Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gördüm canım 1 haftaymış 1 hafta seni sabit geçeriz ama tatilin biter bitmez burdasın ona göre

gördüm canım 1 haftaymış 1 hafta seni sabit geçeriz ama tatilin biter bitmez burdasın ona göre

tabi cnm merak etme burdayım ben ama bi yandan da şunu düşünmüor değilim hani:
mesela ben bazen (gecen hafta oldugu gib)i kilo vermek yerine kilo alıcı bazı kacamaklar yapıorum,
o zaman da gruba zararım oluyo die yazmaya cekiniyorum hatta çıkmayı düşünüyroum..
nasıl olmalı bu konudaki bakısımız?

kısaca 2 ileir bi geri yapanlar da makbul mü?

cnm kg almak hatta sabit kalmak bile takımın o haftaki sıralmasını olumsuz etkiliyor.aslında burada amacımız kaçamaklardan uzak durmayı sağlamak bunun da çaresi takımda bol bol paylaşımda bulunup aktif olmak her gün menü paylaşmak vs.

ayy ben de bunu denemek istiyorum ama bakalım..

hoşgeldn cnm..güsel kilo wermeler diliyorum hepimise...:)))

bana yaptığınız çorbaları söyleyebilir misiniz daha önce söylediğim gibi çorba asla pişirmeyen biriydim şimdide diyetin ilk günleri ya yayla çorbası mı yapsam diyorum sonra yok yok pirinç var olmaz diyorum herşeyi eliyorum diyet grubuna giren brokoli çorbasını flan da benim içim almıyo

insallah dediklerini yapabilirim bizim evde patates pismeyen gun yok valla:)esim patatesi cok seviyor ona yaparim ama kendim yemem. muzuda ogluma yedireyim .peki bulgur pilavi yenebilinirmi?yada esmer pirincten yapilan pilav?yoksa tamamiyle bunlari kismalimiyim?

merhaba canim hosgeldin sende keyifli paylasimlar dilerim.
ben ozel bir diyet uygulamiyorum sadece porsiyonlarimi azalttim birde dikkat ediyorum beyaz unlu mamuller yememeye ama bazen canim cok isterse kacabiliyor iradesizlik kotu oluyor.iste bu yuzdende bu topik insani motive ediyor .suyu bol bol ic bitki caylarida icebilirsin hem rahatlatir.

hoşgeldin canım..ne güsel çoğalalım da topik hareketlensin..sonra motivasyon kacıyor yaw...(

hosbulduk canim evet kalabalik iyi olur

ispanak corbasi yapabilirsin yada kabak corbasi yogurtla terbiye edersin

newyork cnm bulgurunda kan şekeri seviyesi yüksek yemesen daha sanıldığı kadar masum değil malesef.karbonhidratı hayatında azaltman lazım kg vermek için.

hangi bitki çaylarını içiyosun sen newyorktasonbahar

canim koca bir kavanozum var agzi kapakli onun icine cesit cesit caylari doldurdum sallama olanlari arada onlardan iciyorum aradada aktardan aldigim karisimlari iciyorum.(bunlar toz halinde kendi koyuyorsun bardaga)

narli yesil cay
papatyali yesil cay
sade yesil cay

elma cayi
kiraz sapi cayi
kusburnu cayi

simdilik bunlar var ama disari ciktigimda daha alicam bunlar sadece aklima yemek geldigi zaman iciyorum aksamlari 19:00dan sonra yoksa canim abur cubura gidiyor :)

bak bunu bilmiyordum ben sanirim gobegiminde baslica nedenlerinden biri bu . cunku cok fazla karbonhidratli yiyecekler tuketiyoruz evimizde.

aslın da ekmeği,pilavı,makarnayı çıkarmak lazım hayatımızdan.çünkü karbonhidrat herşeyin içinde var bakliyatta hatta meyvede bile var.bakliyattan ve meyveden yeterince karşılıyoruz bu ihtiyacımızı üstüne pilav,makarna,ekmek de tüketmek doğal olarak yağ a dönüşüyor.

arkadaslar birsey soracam bir bilginiz varmi bu konuda sakiz cignemek insani aciktirirmi?ne zaman sakiz cignesem karnim ac gibi hissediyorum

Son düzenleme:
nette gezerken bu cay formulunu buldum hosuma gitti elmayi sevdigim icin deneyecegim sizinlede paylasmak istedim.yapmak isteyen olursa odem sokturuyormus.

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
2 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
4-5 tane karabıber
4-5 tane karanfıl
3 litre su.

2 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin.3 lt su ekleyin.karanfil ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..akşam yapıp sabah içime hazırdır.
günde 3 bardaktan fazla içilmemelidir.3 gün boyunca günde 3 bardak içilecek.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…