Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar günaydın.
dün akşam eve geç geldim.
kızımı uyuturken bende uyumuşum.

11 şubat cumartesi menüsü

sabah:

1 dilim ekmek, biraz peynir,
3-4 zeytin
2-3 parça sucuk
çay (şekersiz)

ara: neskafe ve 1 elma ( 1 saat arayla)

öğle
küçük bir tabak kıısır

ara:
1 mandalina

akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 balık ızgara
salata ve bir dilim ekmek

ara: 2 porsiyon meyve

canım çok geçmiş olsun.
allahım tez zamanda şifa versin yavruna.

canım çok yoğun spor yaptıysan ondan da olmuş olabilir.
bir de az yediğinde kan şekerin düşmüş olabilir.
ara öğünleri atlama sakın

pehlivan son ara öğün konusunda diyetisler 2 ye bölünmüş durumda.ben çok araştırdım benim kanaatim ara öğünü mümkün olduğunca yapmamak çünkü kan şkeri dengesini bozuyor.illa ara öğün yada meyve tüketeceksek özelllik meyve için ya yemekte yarım saat önce yada yemekten 3 sonra yenmeli yoksa yağa dönüşüyor malesef.ve meyveler sandığımız kadar masum değiller.1 ara öğünde sadece 1 portalal veya 1 mandalina yada 1 elma yenmeli yani tek bir meyve yaterli

canım benim kızım 4 yaşında.
bu yıl anaokuluna da başladı.
ben erkekn mi acaba diye düşünüyodum okula verirken ama şimdi çok memnunum.
çünkü biraz içine kapanıktı onu bayağı attı.
ve en önemlisi paylaşmayı öğrendi.

canım daha çok erken yavaş yavaş verirsin.
benim bir arkadaşımın eşi kadın doğumcu.
20 kilo aldı ve 4 ayda hepsini verdi.
ama günde 3 kilo su, 1 kilo da süt içti ve bol bol ev yapımı komposto.
günde 6 - 7 litre sıvı tüketiyorum diyodu.
her öğünde çorba içiyordu.
çok çok sütü olsun diye.
süt çok gaz yapmaz diyor.
bilmiyorum senin bebeğin gazlı mı.

canım zatn ara öğün hemen yemekten sonra yapılmaz.
en az 2,5 saat sonra derdi diyetisyen bana.
sadece meyve vermiyodu.
meyve + 4 tane diyet bisküvim vardı.
valla benim gittiğim doktor ara öğüne çok önem verirdi.
ve çok tutulan bir diyetisyendi.
benim oturduğum şehirde normal ölçülerde bir özel hastanedeyken şimdi buranın en pahalı hastanesine geçti ve hala randevu alabilmek için 1 ay önceden gün alman gerekir.
ya tabiiki bir de kişinin kendi vücüdunu tanıması lazım.
ben ara öğünsüz yapamam.
çünkü sıkılırım.
ben günde 2 türk kahvesi içmeden yapamam.
bana onlar araöğün olur demişti.
sütle yap demişti.
ben 2.ci bebeği düşündüğüm için 2-3 ay içinde 7-8 kilo vermem lazım

ben mesela ara öğün yaparsam kg vermem yavaşlıyo ve daha çok açlık hissi hisssediyorum.genelde akşam yemeğimi erken 4 gibi yiyorum akşam yedi gibi de meyve mi yiyorum.

iyi olmuş kızının anaokulan gittiği bende seneye vereceğim kendi yaş grubuna yarım gün.çok şey kattığını düşünüyorum çoçuğu erken değil

tabii ki de kendi yaş grubu daha uygun.
bizimki biraz sınıfına göre küçüktü ama arkadaşım o okulda öğretmen.kızım için bu sınıfı kaldırabilir dedi.
çünkü uyumlu , istekli ve hırslı bir çocuk dedi.
nitekimde başta biraz sıkıntı yaşadık ama şimdi çoğunun önünde.
öğretmeniyle de konuştum çok memnunum dedi.
seneye de aynı yaşa göndericam bu sefer de başarı egosu gelişsin diye.
bu anaokulu öğretmeninin tavsiyesi bana .
ben onun fikirlerine çok değer veririm ben oğlumda böyle yaptım dedi ve de çok memnun kaldım dedi.

selam tatlılarımm

dün gece 5.30 gibi yattım o yüzden bu sabah düzenim bozuldu 11.30da uyandım resmen ühü. ama sporumu aksatmadım aferin bana :) şöyle; 35 dk. 2.500 km. 155 kalori gösteriyor:)

az önce de sabah kahvaltısı öğle birleşik oldu, iki dilim kepekli kızarmış ekmek yedim üzerine coook azzz zeytin ezmesi sürdüm. bu kadar . bol bol su içiyorum günde 4 lt.yi bile buluyor çoğu zaman. günde bir bardaktan fazla içemeyen insan ne günlere geldi valla:) bu arada su içtikçe cildimin düzeldiğini açık açık görüyorum, tazeleniyor .

