Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok sağol cnm peki ben ne yapacam cnm bugünden itibaren bi yol gösterirmisin

bha 2 ay önce doğum yapmış birine göre gayet iyisin sırf emzirirken bile birsürü kilo kaybedersin. artık günlük yediğin içtiğini burda paylaşıcaksın ve mutlumel gibi biri gelecek sana cesaret verecek gece gece mutlu olcaksın kendin için bişiler yapıp her gün neler yiyeceğini ne tarz besleneceğini belirledin mi

cnm emzirirken hiç kilom gitmedi daha bu zaman oldu yaa nasıl oluyo bende anlamıyorum.yok cnm belirlemedim belli şeyler mi belirlemem gerekiyor neler yapmam lazım biraz detaylı bahsedermisin

ayy tatlım benim kilo bildirimi yapamicam ama aysecim beni kabul etti sagolsun, özlemişim ben de sizinle olmayı coook :) tatlım en fazla 1200 kaloridir o da ideal zaten. ben atıstırma için birkaç yol buldum kendime, mesela canım abur cubur istiyorsa gidip dişlerimi fırçalıyorum ya da sakız çiğniyorum :) oje sürüyorum, internette dolasıyorum, kitap okuyorum. önemli olan o anda aklını 5-10 dakikalığına baska bir yere vermekmiş. Yasemin Soysal'ın tek suçlu beyniniz diye bir kitabını okudum işe yaradı :)

ben sana kendi yaptıklarımdan bahsedeyim sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su içiyorum yağ yakımı için sonra bir kase süt + meyveli müsli arada bir elma öğle ve akşam yemeğinin arasında da bir ara meyve vr öğle akşam öğünleriyse bir kase çorba + salata + eve yaptığım ne yemek varsa 4 kaşık falan yiyorum 7 den sonra bişey yemiyorum gün içinde 3 finca ılık su içiyorum ( limonsuz ) hergün düzenli yürüyüşe başlıyorum iki gündür koşu bandımda yürüyorum aksatmam inş çay yanına deli gibi yediğim pasta börek hamurişini kesiyorum sadece tadımlık ama
haftada 3 kere baklagil tüketmek faydalıymış enerji için
süt ürünleri tüketmelisin
en önemlisi su zaten günde 3 litre içersen bebeğin için sütün de artar
bunlar benim uygulamaya çalıştıklarım fakat emziriyosun sütüne dikkat etmen lazım bilinçli bir şekilde iyi araştırıp başla ki sütün azalmasın süt olacak diye şerbetli tatlı vs gibi bol kalorili şeyler yeme hiç sadece ssana kilo olur süt olmaz sıvı şeylerle süt olur bu da diyetin için faydalı olur

çok sağol cnm peki ben ne yapacam cnm bugünden itibaren bi yol gösterirmisin

aytencim canım benim böyle seyler duymak cok mutlu etti beni, hepimizin varlığı birbirimize destek olucak hadi bakalım

bha, tatlım sen emzirdiğin için doktoruna sormalısın bence, hiç bilmiyorum ki dogumdan sonra beslenme düzenini değiştirrsen sütünü etkiler mi?
ama emzirmene rağmen bence ilk önce yapman gereken, abur cuburu kesmen. mesela en cok neyi seviyorsun pastayı mı böreği mi? en cok hangi saatlerde neden yiyorsun? misafir mi geliyor yoksa can sıkıntısından mı yiyorsun? ilk önce nerde yanlıs yaptığını anlamalısın. sonra bir anda değil de yavas yavas kesmelisin. örnek olarak ;atıyorum her gün pasta yiyorsan -öncelikle iki günde bire ve yarım dilime düşürmelisin gibi. su içmeyi kesinlikle arttırmalısın. kendine bir sürehi al, genelde 1,5 ltlik olur zaten. günde 2 sürahiye yakın içmeye calıs. metabolizmanı hızlandırır birkaç gün içinde..
kısacası ilk olarak abur cuburu kesmelisin ve öğünlerini azaltmalısın. mesela yeri geldiğinde iki tabak da bezelye yiyebilirsin ama asla pilav,makarna türü yemekleri fazla kacırmamalısın. sen burada her öğün ne yediğini yazınca, biz sana nerede neyi eksiltmen gerektiği hakkında ve püf noktaları hakkında yardımcı olacagız tatlım.

