cnm bebeğim 2 aylık olduğu için ve dışarısı çok soğuk ve karlı olduğu için çıkamıyorum dışarıya.evde yapılabilecek neleri önerirsin cnm ve ben bebeğim gece çok uyandığı için sabah 11-12 gibi uyanıyorum gece uyumuyorum neredeyse onun için bu sabah tartılmıştım şimdiden söylesem olurmu 10.30a yetişemem her hafta öyle yapsam ben
iyi geceler tatlım. afrika mango neyin nesiymiş ben görmedim onu hiç. zayıflama bandı kullanmayı düşünmüştüm ben tatlım onu alsaydın keske, en azından zararı cok yoktur
canıııımmm ben ancak 19 subattan sonraki hafta bildirebilicem biliosun, ins süper dönüş yaparım grup puanına katkım olur :)
bu arada hepinizin bildirimlerini sabırsızlıkla bekliyoruum
cnm düzenli paylaşımın olursa ve yazdığım kurallara uyarsan eğer haftaya alacağım seni listeye.sen perşembe kaltığında kg nu bildirebilirsin cnm.yarın tartıl kalkınca kaydet haftaya lazım olacak.evde yürüyüş prpğramı var leslie diye netten onu indirip yapabilirsin hatta kk da da topiği var
cnm bebeğim 2 aylık olduğu için ve dışarısı çok soğuk ve karlı olduğu için çıkamıyorum dışarıya.evde yapılabilecek neleri önerirsin cnm ve ben bebeğim gece çok uyandığı için sabah 11-12 gibi uyanıyorum gece uyumuyorum neredeyse onun için bu sabah tartılmıştım şimdiden söylesem olurmu 10.30a yetişemem her hafta öyle yapsam ben
cnm düzenli paylaşımın olursa ve yazdığım kurallara uyarsan eğer haftaya alacağım seni listeye.sen perşembe kaltığında kg nu bildirebilirsin cnm.yarın tartıl kalkınca kaydet haftaya lazım olacak.evde yürüyüş prpğramı var leslie diye netten onu indirip yapabilirsin hatta kk da da topiği var
tatlım sanırım hepimiz ondan mudaribz. malesef bildirim yok sayfa yenilemek gerektamam cnm çok sağol bide yazılanları görebilmem için sürekli sayfayı yenilemem mi gerekiyor facebook taki gibi 1 bildiriminiz var gibi bişey yazmıyor dimi bi yerde
çok merak ediyorum kaç ile dönceğini tatlım
beni bu hafta bekleme daha 1 gün oldu başlayalı diyete önümüzdeki maçlara bakacağız artık
gülşahcım ben direk basen çalışıyorum ebru ilegörmedim yeni dvdsini sen başlayacak mısın canım
tatlım önce su kosma işini tutturıyım bir ay kadar her gün kosmaya baslıyım , mart ayında da sırf pilatese vurucam kendimi :) kaç dk. sürüyo ?
kızlar günaydın.
cuma zayıflama yarışması topiğine yazmıştım sizde beni davet ettiniz.
çok teşekür ederim hep beraber zayıflarız inşallah.
ben 32 yaşındayım adım zeynep.
başlangıç kilom:81.3
hedefim:70
ben şu anda bir diyet uygulamıyorum ama dikkat ediyorum eskisi gibi yemiyorum.
iyi geceler tatlım. afrika mango neyin nesiymiş ben görmedim onu hiç. zayıflama bandı kullanmayı düşünmüştüm ben tatlım onu alsaydın keske, en azından zararı cok yoktur
canıııımmm ben ancak 19 subattan sonraki hafta bildirebilicem biliosun, ins süper dönüş yaparım grup puanına katkım olur :)
bu arada hepinizin bildirimlerini sabırsızlıkla bekliyoruum
günaydık kızlar.
narsisus çok isteklisin takımın gerçekten senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var.inş.haftaya listede olacaksın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?