http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/475586-guvenip-inanacagiz-artik-lutfen-okuyun.html
ben gecen sene buna inanip bir miktar para yardiminda bulundum birde üstüne görümcem ve ben fitre paralarini buraya gönderdik
biliyorum yardim yardimdir konusmamak gerekiyor ama o zamanki üzüntümü bir ben bilir birde allah
birde telde konustuk bu kisiyle gayet güzel bir konusmasi vardi((
belki ücüzler adina degilde kendisi icin isteseydi gene yine yardimda bulunurdum ama ne bilim kandirildim resmen ve bende kandim yaaaa
reyhancım ne vicdansızlar var işte gece de ben bir derdim var bölümündeki bir konu yüzünden gerildim
Merhaba arkadaşlar
Ben yeni geldim mevlütten. 2 gündür diyeti bozmuştum mevlütteki pilavdan bir kaç kaşık alıp bıraktım 1 tane de tatlı yedim.Akşam yemeği de yemicem saatim de geçti zaten.Acıktıkça meyve yerim artık((Bakalım sabah kaç çıkıcam?
çok kötü olmuş hakkaten ama sizin niyetiniz iyi olduğuna göre sevabınız gene olur da ona nolur onu bilemiyorum..
Merhaba kızlar
bugün benim için kötüydü az önce drdan geldim Sağ elserçe parmağımda hem çıkık hem kırık var çıkığı oturttular kırığı da sabitlediler.Ama dr bu kırık başına iş açabilir mutlaka bir plastik cerraha görün dedi nasıl kırdığımı da hiç sormayın
dünyam karardı diye bir konuydu kapandı reyhancım
kızlar yarın bildirim unutmayın sabah en geç 9 a kadar bitmiş olsun.yeni arkadaşlardan gettois bu hafta sen listeye dahil olacaksın cnm.gecen haftaki kg nu bu haftaki kg nu ve hedef kg nu da yazmayı unutma
tarçın ve tavuklumakarna sizde hafta listede olursunuz bu istikrarla devam ederseniz
Merhaba kıslar ben de yazayım menümü. bugün akşam misafirlik olduğu için akşam yemeği yemedim. neyse savunma yapmadan yazayım
sabah
yarım yağsız kepekli tost şekersiz çay
ara
yarım paket kraker
öğlen
bir elma
bir kase çorba
akşam
bir dilim kek
bir poaça
bir kaşık patates püresi
bu kadar..
bir de 40 dk yürüyüş
bugün de yanımda eşim içi çikolatalı bisküvi yedi, bir tane bile almadım..:)
akşam biraz ağır olmuş ama yürümüşün bunu dışında menü güzel
akşam biraz ağır olmuş ama yürümüşün bunu dışında menü güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?