doğacım çok üzüldüm çok alışmıştık sana neden ayrıldın işten cnmannenlere gittikce mutlaka uğra habersiz bırakma bizi bebiş haberini de bekliyoruz
merhaba kizlar kusura bakmayin kilo bildirimi yapamadim oglum menengit gecirdi persembe gecesi apar topar hastaneye gittik eve yeni geldim sizlere yazamadim kusura bakmayin birsure giremicem daha yeni baslamistim sizlerle hakkinizi helal edin.oglumu mosmor halde gozleri kayik gorunce cok etkilendim hala soku atlatamadim allah kimsenin basina vermesin .
kendinize iyi bakin herseyin basi saglik sagliginiza ve cocuklariniza dikkat edin sevgiler hoscakalin
bende çok alıştım size annemlere her gittiğimde mutlaka girerim inş en yakın zamanda bilgisayar alırız evimize yine hep beraber oluruz
merhaba kizlar kusura bakmayin kilo bildirimi yapamadim oglum menengit gecirdi persembe gecesi apar topar hastaneye gittik eve yeni geldim sizlere yazamadim kusura bakmayin birsure giremicem daha yeni baslamistim sizlerle hakkinizi helal edin.oglumu mosmor halde gozleri kayik gorunce cok etkilendim hala soku atlatamadim allah kimsenin basina vermesin .
kendinize iyi bakin herseyin basi saglik sagliginiza ve cocuklariniza dikkat edin sevgiler hoscakalin
günaydın kızlar haftasonu diye herkes uyuyomu ? nerelerdesiniz ?
eskiden aşırı yerdim ne bulsam yani bi de doymama rağmen tıkatıka sırf sevdiğim için yerdim bünye şoka girdi sanırım az yemeye başlayınca sbaah kalktım yataktan bi müddet sonra kalbimde çarpıntı başladı aşırı atıyodu yani bi de bacaklarımı çok halsiz hissettim ayakta duramadım yatmak zorunda kaldım başka bir sebebi mi var acaba yada bilinç diyet mi yapıyorum bilemedim
haftasonu sesizliği... yarında ben yokum
sabah kahvaltımı yazmıştım zaten
ara yapmadım bugün hiç
öğle : bir kase tarhana çorbası + bir kase yoğurt
akşam fırında hamsi + salata hamsi sanırım 20 tane falandı
3 litre su
eskiden aşırı yerdim ne bulsam yani bi de doymama rağmen tıkatıka sırf sevdiğim için yerdim bünye şoka girdi sanırım az yemeye başlayınca sbaah kalktım yataktan bi müddet sonra kalbimde çarpıntı başladı aşırı atıyodu yani bi de bacaklarımı çok halsiz hissettim ayakta duramadım yatmak zorunda kaldım başka bir sebebi mi var acaba yada bilinç diyet mi yapıyorum bilemedim
bebeğim benim, ben de giremedğim zaman hep aklımdasınız yaa özlüyorum sizi hemencik :)hayır bence gülşah sessizliği yokluğunu bugün hissettirdi
evet gülşahın yokluğu çok belli cnm
menümü vereyim
bu sabah çok aç uyandım
3 tane tost küçük kepek ekmeğinden
domates salatalık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
yoğurt
akşam
kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
cnm acayip çikolata istiyor.tutuyorum kendimi dayanamazsam 1 tane bayram çikolatası yiyeceğim
sabah bir tane yağda yumurta yarım domates bir çarliston biber bir ceviz bir kuru kayısı bir kibrit kutusu beyaz peynir bir dilim kızarmış beyaz ekmek
öğle bir tabah sarımsaklı yoğurtu patates + kabak halkaları ( sıfır yağ çünkü tavuk pişirilen poşetlerle fırında yaptım )
akşam yayla çorbası + tavuklu nohut yemeği bir dilim çavdar ekmeği
iki gün güzel yürüdüm mutlumelin desteğiyle ama iki gündür de misafirler yüzünden hiç yürümüyorum çok geç saat olmuş oluyo o saattte de patpat ses çıkarmak istemiyorum aşağı kat rhaatsız olmasın diye ama yarın gündüzden halledicem
evet gülşahın yokluğu çok belli cnm
menümü vereyim
bu sabah çok aç uyandım
3 tane tost küçük kepek ekmeğinden
domates salatalık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
yoğurt
akşam
kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
cnm acayip çikolata istiyor.tutuyorum kendimi dayanamazsam 1 tane bayram çikolatası yiyeceğim
sabah bir tane yağda yumurta yarım domates bir çarliston biber bir ceviz bir kuru kayısı bir kibrit kutusu beyaz peynir bir dilim kızarmış beyaz ekmek
öğle bir tabah sarımsaklı yoğurtu patates + kabak halkaları ( sıfır yağ çünkü tavuk pişirilen poşetlerle fırında yaptım )
akşam yayla çorbası + tavuklu nohut yemeği bir dilim çavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?