Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım ne haber canım ya evet az kaldı mezuniyetine
senin 75 kilo halinle resimlerini çok merak ediyorum
bugünkü menümü verim
SABAH
iki dilim ekmek
iki lokma yumurta tavada
3 zeytin,2 fındık tanesi peynir

ara 3 kuru kayısı,bol su ,çay

ÖĞLE
2 köfte
1 kase çorba
bir kase salata,bir kepçe yoğurt

ara midem kazınırsa akşam üstü kuru kayısı yerim 2 adet

AKŞAM
sarma varmış yemekte
4 adet sarma,bir adet patates dolması(annem yaparsa)
bol yoğurt sarmısaklı

bu aralar çok acıkıyorum midem canavarlaştı.çok şükür ki tartı beni seviyo 63,63,20 tekrar 63 değişiyo
birazcıkta göbeğim çıktı tabi
inş en kısa zamanda eski düzenime dönerim.

doğacım benim de midem de canarvar var.yarın eşim evde alışverişe gideceğiz kendime göre yapacağım alışveriş bol bol protein tavuk,ton ,balığı ve yeşillik

doğacım benim de midem de canarvar var.yarın eşim evde alışverişe gideceğiz kendime göre yapacağım alışveriş bol bol protein tavuk,ton ,balığı ve yeşillik

bencede öyle yap canım bilmiyorum burdaki kızları da olumsuz etkilemek istemem ama kepek ekmeği
bile canım istemiyo normal ekmeğin ucunu yiyorum.1-2 hafta öncesine kadar kepek ekmeğini tost makinesinde
ısıtırdım.kıtır kıtır çok güzel olurdu.şimdi olmuyo ama düzeltmem lazım kocacım göbeğin çıktı yine diyo

kızlar nerdesiniz belli kişiler dışındA kimse yok.gettoist bu cuma diskalifiye olacak.artık mazaretsiz uzaklaşmak yok takımda bunu herkes biliyor kuralları uygulamak lazım yoksa takım amacını kaybediyor.

tesekkur ederim canim hosbulduk tanistigima memnun oldum insallah hep birlikte kurtuluruz kilolarimizdan.
bazen hizli yuruyorum bazen yavas oglumu bebek arabasina koyup hem onu suruyorum hem kendim yuruyorum:)

tesekkurler canim hosbulduk

ay ne guzel yasit arkadaslar var grubumda cok sevindim buna:)allah bagislasin meleginizi .evet proteine agirlik vereyim insallah soyledigin gibi sonuclari guzel olur.

merhaba 2 lokma yumurta 2 tane mi demek istediniz?

bugunku menumu hemen paylasayim sizlerle

sabah kahvaltim:

yarim salatalik
5 adet zeytin
1 bardak nar bitki cayi
2 yemek kasigi kadar tavada patatesli yumurta
2 tatli kasigi uzum pekmezi
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim beyaz ekmekbu kotu oldu evde normal kepek unlu ekmek kalmadigindan yedim normalde beyaz undan yapilan bircok seyi yememeye ozen gosteriyorum aslinda .

ara :1 tane mandalina

ogle: 1 kase pekmezli muzlu yogurt

ara: 1 tane kivi

aksam :dunku yemeklerim henuz bitmediginden onlardan yedim yani:2 kasik pirinc pilavi
3 corba kasigi etli sebze yemegi
6 corba kasigi fasulye yemegi

19:00dan sonra birsey yemiyecegim

bugun spor :yarim saat evde oryantal gobek dansi ve ev isleri:)

canım o zaman muz yemeni hiç tavsiye etmem.patates ve pilavı da unut bir süre.protein yanında da az da olsa ekmek hiç tüketme.fark hemen tartıya yansıyacak.et,yumurta ve bakliyat yanında ekmek yerine yoğurt ve salata ye

bende geldim aranıza. umarım ulaşabilirim hayalime. öğretmenim ben sabahları oğlumla ilgilenmekten kahvaltıya uzun uzadıya zaman kalmıyo bende pazartesi ( diyete başlama günüm ) karar verdim kuru meyveli mısırgevreği ıslatıyorum sütle haftasonu bıkmamamk için peynir zeytin haşlanmış yumurta düşünüyorum. öğlende ve akşam da çorba pişirmeye başladım çorba salata suyla iyice şişip ana öğüne iki kaşıklık yer bırakıyorum.diyete uygun çorba bilmiyorum pek ama zaten sorun asla çorba pişirmememdi pilav makarna hamjuşişi ve tatlıyı o kadar tüketiyodum ki şimdi korkuyorm bu çorbalardan bıraksam diye su içmiyorum hiç kış günü şimdi derse girerken bile yanımda pt şişeyle giriyorum gördükçe yudum yudum içiliyo

• hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

kızlar nerdesiniz belli kişiler dışındA kimse yok.gettoist bu cuma diskalifiye olacak.artık mazaretsiz uzaklaşmak yok takımda bunu herkes biliyor kuralları uygulamak lazım yoksa takım amacını kaybediyor.

ya cnm sorma ben gecen hafta boyu misafirlerle idim biliosunuz bu hafta da tabii ki bisürü işim kaldığı için koşturup duruyorum. bir de ucukmavicim ben haftaya yurtdışında olacağım eger nete giremessem izinli mi yazılcam yada nasıl olcaksa öyle ayarlarsınız, olur mu?

kaç gün yoksun canım

ya aynen benimki de canavarlaştı zaten o yüsden yazamadım bir-iki gün ne yediğimi ama yazayım barii...

bugünkü menüm:

sabah

az peynir
az ekmek
şekersiz çay
bir haşlanmış yumurtanın sarısı

ara
diyet bisküvi

öğle
az haşlanmış fasulye
az ekmek
az yoğurt

ara
3 incir-ceviz :S

akşam
bir tabak tarhana çorba
az haşlanmış fasulye
az balık

şimdi de
yeşil çay
diyet bisküvi

canım ya saolasın sordugun için
anlayabiliyorum yogunlugunu aynen ben de kayıt haftasındayım belge dilekçe bi işlerim var onlarla ugrasıorum
gecen hafta da kayınvalidemgil vardı ayıp olmasın die bir de zaten kafamı toplayamadıgım için yanlarında hiçbi iş yapamadım hoca bi yandan sorup duruyo bi iş vermişti onu yaptın mı ide
haftaya da yurtdışına çıkıorus eşimle bi haftalık tatile hocaya söleyemedim tabi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…