Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün sabah:

çavdar ekmeğiyle peynirli tost

ara:

1 incir ceviz 1 kuru kayısı

öğle:

dünkü kapuska

ara:

meyve salatası yiycem: ayva elma armut...bakcez bişiler..

tamam ufukcum

tavuklumakarna menün güzel canım

ben de
sabah 2 dilim k.ekmeğinden yapılmış 2 küçük tost yanında da domates salatalık yedim.

şimdi de dipbucak temizlik yapacağım

merhaba kızlaaarr
takıma neler olmus :) yeni arkadaslarımız hosgeldiniz ben birkaç ay eskiden geliyorum :)
ayşecim kaptan değil misin artık nerdesiiinn ? güldenim feci zayıfsın yaaa adanaya gelcem sırf seni görmek için :) ama mesajlarını göremedim ayrıldın mı gruptan? diğer arkadaşlarım çıkmış onların mjlarını gördüm. grubu canlandırsak yenideen süper olurdu cok az kalmısız
gülşahçım eğer oralardaysan yazıver seni çok merak ettim

bebeğimm buradayım. nişanı atlattım apar topar düğün hazırlıklarındayım simdi pek fenalardayım . telefondan griyordum o yüzden gruba ugrayamadım bir de rejm yolunda gtmiyordu hatta tombişlemiştim bileee şimdi yaklaşık 20 gündür formdayım. 10 günde 5 kilo diye bir diyetle 4,5 kilo verdim. şimdi de pek saglıksız ve hiç önerilmeyen isveç diyetini yapıyorum:/ saglıksız gercekten ama gelinlik ugruna mecburum yolunda gidiyorr. her sabah kalkıp 1 saat kosuyorum mekik falan derken inceldim sıkılastım ama tartılmıyorum 13 gün sonunda süpriz olsun diye. şu diyeti atlatıyım aranıza bomba gbi dönücem insallah :)

öptüm sizi cok hepinizi coook seviyorum

gülşahcım hoşgeldin cnm ben ayse ama nikim değişti

keşke dönsen yine yaptığın diyettelerle ince bir çizgidesin keşke yapmasan cnm bıraktığın zaman normal hayata döndüğün an + lar gelmeye başlayacak malesef

ay tatlım sen misin yaaa :) ben de yadırgamıstım bi anda baskasını kabul edemem modundaydım vallahi :)
tatlım cok haklısın baska zaman olsa nasıııllllll karsıyım böyle seylere ama gelinlik provası baslicak mart sonundaaa ay nasıl tombik oldum ya son halim. simdi biraz dha mutlu hssediyorum. evdeyken bari az beslenip sporla inceliyim sonra istedigim kiloya döndükten sonra artık saglıklı yasam oturtucam kendime diyorum :) eger bıraktıktan sonra da eskiye dönüp sürekli yemek yemezsem + olmaz belki diye hayal ediyorum, insallah öyle oluuuurr :)) en azından spor yapmaya alıstım.

takıma dönmeyi de cok cok istiyorum tatlım ama simdi 13 gün bitene kadar tartılamicam yani 19 şubata kadar. ondan sonra katılırım seve seve hem de. bu arada da listeye katmadan mj atmama izin verirsen girip yazmaktan memnuniyet duyarım ayse kaptanım gerçi yediklerimi yazsam hepiniz bana kızarsınız heralde :) daha dogrusu yemediklerimi

tamam canım.istediğin kadar msj yazabilrsin çok mutlu olurum bundansporu alışkanlık haline getirmen ne güzel.bende tam anlamıyla bugün başladım diyet işine ama şuan bozmamak için zor tutuyorum kendimi
güldencim takımda hala işe başladı bu aralar pek aktif olamıyor mezun olmasına az kaldı

kalkınca bir kupa limonlu ılık su içtim ardından bir kse sütle ıslatılmış meyveli müsli
ara bir yeşil elma
öğle bir kase ince bulgur çorbası + tavuklu makarna salatası ( dünden)
ara bir armut
akşam henüz yemedim ama pişiyor havulu pırasa yemeği + tarhana çorbası + salata
misafir elecek yürüyemicem ama zaten hiç canım istemiyo koşu bandını alalı 3 yıl oldu hala amaşır askılığı görevi görüyo

narsisuz menün güzel.keşke sporda ekleyebilsen.

