Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kizlar kusura bakmayin kilo bildirimi yapamadim oglum menengit gecirdi persembe gecesi apar topar hastaneye gittik eve yeni geldim sizlere yazamadim kusura bakmayin birsure giremicem daha yeni baslamistim sizlerle hakkinizi helal edin.oglumu mosmor halde gozleri kayik gorunce cok etkilendim hala soku atlatamadim allah kimsenin basina vermesin .

kendinize iyi bakin herseyin basi saglik sagliginiza ve cocuklariniza dikkat edin sevgiler hoscakalin

doğacım çok üzüldüm çok alışmıştık sana neden ayrıldın işten cnm annenlere gittikce mutlaka uğra habersiz bırakma bizi bebiş haberini de bekliyoruz

bende çok alıştım size annemlere her gittiğimde mutlaka girerim inş en yakın zamanda bilgisayar alırız evimize yine hep beraber oluruz

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
bende çok alıştım size annemlere her gittiğimde mutlaka girerim inş en yakın zamanda bilgisayar alırız evimize yine hep beraber oluruz

tmm cnm inş.

çook geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah şifa versin ne diyelim

eskiden aşırı yerdim ne bulsam yani bi de doymama rağmen tıkatıka sırf sevdiğim için yerdim bünye şoka girdi sanırım az yemeye başlayınca sbaah kalktım yataktan bi müddet sonra kalbimde çarpıntı başladı aşırı atıyodu yani bi de bacaklarımı çok halsiz hissettim ayakta duramadım yatmak zorunda kaldım başka bir sebebi mi var acaba yada bilinç diyet mi yapıyorum bilemedim

geçmiş olsun cnm diyetten olduğunu sanmıyorum çünkü menülerin gayet sağlıklı.belki tansiyondan falan olmuştur.

evet gülşahın yokluğu çok belli cnm

menümü vereyim
bu sabah çok aç uyandım
3 tane tost küçük kepek ekmeğinden
domates salatalık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
yoğurt
akşam
kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurt

cnm acayip çikolata istiyor.tutuyorum kendimi dayanamazsam 1 tane bayram çikolatası yiyeceğim

Son düzenleme:
sabah bir tane yağda yumurta yarım domates bir çarliston biber bir ceviz bir kuru kayısı bir kibrit kutusu beyaz peynir bir dilim kızarmış beyaz ekmek
öğle bir tabah sarımsaklı yoğurtu patates + kabak halkaları ( sıfır yağ çünkü tavuk pişirilen poşetlerle fırında yaptım )
akşam yayla çorbası + tavuklu nohut yemeği bir dilim çavdar ekmeği

iki gün güzel yürüdüm mutlumelin desteğiyle ama iki gündür de misafirler yüzünden hiç yürümüyorum çok geç saat olmuş oluyo o saattte de patpat ses çıkarmak istemiyorum aşağı kat rhaatsız olmasın diye ama yarın gündüzden halledicem

canlarıııımmm ben geldiimmm :) muhtemelen hepiniz mışıldıyorsunuzdur görmiceksiniz ama ben yazıyım.
bugün gezmeler, etmeler derken giremedim hiç nete. malum düğün alısverişleriiii ... şimdi yazdıklarınızı okudum gülümseyerek

sabah kahvaltımı yazmıştım zaten
ara yapmadım bugün hiç
öğle : bir kase tarhana çorbası + bir kase yoğurt
akşam fırında hamsi + salata hamsi sanırım 20 tane falandı
3 litre su

canım menün süpermiş harikasııınn

canım benim cok üzüldüm allah acil şifalar versin, cok dikkat et kendine, oğluna.. öpüyorum cok

tatlım hem bilinçaltında diyette olunca hastalanıcaksın fikri vardır hem de ilk günler beslenme geçişinde vücudumuz saglıklı yasama direniyor :) bunun için coook bol su iç bak hiçbişeyin kalmicak :) hatta ben iki günden sonra öyle dinamik hissetmeye basladım ki, yerinden kalkmak istemeyen ben hop oraya hop buraya pıt pıt pıt dolasır işlerimi bitirir oldum vallahi :) hersey coook güzel olucak hepimiz için. güzelliğimizi kilolarla saklamaya sooonn verdik! :)))

hayır bence gülşah sessizliği yokluğunu bugün hissettirdi
bebeğim benim, ben de giremedğim zaman hep aklımdasınız yaa özlüyorum sizi hemencik :)

bebişimmm menün gayet güzel, kahvaltıdaki 3 tost zaten küçüktür bir de gün içinde az yiyerek ayarlamıssın dengeyi. ben canım cok tatlı istediğimde türk kahvesi içiyorum yanında da iki tane gün kurusu kayısı yiyorum kesiyo hemen canım. ama cook cikolata istersen de bitter tercihe et o en masum olanıymıs olmaz bişeycik :)

tatlım menünü alt alta yaz, öyle yan yana yazarak fazla yediklerini saklayamazsıııınnnnnnnnn :) kahvaltı biraz geniş olmuş ama gün içindekilerle toplamıssın, böyle dengeleyebildiğimiz sürece kilomuzu korurz zaten.

tatlım ben de bugün yürüyemedim malesef. ama aklımda kaldı vallahi. yürüyemediğim için ev içinde de dısarıda da daha hareketli olmaya calıstım, mesela asansör yerine merdiven gibi.. yarın gündüz sporumuzu yapalıııımm tazelenelim sekercim :) ben bir haftadır düzenli yürüyünce resmen sıkılaştım, bir de 1 ay sonundaki halimizi düşünemiyorum. süper olucaz süperrr

bu arada size bir müjdem var, hala tartılmadım ama bugün cıkarken gecen hafta giyip de oramdan buramdan pıtlaklarımın cıktıgı kotumu giydim ve cuk oturduuu. süper bir duyguydu vallahi, sıfır pıtlama :) üzerine de uzun süredir giyemediğim cok sevdiğim bir gömleğimi giydim. coook mutluyum. tabii daha yolun basındayız. gitmesi gereken 10 kilo falan var daha ama inanıyorum ki, bu yaza girerken yeniden eski kilolarımıza ulasmıs olucaaz. ben de incecik bir gelin olucam ins. :) bu arada şu son bir aydır anladım ki spor yapmadan yaptığımız diyetler aç kalmaktan baska birsey değil. bu işin tek anahtarı spoorr. önemli olan da yaptığımız sporu keyifli hale getirmek.

sizi seviyorum kızlar. tatlı uykular.

ya da bunu sabah okuyacağınız için günaydın :)

hadi bugün hepimiz 20 dk. herhangi bir spor yapalım, hiçbirsey yapamıyorsak müzik acıp oynayalım:) ve güne 2 bardak su içerek baslayalım..

öptüm kocamaaaannnnnnnn

canım günaydın.
menünde tostların büyüklüklerini tam bilmiyoruz ama biraz çok olmuş gibi geldi bana.
ama diğer öğünler oldukça güzel.
canım bir tane bitter yiyebilirsin bence.
küçük bir parça.

canım menün güzel ama ara öğün göremedim hiç
araöğünle desteklesen daha kolay kilo verirsin bence.
bu diyetisyenin bana muhakkak atlamaman gereken dedği şey araöğündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…