Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

brokoli suyuna tarhana hiç duymamıştım denerim çok teşekkürler

ya karabiber de mi varmıs içinde ben farketmemişim..ilginç..benm de midem çok hassas o yüsden korkuyorum da biras..

evet cnm güsel olur tavsie ederim ben de bugün ilk defa kapuska pişiriyorum ve ilk defa yiycem hayatımda:)..

bugün aç karna 1 saatten fazla yürüdüm.

kahvaltı

çavdar ekmeğine tost,
şekersiz çay

ara

diyet bisküvi-3 tane

öğle
1 kase çorba
şekersiz çay

ara
1 elma yiycem

akşama da kapuska yiycem:)
yanına da yoğurt turşu olur herhalde..

bugün pek öğünüm olmadı akşama kadar az az yedim
kahvaltı
yumurta 1dilin ekmek
yeşillik
öğlen
1kepçe şehriye çorba
2kaşık p.pilavı

2minik kurabiye
1elma
akşamada sadece pırasa yemeyi düşünüyorum

merhaba kızlar nasılsınız

Ayşeciğim ben bi süre takıma gelemeyeceğim sen bi süre izinli say beni çıkar yani
hepinize iyi kg vermeler

canim pirincide cikarabilirsen hayatindan iyi olur gobek yapiyor:)karbonhidrat

sarmada pirinc var simitde oyle beyaz undan bugun senin icin bol karbonhidratli birgun olmus:)

bende yediklerimi yazayim

bugunku menum:

sabah kahvaltisi: 1 tatli kasigi uzum pekmezi
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek
yarim salatalik
5 adet zeytin
1 tane haslanmis yumurta

ara ogun: 1 tane mandalina

ogle: 1 kase yogurt

ara ogun : 1 tane armut

aksam : 2 parca(50 gr) salmon baligi
bol yesil salata (domates ,salatalik,marul,kirmizi lahana,maydonoz,dere otu,yesil sogan)
2 bardak su

19:00dan sonra sadece bitki cayi

bazi arkadaslar sanki ccok az yiyorlar bence saglikli degil metabolizmanin az yemeye alismamasi gerekiyor alisirsa vucut kendini kilitliyor kilo vermeniz duruyor.

öğleye kadar olan kısmı yazmıştım zaten akşam da ince bulgur çorbası + tavuklu mkarna salatası yedim yemekten önce koşu bandımda 25 dktempolu yürümüştüm pek doğru gitmiyorum sanırım

ya benm bugünüm çok güsel gecmişti ama kocacım saolsun 5 tane kestane 2 tane incir-ceviz 2 tane kurukayısı-fındık yedim. ara olarak da daha önce yazmadıgım 3 tane diyet bisküvi yemiştim..ama sabah çok yürüdüm kıslar...tabi yarın için daha ii olur umarım-en azından fındık ve kestane bitti şimdilik..

günaydın tavuklu makarnacım menün güzel bende hayatımda hiç kapuska yemedim afiyet olsun canım sana

menün çok güzel canım ben fazla yiyenlerdenim valla dün eşim hastaydı göbeğimi görünce daha da hasta oldu :):):)):)
bende rahatsız oldum bu durumdan daha dikkatli olmam lazım

günaydın kızlar nasılsınız adanada sabah yağmurlu şuan güneşli bir gün anlamadık yani nasıl olalım
sabah şemsiye almadım yağmur yağmaz diye gelene kadar suyum çıktı yağmurdan şimdi de güneş açtı ama seviyorum adanayı ya

günaydın kızlar
ufukcum ne kadar süre yoksun.kısa süreli listeden çıkmalara artık izin vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…