http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wxKUf4E/weight.png
tatlım yukarıdaki linki kopyala, profilindeki çizelge kısmına yapıştır. ayrıca kilon hiiiiç de anormal değil boyuna göre. biraz fazlan var ama doğum yapmıssın yani cok normal. sen şimdi sakin oluyosun seni üzmeye calısanları asla dinlemiyorsun ve hep birlikte burda miss gibi kilo veriyoruz. sakın baskalarına aldırıs etme, genelde huzurlu mutlu insanları cekemeyenler kilosuna falan laf söyler.
bha 2 ay önce doğum yapmış birine göre gayet iyisin sırf emzirirken bile birsürü kilo kaybedersin. artık günlük yediğin içtiğini burda paylaşıcaksın ve mutlumel gibi biri gelecek sana cesaret verecek gece gece mutlu olcaksın kendin için bişiler yapıp her gün neler yiyeceğini ne tarz besleneceğini belirledin mi
gülşahcım 1000 cal denfazladır buara motive olamıyorum bunları sürekli atıştırıyorum atıştırma hissimin önüne geçemediğim için miktarlarını az tutmaya çalışıyorum iyiki geldin ya takıma can geldi son günlerde biz bu kadar sayfayı 1 haftada yazamıyorduk
çok sağol cnm peki ben ne yapacam cnm bugünden itibaren bi yol gösterirmisin
bha 2 ay önce doğum yapmış birine göre gayet iyisin sırf emzirirken bile birsürü kilo kaybedersin. artık günlük yediğin içtiğini burda paylaşıcaksın ve mutlumel gibi biri gelecek sana cesaret verecek gece gece mutlu olcaksın kendin için bişiler yapıp her gün neler yiyeceğini ne tarz besleneceğini belirledin mi
ben sana kendi yaptıklarımdan bahsedeyim sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su içiyorum yağ yakımı için sonra bir kase süt + meyveli müsli arada bir elma öğle ve akşam yemeğinin arasında da bir ara meyve vr öğle akşam öğünleriyse bir kase çorba + salata + eve yaptığım ne yemek varsa 4 kaşık falan yiyorum 7 den sonra bişey yemiyorum gün içinde 3 finca ılık su içiyorum ( limonsuz ) hergün düzenli yürüyüşe başlıyorum iki gündür koşu bandımda yürüyorum aksatmam inş çay yanına deli gibi yediğim pasta börek hamurişini kesiyorum sadece tadımlık ama
haftada 3 kere baklagil tüketmek faydalıymış enerji için
süt ürünleri tüketmelisin
en önemlisi su zaten günde 3 litre içersen bebeğin için sütün de artar
bunlar benim uygulamaya çalıştıklarım fakat emziriyosun sütüne dikkat etmen lazım bilinçli bir şekilde iyi araştırıp başla ki sütün azalmasın süt olacak diye şerbetli tatlı vs gibi bol kalorili şeyler yeme hiç sadece ssana kilo olur süt olmaz sıvı şeylerle süt olur bu da diyetin için faydalı olur
bha cnm sana kuralları yazdım okudun mu?
yeni doğum yapmış biri için abartı bir kg yok.emziriyorsun rezene çayı iç sıvı tüketimini arttır,salata ye yemeklerinin yanında hem sütün artar hem de kg veririsin
ben sana kendi yaptıklarımdan bahsedeyim sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su içiyorum yağ yakımı için sonra bir kase süt + meyveli müsli arada bir elma öğle ve akşam yemeğinin arasında da bir ara meyve vr öğle akşam öğünleriyse bir kase çorba + salata + eve yaptığım ne yemek varsa 4 kaşık falan yiyorum 7 den sonra bişey yemiyorum gün içinde 3 finca ılık su içiyorum ( limonsuz ) hergün düzenli yürüyüşe başlıyorum iki gündür koşu bandımda yürüyorum aksatmam inş çay yanına deli gibi yediğim pasta börek hamurişini kesiyorum sadece tadımlık ama
haftada 3 kere baklagil tüketmek faydalıymış enerji için
süt ürünleri tüketmelisin
en önemlisi su zaten günde 3 litre içersen bebeğin için sütün de artar
bunlar benim uygulamaya çalıştıklarım fakat emziriyosun sütüne dikkat etmen lazım bilinçli bir şekilde iyi araştırıp başla ki sütün azalmasın süt olacak diye şerbetli tatlı vs gibi bol kalorili şeyler yeme hiç sadece ssana kilo olur süt olmaz sıvı şeylerle süt olur bu da diyetin için faydalı olur
kızlar ben bürtürlü kendime gelemeyeceğimi anladım ve sayfa kenarlarında devamlı reklamı olan şu afrika mangodan aldım bu gün başladım kullanmaya
okudum cnm bu sayfaya yazcaz dimi yani kilolarımızı bi de önerebileceğiniz bi spor varmı benim gibi sezaryen olan birisi için
canım araştırdın mı zararı olmasın
benimki artık atın ölümü arpadan olsuna döndü ben ona varana kadar daha neler kullandım neler akupunkturda dahil sonuç dibe vurmuş bir metepolizma
cnm şimdilik yürüyüş en iyisi senin için 6.ayı geçtikten sonra da platesi öneririm.eve bu sayfaya yazıyorum cnm.
iyi geceler kızlar ben kaçıyorum
kızlar yarın bildirim günü 10.30 a kadar kg larınızı bildirmiş olun lütfen
yeni katılan arkadaşlarımız da tartılıp kg larını kaydetsinler, zira haftaya cuma kuralları yerine getiren arkadaşlar listeye girecekler lazım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?