dün sabah ve öğlen menümü yazmıştım
ikindide bi muz yedim
akşam 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt yedim
bu sabah kahvaltı yapamadım 1 tane kurabiye ve 1 bardak süt içtim
arada bol su
öğlen tonbalıklı salata
ikindi bi muz
akşam mercimek çorbası ve salata var bugun ekmek yok menümde
çok güzel canım bende sabah
bir dilim ekmek
bir haş yumurta
3 dilim peynir yedim bende bol bol su içiyorum
öğle yemeğinde nohut yemeği ve pilav var baktım kalorileri çok yüksek neyse pilav yemicem bugün
yok tatlım ismini çok beğendim ben genelde makarnanın üzerine yağlı salçalı soslar yaptığımız için bu bana
çok tatsız geldi.kaynamış tavuğun üstüne biraz yoğurt döktüm biraz pul biber,tuz attım ama çok tatsızdı
valla benimde canım istemedi değil
aslında ekmek yemeyip 1-2 kaşık pilav yesen daha güzel olabilir diye düşünmüştümm ama sen bilirsin
ben ekmek fazla tükemiyorum canım öğlenleri nohutun kalorisi yüksekmiş yanında pirinç pilavıda var hayırlısı
birde annem akşama börek yapmış yemeğe davet etti eşim gideriz dedi aman allahım yandım
ama bugünün galibi ben olacağım.zayıflayacağım yarışı kazanacağim:):):):)
ben de zeytinyağını çok yakıştırıyorum herşeye..haşlanmış tavuğu limonlu zeytinyağlı salata yapar kayınvalidem, güzel de oluyor. ben de makarnaya az yoğurt bir de zeytinyağı nane çok zeverim. eskiden ben de salçalı sos yapardım evleneli huyum değişti galiba:) zeytinyağını zaten severdim ama eşim sayesinde iice zeytinyağı psikopatı oldum.
dün sabah ve öğlen menümü yazmıştım
ikindide bi muz yedim
akşam 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt yedim
bu sabah kahvaltı yapamadım 1 tane kurabiye ve 1 bardak süt içtim
arada bol su
öğlen tonbalıklı salata
ikindi bi muz
akşam mercimek çorbası ve salata var bugun ekmek yok menümde
tarcıncım arkadas olduk yeni oldugumdan ii geldi valla saol :)
aslında ben aşağı yukarı şu internetten bulduğum diyeti uygulamaya çalışıyorum.
evlenmeden önce bununla haftada 1,5 kilo vermiştim.
Uyanınca
• 1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı
• 1 porsiyon mevsim meyvesi
• Şekersiz limonlu açık çay
• 1 ince dilim kepek ekmeği
• 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
• 4 adet yeşil ya da siyah zeytin
• 1 porsiyon domates – salatalık – yeşil biber
Kuşluk
• 2 adet grisini lŞekersiz bitkisel çay
Öğle
• 2 adet köfte büyüklüğünde tavuk veya peynir ilâveli 1 porsiyon yeşil salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin)
• 2 ince dilim kepek ekmeği
• 1 su bardağı diyet yoğurt
İkindi
• 1/4 sokak simidi
• 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
• Şekersiz limonlu açık çay
Akşam
• 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1 porsiyon 4 yemek kaşığı mevsim sebzesi veya sınırsız mevsim salatası
• 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1.5 su bardağı kepekli makarna ya da pilav veya 12 yemek kaşığı kuru baklagil
• 1 su bardağı diyet yoğurt
Gece
Yatarken
• 1 bardak oda sıcaklığında su
ben ekmek fazla tükemiyorum canım öğlenleri nohutun kalorisi yüksekmiş yanında pirinç pilavıda var hayırlısı
birde annem akşama börek yapmış yemeğe davet etti eşim gideriz dedi aman allahım yandım
ama bugünün galibi ben olacağım.zayıflayacağım yarışı kazanacağim:):):):)
güzel ama bunlara bağlı kalınca çok acıkıyorum
tavuklu makarna cnm diyet listesi sağlıklı görünüyor ama bana karbonhidrat fazla geldi ya öğlen ekmeği yada akşam makarnayı çıkarmak lazım bide bakliyat var yanında kg su fazla olan biri kg verebilir bunda ama 65 ve aşağı bu listeyle sabit kalır ancak
yumurta ve et ürünlerinin yanında ekmek yemeye çalışın kızlar yanına sadece yoğurt ve salata ekleyin kg verme hızınız çok artar ve direk yağdan verirsiniz
ben de zeytinyağını çok yakıştırıyorum herşeye..haşlanmış tavuğu limonlu zeytinyağlı salata yapar kayınvalidem, güzel de oluyor. ben de makarnaya az yoğurt bir de zeytinyağı nane çok zeverim. eskiden ben de salçalı sos yapardım evleneli huyum değişti galiba:) zeytinyağını zaten severdim ama eşim sayesinde iice zeytinyağı psikopatı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?