merak etme yaza kadar gidicek fazlalıklarrr hiç kurtuuluşu yook :)

teşekkür ederim cnm bi kaç sorum daha olacak benim yazdığım mesajlara cevap yazıldığını herhangi bi yerden görünüyormu yoksa sayfayı yenileyince mi görünüyor.bide bende yarın kilomu yazacak mıyım ve nereye yazacam yazdıktan sonra ne olacak.çok soru sordum ama yeni olduğum için kusura bakma cnm :)

kızlar ben bürtürlü kendime gelemeyeceğimi anladım ve sayfa kenarlarında devamlı reklamı olan şu afrika mangodan aldım bu gün başladım kullanmaya

bha cnm sana kuralları yazdım okudun mu?

yeni doğum yapmış biri için abartı bir kg yok.emziriyorsun rezene çayı iç sıvı tüketimini arttır,salata ye yemeklerinin yanında hem sütün artar hem de kg veririsin

newyork ve gayecim menülerin çok iyi kızlar

aytencim eğer göbek problemin varsa kesinlikle yürüyüşün dışında egzersizler de yapmalısın en etkili çözüm de plates.1 ayda farkı görürsün

okudum cnm bu sayfaya yazcaz dimi yani kilolarımızı bi de önerebileceğiniz bi spor varmı benim gibi sezaryen olan birisi için

canım kesinlikle sabah ılık su da cok iyi geliyor, hatta mide için sıkıntılı diyorlar ama ben cay kasıgı kadar elma sirkesi de ekliyorum

okudum cnm bu sayfaya yazcaz dimi yani kilolarımızı bi de önerebileceğiniz bi spor varmı benim gibi sezaryen olan birisi için

cnm şimdilik yürüyüş en iyisi senin için 6.ayı geçtikten sonra da platesi öneririm.eve bu sayfaya yazıyorum cnm.

kızlar yarın bildirim günü 10.30 a kadar kg larınızı bildirmiş olun lütfen
yeni katılan arkadaşlarımız da tartılıp kg larını kaydetsinler, zira haftaya cuma kuralları yerine getiren arkadaşlar listeye girecekler lazım olacak

benimki artık atın ölümü arpadan olsuna döndü ben ona varana kadar daha neler kullandım neler akupunkturda dahil sonuç dibe vurmuş bir metepolizma

canım böyle söyleme 3 tane evladın var...hiç gerek yok bunlara biraz irade +spor.
sen iyi başlıyorsun ama devamını getiremiyorsun ondan gitmiyor kglar.bu sefer takımdan kopma aktif ol ne yediysen yaz bişey yiyeceğin zaman aklına takım gelsin kendini frenle hiç kullanma o ilacı iade et bence

cnm şimdilik yürüyüş en iyisi senin için 6.ayı geçtikten sonra da platesi öneririm.eve bu sayfaya yazıyorum cnm.

cnm bebeğim 2 aylık olduğu için ve dışarısı çok soğuk ve karlı olduğu için çıkamıyorum dışarıya.evde yapılabilecek neleri önerirsin cnm ve ben bebeğim gece çok uyandığı için sabah 11-12 gibi uyanıyorum gece uyumuyorum neredeyse onun için bu sabah tartılmıştım şimdiden söylesem olurmu 10.30a yetişemem her hafta öyle yapsam ben

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum

iyi geceler tatlım. afrika mango neyin nesiymiş ben görmedim onu hiç. zayıflama bandı kullanmayı düşünmüştüm ben tatlım onu alsaydın keske, en azından zararı cok yoktur

canıııımmm ben ancak 19 subattan sonraki hafta bildirebilicem biliosun, ins süper dönüş yaparım grup puanına katkım olur :)

bu arada hepinizin bildirimlerini sabırsızlıkla bekliyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…