Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dün sabah ve öğlen menümü yazmıştım
ikindide bi muz yedim
akşam 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt yedim

bu sabah kahvaltı yapamadım 1 tane kurabiye ve 1 bardak süt içtim
arada bol su
öğlen tonbalıklı salata
ikindi bi muz
akşam mercimek çorbası ve salata var bugun ekmek yok menümde

Son düzenleme:

çok güzel canım bende sabah
bir dilim ekmek
bir haş yumurta
3 dilim peynir yedim bende bol bol su içiyorum

öğle yemeğinde nohut yemeği ve pilav var baktım kalorileri çok yüksek neyse pilav yemicem bugün

çok güzel canım bende sabah
bir dilim ekmek
bir haş yumurta
3 dilim peynir yedim bende bol bol su içiyorum

öğle yemeğinde nohut yemeği ve pilav var baktım kalorileri çok yüksek neyse pilav yemicem bugün

aslında ekmek yemeyip 1-2 kaşık pilav yesen daha güzel olabilir diye düşünmüştümm ama sen bilirsin

ben de zeytinyağını çok yakıştırıyorum herşeye..haşlanmış tavuğu limonlu zeytinyağlı salata yapar kayınvalidem, güzel de oluyor. ben de makarnaya az yoğurt bir de zeytinyağı nane çok zeverim. eskiden ben de salçalı sos yapardım evleneli huyum değişti galiba:) zeytinyağını zaten severdim ama eşim sayesinde iice zeytinyağı psikopatı oldum.

aslında ben aşağı yukarı şu internetten bulduğum diyeti uygulamaya çalışıyorum.

evlenmeden önce bununla haftada 1,5 kilo vermiştim.

Uyanınca
• 1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
• 1 porsiyon mevsim meyvesi
• Şekersiz limonlu açık çay
• 1 ince dilim kepek ekmeği
• 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
• 4 adet yeşil ya da siyah zeytin
• 1 porsiyon domates – salatalık – yeşil biber

Kuşluk
• 2 adet grisini lŞekersiz bitkisel çay

Öğle
• 2 adet köfte büyüklüğünde tavuk veya peynir ilâveli 1 porsiyon yeşil salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin)
• 2 ince dilim kepek ekmeği
• 1 su bardağı diyet yoğurt

İkindi
• 1/4 sokak simidi
• 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
• Şekersiz limonlu açık çay

Akşam
• 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1 porsiyon 4 yemek kaşığı mevsim sebzesi veya sınırsız mevsim salatası
• 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1.5 su bardağı kepekli makarna ya da pilav veya 12 yemek kaşığı kuru baklagil
• 1 su bardağı diyet yoğurt

Gece

Yatarken
• 1 bardak oda sıcaklığında su

aslında ekmek yemeyip 1-2 kaşık pilav yesen daha güzel olabilir diye düşünmüştümm ama sen bilirsin

ben ekmek fazla tükemiyorum canım öğlenleri nohutun kalorisi yüksekmiş yanında pirinç pilavıda var hayırlısı
birde annem akşama börek yapmış yemeğe davet etti eşim gideriz dedi aman allahım yandım
ama bugünün galibi ben olacağım.zayıflayacağım yarışı kazanacağim:):):):)

yemekte ısrar edenlere hiç yüz verme, şöyle düşün ısrar ettiklerinde şimdi böyle diyorlar ama ben kilolu olunca da içlerinden kıs kıs gülecekler :S

çok sverim zeytinyağınıherşeyde kullanırım

cnm menü güzel ama muzlar fazla 1 tane yada yarım ye.muz diyette tavsiye edilmiyor

güzel ama bunlara bağlı kalınca çok acıkıyorum

tavuklu makarna cnm diyet listesi sağlıklı görünüyor ama bana karbonhidrat fazla geldi ya öğlen ekmeği yada akşam makarnayı çıkarmak lazım bide bakliyat var yanında kg su fazla olan biri kg verebilir bunda ama 65 ve aşağı bu listeyle sabit kalır ancak

Son düzenleme:

inşallah kazanırız tatlım :))
bir akşamlık börek ye azcık bişey olmaz nefsin körelsin

güzel ama bunlara bağlı kalınca çok acıkıyorum

ben de öyleyim ama tam bağlı kalmıyorum işte şöyle aşağı yukarı öğrendim mantığını karbonhidrat-protein-yağ dengesini ona göre başka şeyler yiyorum.

arkadaşım da öyle yapıyordu mesela yoğurt protein demek onun yerine süt iç yada peynir ye,

tavuk da protein yerine köfte ye peynirli salata ye gibi,

bir de bu diyette hiç şeker yok arkadaşım da hiç şekerli yemezdi yerse de bi doğumgününde flan incecik bir dilim hemen spora giderdi o gün.

ben de çaydaki şekeri bu diyetle bırakmıştım şimdi şekerli içemiyorum hiç

üstelik bir plastik bardağa 5 tane atıyordum :)

yumurta ve et ürünlerinin yanında ekmek yemeye çalışın kızlar yanına sadece yoğurt ve salata ekleyin kg verme hızınız çok artar ve direk yağdan verirsiniz

doğru diosun canım, ben de bu kadar yememeye çalışıyorum canım ama evlenmeden önce dediğim gibi ben de ummasam da 1,5 kilo vermiştim.

ama ben o zaman daha hareketliydim ve bir de şekeri kesin bir şekilde hiç almamama bağlamıştım kilo vermemi.

Herkese Merhaba

offf canım sıkıldı az önce. Düne kadar 1 kg vermiştim şimdi 800 gramını geri almış görünüyorumNasıl oldu bu iş anlamadım sadece dün akşam kaçamak yaptım eşimin yüzünden.Kuru pastayla kuru yemiş almış. 3 tane kuru pasta yedim kuru yemişte biraz abarttım ama bunlar bir anda 800 gr aldırır mı yaaaa....Bi de regl oldum dün onun bi etkisi olmuşmudur aacaba? Ayyyy beni rahatlatın biraz lütfen(((

zeytinyağı çok iyi canım her derde deva ama biz sadece yeşil zeytin üzerine döküyoruz o kadar sen yemeğe devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…