benim menüm

sabah
2 şer didlim k.ekemeğinden 2 küçük tost
domates,salatalık

öğlen
tavuk çorbası,salatalık yoğurt
ara
2 küçük elme 5 tane kaju

akşam
kabak yemeği,yogurt,salata

hani diyetin başında çok hızlı kilo verip sonra yavaşlıyo hatta duruyo diyolar ya ne kadar süre sonra oluyo bu olay

merhaba yeni arkadas :) yürüyüş bandı hakkında birkaç tavsiyem var..
öncelikle ben şu son aylarda anladım ki sevgili diyetlerimizin sporsuz hiçbir anlamı yok, basarıya ulassak da kalıcıılgı için anlamı yok. ben de bu yüzden koşu bandımı silkeledim ve askı olmaktan kurtardım :) öncelikle koşu bandında yürümeyi neden sevmediğimi kesfettim. bant döndükçe cıkarttıgı sesten dolayı canım sıkılıyormus ve bu yüzden yürümekten keyif almıyormusum. simdi kendime ennn sevdiğim oynak şıkırdak müziklerden bir albüm yaptım ve mp3 e attım. koşu bandının üzerine ve yanına beni motive edicek yazılar astım, hatta spor yapan cıtır kızların resimlerini:) - women's health dergisinden kestim. bu arada dergi harika hepinize tavsiye ediyorum. sonraaa her sabah 10 dk erkene kuruyorum alarmı. uykum olsa da yüzmüü yıkayıp silkeleniyorum. hemen moda girmek için kulaklıgımı takıyorum, taytımı spor ayakkabılarım giyiyorum. tvyi acıyorum, sadece görüntü oluyor müzikten duymuyorum ama bakınca sıkılmıyorum :) sonra oynaya oynaya yürüyorum :)) gercekten cok keyifli oluyor. 15 dakika ile basladıgım yürüyüşler suan 55 dakikaya falan cıktı. en güzelide yürüyüp-koştuktan sonra ılık bir duş alıp zinde hissetmek ve bunun etkisinin tüm gün sürmesi..

yarın sabah ilk iş koşu bandına merhabe deyip kendini motive edicek seni cekicek hale getirmen :) öptüm.

sekercim menün süper bu arada ben elma yemeyi bıraktım sekeri bir anda yükseltip sonra da düşürüp acıktırıyor. onun yerine greyfurt yiyorum ekşiliğine de zamanla alısıyorusn. hem hiçbirsey yemesen bile sindirim sistemini süper calıstırıyor . elma yerine greyfurt tavsiye ediyorum :)

mutlumel ilgin için çok teşekkür ederim müzikle de deneyeceğim yarın dhaa zevkli olacağı kesin ama akşam yaparım sabah derse zor yetişiriyorum bir yandan oğlumla ilgileniyorum bir yandan hazırlanıyorum bbu müsli yeme sevdası da biraz o yüzden zaten greyfurtu ben de düşündüm ama reflüm var bütün gün yanar midem diye yemedim birde koşu bandıda ne kadar km hızla yürüosun

bende pek açlık hissi yapmıyor elma kan şekeri dengesiyle alakalı bir diyet olan monti de yasak değil şuan ufaktam ufaktan monti yapıyorum tatlım greyfurt eşim bayılıyor kızım bile yiyor ama ben yiyemiyorum .ok ekşi keşke alışabilsem diyet için çok faydalı gerçekten

canım eger 5 gün yaparsan günde 25 dk bile yeterli oluyormus. ben bir spor hocasından esaslı bir spor tekniği öğrendim. mesela hep deniliyor ya kosmaya basla 5 dk yavas sonra sonuna kadar hızlı falan. o hikayeymiş. gerçekten yağ yaktıran teknik, biraz hızlı biraz yavas sonra tekrar hızlı tekrar yavas geçişler yapmakmıs... bunun 3 dk 4 dk diye bir sıralaması var ama ben hep saat takip etmekten sıkılıyorum o yüzden söyle bir taktik geliştirdim. kulaklıklarımı takıyorum. ilk baslayan sarkıyla 2 hızda yürüyorum sonra ikinci sarkıya gecince 4-5 hızla hatta ısındıkça 6 hız ile yürüyorum sonra o sarkı bittiği gibi birden 2 hıza düşürüyorum .şimdi 40 dk sonunda 6,3 hıza cıktıgım bile oluyor. yani mesele birden hızlı birden yavas geçişler yapmak. böylelikle metabolizmayı yanıltıyor ve aktiflestiriyormusuz . spor bittikten sonraki yarım saat içinde bile kosu bandındaymısız gibi yag yakmaya devam ediyormus bünyemiz. süper değil mi:)

ay o tatlııı minnoşun bir de greyfurt yediğini hayal edemiyorum suratınııı ekşite ekşite allahım cok tatlı masallah be canım

çoook teşekkür ederim bu taktiği vermen çok iyi oldu hem yağ yakımı açısından hem de yavaşlayınca bir nefes alırım kan ter içinde kalınca devam edemiyorum çok sağol

hani diyetin başında çok hızlı kilo verip sonra yavaşlıyo hatta duruyo diyolar ya ne kadar süre sonra oluyo bu olay

canım sen kimsenin dediğine kulak asma öncelikle, herkesin bünyesi farklıdır. basladıgın kilona baglı. genelde 5 kilodan sonra falan yavaslıyor öyle bir eşik var gibi ama o arada spor yaparsan ve cok daha fazla su içersen gayet kolay bir geçiş yasarsın . 5'i bir yerde cay faydalı oluyor mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…