çoook teşekkür ederim bu taktiği vermen çok iyi oldu hem yağ yakımı açısından hem de yavaşlayınca bir nefes alırım kan ter içinde kalınca devam edemiyorum çok sağol
ay o tatlııı minnoşun bir de greyfurt yediğini hayal edemiyorum suratınııı ekşite ekşite allahım cok tatlı masallah be canım
kızlar 8.takıma gelebilirsin dediniz neler yapacaz bundan sonra açıklama yapabilirmisiniz hangi yolu takip edecem bundan sonra
menün çok güzel canım ben fazla yiyenlerdenim valla dün eşim hastaydı göbeğimi görünce daha da hasta oldu :):):)):)
bende rahatsız oldum bu durumdan daha dikkatli olmam lazım
ya aynen ben de sadece göbekten şikayetçiyim..
yoksa görenler bişeyin yok flan dio dikkat etmeseler..
tamam ufukcum
tavuklumakarna menün güzel canım
ben de
sabah 2 dilim k.ekmeğinden yapılmış 2 küçük tost yanında da domates salatalık yedim.
şimdi de dipbucak temizlik yapacağım
kalkınca bir kupa limonlu ılık su içtim ardından bir kse sütle ıslatılmış meyveli müsli
ara bir yeşil elma
öğle bir kase ince bulgur çorbası + tavuklu makarna salatası ( dünden)
ara bir armut
akşam henüz yemedim ama pişiyor havulu pırasa yemeği + tarhana çorbası + salata
misafir elecek yürüyemicem ama zaten hiç canım istemiyo koşu bandını alalı 3 yıl oldu hala amaşır askılığı görevi görüyo
narsisuz menün güzel.keşke sporda ekleyebilsen.
benim menüm
sabah
2 şer didlim k.ekemeğinden 2 küçük tost
domates,salatalık
öğlen
tavuk çorbası,salatalık yoğurt
ara
2 küçük elme 5 tane kaju
akşam
kabak yemeği,yogurt,salata
bende bugun yediklerimi yazayim
sabah kahvaltisi: 1 dilim esmer ekmek (aslinda ekmegi tamamiyle kesmek istiyorum ama yavas yavas olucak sanirim)
1 tatli kasigi uzum pekmezi (pekmezide mecburen yiyorum kansizlik var bende ilac almak istemedigim icin dogal yollarla kan yapmaya calisiyorum)
1 kibrit kutusu peynir
yarim salatalik
1 tane haslanmis yumurta
ara: bugun yok
ogle: balikli yesil salata 1 kase kadar
ara : 1 tane orta boy greyfruit
aksam: sebzeli tavuk sote
4 corba kasigi yayla corbasi(pirinc bugun biraz agir kacti menum)
yogurtlu havuc/kabak salatasi (5 kasik)
19:00dan sonra bitki cayi
spor:bugun hava guzeldi oglumu oyun grubuna yuruyerek goturdum tam 4 km yol yurudum:)iyi spor yaptim
bu arada bir arkadasimi gordum sen zayifladinmi yuzun kuculmus dedi ay cok mutlu oldum:)demekki veriyorum yavas yavas
canım merhaba, hosgeldiiin :) takım kaptanımız ayse.. simdi burada değil sanırım ama ilk girişinde sana kuralları acıklar. bu arada kendine tickerfactory'den bir kilo cizelgesi hazırlayabilirsin, hedefimize ulasmayı keyifli kılıyor :)
tatlım sen bana şimdiki kilonu, hedef kilonu, yaşını, boyunu yaz hazırlıyım ben sanacanım o çizelgeyi yaptım ama profilime ekleyemedim ya yardımcı olurmusun bide biran önce başlamak istiyorum ben neler yapmam lazım bana yardımcı ol lütfen 1 gün bile kaybetmek istemiyorum artık, dalga geçenlerden sıkıldım
mutlumel sana tekrar teşekkür ediyorum yarın haberlerini bekliyoruz dedikten sonra birinin bu konuyla ilgilenmesi çook önemli benim için kalktım kendi kendime erteleme dedim zaten bu kiloların hepsi ertelemekten oldu tavsiyen üzerine koşu bandımın otomatik bir şekilde bir hızlı bir yavaş yürüme için programları var seçtim 30 dk yürüdüm gerçekten çok fark etti düne göre koştur koştur nefes nefes olunca 15 dk bile eziyet gibiydi dün ama bu akşam hiç zorlanmadım şimdide müzik indiricem umarım oğlum büyüdüğünde sabah kalkar kalkmaz da yürürüm ilerde şimdi zaten çok uykusuz kalıyorum uykunun 5 dk bile kıymetli oluyo beşik saallanmaktan
iyi geceler kızlar bende hemen bugün yediklerimi paylaşayım
sabah
1yumurta
1dilim k. ekmek
yeşillik
öğlen 2 köfte
pırasa
elma
akşam bol sebzeli yeşil mercimek salatası
hoşgeldin gülşah bugün goglede bir sorun vardı internet var amagoogle açılmıyordu eşim halletti bende ancak girebildim düğün ne zaman kısmetse
koşu bandı haricinde egzersiz falan yapıyomusun mutlumel evde olmayan alet yok nerdeyse hepsi sıfır durumda bekliyo ama ben kendim egzersiz de mi yapsam diyrum göbek için
şimdiki kilom 76, hedef kilom 60, yaşım 24, boyum 1,70 cnm bide 2 ay önce sezaryenle doğum yaptım emziriyorum bebeğimitatlım sen bana şimdiki kilonu, hedef kilonu, yaşını, boyunu yaz hazırlıyım ben sana
Aytencim SÜPERSİİİNNNNcanım iştee tek ihtiyacımız olan şey bu! durmadan erteliyoruz. ben de artık bunu yapmaktan vazgectim. bu arada gece yürüyor olmanın da hiçbir sakıncası yok spor spordur ya, hem gece yürüyünce uyurken bile metabolizmamız hemen yavaslamayıp calısmaya devam ediyormus ! sabahları da yataktan cıkmadan önce 30 kez karın kaslarını sıkıp sıkıp bırak tatlım ben yapıyorum etkisi var yazıyordu, var mıdır bilmiyorum ama iyi hissettiriyor :) hatta yemek yaparken bile yapıyorum :)
canım bu gece senin için harika bir baslangıc olmus, hep böyle devam edicez birbirimize destek olarak. sonra da cıpcıtıcık olup gezicez oooh
canım süper neredeyse 1.000.kcal falan almıssın yoksa düşük kalorili rejime mi basladın bakiimm :)
düğünümüz 1 temmuz kısmet olursa tatlım bekliyorum hepiniziiii i:) temmuza kadar hepimiz incecik olucaz zaten döktürürüz :)
şimdiki kilom 76, hedef kilom 60, yaşım 24, boyum 1,70 cnm bide 2 ay önce sezaryenle doğum yaptım emziriyorum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?