Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok kötü olmuş hakkaten ama sizin niyetiniz iyi olduğuna göre sevabınız gene olur da ona nolur onu bilemiyorum..

Merhaba arkadaşlar

Ben yeni geldim mevlütten. 2 gündür diyeti bozmuştum mevlütteki pilavdan bir kaç kaşık alıp bıraktım 1 tane de tatlı yedim.Akşam yemeği de yemicem saatim de geçti zaten.Acıktıkça meyve yerim artık((Bakalım sabah kaç çıkıcam?

slm kızlar

menüm

sabh 1 nescafe ufak poğaça 1 adet

ara 1 çay 1 crunch

öğle 1 kepçe nohut yemeği 1 kaşık bulgur pilavı 1 yeşilbiber

ara 1 nescafe (hepsi şekersiz) 1 çay 1 halley

2 dilim portakal

akşam 1 kaş p.pilavı 1 kaşık tavuk sote salata

reyhancım ne vicdansızlar var işte gece de ben bir derdim var bölümündeki bir konu yüzünden gerildim

sen hangi konuya gerildin kiz :))) bu kk baya dertli sanirim cok derdi olan var ya (

afferim sana insallah yarinda soonucunu alirsin canim

çok kötü olmuş hakkaten ama sizin niyetiniz iyi olduğuna göre sevabınız gene olur da ona nolur onu bilemiyorum..

sorma canim ya kötü oldu insallah kabul olur kendim icin degil birde görümcemi kattim bu ise ((

dünyam karardı diye bir konuydu kapandı reyhancım

kızlar yarın bildirim unutmayın sabah en geç 9 a kadar bitmiş olsun.yeni arkadaşlardan gettois bu hafta sen listeye dahil olacaksın cnm.gecen haftaki kg nu bu haftaki kg nu ve hedef kg nu da yazmayı unutma

tarçın ve tavuklumakarna sizde hafta listede olursunuz bu istikrarla devam ederseniz

menü veriyorum
benim eşim bugün komplo kurdu bana ve3 adet kestane şekeri yedim malesef
sabah
1 çay
1 poğaça
öğle
ayrna 2 bardak
patates yem

akşam
portakal
elma

merhabalar nasılsınız aradaşlarım bende regl olucam galiba acayip kasıklarım ağrıyo.
özledim sizi valla bu ara ev kalabalık çok giremiyorum.bilgisayarı açıyom kalıyo öyle neyse görüşürüz sabah

sanada geçmiş lsun canım eline sağlık dövmüşün eşin ne dedi bu işe merak ettim. reyhanım 26 sında öğrenicem sonuçları.

Merhaba kıslar ben de yazayım menümü. bugün akşam misafirlik olduğu için akşam yemeği yemedim. neyse savunma yapmadan yazayım

sabah

yarım yağsız kepekli tost şekersiz çay

ara

yarım paket kraker

öğlen

bir elma

bir kase çorba

akşam

bir dilim kek

bir poaça

bir kaşık patates püresi

bu kadar..

bir de 40 dk yürüyüş

bugün de yanımda eşim içi çikolatalı bisküvi yedi, bir tane bile almadım..:)

tamam şekerim bilmiyorum nasıl oluyor ama ben yine de yarın sabah bildirim yapayım da kendim disipline olayım..

akşam biraz ağır olmuş ama yürümüşün bunu dışında menü güzel

doktora yapıyorum bende. bence çok değil kilon benimkide 69 civarı geziyo 11 aylık oğlum var. ıspartada yaşıyorum iyi geceler adın iye tavuklu makrna çokmu seviyon gerçi tavuklu makarna hiç yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…