Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nbr tarcincim 5 kase çekirdeğe devam mı?hmm?
şaka bir yana ben de dün akşam biraz kaçırdım diyetin ucunu..
ama gün boyu da doğru dürüst bişi yememeiştim..

yok artık yemıyorum ya cekırdek dun sadece bı avuc yedım
arada oluyo ipin ucu kaçtığı zamanlar ben bu sabah nutella kavanozunu aldım elime yedimde yedim kaşıkla
regl olcamda krize girdim gözümü açar açmaz gittim mutfağa ama kahvaltı yapmadım o yüzden kızın hadı bana

tamam oluruz inşallah ben gaza geldim çokk istikrarım bozulmaz umarım

vallahi süper istikrarlısın ama beni yenemeyeceksin:):):):)

günaydın kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok havalardan mı regl olacam ondan mı
ağlayasım var.uyuyasım var.biri bişey desede kavga etsek diyorum.nasıl süper dimi
dünkü menüm yazmak istemiyorum herkestan fazla yedim.çünkü

AYŞECİM BAkaRIM PALAŞIM ALANINA BN

BU ARADA REGL OLDUM 6 GÜN ÖNCE

ESKİDEN NE GCİKİRDİ

ATAIMDA İLK DEFA GÜNÜBDEN ÖNCE OLDUM

KİLO VERMEK ÇOK GÜZEL BİRŞEY

aaaaaaa tarçın ben bu duruma çok üzüldüm sen beni yeniyosunnn olmazzzzzzz
(şaka şaka)galiba hedefine çabuk ulaşacaksın takibindeyim canım

umarım bir an önce ulaşırım ama bi hafta sonra 63e geri çıkmış olarak gelebilirim bi yazı okumuştum beynimizi kandırmak gerekirmiş yerken kilo almaktan korkmayın diyo yazıda beyninizi kandırın diyo bu bana dokunmaz diye yerseniz midenize dokunmaz diyo bu bana kilo yapmaz deyin diyo
su bile içsem yarıyo lafını unutmak gerekiyomuş bu bilinçle içilen su gerçekten yararmış D

normal..egsersiz yada açık hava tavsiye ederim.gerçi ben senn gibi oldugum zamanlar dışarı çıkınca önümden yavaş yürüyenlere flan bi tane vurasım gelioo:)))

doğacım geçmiş olsun. komik bi film izle. tarçın merhaba ben ufuk . çekirdek kumar gibi yedikçe yediriyor. öyle bişey.
menüm
sabah
1 bardak su
sabah
1 kk peynir,
15 siyah zweytin
1 dom
1 dilm ekmek
1 kaşık bal
ara 1bardak su 1 mandalina

öğle
5 kaşık pırasa yemeği
1 dlim ekemek
ara
yeşil çay
akşam
tavuk sote
yoğurt
salata

geçen cuma 63 idim gruba katıldığımda 62,5 bu sabah tartıldım 60,5 olmuşum
hedefim 55

Günaydın arkadaşlar

Bu hafta pek verimli değildi

Geçen Hafta:63
Bu hafta:62,5
Hedef Kilo:55

bende gruba geçtiğimz salı katıldım 62 idim şimdi 61 im hedefim 54...

süpersinizzzzzzzzzzzzzzz

bu b-fit nedir bacim

resmen batirmisim takimi ya ((

selam kizlar nabersiniz bakim ???
benimde misafirlerim gelecek bugün yatili o yüzden hafta sonu fazla girmeyebilirim
ama her firsatta girecem söz :)))

ufukcum sözünü dinlicem yarın bir komik film indirip seyredeyim .ama sende sabah kahvaltısında bu kadar zeytin yeme bugün fazla kabarık menün sınav rahatlığımı diyelim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…