Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çoook teşekkür ederim bu taktiği vermen çok iyi oldu hem yağ yakımı açısından hem de yavaşlayınca bir nefes alırım kan ter içinde kalınca devam edemiyorum çok sağol

bu arada yanında su bulundurmayı unutma sakın, spor sırasında su içmezsen devam edemezsin sancın falan olabilir. yavasladıgın anda da su iç doping gibi oluyor:) yarın güzel haberlerini bekliyoruzzz. bu arada adın neydi ki :)

ay o tatlııı minnoşun bir de greyfurt yediğini hayal edemiyorum suratınııı ekşite ekşite allahım cok tatlı masallah be canım

sorma cnm ya ekşiyi de acıyı da seviyor kuzum

narsisus cnm herkesin bünyesine ve vereceği kg miktarına göre değişir canım

kızlar 8.takıma gelebilirsin dediniz neler yapacaz bundan sonra açıklama yapabilirmisiniz hangi yolu takip edecem bundan sonra

canım merhaba, hosgeldiiin :) takım kaptanımız ayse.. simdi burada değil sanırım ama ilk girişinde sana kuralları acıklar. bu arada kendine tickerfactory'den bir kilo cizelgesi hazırlayabilirsin, hedefimize ulasmayı keyifli kılıyor :)

menün çok güzel canım ben fazla yiyenlerdenim valla dün eşim hastaydı göbeğimi görünce daha da hasta oldu :):):)):)
bende rahatsız oldum bu durumdan daha dikkatli olmam lazım

dogacim benimde gobek ve goguslerden basim dertte ikisi agir geliyor vucuduma gobekle goguslerim erise is biter:)esiminde asiri kilo takintisi var o yuzden mecbur bende dikkat ediyorum kendisi cok fittir. keske soyle gobekli bir kocam olsaydi diyorum bazen:)

ya aynen ben de sadece göbekten şikayetçiyim..

yoksa görenler bişeyin yok flan dio dikkat etmeseler..

sanirim gobek butun kadinlarin derdi:)

tamam ufukcum

tavuklumakarna menün güzel canım

ben de
sabah 2 dilim k.ekmeğinden yapılmış 2 küçük tost yanında da domates salatalık yedim.

şimdi de dipbucak temizlik yapacağım

temizlik yapmakta iyi kalori harcatir ama hararetli bir sekilde yaparsan:)

makarna ve bulgur ikisi ayni gunde tuketmesen bence daha iyi kilo verebilirsin karbonhidrat yuklenmissin:)
benimde kosu bandim var ama oglum izin vermiyor ustunde yurumeme kosede beklior.

harika bir menu super bayildim bu menuye cok ideal

bende bugun yediklerimi yazayim

sabah kahvaltisi: 1 dilim esmer ekmek (aslinda ekmegi tamamiyle kesmek istiyorum ama yavas yavas olucak sanirim)
1 tatli kasigi uzum pekmezi (pekmezide mecburen yiyorum kansizlik var bende ilac almak istemedigim icin dogal yollarla kan yapmaya calisiyorum)
1 kibrit kutusu peynir
yarim salatalik
1 tane haslanmis yumurta

ara: bugun yok

ogle: balikli yesil salata 1 kase kadar

ara : 1 tane orta boy greyfruit

aksam: sebzeli tavuk sote
4 corba kasigi yayla corbasi(pirinc bugun biraz agir kacti menum)
yogurtlu havuc/kabak salatasi (5 kasik)

19:00dan sonra bitki cayi

spor:bugun hava guzeldi oglumu oyun grubuna yuruyerek goturdum tam 4 km yol yurudum:)iyi spor yaptim

bu arada bir arkadasimi gordum sen zayifladinmi yuzun kuculmus dedi ay cok mutlu oldum:)demekki veriyorum yavas yavas

canım merhaba :) olumlu tepkiler almak ne kadar güzel dğeil mi:) bana da aaa popon gitmiş diyorlar havalara ucuyorum :)
bu arada sabah kahvaltısında yediğin 1 dilim ekmeğin hiç zararı yok bencei kepekli olmasına dikkat ettiğin müddetçe. bir de marketlerde peynirlerin light olanları var, cook kalori farkı var aralarında. yaglı peynir yerine onlardan yersen bir kibrit kutusu zırvasıyla da ugrasmak zorunda kalmazsın :)
bir de sabahları ekmek yemek istemezsen; 2 yumurta 2 domates biraz peynir ve biberle yapılmış menemen yiyebilirsin. daha cok tok tutuyor gercekten. içine hiç tuz atmayıp biraz karabiber biraz da pul biber atıyorum mmmmm süper :)

menün de gayet güzel, sadece akşam yemeğindeki çeşidi azaltırsan süper olur. aksam yemeginde yemek istediklerini ögle yemeginde yiyebilirsin mesela. aksamları ne kadar az yersek o kadar kar:)

hoşgeldin gülşah bugün goglede bir sorun vardı internet var amagoogle açılmıyordu eşim halletti bende ancak girebildim düğün ne zaman kısmetse

