsüne benzemese de

sabah

4 küçük dilim t.b. ekmeği kızarmış
sucuklu yumurta
kaymak
çilek reçeli

öğlen
1 elma sabah güzel kahavltı ettiğimden yemedim

akşam

şehriyeli süt çorbası 1 tabak

ilerleyen saatlerde de badem yerim inş. bozmam

o süpermiş... tam benlik valla :) sevdim ben burayı yaa sağlıklı beslenmeye karar verdiğim şu günlerden sonra arkideşler bütün günlük menümü yazıcam sizlere...
ve marta kadar eski hallerime geri dönmüş olarak konuşucam sizinle..

hoşgeldin canım ben doğa boyun çok güzelmiş inş mart ayına manken gibi girersin

Sabah kahvaltımı yazmıştım sıra öğle ve akşamda;

Öğlen 2 tane biber dolması yarım kase yoğurt
Ara öğün 4 tane kuru kayısı
Akşam 2 tane biber dolması 1 dilim ekmek
az önce 2 tane biskrem
1 bardak taze sıkılmış portakal-nar suyu
suya devam :)

günü biber dolmalarıyla bitirmişsin cnm akşam farlı bişey yesen daha iyi olurdu.üstene 2 tane de biskrem fazla değil ama kg verdirecek bir menü değil cnm.proteine ağırlık ver ve salata,yoğurt eksik olmasın

yeni gelen arkadaşalr hoşgelmişler

bn ise mutsuzum

sanıyordum kilolardan kurtulunca herşey güzel olacak

evet allahıma binlerce şükür verdim mutluyum o yönde

ama ruhsal mutsuzum (nasıl cümleyse)

hep böyle yalandan gülüyorum aslında

insallah canim hep birlikte basaracaz

aaa canim nedenki:2:

bende aylar sonra menümü verem :)))

sabah

1 bardak sekersiz cay
1 kepek ekmegi
kk peynir
1 biber
1 yumurta

ara

yesil elma

öglen

1 kase tarhana corbasi
bol yesil salata

aksam

1 biber dolmasi
1 kase ygurt

2 lire su
spor bol bol temizlik

herkese günaydınnn...

ay uyuya kalmışım koştur koştur işe geldim hala afyonum patlamadı yaa.. neyse bugün c.tesi yani hafta bitti sonunda :):) daha hiç bişey yeme fırsatı bulamadım ne yesem acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…