akşam yemeğine kadar dışarıda olucam, ara olarak bir yağsız sütle hazırlanmış şekersiz cappuccino içerim- orta boyu 64 kalori sadece. Akşam yemeği olarak da küçük porisyon hafif bir yemek yiyeceğim.

bu arada güldenim kaybolup gitme, cok güzel kilo vermişsin bak bayıldım senin güzelliğine, sakın verdim diye salma kendinii, menü yazmıyorsun kesin kaçamak yapıyorsun :)

tatlım menün gayet güzel ama sucuk esaslı bir hata olmus, bir dilimi bile feciiii yağ deposu :) bu arada mısır benim de tek dayanamadığım şey, ama o da aşırı kalorili. az yağlı ve tuzsuz yapmaya calıs kendine. onun dısında ideal bir menü olmus bence

aynen canım ben de ara öğün yapınca kilo veremiyorum ya, onun yerine arada acıkırsam su içiyorum bol bol, meyveler de şeker deposu bir küçük muz 100 kalori resmen. mesela gece 9dan sonra meyve falan da yenmemeli, tatlı yemekten farkı kalmıyor neredeyse. 7 cok uygun, bende 7-7,30 gibi yiyorum

çok şükür pek gazlı değil de cnm 2,5 ay oldu nerdeyse hiç bir şekilde gitmiyo ya bu kilolar (

bugünkü sabah kahvaltım 13.00 de yaptım
-aç karnına sirkeli ballı suyumu içtim
-2 dilim ıspanaklı börek
-1 bardak süt

arada
-1 büyük fincan kayısılı yeşil çay
-5-6 tane kuru pasta
yedim

kalkar kalkmaz limonlu ılık su bir kupa
kahvaltı: iki dilimden oluşan çavdar ekmeğinde peynirli yağsız tost
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal

öğle : bir kase yayla çorbası
4 yemek kaşığı nohut yemeği
4 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı
akşam anneanneme misafirimiz obezde olsan niye yemiyosun der yedim ya görmedin mi numarası yapıcam bakalım

bugün sabah öğleye kadar dipköşe temizlik yaptım yürüyemezsem bugünlük kızmıcam kendime iyi ter attım her tarafı ovucam diye ama yarından itibaren kararlıyım yürüyüş bandıma yine merhaba dicem

Son düzenleme:
merhaba kızlar
kahvaltım saat 13:00 de
-aç karnına sirkeli ballı su
- 2 dilim ıspanaklı börek
- 1 bardak süt

arada büyük bir fincan kayısılı yeşil çay ve 5 tane kuru pasta
akşam
-7 tane lahana sarma (sarmayı yaparken çiğ olarak da yedim çok seviyorum )
-bir kase tarhana çorbası
birazdan haşlanmış nohut yiyecem azcık ve bitki çayı
3 litre su

akşam misafirliğinden döndük bu saat olduğu için yürüyemicem. akşam menümü yazayım
bir kase tarhana çorbası
bir tane kuru biber dolması
poğaça vardı çeyrek kadar tadımlık
o kadar
anneanneme bile hayır diyebildiysem iyi gidiyorum demektir

vakit buldukça sürekli pilatesle ilgili video falan bulmaya çalışıyorum gerçekten inceltici etkisi olduğuna sıkılaştırdığınada inandım fakat sorun şu ki tam anlamıyla yarım saati pilates yaparaak hangi hareketlerle gerçirmem gerektiğini hala kestiremiyorum indirdiğim dosyalarda hatalı falan çıktı genelde tam bir sonuca ulaşamadım bu hafta içi başlayacaktım kafaya koymuştum pilates yapanlar hep cd mi satın aldınız

günaydın kızlarrr bugün dısarıda cok işim var rahatsızım da nasıl olucak bakalım.
dün gece geç saatte sütle hazırlanmış sıcak çikolata içtim, paket almıstık yapmadan duramadım vallahi
bugün aksamüzerine dogru yapıcam sporumu hem hızımı hem dakikamı arttırıcam telafi ederim ins :)

canım menün gayet güzel, misafirlikte dayanabilmen için de ayrıca tebrik ediyorum demekki kararlıyız gidiyor kilolarrr :)

temizlik de yürüyüş bandı kadar kalori yaktırıyor tatlım saatte 270 kalori falandı sanırım. kaybın yok dün için yani :) bugün birlikte hop hop telafi ederiz

ben cd almıstım tatlım ama bir ara ebru sallı tv programında da yaptırıyordu sanırım, hala olabilir.

günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum.

narsisus cnm ben de ebrunun dvdsi var.hangi bölgeden incelmek istiyorsan onun dvdsini al yada indir canım.ebrununkileri şiddetle tavsiye ederim kendinin hiç sevmesemde plateste çok başarılı takdir ediyorum

ben cd almıstım tatlım ama bir ara ebru sallı tv programında da yaptırıyordu sanırım, hala olabilir.

bu akşam başlıyoruz tempolu tempolu :d inş indirip başlarım tvden takip edemem okulda ourum birdew oğlumun uyuması gerekiyo benim tüm bunları yapabilmem için.

kadının fiziğini görünce zaten insan motive oluyo di mi :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…