Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

masallah gayet iyi menüleriniz canim gerci bunun daha aksami var ama bu azimle onuda hafif bir
sekilde atlatirsaniz günü iyi kapatmis olacaksiniz

reyhancım sanki benim duygularımı yazmışsın cnm ama bak senin menülerin çok güzel herşeye rağmen niye sıkılıyorsun ki

sizin menülerinde çok iyi kızlar.

samyeli tamam cnm sen bilirsin

çok güzel canım iradeni kutluyorum başarılarının devamını diliyorum

bunalıma girme tatlım motivemi kaybetme çok güzel besleniyorsun biz burdayız tabi çalıştığımız için fırsat buldukça girebiliyoruz.

birde bol bol su içiyorsun dimi elifcim

bende menümü yazyım
SABAH
iki dilim ekmek
bir yumurta
3 fınfık tanesi peynir
iki dilim salam

ARA
bol su

ÖĞLEN
1,5 servis kaşığı sebzeli köfte
2 kaşık pilav
bir kepçe yoğurt
bir tulumba tatlısı

ara yok

AKŞAM
kıymalı patates yapıcam yanına pilav salata
az az yerim bunlardan

tamam canım pilavı yemem
ufukcum buralardasın nasılsın canım iyimisin şu sınavların bitseydide rahatlasaydın

ah canim bir bilsem ama herkes tek bisey yaziyo cikiyo ((

bunalıma girme tatlım motivemi kaybetme çok güzel besleniyorsun biz burdayız tabi çalıştığımız için fırsat buldukça girebiliyoruz.

kaybetmemeye calisiyorum canim
calisanlari anliyorum ama sadece calistiginin arkasina okadar siginan insalar varki
benim hic isim bitrmiyorum ama yinede buraya vakit ayirip bi insani motive etmek zor degil diye düsünüyrum
bu arada iki cocugum var 4 yasinda ve 20 aylik esim var ev isim var su bu derken aksdami buluyor ama yinede buralardayim

reyhancım doğru paylaşım çok az sadece menü yazıp çıkmak değil amacımız yeni kişilere ihtiyacımız var

menüm

sabah

1 dilim cAvdAr ekmegi
1 bardak sekersiz cay
kk peynir
4 tane siyah 2 tane yesil zeytin

ara

3 tane findik

öglen

1 izgara balik (cupra)
bol yesil salata

ara

yok

aksam

1 kase tavuk crbasi
yine bl salata

3 litre su
spor yok (

reyhancım doğru paylaşım çok az sadece menü yazıp çıkmak değil amacımız yeni kişilere ihtiyacımız var

canim benim yeni cagirdiklarinda geliyor önce arzulu istekli sonrada bin birtürlü bahane uydurup gidiyor
bir yere gidecekleri yada ne bilim sinav lacagi felan bastan bilmiyorlar
ufukcum sen sakin üstüne alinma canim sinav derken seni kast etmedigimi biliyorsun

zaten deneme süresi bunun için var reyhancım.kurallara uymayan listeye giremez

Ben burdayım bir yere gitmeye niyetim de yok:)))

Akşam yemeğimi de yazayım hemen

1 adet tavuk şinitzel
ton balıklı salata
azcıkta sütlü tatlı

bol bol su

Ben burdayım bir yere gitmeye niyetim de yok:)))

Akşam yemeğimi de yazayım hemen

1 adet tavuk şinitzel
ton balıklı salata
azcıkta sütlü tatlı

bol bol su

sütlü tatlı olmasa iyiydi ama azıcıksa sorun değil cnm.getto cnm kendini bir daha tanıtır mısın cnm.evli misin,çalışıyo musun?kaç kg dun cnm.bu cuma paylaşımlarında istikrarlı olursan listede olacaksın.cuma günü geçen haftaki kg nu ve hedef kg nu yazacaksın cnm

Ok tanıtayım hemen.28 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var.Gıda mühendisiyim ama çalışmıyorum şu an. Boyum 1.70 54 kg ile hamile kaldım 28 kilo aldım hamileliğim boyunca.Diyete başlamadan önce 65 kiloydum. Bir haftalık diyet sonrası geçen cuma 63'e düştüm.Şu anki hedef kilom 57-58.

tamam cnm.hedef kgnu biraz daha aşağı çek 54 olsun istersen çünkü hedef kg na düşünce mezun oluyorsun takımdan canım

iyi geceler bu konuda reyhana bende katılıyorum gerçekten bir menü verip çıkmak çok insanı sıkıyo insan açtığı zaman biriyle karşılaşmak istiyo beraber birşeyler paylaşılsın tabikiher zaman karşılaşmak mümkün değil ama açtığım zaman birşeyler yazılmışta bende yorum yaparım ümidiyle açıyorum çok zaman bıraktığım gibi buluyorum buda insanı motive etmiyor açıkcası menü yazmak bile gelmiyor insanın içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…