Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu akşam başlıyoruz tempolu tempolu :d inş indirip başlarım tvden takip edemem okulda ourum birdew oğlumun uyuması gerekiyo benim tüm bunları yapabilmem için.

canım cok haklısın gerçekten hem iş hem cocuk hiç düşünemiyorum bile :) ama kendin için de güzel zaman yaratırsın sen eminim, indirebiliceğin bir site bulursan bize de haber verr

fiziği bana göre çok zayıf o kadar zayıf olmak istemem şahsen tv de böyle zayıf çıkıyor gerçekte düşünemiyorum bile

ay evet ya kemik torbası olmayalım azıcık hatlarımız olsun dimi :)

kızlar bugun sınıfta kaldınız, kiğmse yok takımda :) haydi haydi canlanıııııııııın
ben de dısarıdan geldim elektrikler yok, koşu bandına binemiyorum mekik falan cekicem artık spor geceye kaldı
bilgisayarımın sarjı bitiyor. yine giricem. öptüm sizi

AAA bugün herkes kacamak yaptı sanırım aysecim kimsenin takıma girmeye cesareti yok sekerim :) neyse ben bir itirafta buluniyım bu gece 8 gibi makarna yedim vallahi, baskası yerken dayanmak cok zor :/ yarın sabah 6da kalkıp kosucam telafi olur insallahahhh

siz napıosunuz bakalım ?

canlarım kimse yok ama ben kendi kendime yazıyım gelince okursunuz napalım..
ben vicdan azabına dayanamıyorum yarım saat koşucam. cok öptüm siziii muhtemelen yarın girebilirim artık. iyi gecelerrr

çook yoğun birgünün ardından yeni girebiliyorum ancak oturdum biliyomusunz. akşama kadar ders vardı sonra 6 ya kadar toplantı sonra gel yemek bulaşık çocukvs derken hiç oturmadan birde koşu bandına inat ettim gittim 30 dk tempolu yürüdüm oğluşumu beşiğinde sallarken yazıyorum hala işim bitmiş değil yani
gelelim menüme
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
kahvaltı: bir kase sütlü kuru meyveli müsli
ara yok
öğle :bir kase yayla çorbası + 2 yemek kaşığı ıspanak yemeği + bir dilim çavdar ekmeği
ara : bir dilim baklava :26:
akşam : bir kase yüksük çorbası + 5 yemek kaşığı bulgur pilavı + bir bardak ayran

canlarım kimse yok ama ben kendi kendime yazıyım gelince okursunuz napalım..
ben vicdan azabına dayanamıyorum yarım saat koşucam. cok öptüm siziii muhtemelen yarın girebilirim artık. iyi gecelerrr

çok iyi olur koşkoş inan hiç halim yoktu yazdım ya bugünki koşturmacayı dagha oğlumun peşinden koşarken ter attığımı yazmıyorum bile amaaaa iki gündür kendimi kötü hissediyodum şimdi yorgun ama mutluyum müzikle yürüdüm süper oldu tavsiye ediyorum yalan dünyanın nilin söylediği jenerik müziğinde çok gazlı yürünüyo

menümü azayım bende hemen
sabah
4 dilim kızarmış kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates salatalık
öğlen
yarım kepçe et suyu çorba
1 elma 10 badem

akşam
ton balıklı salata

az önce 2 tane çikolatalı bisküvi( reglim yakın)

1 saat plates 2 lt su

canım menün harika baklava da nazar boncugun olsun :) koşarak eritmişsindir onu zaten

hoşgeldin cnm menün çok iyi.baklava için bişey diyemeyeceğim bende de benzer bir kaçamak var çünkü

canım bugün tam anlamıyla harikasııın. o ne güzel menü walla tebrik ediyorum. iki tane bisküvi de gider hemencik ayaga kalk kollarını bacaklarnı acıp kapatarak 10 kez zıpla 20 kez de karın kaslarını sal bırak oldu da bitti masallah :))

şu reglyi bir atlatayım daha kolay olacak benim için.sonunda platese başladımuzun zaman ara vermiş olmamam rağmen zorlanmadım hamlamamışım kas ağrısı falan yaşamadım.hatta bazı haraketler kızım sırtımda tepemde olduğu için ekstra kalori harcadım

süpperrr yerim o şirineyi de yaa

kızlar iyi geceler.
bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
1 dilim kaşar

ara:nescafe

öğlen canım istemei hiçbirşey

akşam:
fırında hamsi ( biraz fazla yedim)
salata 1 dilim ekmek

ara: 1 kivi ve yarım muz

bol bol su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…