Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın herkese;
Az önce zorla kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 kesme şeker büyüklüğünde peynir azcık reçel
Hiç iştahım yok halsizim hapşırıyorum üşüyorum galiba hasta oluyorum

reyhancım özüne dönüyosun menün güzel canım bnim...

herkese günaydınnn...

ay uyuya kalmışım koştur koştur işe geldim hala afyonum patlamadı yaa.. neyse bugün c.tesi yani hafta bitti sonunda :):) daha hiç bişey yeme fırsatı bulamadım ne yesem acaba...

günaydın kızlar getto geçmiş olsun cnm

günaydın canımcım nedir seni mutsuz eden kış aylarının verdiği evham mı yoksa monotonlaşan hayat mı
özel hayatını bilmiyorum ama şöyle yaz aylarına manken gibi çık şöyle güzel bir aşka yelken aç daha mutlu olacaksın

tatlım menün çok güzel ben senden fazla yiyorum vallahi

herkese günaydınnn...

ay uyuya kalmışım koştur koştur işe geldim hala afyonum patlamadı yaa.. neyse bugün c.tesi yani hafta bitti sonunda :):) daha hiç bişey yeme fırsatı bulamadım ne yesem acaba...

günaydın tatlım evet bugün cumartesi yarın pazar oh yatacağiz tabi sonra kalkıp ev temizlicez ahhh ahhh diyorum
sabah kahvaltı yapıyormusunuz yoksa işyerinde mi atıştırıyosun

dün kü menümü yazamadım sitede sorun vardı dünkü menümü vereyim
SABAH
4 fındık tanesi peynir
2 dilim normal ekmek (kepekliyi alamadım daha)
bir adet yumurta
2 bardak çay

ARA
azcık leblebi,bir bardak çay,3 bardak su

ÖĞLE
yarım porsiyon çoban kavurma(yani patatesli et)
2 kaşık pilav
bir kepçe yoğurt,salata

ARA
bol bol su

AKŞAM
bir kase ıspanak başı
yarım tabak ıspanak kavurma

bugünkü menümüze de verelim
sabah
2 dilim ekmek
3 çatal peynir
3 çatal yumurta,domataes,salatalık

ara bol ılık su,çay

öğle
büyük ihtimal simit+ayran yapacam

akşam
annemdeyim lahmacun varmış
2 adet lahmacun +bol salata

günaydın tatlım evet bugün cumartesi yarın pazar oh yatacağiz tabi sonra kalkıp ev temizlicez ahhh ahhh diyorum
sabah kahvaltı yapıyormusunuz yoksa işyerinde mi atıştırıyosun

normalde evden çıkmadan yapmaya çalşıyorum genelde yapıyorum yani ama bugün geç kalınca fırladık öyle aç bilaç .. şimdide bi elma yedim.. öğle oldu kahvemi içtim çayımı içtim.. oturuyorum bakalım işyerinde atıştırmayı seviyorumduramıyorum sendemi çalışıyosun bugün benim gibi.. :S

evet çalışıyorum canım saat 3 kadar cumartesi öğle yemeğide vermiyo bizim şirket bende şimdi simit ayran yapıyorum öyle internette boş boş takılıyorum.

Son düzenleme:

gecmis olsun canim bu ara acayip salgin var ya ((

reyhancım özüne dönüyosun menün güzel canım bnim...

günaydın kızlar getto geçmiş olsun cnm

tatlım menün çok güzel ben senden fazla yiyorum vallahi

cok sagolun kizlar umarim dahada iyi olurum valla ancak kendime gelebildim diyebilirim durduramiyordum kendimi resmen :)))

menün kötü degil canim afiyet olsun :))

günaydın kilo çizelgesi nasıl yapılıyorr..

canim diyet bölümünde anlatilmis ama bakim bi linki atarim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…