merhaba tesekkur ederim beni kabul ettiginiz icin cok heyecanlandim niye bilmiyorum:)
kaç gün yoksun canım
gördüm canım 1 haftaymış 1 hafta seni sabit geçeriz ama tatilin biter bitmez burdasın ona göre
tabi cnm merak etme burdayım ben ama bi yandan da şunu düşünmüor değilim hani:
mesela ben bazen (gecen hafta oldugu gib)i kilo vermek yerine kilo alıcı bazı kacamaklar yapıorum,
o zaman da gruba zararım oluyo die yazmaya cekiniyorum hatta çıkmayı düşünüyroum..
nasıl olmalı bu konudaki bakısımız?
kısaca 2 ileir bi geri yapanlar da makbul mü?
cnm kg almak hatta sabit kalmak bile takımın o haftaki sıralmasını olumsuz etkiliyor.aslında burada amacımız kaçamaklardan uzak durmayı sağlamak bunun da çaresi takımda bol bol paylaşımda bulunup aktif olmak her gün menü paylaşmak vs.
ayy ben de bunu denemek istiyorum ama bakalım..ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gı
budur ayran detoksu reyhancım
bende geldim aranıza. umarım ulaşabilirim hayalime. öğretmenim ben sabahları oğlumla ilgilenmekten kahvaltıya uzun uzadıya zaman kalmıyo bende pazartesi ( diyete başlama günüm ) karar verdim kuru meyveli mısırgevreği ıslatıyorum sütle haftasonu bıkmamamk için peynir zeytin haşlanmış yumurta düşünüyorum. öğlende ve akşam da çorba pişirmeye başladım çorba salata suyla iyice şişip ana öğüne iki kaşıklık yer bırakıyorum.diyete uygun çorba bilmiyorum pek ama zaten sorun asla çorba pişirmememdi pilav makarna hamjuşişi ve tatlıyı o kadar tüketiyodum ki şimdi korkuyorm bu çorbalardan bıraksam diye su içmiyorum hiç kış günü şimdi derse girerken bile yanımda pt şişeyle giriyorum gördükçe yudum yudum içiliyo
hoşgeldn cnm..güsel kilo wermeler diliyorum hepimise...:)))
canım o zaman muz yemeni hiç tavsiye etmem.patates ve pilavı da unut bir süre.protein yanında da az da olsa ekmek hiç tüketme.fark hemen tartıya yansıyacak.et,yumurta ve bakliyat yanında ekmek yerine yoğurt ve salata ye
bende geldim aranıza. umarım ulaşabilirim hayalime. öğretmenim ben sabahları oğlumla ilgilenmekten kahvaltıya uzun uzadıya zaman kalmıyo bende pazartesi ( diyete başlama günüm ) karar verdim kuru meyveli mısırgevreği ıslatıyorum sütle haftasonu bıkmamamk için peynir zeytin haşlanmış yumurta düşünüyorum. öğlende ve akşam da çorba pişirmeye başladım çorba salata suyla iyice şişip ana öğüne iki kaşıklık yer bırakıyorum.diyete uygun çorba bilmiyorum pek ama zaten sorun asla çorba pişirmememdi pilav makarna hamjuşişi ve tatlıyı o kadar tüketiyodum ki şimdi korkuyorm bu çorbalardan bıraksam diye su içmiyorum hiç kış günü şimdi derse girerken bile yanımda pt şişeyle giriyorum gördükçe yudum yudum içiliyo
hoşgeldin canım..ne güsel çoğalalım da topik hareketlensin..sonra motivasyon kacıyor yaw...(
bana yaptığınız çorbaları söyleyebilir misiniz daha önce söylediğim gibi çorba asla pişirmeyen biriydim şimdide diyetin ilk günleri ya yayla çorbası mı yapsam diyorum sonra yok yok pirinç var olmaz diyorum herşeyi eliyorum diyet grubuna giren brokoli çorbasını flan da benim içim almıyo
hangi bitki çaylarını içiyosun sen newyorktasonbahar
newyork cnm bulgurunda kan şekeri seviyesi yüksek yemesen daha sanıldığı kadar masum değil malesef.karbonhidratı hayatında azaltman lazım kg vermek için.
bak bunu bilmiyordum ben sanirim gobegiminde baslica nedenlerinden biri bu . cunku cok fazla karbonhidratli yiyecekler tuketiyoruz evimizde.
arkadaslar birsey soracam bir bilginiz varmi bu konuda sakiz cignemek insani aciktirirmi?ne zaman sakiz cignesem karnim ac gibi hissediyorum[/QUOTaslında acıkma hissi veriyor ama abur cubur yemekten alıkoyadabilir en azından benim için faydası çiğnediğim zaman daha az sigara içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?