günaydın canım nasılsın ben çok iyiyim eşim bir kaç gündür evde yoktu annemlerdeyim dün akşam geldi bende bu sabah hemen tartıldım.62,90 geldi hadi sende peşimden gel bakalım.
doğa ayşe ufuk asu hepinize günaydın
ayşecim asu bana faceden msj atmış
şuabata kadar nete giremiyecekmiş
görümcesigil gelmiş misafrliğe
bn tekrardn sorayım bir kilo bildirimi yapabilcek mi die
yada sen bilirsin?
belliydi menülerinden canım ne mutlu sana.ben aslında kendimi sabit gececeğim bir süre tartılmayacağım annemler gelip gitsinde şimdi adepta olup onlar gelince bozmak istemiyorum illaki bozulacak çünkü.yazın 60.2 de bırakmıştım her gün plates yaptığım içinde kg 57 falan gibi görünüyordu yine öyle azimli olmak istiyorum kış ayları bana iyi gelmiyo
günaydın canım. yeni gelen arkadaşım sen de hoşgeldin. biri beni durdursun iki gündür ayva talısı mercimek köftesiherşeyden çok yiyoırum utandığım:18:için menü yazmıyom. ayşecim sen beni sabit geç yarın. konsantre olmalıyım. biri ateşliycek bilaf etsin
bnden tavsiye azcık beyin ve ruh temizliği
çünkü bu dünyada evlattan bile yeri geliyor hayır yok
insan biraz bncil olmalı diyorum bn
kızlar kısaca kendimden bahsedeyim, 31 yaşındayım, öğretmenim. 1 oğlum var 2,5 yaşında.
üniversite yıllarıma 62 lerde başladım 4 yıl sonra üniv bittiğinde 69-70 civarıydım. 4 yıl sonra evlendiğimde 75 kilo idim. hamileliğimde 8 kilo falan aldım. doğumdan 1 ay sonra 75 e düştüm ama işte o emzirme dönemimde kilo aldım 85 lere çıktım.
geçen 6-7 ay önce 73 lere kadar indim. sonra tekrar almalara başladım 1 ay önce 76 falandım. 1 ay içinde 4-5 kilo aldım şuan 80 oldum tekrar.... nedeni ise sürekli yemem (eşimle sorunlarım var ve benim kafama çok taktığım eşimden kaynaklı bir sorunum var oğlum için bu durumu kabullenip oturdum(çünkü çok iyi bir baba) fakat bu ara farkettimki sürekli yiyorum. tok olsam bile 1 saat sonra yiyorum. sanki kendimi yemeyle meşgul ediyorum, yemeyle düşünmüyorum bazı şeyleri...)
neyse böyle işte 73 e düştüğüm zamanlar maurers diye bir zayıflama ilacı kullandım bir ay 79 dan 73 e düştüm; ama yanaklarım sarktı ilk haftada. bu yüzden tekrar kullanmak istemiyorum. ama etkili bir ilaç gerçi sonra motivemi kaybedip yemeye başlamıştım o zamanda ilaç kar etmiyor tabi..
bazı kararlarla diyete başlamak istiyorum.
şimdilik aldığım kararlar;
- herşeyden yiyip az yemeyi düşünüyorum.
- günde en az 1,5 litre su içmeyi düşünüyorum
- akşam 7 den sonra bişey yememeyi düşünüyorum
- ekmeği çokça sırnırlamayı düşünüyorum...
umarım bunlar düşüncede kalmaz...[/QUOTE/]
hoşgeldin canım.inş. herşey istediğin gibi olur hayatında sorunlarını çözebilirsin.biz burada sadece diyet paylaşımları değil her türlü sıkıntımızı,mutluluğumuzu paylaşıyoruz her zaman her konuda dinleriz seni.2 senedir takımdayım çok güzel arkadaşlıklar edindim.
şimdi gelelim kurallarımıza;
paylaşım en önemli kuralımız günde en az 5 msj yazmak zorundasın.mazeret bildirmeden takımdan uzaklaşmak diskalifiye sebebidir,izin alman bildirmen gerekir.cuma günleri bildirim günümüz en geç 10.30 a kadar aç karına tartılıp kg nu bildiriyorsun takıma.
kural listemizi bulunca geçmiş sayfalarda daha ayrıntılı yazarım canım
tamam canım, bazen okuldan dolayı e çocukta olunca 5 mesaj yazamayabilirim ama zaten bende istiyorum düzenli takibi...
yarın bende bildiricemmi kilo daha 2.günüm olacakda o yüzden
biri ateşliycek bilaf etsin
kızlar sabah eşim kahvaltı hazırlamış, patates biber kızartmış.. yemedim desem yalan yedim ama en azından abartmadım. yani abarttımda diyebiliriz ama düne göre daha az yedim kahvaltıda.. siteye girince hemen koca bir bardak su aldım içiyorum...
karne için öğrencilere not girmem lazım şimdi onla uğraşıyorum, oğlumda kendi kendine odada şarkı söylüyo:)
Öğle için tavuk yapmayı düşünüyorum ama dolaba bakmadım. yayla çorbası vardı dünden kalan. az ve dikkatli yiycem en azından ekmek yemiycem, pilavda yapmıycam eşim için yapmasamda olur pilav bu günlük.
samyeli evet yarın kg nu bilderecksin sende ama haftaya alıcağım seni listeye aslında 2 hafta denemesi süresi oluyor ama düzenli paylaşımın olursa haftaya listemizde olursun.günlükl 5 msj çok değil yazabilirsin cnm bence.
ne güzel eşin kahvaltı hazırlamış hemde patates biber kızartmasıbende çok severim ama kalorinin babası[/QUOT
peki canım cuma sabahları kilomu bildiremem, erkek kalkıp okula gidiyorum, eve gelişim 3 übuluyor.. perşembe sabahının kilosunu ben sana yazayım ozaman olur mu? sen 80 diye geç mesela yarın
sana leslie yürüyüş programını öneririm.eğer evde yapabilme durumun var int indirip yapabilirsin
samyeli evet yarın kg nu bilderecksin sende ama haftaya alıcağım seni listeye aslında 2 hafta denemesi süresi oluyor ama düzenli paylaşımın olursa haftaya listemizde olursun.günlükl 5 msj çok değil yazabilirsin cnm bence.
ne güzel eşin kahvaltı hazırlamış hemde patates biber kızartmasıbende çok severim ama kalorinin babası[/QUOT
peki canım cuma sabahları kilomu bildiremem, erkek kalkıp okula gidiyorum, eve gelişim 3 übuluyor.. perşembe sabahının kilosunu ben sana yazayım ozaman olur mu? sen 80 diye geç mesela yarın
tamam perşembe sabahları bildir sen o zaman aman ha unutma..başlangıç kg 80 ok.
tamam perşembe sabahları bildir sen o zaman aman ha unutma..başlangıç kg 80 ok.
ayşe şoka girdim
bu da kim diyorum
ayşe şoka girdim
bu da kim diyorum
nasıl ama
ben bile şoka girdim bugün msj atmıştım bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim.konulara göz gezdirirken ucukmavi nikcini gördüm dedim tüh kullanılıyormuş demekki bir de ne göreyim o benim
nasıl ama
ben bile şoka girdim bugün msj atmıştım bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim.konulara göz gezdirirken ucukmavi nikcini gördüm dedim tüh kullanılıyormuş demekki bir de ne göreyim o benim
senn için daha acaip olmuş hahhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?