Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın canım nasılsın ben çok iyiyim eşim bir kaç gündür evde yoktu annemlerdeyim dün akşam geldi bende bu sabah hemen tartıldım.62,90 geldi hadi sende peşimden gel bakalım.

belliydi menülerinden canım ne mutlu sana.ben aslında kendimi sabit gececeğim bir süre tartılmayacağım annemler gelip gitsinde şimdi adepta olup onlar gelince bozmak istemiyorum illaki bozulacak çünkü.yazın 60.2 de bırakmıştım her gün plates yaptığım içinde kg 57 falan gibi görünüyordu yine öyle azimli olmak istiyorum kış ayları bana iyi gelmiyo

günaydın canım. yeni gelen arkadaşım sen de hoşgeldin. biri beni durdursun iki gündür ayva talısı mercimek köftesiherşeyden çok yiyoırum utandığım:18: için menü yazmıyom. ayşecim sen beni sabit geç yarın. konsantre olmalıyım. biri ateşliycek bilaf etsin

sağol canım sende dikkat et ama en azından sabit kal tekrar başlayınca kilo vermen kolay olsun

bitmedi mi sınavların senin

kızlar sabah eşim kahvaltı hazırlamış, patates biber kızartmış.. yemedim desem yalan yedim ama en azından abartmadım. yani abarttımda diyebiliriz ama düne göre daha az yedim kahvaltıda.. siteye girince hemen koca bir bardak su aldım içiyorum...
karne için öğrencilere not girmem lazım şimdi onla uğraşıyorum, oğlumda kendi kendine odada şarkı söylüyo:)

Öğle için tavuk yapmayı düşünüyorum ama dolaba bakmadım. yayla çorbası vardı dünden kalan. az ve dikkatli yiycem en azından ekmek yemiycem, pilavda yapmıycam eşim için yapmasamda olur pilav bu günlük.

biri ateşliycek bilaf etsin

geçenlerde bu sitede okumuştum tam cümleyi yazamıycam ama şöyleydi, "Başarı onu hergün yeniden hakedenindir." hoşuma gitti hergün biraz çaba sonra gelsin başarı. bugün iyi, yarın kötü olmaz. hergün iyi olucazki başarı bize gelsin..
Dedim dedimde işteee

samyeli evet yarın kg nu bilderecksin sende ama haftaya alıcağım seni listeye aslında 2 hafta denemesi süresi oluyor ama düzenli paylaşımın olursa haftaya listemizde olursun.günlükl 5 msj çok değil yazabilirsin cnm bence.

ne güzel eşin kahvaltı hazırlamış hemde patates biber kızartması bende çok severim ama kalorinin babası

tamam ufukcum sabit gecerim senin.kış aylarında insan böyle oluyo diyet yapmak işkence oluyo bide sınav stersi yemene sebep oluyordur

afiyet olsun canım ben her zaman şunu düşünüyorum bu kilolar hemen gelmiyo hemende gitmicek yavaş yavaş porsiyonlarımızı azaltıcaz 1 tabak pilav yiyorsak yarım tabak pilav yicez bol bol su içicez birde spor eklersek süper olur.(ben yapamıyorum ama)
sana leslie yürüyüş programını öneririm.eğer evde yapabilme durumun var int indirip yapabilirsin

bugünkü menümüzü verelim
SABAH
iki dilim normal ekmek
5 çatal sucuklu yumurta
normalde yemezdim ama kocam şehirdışından hemen dönmez diye bütün kahvaltılıkları anneme götürdüm evde birşey kalmadı:):):):):):)

ARA
azcık lebleli 4 kupa bardağı su

ÖĞLEN
2 lahmacun (2 lahmacun 500 kaloriymiş ama yediğim lahmacuna et koymamış cimri yemekçiler herhalde o kadar kalori yapmaz)
bir domates
bir kase yayla çorbası,maydonoz ,turp

bugün çok yedim gibi geliyo akşamda kaynama gidecez ne olur halim bilemiyorum.

bugün menüm utanarak veriyorum((

sabah 3 ufak poğaça 1 kupa nescafe

ara 1 kupa nescafe

öğle 1 kepçe kurufasulye 1 kaşık döğme pilavı az turşu

ara 1 çatal yaşpasta

akşam 4 sıkım çiğ köfte 1 kemik haşlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…