Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

listeyi eklemiştim paylaşım alanına ama kg nu yeniden girdim doğacım.cuma yoğun olacağın günler perşembe gün bildirim yap olur mu cnm

malesef tamam diyemiyorum canım bugün burda son günüm.işten ayrılıyorum ve tabiki bilgisayardan ve internetten de
evimizde bilgisayarımız yok yeni evliyiz borçlarımız var eşime alda diyemiyorum.o yüzden burdan ayrılmak zorundayım
yeni arkadaşlarımız gelmiş ayrılacağım için bir kat daha üzülüyorum şimdi.
bir karar aldım memurluğa hazırlanıcam kpss kursuna başlıyorum pazartesi günü bakalım hayırlısı olsun inş memur olucam
ben burdayım her zaman çünkü bendeki bu gelgitler hiç bitmicek yakında bebiş düşünüyoruz doğum sonrası kilolarım olacak yine burda aranızda olacam ama ben gelene kadar kuş gibi olun siz.
ayşecim kusura bakma keşke mezun olup çıksaydım her anneme gittiğimde giricem kilolarımı size bildiricem.takipteyim sizi kendinize iyi bakın

tatlılarım.. karnınız çok acıkmıssa en ideal gün arası beslenmesi; sekersiz cay ve kepek ekmek - light peynir ile yapılan küçük kare bir tosttur. denge light ekmeğin bir dilimi sadece 39 kalori, peyniriniz de lightsa bu kaçamağınız sadece 100 kalori oluyor. Yani evinizi bir kez süpürerek bile eritebiliriniz:) tostumu yedim sizi bekliyorum nerelerdesinizzz

gülşahcımkaratay hocaya kalırsa light hiç birşey yememeliymişizpeynir yiyorsak tam yağlı yemeliymişiz çivi çiviyi söker mantığı ile sağlıklı yağlarla sağlıksız yağların yakımında etkili olmak için yani ara öğün yerkende kalori yakıyoruz

evet tatlım Karatayı okudum ben de sayesinde bircok sey ögrendim, light cola biskuviye falan tamah etmiyorum artık ama bence peynirde falan cok farkediyor ya. çünkü tam yaglı yedigimiz peynir bildigin tuzlu oluyor böyle olunca gayet tuzsuz az yaglı. bir de yogurdu light yiyorum bazen o kadar. :)

doğacım çok üzüldüm çok alışmıştık sana neden ayrıldın işten cnm annenlere gittikce mutlaka uğra habersiz bırakma bizi bebiş haberini de bekliyoruz

ben monti ile bu beslenme şeklini uygulamaya karar verdim aklıma yattı yani.bana diyet değil beslenme şekli lazım zaten inceleyin derim kızlar.

gülşahcım elma diyetini hiç tavsiye etmem bir kaç arkadaşla başladık sonu hüsarn baş dönmesi oldu

ben de kesinlikle beslenme seklinin oturtularak yasam tarzı haline getirilmesinden yanayım ama su düğüne kadar sok sok sok kilolar verip 53 olmam sonrasında beslenme sekli yaratmam lazım denemiyim mi yani elmayıı aaa cok da ümitlenmiştim ya

düğün tarihi ne zaman gülşahcım ya sağlığından olursan bu şok diyetlerce Allah korusun hasta bir gelin olmak istemezsin değil mi.protein alımını meyveni ihmal etme ve salata

düğün tarihi ne zaman gülşahcım ya sağlığından olursan bu şok diyetlerce Allah korusun hasta bir gelin olmak istemezsin değil mi.protein alımını meyveni ihmal etme ve salata
tatlım düğün 1 temmuz ama gelinlik provalarına falan baslamam gerek biran önce, ne yapıcagmı sasırdım vallahi :) bu arada incirreceli benim yeni arkadasım, coook azimli kararlı ve basarılı bir diyet gecmişi, topiği var. kaptanımızdan kabulünü arz ediyoruumm :)))

Bende geldim arkadaslar benide aranıza alırmısınızzzzzz

hosgeldin tatlııımmm tekrar merhaba :) kaptanımız ucuk mavii simdi hemen dönücektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…