hoş geldiniz tavuklu makarna, tarçın kg leri ve hedefleri aynı olan 3 arkadaş oldunuz doğa,tarçın ve tavuklu makarna
hadi sizi bir kapıştıralım bakalım hanginiz başarılı olacaksınız
hoşbulduk ayşe artık geri dönmeye karar verdim çok şükür fazla hasar almadan
tarçın ve tavuklu makarna hoşgeldiniz takımaın kaptanı benim
kurallarımız
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
tarçın aynıyız seninle benim boyum 162 cm bizde yaza bebek düşünüyoruz allah kısmet ederse inş öncesinde kpss sınavı var inş kazanırım
hadi bakalım takip edelim birbirimizi
kızlar regl öncesinden midir yada bir ikigündür canım su içmek istemiyo ondan mı çok acıkıyorum
bugün yediklerimi yazim
SABAH
normal ekmekğin 1/4 tost
ara su içtim biraz
ÖĞLEN
3 kaşık tavuk sote
5 kaşık pirinç pilavı
2 dilim ekmek
br kepçe yoğurt
arada portakal var
AKŞAM
makarna var ben haşlanmış olarak yicem sizce fazla oldu mu
hoş geldiniz tavuklu makarna, tarçın kg leri ve hedefleri aynı olan 3 arkadaş oldunuz doğa,tarçın ve tavuklu makarna
hadi sizi bir kapıştıralım bakalım hanginiz başarılı olacaksınız
çok güzel besleniyorsun ben senden fazla yiyorum vallahi yarın düzelticem bende yediklerimi azaltıcam
iyiki takıma girdim çok fena motive oluyorum ilk günüm bugun çikolata istedi canım yesemmi:18:
yeme cnm kuru meyve falan ye bir başlarsan yemeye devamı geliyor mutlaka[/QU
tamam yemiyorumm
Bugün semt pazarı vardı pazarı da hallettim akşam yemeğimizi de aldım.Balıkkk bayılırımmmm.
Bu arada sabah
1 dilim ekmek(beyaz ekmek hiç yemiyorum artık çavdar ekmeği)
1 yumurta biraz peynir
Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
1 adet çupra
bol sslata
Ben de yeni olsam da yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
Bugün semt pazarı vardı pazarı da hallettim akşam yemeğimizi de aldım.Balıkkk bayılırımmmm.
Bu arada sabah
1 yumurta biraz peynir
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
1 adet çupra
bol sslata
bende bayılırım balığa ama hiç kendim pişirmedim fırında mı yapacaksın eşime söylesem alırdı bende yapardım tarif veresene bana
Fırında yapabilsem süper olur ama ben de fırında hiç pişirmedim.Yağda kızartıyorum unlayıp derisini yemiyorum sadece.
hımmm benimde annem hamsi yapardı ya kızartma yada fırında buğlama ben daha denemedim neyse bende aldırim fırında bir deniyim
inş ourda yeriz afiyetle
Ben burdayım bir yere gitmeye niyetim de yok:)))
Akşam yemeğimi de yazayım hemen
1 adet tavuk şinitzel
ton balıklı salata
azcıkta sütlü tatlı
bol bol su
Ok tanıtayım hemen.28 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var.Gıda mühendisiyim ama çalışmıyorum şu an. Boyum 1.70 54 kg ile hamile kaldım 28 kilo aldım hamileliğim boyunca.Diyete başlamadan önce 65 kiloydum. Bir haftalık diyet sonrası geçen cuma 63'e düştüm.Şu anki hedef kilom 57-58.
iyi geceler bu konuda reyhana bende katılıyorum gerçekten bir menü verip çıkmak çok insanı sıkıyo insan açtığı zaman biriyle karşılaşmak istiyo beraber birşeyler paylaşılsın tabikiher zaman karşılaşmak mümkün değil ama açtığım zaman birşeyler yazılmışta bende yorum yaparım ümidiyle açıyorum çok zaman bıraktığım gibi buluyorum buda insanı motive etmiyor açıkcası menü yazmak bile gelmiyor insanın içinden
günaydın kızlar 2 gündür kızım hasta ateş ishal o cadıyla uğraşıyorum
bu gecede ateşliydi ama allahtan uyudu
sonra bnde hastayım az sonra dr a gidecem
bnmkiside dizimn aşağı kısmında büyük büyük kızarıklar olması aslında zaten şu son 1 aydır vardı
anneme göstermiş bulundum o da hmn yarın dr a gidiyorsun dedi
netten de araştrdım ciddi birşeye bnziyor eğer kanla alakalıysa
offff cnm sıkkın
günaydın kızlar
reyhancım haklısın canım insan burda sohbet edecek arkadaşlar alıyo inş daha çok kişi oluruz
ve bol bol sohbet ederiz
güldencim geçmiş olsun canım bende daha yeni doktordan geldim.kadınsal sorunlarım geçmedi gitti
daha da arttı.ilk defa kadınsal muayeneye girdim zor birşey birde eşimle gittik onunda hiç hoşuna gitmedi
bende alışacağız bu durumlara dedim.
inş geçer kızlar
Günaydın herkese.
Rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Biz de doktordaydık bugün kızımın kakasıyla başımız dertte.3 aydır kabızlığı geçmedi onunla uğraşıyoruz.
merhaba arkadaslar ben de sizin takımınzdayım artık. 62 kiloyum hedefim 54. bugün basladım diyete ayrıca sabah 15 dk bisiklete bindim.
merhaba bende artık sizleyim bu cumaya 1 kılo vermıs olmak ıstıyorum62 kıloyum hedefım 54
kızlar regl öncesinden midir yada bir ikigündür canım su içmek istemiyo ondan mı çok acıkıyorum
bugün yediklerimi yazim
SABAH
normal ekmekğin 1/4 tost
ara su içtim biraz
ÖĞLEN
3 kaşık tavuk sote
5 kaşık pirinç pilavı
2 dilim ekmek
br kepçe yoğurt
arada portakal var
AKŞAM
makarna var ben haşlanmış olarak yicem sizce fazla oldu mu
Bu arada sabah
1 yumurta biraz peynir
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
1 adet çupra
bol sslata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?