Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

pilavi cikarmak imkansiz gibi turk yemek kulturunde neredeyse butun baklagillerin yaninda pilav olmasi adet olmus:)ama ben kendi adima yavas yavas kisacagim dedigin gibi hic saglikli degil. bazi insanlar ekmek arasi makarna yiyor cok ilginc makarna zaten doyurucu bence birde ekmekle yiyenleri gordum:)

evet bu karışımın faydası var gerçekten ama ben içemiyorum malesef çünkü bitki çaylarını bile zorla içen biriyim

3 gün sonra ara mı verilecek hep mi içilecek ılık mı içilmeli ? ben bu sitede benzer bir tarifi görmüştüm kaynattım bir hevesle ama karabiberi midemi mahvetti yada karanfilin acılığı bilemiyorum miktarı fazalydı ama benim.tatlı isteğini azaltabilir ama tarçın bunun için kullanılıyor

aslında makarna daha masum daha doğrusu spagetti 8 dk haşlanarak üzerine sadece peynir ufalanıp yağsız salçasız hafta bir gün yenebilir

evet canim 3 gunden fazla icilmemeli 3 gun boyunca gunde 3 bardak icilecek. ben sicak icmeyi seviyorum ona gore hazirlarsin hergun taze taze.mide rahatsizligi olanlar icmesin deniliyor seni rahatsiz ettiyse bence deneme.

aslında makarna daha masum daha doğrusu spagetti 8 dk haşlanarak üzerine sadece peynir ufalanıp yağsız salçasız hafta bir gün yenebilir

keske pilav oyle olsaydi makarnadan cok pilavi severim.makarnayi arada bir cok nadir yerim. ama pilav aliskanlik olmus mutlaka 2 gune bir yaparim.bundan sonra kisacam .

yarın öğle arasına eve gelemicem okulda ekmek arası tavuk döner var sadece doyurucu olarak bend e bi kereden bişi olmaz diye onu yerim diyordum şimdi buraya ne yediğimizi yazacağımızı öğrenince vazgeçmem lazım gibi hissediyorum evden bişiler mi götürsem

ekmek beyaz undan ise kotu tavuk protein oldugu icin yiyebilirsin istersen ekmegini yeme tavugunu ye :) istersende evden goturebilirsin

bence de kg vermek istiyorsan vazgeçmen lazım cnm.evden salata götürsen tavuğu ekmesiz salata ile yesen yanında da ayran harika olur ama yapabilir misin ortam müsait mi bilemem tabi

iyi geceler arkadaşlar bende bu gün yediklerimi paylaşayım
sabah kahvaltısı
1yumurta
yeşillik
1dilim kepek ekmek
öğlen
1 elma
akşam
ızgara balık
salata

gaye menün güzel cnm karnını sağlıklı bir şekilde doyurduktan sonra ara öğüne hiç gerek yok aslında.
gaye yalnız sende daha fazla paylaşım bekliyorum en azından günde 5 msj

gaye menün güzel cnm karnını sağlıklı bir şekilde doyurduktan sonra ara öğüne hiç gerek yok aslında.
gaye yalnız sende daha fazla paylaşım bekliyorum en azından günde 5 msj

inşaallah ayşe sömestırsendrumundan hayırlısıyla çıktık bende daha sık yazıcam nasip olursa

herkese iyi geceler kızlar yarın eşim evde çok sık uğrayamayacağım perşembe günü fazlasıyla cevap vereceğim

merhaba kızlar bugün nasılsınız menümü vereyim bende
SABAH
1 yumurta
iki dilim ekmek
3 fındık tanesi peynir
bir adet salatalık

ara 3 kuru kayısı bolsu

ÖĞLE
1 kase nohut
3 kaşık pilav
br kepçe yoğurt
bol turşu

ara 2 kuru kayısı yerim

akşam yemeklerini azaltıcam artık göbeğim çıktı yanlardan çıkmaya başladı
akşam karnıbahar haşlayıp yoğurtlucam.

işimi erken bitirip öğle arası eve gelebildim kantinde yemek zorunda kalmadım.
sabah evden aceleyle çıktığım için mısır gevreğimi yiyemedim okulda yarım simit bir bardak çay içtim ara öğün yapmadım öğle yemeğinde sebzeli şehriye çorbası 6 tane zeytinyağlı sarma bir bardak vişne kompostosuyedim bakalım akşamı nasıl kapatıcam

ya ben o kadarcık pirinç var die yayla çorbasını içmemezlik yapmazdım, onu da karbonhidrata sayardım çok severim çünkü...tarhana çorbası yapıyorum bir de kırmızı mercimek en çok..brokoli flan pişirdiysem onun suyuna tarhana da çok güsel oluyo..ezogelini de çok severim ama kendim hiç yapmadım..

mmm ben de çok severim elma çayını bir denesem ii olur aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…