Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoş geldiniz tavuklu makarna, tarçın kg leri ve hedefleri aynı olan 3 arkadaş oldunuz doğa,tarçın ve tavuklu makarna
hadi sizi bir kapıştıralım bakalım hanginiz başarılı olacaksınız

ayyyy çok güldüm bu kapışma olayına hadi kapışalım bakalım kim galip çıkacak:):):):):)

teşekkürler inşallah başarılı olabiliriz

olmadı iyi makarnanın yanında boll salata ye bence

takım kendi için de de yarışa başladı artık kimse tutamaz bizi.subat 1 de siz bi de beni görün.

Bugün semt pazarı vardı pazarı da hallettim akşam yemeğimizi de aldım.Balıkkk bayılırımmmm.

Bu arada sabah
1 dilim ekmek(beyaz ekmek hiç yemiyorum artık çavdar ekmeği)
1 yumurta biraz peynir

Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
1 adet çupra
bol sslata

Ben de yeni olsam da yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

menün harika canım

bende bayılırım balığa ama hiç kendim pişirmedim fırında mı yapacaksın eşime söylesem alırdı bende yapardım tarif veresene bana

Fırında yapabilsem süper olur ama ben de fırında hiç pişirmedim.Yağda kızartıyorum unlayıp derisini yemiyorum sadece.

hımmm benimde annem hamsi yapardı ya kızartma yada fırında buğlama ben daha denemedim neyse bende aldırim fırında bir deniyim
inş ourda yeriz afiyetle

Ben burdayım bir yere gitmeye niyetim de yok:)))

Akşam yemeğimi de yazayım hemen

1 adet tavuk şinitzel
ton balıklı salata
azcıkta sütlü tatlı

bol bol su

tabiki gitme biryerlere canim

umarim cabucak ulasirsin hedefine canim

tabiki her geldigimde burda birini bulmak zor dedigin gibi ama en azindan birseyler yazilmis olmasi ve benim buna cevap vermem sayfalarin ilerlemesine vesile olur ve mesaj sayimida doldurmama sebep olur ama insallah bundan sonra daha iyi olur canim benim

cok gecmis olsun canim her ikinizede ayrica umarim kötü bisey degildir kizarikligin sebebi

insallah canim benim insallah

Günaydın herkese.
Rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Biz de doktordaydık bugün kızımın kakasıyla başımız dertte.3 aydır kabızlığı geçmedi onunla uğraşıyoruz.

ay cok gecmis olsun benim oglumda 1.5 yasndaydi kabizlik basladiginda daha yeni yeni düzeldi 4 yasinda su ana ama umarim sizinki cabucak gecer cok zor gercekten hem anne hem cocuk icin

merhaba arkadaslar ben de sizin takımınzdayım artık. 62 kiloyum hedefim 54. bugün basladım diyete ayrıca sabah 15 dk bisiklete bindim.

merhaba bende artık sizleyim bu cumaya 1 kılo vermıs olmak ıstıyorum 62 kıloyum hedefım 54

hosgeldiniz kizlar aramiza umarim daim lursunuz

makarna ve pilav bir günde cok olmus canim ya ((

süperrrrr

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sayfalar birikmis yeni arkadaslar gelmis senlenmis burasi pek sevindim pekkkkk
insallah böyle devam eder
bende coluk cocuk derken ancak geldim ama cok mutlu oldum valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…