Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm düzenli paylaşımın olursa ve yazdığım kurallara uyarsan eğer haftaya alacağım seni listeye.sen perşembe kaltığında kg nu bildirebilirsin cnm.yarın tartıl kalkınca kaydet haftaya lazım olacak.evde yürüyüş prpğramı var leslie diye netten onu indirip yapabilirsin hatta kk da da topiği var

çok merak ediyorum kaç ile dönceğini tatlım
beni bu hafta bekleme daha 1 gün oldu başlayalı diyete önümüzdeki maçlara bakacağız artık

tamam cnm çok sağol bide yazılanları görebilmem için sürekli sayfayı yenilemem mi gerekiyor facebook taki gibi 1 bildiriminiz var gibi bişey yazmıyor dimi bi yerde

tatlım ben de onu söylicektim. leslie videolarını izle, ben de burda kızlardan öğrenmiştim hem hiç sıkıcı da değil aç interneti yürümüş kadar oluyorusn. hiç birsey yapamazsan müziği aç oyna, cok ciddiyim hem de :) bu aksam dergide okudum 15 dk oryantal 100 kalori verdiriyormus :)

çok merak ediyorum kaç ile dönceğini tatlım
beni bu hafta bekleme daha 1 gün oldu başlayalı diyete önümüzdeki maçlara bakacağız artık

olsun olsun devam edicek bu sefer bak güzel basladık hep beraber :) ay ben de bir 60!a düşebilsem baska bişi istemiyorum yaa zayıflamadan gelinlik provalarına gitmiyorum resmen. azcık zayıflıyım da moralim bozulmasın. şu sabahları kosmayı düzene oturtunca pilatese de baslicam, ebru da yeni karın dvd'di cıkartmıs gördn mü :) bizi cagırıyo :)

gülşahcım ben direk basen çalışıyorum ebru ilegörmedim yeni dvdsini sen başlayacak mısın canım

herkese günaydın hayırlı cumalar

ayşem ne olur k.bakma bu hafta artı 1 im

89 um

regl şişliği ve iştahı olsa gerek çok üzgünüm

kızlar günaydın.
cuma zayıflama yarışması topiğine yazmıştım sizde beni davet ettiniz.
çok teşekür ederim hep beraber zayıflarız inşallah.
ben 32 yaşındayım adım zeynep.
başlangıç kilom:81.3
hedefim:70
ben şu anda bir diyet uygulamıyorum ama dikkat ediyorum eskisi gibi yemiyorum.

hoşgeldin inş hepimizhedefimize ulaşırız iyi paylaşımlar

gülşahcım bant alma derim ben çünkü onuda kullandım alırkende aklıma yatmamıştı ama denize düşen misali aldım ve hiç bir faydasını görmedim

• hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

günaydık kızlar.
narsisus çok isteklisin takımın gerçekten senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var.inş.haftaya listede olacaksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…