hoşgeldin inş hepimizhedefimize ulaşırız iyi paylaşımlar
- hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
doğacım 2 haftadır bildirimde bulunmuyorsun geç kalıyorsun seni bekliyorum liste için.lütfen bu son olsun liste hazır ama bekliyorum
okullar bugün tatil kardan dolayı rahat rahatyazayım yaptım kahvaltımı
kalkar kalkmazbir kupa limonlu ılık su
kahvaltı : bir ceviz bir kuru kayısı
kibrik büyüklüğünde beyaz peynir
bir haşlanmış rafadan yumurta
iki doğranmış yaprak marul yarım domates
iki dilim ekmek ( beyaz
ben kızartmayı çok seviyorum diyetteyken yemem imkansız sanardım belki benim gibi bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim bir sitede okudum.
sebzeleri halka halka doğruyoruz ( bugün kabak , patlıcan , patatesten yapmayı düşünüyorum patatesinden bir dilim yerim ) sebzeler için iki yemek kaşığı sıvı yağı küçük bir kaseye alıp tepsi yağladığımız fırçalar var ya onlarla iki yüzeyini sıvı yağa birazcık batırıp yağlıyoruz sonra fırınımızın ızgara bölümüne folyo seriyoruz üzerine bu sebzeleri yerleştiriyoruz bir taraf olunca diğer tarafı da çeviriyoruz çok kısa sürede oluyormuş.
üzerine de sarımsaklı yoğurt hem sarımsak doğal antibiyotik olur kış günlerinde hem de yoğurtta zayıflamaya yardımcı kalsiyum var
takımın durumu berbat bu hafta bende aldım başımı gidiyorum.ilk defa 67 yi gördüm şoktayımbana iyi bir ders oldu bu.akşamma 1 saat plates yapacağım.öğlen arkadaşa gideceğim kızlar
ay allahım inanmıyorum kimi gördüm hoşgeldin cnm bnmmm
ucukmavicim,
gecen hafta 60.4 tüm şimdi tartıkdım 59.8 im hedefim 54 olmak...
başladığımda 70.3 tüm bu sabah 68.2 çok mutluyum ya oley oley
kızlar günaydın.
cuma zayıflama yarışması topiğine yazmıştım sizde beni davet ettiniz.
çok teşekür ederim hep beraber zayıflarız inşallah.
ben 32 yaşındayım adım zeynep.
başlangıç kilom:81.3
hedefim:70
ben şu anda bir diyet uygulamıyorum ama dikkat ediyorum eskisi gibi yemiyorum.
gülşahcım bant alma derim ben çünkü onuda kullandım alırkende aklıma yatmamıştı ama denize düşen misali aldım ve hiç bir faydasını görmedim
ben kızartmayı çok seviyorum diyetteyken yemem imkansız sanardım belki benim gibi bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim bir sitede okudum.
sebzeleri halka halka doğruyoruz ( bugün kabak , patlıcan , patatesten yapmayı düşünüyorum patatesinden bir dilim yerim ) sebzeler için iki yemek kaşığı sıvı yağı küçük bir kaseye alıp tepsi yağladığımız fırçalar var ya onlarla iki yüzeyini sıvı yağa birazcık batırıp yağlıyoruz sonra fırınımızın ızgara bölümüne folyo seriyoruz üzerine bu sebzeleri yerleştiriyoruz bir taraf olunca diğer tarafı da çeviriyoruz çok kısa sürede oluyormuş.
üzerine de sarımsaklı yoğurt hem sarımsak doğal antibiyotik olur kış günlerinde hem de yoğurtta zayıflamaya yardımcı kalsiyum var
**8.takım 243.ETAP*
ufocan ( 68,0/)geri dönmek üzere ayrıldı
AzRASILAM ( 88,0 / 89,0/-1,0/ %-1,13 )
UcukMavi ( 66,0 / 67,0 / -1,0 /-1,51)
doğa1985 (63,0 /62,8/0,2/0,31%)
profit (87,0 / 87,0 /0,0 /0,00%)
gettoist (61,8/) diskalifiye
tavuklumakarna (60,4/ 59,8/ 0,6/0,99 %)
Ortalama Yüzde: % -0,19
canım öğretmenmisin.
bizde tatil değil.
keşke burda da tatil olsaydı.
bu arada kahvaltın süper canım.
bunu deniycam gerçekten harikaymış.
kaptan ben bir geleyim sizin takımı uçurayım
ama takımda üye de az olduğu için de bir iki kişi geneli çok etkiliyor.
birde listeleri öğün öğün değil de akşam hepsini bir arada yazsam olur herhalde değil mi.
yaptığımız sporu ve içtiğimiz suyu da yazacakmıydık canım
hadi bakalım inş.cnm.takımda en fazla 13 kişi olabilir yeni üyelerse sanırım bu sayıya ulaşacağız takımımızın kadrosu tam dolu olacak.listeni akşam da yazabilirsin.evet yaptığın sporu ve içtiğin suyu da yazacaksın cnm.ileriki dönemler için planlarım var spor zorunlu hale gelebilireskiden ceza sistemimiz vardı sanırım yine uygulamak lazım
hadi bakalım inş.cnm.takımda en fazla 13 kişi olabilir yeni üyelerse sanırım bu sayıya ulaşacağız takımımızın kadrosu tam dolu olacak.listeni akşam da yazabilirsin.evet yaptığın sporu ve içtiğin suyu da yazacaksın cnm.ileriki dönemler için planlarım var spor zorunlu hale gelebilireskiden ceza sistemimiz vardı sanırım yine uygulamak lazım
evet öğretmenim tatil olmasını istemiyodum ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?