menün çok güzel canım ben fazla yiyenlerdenim valla dün eşim hastaydı göbeğimi görünce daha da hasta oldu :):):)):)
bende rahatsız oldum bu durumdan daha dikkatli olmam lazım
gülşahçım eğer oralardaysan yazıver seni çok merak ettim
gülşahcım hoşgeldin cnm ben ayse ama nikim değişti
keşke dönsen yine yaptığın diyettelerle ince bir çizgidesin keşke yapmasan cnm bıraktığın zaman normal hayata döndüğün an + lar gelmeye başlayacak malesef
kalkınca bir kupa limonlu ılık su içtim ardından bir kse sütle ıslatılmış meyveli müsli
ara bir yeşil elma
öğle bir kase ince bulgur çorbası + tavuklu makarna salatası ( dünden)
ara bir armut
akşam henüz yemedim ama pişiyor havulu pırasa yemeği + tarhana çorbası + salata
misafir elecek yürüyemicem ama zaten hiç canım istemiyo koşu bandını alalı 3 yıl oldu hala amaşır askılığı görevi görüyo
narsisuz menün güzel.keşke sporda ekleyebilsen.
benim menüm
sabah
2 şer didlim k.ekemeğinden 2 küçük tost
domates,salatalık
öğlen
tavuk çorbası,salatalık yoğurt
ara
2 küçük elme 5 tane kaju
akşam
kabak yemeği,yogurt,salata
sekercim menün süperbu arada ben elma yemeyi bıraktım sekeri bir anda yükseltip sonra da düşürüp acıktırıyor. onun yerine greyfurt yiyorum ekşiliğine de zamanla alısıyorusn. hem hiçbirsey yemesen bile sindirim sistemini süper calıstırıyor . elma yerine greyfurt tavsiye ediyorum :)
mutlumel ilgin için çok teşekkür ederim müzikle de deneyeceğim yarın dhaa zevkli olacağı kesin ama akşam yaparım sabah derse zor yetişiriyorum bir yandan oğlumla ilgileniyorum bir yandan hazırlanıyorum bbu müsli yeme sevdası da biraz o yüzden zatengreyfurtu ben de düşündüm ama reflüm var bütün gün yanar midem diye yemedim birde koşu bandıda ne kadar km hızla yürüosun
bende pek açlık hissi yapmıyor elma kan şekeri dengesiyle alakalı bir diyet olan monti de yasak değil şuan ufaktam ufaktan monti yapıyorum tatlım greyfurt eşim bayılıyor kızım bile yiyor ama ben yiyemiyorum .ok ekşi keşke alışabilsem diyet için çok faydalı gerçekten
hani diyetin başında çok hızlı kilo verip sonra yavaşlıyo hatta duruyo diyolar ya ne kadar süre sonra oluyo bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?