selam kizlar
gelen gidiy gelen birdaha gözükmüyr valla ben motivemi fena halde kaybettim
otparlayamiyorumda takimdan ayrilmayi bile düsünüyorum
kimse paylasim yapmiyo kimse geldigimde burda olmuyo offffffffffffffff offfffffffffffff
acikcasi fena halde sykilmaya basladim
sanirim ben bunalimlardayim(((((
dünki menümüde yazmamisim
sabah
1 kepek ekmeginden olusan toast
salatalik
domtes
biber
1 bardak sekersiz cay
ara
2 mandalina
öglen
3 kasik manti
1 kase yogurt
ara
3 adet ceviz
aksam
mercimek corbasi
3 kasik et sote
3 litre su
yarim saat yürüyüs
slm herkese elif ben..
ya 2 gündür yazamıyoru dün pazardı malum internet başına varamadım bile... bugün de yoğun bi haftaya başladık.. daha yeni girebiliyorum yaa
menümde
sabah 2 dilim kepekli peynirli sandviç
bu saate kadarda 2 tane yeşil elma ve kahve
öptüüümmm
Herkese merhaba
Dün öğle yemeğini 16:30 da yediğim için saat 18:00 da acıkmadım haliyle benim akşam yemeğide güme gitti. Ceza verdim kendime yemedim.Çok acıktım bir elma yedim yine acıktım bir portakal yedim ve aç bilaç yattım( Gece de doğru düzgün uyuyamadım zaten açlıktan ama yemedim :)))) Kendime kocaman bir alkış istiyorum Sabah 7 de kalktım bir güzel her zamanki kahvaltımı yaptım. öğle yemeği olarakta 1 tabak karnıbahar ve yoğurt yedim.
Herkese merhaba
Dün öğle yemeğini 16:30 da yediğim için saat 18:00 da acıkmadım haliyle benim akşam yemeğide güme gitti. Ceza verdim kendime yemedim.Çok acıktım bir elma yedim yine acıktım bir portakal yedim ve aç bilaç yattım( Gece de doğru düzgün uyuyamadım zaten açlıktan ama yemedim :)))) Kendime kocaman bir alkış istiyorum Sabah 7 de kalktım bir güzel her zamanki kahvaltımı yaptım. öğle yemeği olarakta 1 tabak karnıbahar ve yoğurt yedim.
selam kizlar
gelen gidiy gelen birdaha gözükmüyr valla ben motivemi fena halde kaybettim
otparlayamiyorumda takimdan ayrilmayi bile düsünüyorum
kimse paylasim yapmiyo kimse geldigimde burda olmuyo offffffffffffffff offfffffffffffff
acikcasi fena halde sykilmaya basladim
sanirim ben bunalimlardayim(((((
slm herkese elif ben..
ya 2 gündür yazamıyoru dün pazardı malum internet başına varamadım bile... bugün de yoğun bi haftaya başladık.. daha yeni girebiliyorum yaa
menümde
sabah 2 dilim kepekli peynirli sandviç
bu saate kadarda 2 tane yeşil elma ve kahve
öptüüümmm
reyhancım sanki benim duygularımı yazmışsın cnm ama bak senin menülerin çok güzel herşeye rağmen niye sıkılıyorsun ki
sizin menülerinde çok iyi kızlar.
samyeli tamam cnm sen bilirsin
bunalıma girme tatlım motivemi kaybetme çok güzel besleniyorsun biz burdayız tabi çalıştığımız için fırsat buldukça girebiliyoruz.
reyhancım doğru paylaşım çok az sadece menü yazıp çıkmak değil amacımız yeni kişilere ihtiyacımız var
zaten deneme süresi bunun için var reyhancım.kurallara uymayan listeye giremezcanim benim yeni cagirdiklarinda geliyor önce arzulu istekli sonrada bin birtürlü bahane uydurup gidiyor
bir yere gidecekleri yada ne bilim sinav lacagi felan bastan bilmiyorlar
ufukcum sen sakin üstüne alinma canim sinav derken seni kast etmedigimi biliyorsun
Ben burdayım bir yere gitmeye niyetim de yok:)))
Akşam yemeğimi de yazayım hemen
1 adet tavuk şinitzel
ton balıklı salata
azcıkta sütlü tatlı
bol bol su
sütlü tatlı olmasa iyiydi ama azıcıksa sorun değil cnm.getto cnm kendini bir daha tanıtır mısın cnm.evli misin,çalışıyo musun?kaç kg dun cnm.bu cuma paylaşımlarında istikrarlı olursan listede olacaksın.cuma günü geçen haftaki kg nu ve hedef kg nu yazacaksın cnm
Ok tanıtayım hemen.28 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var.Gıda mühendisiyim ama çalışmıyorum şu an. Boyum 1.70 54 kg ile hamile kaldım 28 kilo aldım hamileliğim boyunca.Diyete başlamadan önce 65 kiloydum. Bir haftalık diyet sonrası geçen cuma 63'e düştüm.Şu anki hedef kilom 57-58.
ah canim bir bilsem ama herkes tek bisey yaziyo cikiyo((
kaybetmemeye calisiyorum canim
calisanlari anliyorum ama sadece calistiginin arkasina okadar siginan insalar varki
benim hic isim bitrmiyorum ama yinede buraya vakit ayirip bi insani motive etmek zor degil diye düsünüyrum
bu arada iki cocugum var 4 yasinda ve 20 aylik esim var ev isim var su bu derken aksdami buluyor ama yinede buralardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?