bugün menüm utanarak veriyorum((
sabah 3 ufak poğaça 1 kupa nescafe
ara 1 kupa nescafe
öğle 1 kepçe kurufasulye 1 kaşık döğme pilavı az turşu
ara 1 çatal yaşpasta
akşam 4 sıkım çiğ köfte 1 kemik haşlanmış
cnm öncelikle takımıza hoşgeldin sefa gtrdin
seninkisi resmen duygusal açlık
bnde çok yaşadım
tok olduğum hald yedim
bnden tavsiye azcık beyin ve ruh temizliği
çünkü bu dünyada evlattan bile yeri geliyor hayır yok
insan biraz bncil olmalı diyorum bn
tekrardan hoşgeldin güzel haber ve paylaşımlar diliyorum
oğlunuda allah bağışlasın
burda hep birlikte kurtulacağız kilolardn inşallah
canım bana fazla bile geliyor yediklerim
bugün oruç değilim
reyhanım ne zmn döncen takıma
kızlar bn 91 de takıldım
bu ay sonu b-fite yazılcam
hem kilo vermem hızlansın hm incelip özellikle sıkılaşmak için
bnm için zor olacak işten çıkıp gitmek
ama her güzelliğin bir bedeli var işte
selam kizlar bende artik döim araniza diyrum:)))
aysecim nickinde pek güzel olms :)))
bende degistirmek istiyorum aslinda ne yapsam acep:))))
Herkese Günaydın
Aranıza yeni katıldım.Hemen anlatmaya başlayayım. Boyum 1.70 54 kg ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim geçen haftaya kadar 65.5 kiloydum.Kızım 9 aylık oldu.Her ne kadar herkes böyle çok iyisin o zaman çok zayıftın sakın zayıflama dese de ben yeni görüntüme bir türlü alışamadım.7-8 kg daha vermek istiyorum 9 aydır sadece eşofmanlarla geziyorum.Hiçbirşeyim olmuyor haliyle...5 hafta önce 1 ay için bir spor salonuna yazıldım.Haftada 3-4 gün günde 1 saat spor yaptım tabii yediklerime dikkat etmediğim için sadece yarım kilo verebildim 65 oldum. Çocukla da çok zor oluyordu tam evden çıkıcam uykusu geliyor uyanıyor karnı acıkıyor vs.derken devam etmedim. sonra yediklerime dikkat etmeye başladım 1 hafta önce. Uyguladığım bir rejim listem yok ama akşam yemeğimi18:00 de yiyip yemek faslını kapatıyorum acıkırsam da 2 mandalina ya da 1 elma yiyorum gün içinde en az iki litre su içiyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çavdar ya da kepek ekmeği yiyorum onu da genelde sabah kahvaltısında 2 dilim, akşam yemeğinde de 1 dilim bazen yiyorum bazen yemiyorum.Sabah kahvaltısında 1 yumurta 2-3 zeytın 2-3 kezme şeker büyüklüğünde peynir biraz da reçel yiyorum baya tok tutuyor.Öğlen yemek yapmışsam bir tabak ondan yapmamışsam küçük boy light ton balığı kullanarak büyükçe bir tabak yeşil salata yiyorum.Tabii aralarda sürekli su içiyorum ara öğünde 2-3 adet ceviz ya da kızımın bebe bisküvisinden çalışıyorum 2-3 adet:)Bu arada lahana suyu kürüne başladım 2 gün oldu 75o ml kaynamakta olan suya 3-4 beyaz lahana yaprağını atıp 7 dakika pişiriyorsunuz suyunu sabah akşam 1 bardak içiyorsunuz.Bu şekilde bugün 1.haftayı tamamladım ve az önce aç karnına tartıldım 2 kg vermişim oldum 63:)
hoşgeldin cnm boyumuzda kg muzda aynı seninle bana da herşey aynı şeyleri söylüyor ama önemli olan bizim nasıl hissettiğimiz.sen 63 olmuşsun ne güzel ben 65.5 hala.emziriyor musun peki.
benim de 2,5 yaşında bir kızım var.
kurallarımız okudun mu cnm.tamam diyorsan başlangıç kg nu 63 geçiyorum haftaya da listede olursun.
Hoşbulduk teşekkür ederim ilgin için.Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
Kuralları okudum kabul ediyorum:)
Malesef emmeyi 4. ayda bıraktı benim cadı emzirdiğim süre içerisinde zaten kilo veriyordum memeyi bırakınca kilo vermem de durdu.
Kızlar sabah güzel bir kahvaltı yaptım öğlen eşimle ve oğlumla gezmeye gittik, normal de her gittiğimşzde dışarıda yediğimiz bir yer var (burger kıng)oraya gidicektik, önce markete gittik gezdik. Eşim son anda eve gidelim evde hamburger yapalım dedi, ilk defa deneyecektik ondan dolayı heveslendi malzemeleri falan aldı. Bende tamam ama burda biraZ atıştırayım dedim, tamam dedi. Markette atıştırdım. Yarım saat açlığa dayanamadım anlıyacağınız. Eve geldim birde hazırladığımız hamburgeri yedim. Eşim ise hamburgeri bekledi halbuki o kahvaltıyı da çok doyurucu yapmamıştı. Eşim bi hayli zayıftır. Benden sık acıkır ama bekledi. Içimden aramızdaki fark bu işte diye düşündüm. Ben açlığa dayanamıyor mutlaka beklemeden bişey yemem lazım gibi hissediyorum üstelik aman aman acıkmamam gereken bir kahvaltı yapmıştım. Kısacası bu sıralar normalde olduğumdan daha açgözlüyüm. Evet bunun adı açgözlülüktür.
Moralim bozuldu anlıycanız. Akşamda bi güzel oğlumun bitirmediği çorbayı içtim.
Nolcak sonum bilemiyorum. Mesela şuan hiç aç değilim ama yesem yerim yani de Allahtan yemiyorum. Canavar gibi oldum resmen
gettoist aramıza hoşgeldin canım şu lahana kürünün tadı güzelmi
bende yapabilirim ne gibi faydaları varmış
şu kısırın yanına yapıyorlar ya lahanayı kaynatıp üstüne nar ekşili sos döküyorlar ay bayılıyorum
ağzım sulandı ne zamandır da kısır yemiyorum yaa (çalışmanın dezavantajları kısır günlerine gidemiyosunuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?