Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşgeldin inş hepimizhedefimize ulaşırız iyi paylaşımlar

hoşbulduk.umarım ileriki zamanlarda daha yakından tanışırız.

teşekür ederim canım.
kuralları tam manasıyla bilmiyordum iyi oldu.
benim paylaşımım iyi olduğunda haftaya mı giricam listeye

doğacım 2 haftadır bildirimde bulunmuyorsun geç kalıyorsun seni bekliyorum liste için.lütfen bu son olsun liste hazır ama bekliyorum

okullar bugün tatil kardan dolayı rahat rahatyazayım yaptım kahvaltımı
kalkar kalkmazbir kupa limonlu ılık su
kahvaltı : bir ceviz bir kuru kayısı
kibrik büyüklüğünde beyaz peynir
bir haşlanmış rafadan yumurta
iki doğranmış yaprak marul yarım domates
iki dilim ekmek ( beyaz

Son düzenleme:
ben kızartmayı çok seviyorum diyetteyken yemem imkansız sanardım belki benim gibi bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim bir sitede okudum.
sebzeleri halka halka doğruyoruz ( bugün kabak , patlıcan , patatesten yapmayı düşünüyorum patatesinden bir dilim yerim ) sebzeler için iki yemek kaşığı sıvı yağı küçük bir kaseye alıp tepsi yağladığımız fırçalar var ya onlarla iki yüzeyini sıvı yağa birazcık batırıp yağlıyoruz sonra fırınımızın ızgara bölümüne folyo seriyoruz üzerine bu sebzeleri yerleştiriyoruz bir taraf olunca diğer tarafı da çeviriyoruz çok kısa sürede oluyormuş.
üzerine de sarımsaklı yoğurt hem sarımsak doğal antibiyotik olur kış günlerinde hem de yoğurtta zayıflamaya yardımcı kalsiyum var

**8.takım 243.ETAP*

ufocan ( 68,0/)geri dönmek üzere ayrıldı
AzRASILAM ( 88,0 / 89,0/-1,0/ %-1,13 )
UcukMavi ( 66,0 / 67,0 / -1,0 /-1,51)
doğa1985 (63,0 /62,8/0,2/0,31%)
profit (87,0 / 87,0 /0,0 /0,00%)
gettoist (61,8/) diskalifiye
tavuklumakarna (60,4/ 59,8/ 0,6/0,99 %)

Ortalama Yüzde: % -0,19

Son düzenleme:
takımın durumu berbat bu hafta bende aldım başımı gidiyorum.ilk defa 67 yi gördüm şoktayımbana iyi bir ders oldu bu.akşamma 1 saat plates yapacağım.öğlen arkadaşa gideceğim kızlar

listeyi eklemiştim paylaşım alanına ama kg nu yeniden girdim doğacım.cuma yoğun olacağın günler perşembe gün bildirim yap olur mu cnm

güldenim bu hafta ikimiz batırdık takımı kg alarak.zaten senin listeleri de göremiyorum koptun iyice tatlım hadi dön aramıza

canım öğretmenmisin.
bizde tatil değil.
keşke burda da tatil olsaydı.
bu arada kahvaltın süper canım.

bunu deniycam gerçekten harikaymış.

takımın durumu berbat bu hafta bende aldım başımı gidiyorum.ilk defa 67 yi gördüm şoktayımbana iyi bir ders oldu bu.akşamma 1 saat plates yapacağım.öğlen arkadaşa gideceğim kızlar

kaptan ben bir geleyim sizin takımı uçurayım
ama takımda üye de az olduğu için de bir iki kişi geneli çok etkiliyor.
birde listeleri öğün öğün değil de akşam hepsini bir arada yazsam olur herhalde değil mi.
yaptığımız sporu ve içtiğimiz suyu da yazacakmıydık canım

tatlılarım merhabaaa :)

sabah sporumu yaptım şöyle; 52 dk. hızlı-yavaş-hızlı tekniğiyle yürüyüş. 3.221 km. ve 200 kalori harcamısım görünüyor :) sonra da duşumu aldım simdi öğle yemeğimi yiyorum.

ay allahım inanmıyorum kimi gördüm hoşgeldin cnm bnmmm

geldim valla kusum ama sen gittin sandım bir anda yaaa, çıtır olmusssun resmeeenn ben gittiğimde 100 üzerindeydin 8'li rakamlardasın HA-Rİ-KA-SIN :)
Sakın bırakma kusum hayallerine az kaldııııı

ucukmavicim,

gecen hafta 60.4 tüm şimdi tartıkdım 59.8 im hedefim 54 olmak...

cok güzel vermişsinnn tebirkler tatlııımm

başladığımda 70.3 tüm bu sabah 68.2 çok mutluyum ya oley oley

canııımmm şahaneeee :))) resmen 2 kilo vermişsinn !

hosgeldin zeynepcimm :) önemli olan küçük küçük baslamak zaten, bir anda tüm beslenmeni değiştirince kısa süreli oluyor. sen her öğün ne yediğini yazarsan burda hep birlikte daha iyi menüler olusturmaya calsııyoruz, hem de takıma yazdıkca insan kendini frenlemiş oluyor. hosgeldin tekrar . öptümm

gülşahcım bant alma derim ben çünkü onuda kullandım alırkende aklıma yatmamıştı ama denize düşen misali aldım ve hiç bir faydasını görmedim

aaaa tamam o zaman almıyım bari tatlım, baya baya niyetlenmiştim gecen hafta

tatlım cok tesekkür ederiz paylasımın içinn :) yine de arada yemek lazım bunu, iki yemek kasıgı diyet için uzaklarda bir hayal gibi :)

ayseeeee haydi spora bebişimmm hop bir ikiiii hop hop :) ay bulusabilsek hep birlikte pilates yapabilsek ne güzel olur kızlar yaa :)

hadi bakalım inş.cnm.takımda en fazla 13 kişi olabilir yeni üyelerse sanırım bu sayıya ulaşacağız takımımızın kadrosu tam dolu olacak.listeni akşam da yazabilirsin.evet yaptığın sporu ve içtiğin suyu da yazacaksın cnm.ileriki dönemler için planlarım var spor zorunlu hale gelebilireskiden ceza sistemimiz vardı sanırım yine uygulamak lazım

günaydın cnm bende akşamları yazacam yediklerimi.bi de kilolarda değişiklik olunca bu ticker ları nasıl değiştirecez

inşallah canım 13 oluruz.
en kısa zamanda.
bence de spor zorunlu olmalı.
her cuma bildiriminde kaç gün spor yaptığımızı da yazalım.
haftada en az 4 gün yarım saatten az olmamak şartıyla spor yapalım.
bence de ceza uygulaması yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…