iyi geceler kızlar bende hemen bugün yediklerimi paylaşayım
sabah
1yumurta
1dilim k. ekmek
yeşillik
öğlen 2 köfte
pırasa
elma
akşam bol sebzeli yeşil mercimek salatası

mutlumel sana tekrar teşekkür ediyorum yarın haberlerini bekliyoruz dedikten sonra birinin bu konuyla ilgilenmesi çook önemli benim için kalktım kendi kendime erteleme dedim zaten bu kiloların hepsi ertelemekten oldu tavsiyen üzerine koşu bandımın otomatik bir şekilde bir hızlı bir yavaş yürüme için programları var seçtim 30 dk yürüdüm gerçekten çok fark etti düne göre koştur koştur nefes nefes olunca 15 dk bile eziyet gibiydi dün ama bu akşam hiç zorlanmadım şimdide müzik indiricem umarım oğlum büyüdüğünde sabah kalkar kalkmaz da yürürüm ilerde şimdi zaten çok uykusuz kalıyorum uykunun 5 dk bile kıymetli oluyo beşik saallanmaktan

canım o çizelgeyi yaptım ama profilime ekleyemedim ya yardımcı olurmusun bide biran önce başlamak istiyorum ben neler yapmam lazım bana yardımcı ol lütfen 1 gün bile kaybetmek istemiyorum artık, dalga geçenlerden sıkıldım

tatlım sen bana şimdiki kilonu, hedef kilonu, yaşını, boyunu yaz hazırlıyım ben sana

Aytencim SÜPERSİİİNNNN canım iştee tek ihtiyacımız olan şey bu! durmadan erteliyoruz. ben de artık bunu yapmaktan vazgectim. bu arada gece yürüyor olmanın da hiçbir sakıncası yok spor spordur ya, hem gece yürüyünce uyurken bile metabolizmamız hemen yavaslamayıp calısmaya devam ediyormus ! sabahları da yataktan cıkmadan önce 30 kez karın kaslarını sıkıp sıkıp bırak tatlım ben yapıyorum etkisi var yazıyordu, var mıdır bilmiyorum ama iyi hissettiriyor :) hatta yemek yaparken bile yapıyorum :)
canım bu gece senin için harika bir baslangıc olmus, hep böyle devam edicez birbirimize destek olarak. sonra da cıpcıtıcık olup gezicez oooh

iyi geceler kızlar bende hemen bugün yediklerimi paylaşayım
sabah
1yumurta
1dilim k. ekmek
yeşillik
öğlen 2 köfte
pırasa
elma
akşam bol sebzeli yeşil mercimek salatası

canım süper neredeyse 1.000.kcal falan almıssın yoksa düşük kalorili rejime mi basladın bakiimm :)

hoşgeldin gülşah bugün goglede bir sorun vardı internet var amagoogle açılmıyordu eşim halletti bende ancak girebildim düğün ne zaman kısmetse

düğünümüz 1 temmuz kısmet olursa tatlım bekliyorum hepiniziiii i:) temmuza kadar hepimiz incecik olucaz zaten döktürürüz :)

• hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

koşu bandı haricinde egzersiz falan yapıyomusun mutlumel evde olmayan alet yok nerdeyse hepsi sıfır durumda bekliyo ama ben kendim egzersiz de mi yapsam diyrum göbek için

koşu bandı haricinde egzersiz falan yapıyomusun mutlumel evde olmayan alet yok nerdeyse hepsi sıfır durumda bekliyo ama ben kendim egzersiz de mi yapsam diyrum göbek için

tatlım ben bir ara platese meraklanmıstım kasım ayı gibi ama hepsini biranda yapmaya calısınca sıkılıp tümünü birden bıraktım:) o yüzden şimdi düzenli bir sekilde yürüyüşü oturtmaya calısıyorum hayatıma, bir yandan da mekik- şınav- karın sıkma vs egzersizler yapıyorum sabah aksam . eger spor yapmayı alıskanlık haline getirrsem diğerlerine de baslarım ama alet falan derken zamanım kalmıyor o kadar seye

şimdiki kilom 76, hedef kilom 60, yaşım 24, boyum 1,70 cnm bide 2 ay önce sezaryenle doğum yaptım emziriyorum bebeğimi

şimdiki kilom 76, hedef kilom 60, yaşım 24, boyum 1,70 cnm bide 2 ay önce sezaryenle doğum yaptım emziriyorum bebeğimi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wxKUf4E/weight.png

tatlım yukarıdaki linki kopyala, profilindeki çizelge kısmına yapıştır. ayrıca kilon hiiiiç de anormal değil boyuna göre. biraz fazlan var ama doğum yapmıssın yani cok normal. sen şimdi sakin oluyosun seni üzmeye calısanları asla dinlemiyorsun ve hep birlikte burda miss gibi kilo veriyoruz. sakın baskalarına aldırıs etme, genelde huzurlu mutlu insanları cekemeyenler kilosuna falan laf söyler.

gülşahcım 1000 cal denfazladır buara motive olamıyorum bunları sürekli atıştırıyorum atıştırma hissimin önüne geçemediğim için miktarlarını az tutmaya çalışıyorum iyiki geldin ya takıma can geldi son günlerde biz bu kadar sayfayı 1 haftada yazamıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…