merhaba kizlar kusura bakmayin kilo bildirimi yapamadim oglum menengit gecirdi persembe gecesi apar topar hastaneye gittik eve yeni geldim sizlere yazamadim kusura bakmayin birsure giremicem daha yeni baslamistim sizlerle hakkinizi helal edin.oglumu mosmor halde gozleri kayik gorunce cok etkilendim hala soku atlatamadim allah kimsenin basina vermesin .
kendinize iyi bakin herseyin basi saglik sagliginiza ve cocuklariniza dikkat edin sevgiler hoscakalin
eskiden aşırı yerdim ne bulsam yani bi de doymama rağmen tıkatıka sırf sevdiğim için yerdim bünye şoka girdi sanırım az yemeye başlayınca sbaah kalktım yataktan bi müddet sonra kalbimde çarpıntı başladı aşırı atıyodu yani bi de bacaklarımı çok halsiz hissettim ayakta duramadım yatmak zorunda kaldım başka bir sebebi mi var acaba yada bilinç diyet mi yapıyorum bilemedim
ben evlene kadar 52 kg nun üstünü hiç görmedim 60 kg ile hamile kaldım 21 kg aldım ama çok çabuk verdim 60-65 arasında gelgitler yaşadım hep hedefim 52-55.benim de bir kızım var 2.5 yaşında seninki kaç yaşında cnm
canım sürekli emzirmeme rağmen bi türlü grem oynamıyor ya 70 gün oldu bugün doğum yapalı hatta 2,5 kilo da aldım tekrardan günde en az 3 litre su içiyorum ekmek sadece kahvaltıda yiyorum o da az ve genelde kepekli ama neden veremiyorum hala sinirden ölecem yaa kıyafetlerimin hiç biri olmuyo bazen ağlayasım geliyo(((
pehlivan son ara öğün konusunda diyetisler 2 ye bölünmüş durumda.ben çok araştırdım benim kanaatim ara öğünü mümkün olduğunca yapmamak çünkü kan şkeri dengesini bozuyor.illa ara öğün yada meyve tüketeceksek özelllik meyve için ya yemekte yarım saat önce yada yemekten 3 sonra yenmeli yoksa yağa dönüşüyor malesef.ve meyveler sandığımız kadar masum değiller.1 ara öğünde sadece 1 portalal veya 1 mandalina yada 1 elma yenmeli yani tek bir meyve yaterli
ben mesela ara öğün yaparsam kg vermem yavaşlıyo ve daha çok açlık hissi hisssediyorum.genelde akşam yemeğimi erken 4 gibi yiyorum akşam yedi gibi de meyve mi yiyorum.
iyi olmuş kızının anaokulan gittiği bende seneye vereceğim kendi yaş grubuna yarım gün.çok şey kattığını düşünüyorum çoçuğu erken değil
kızlar günaydın.
dün akşam eve geç geldim.
kızımı uyuturken bende uyumuşum.
11 şubat cumartesi menüsü
sabah:
1 dilim ekmek, biraz peynir,
3-4 zeytin
2-3 parça sucuk
çay (şekersiz)
ara: neskafe ve 1 elma ( 1 saat arayla)
öğle
küçük bir tabak kıısır
ara:
1 mandalina
akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 balık ızgara
salata ve bir dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve
pehlivan son ara öğün konusunda diyetisler 2 ye bölünmüş durumda.ben çok araştırdım benim kanaatim ara öğünü mümkün olduğunca yapmamak çünkü kan şkeri dengesini bozuyor.illa ara öğün yada meyve tüketeceksek özelllik meyve için ya yemekte yarım saat önce yada yemekten 3 sonra yenmeli yoksa yağa dönüşüyor malesef.ve meyveler sandığımız kadar masum değiller.1 ara öğünde sadece 1 portalal veya 1 mandalina yada 1 elma yenmeli yani tek bir meyve yaterli
ben mesela ara öğün yaparsam kg vermem yavaşlıyo ve daha çok açlık hissi hisssediyorum.genelde akşam yemeğimi erken 4 gibi yiyorum akşam yedi gibi de meyve mi yiyorum.
iyi olmuş kızının anaokulan gittiği bende seneye vereceğim kendi yaş grubuna yarım gün.çok şey kattığını düşünüyorum çoçuğu erken değil
canım benim kızım 4 yaşında.
bu yıl anaokuluna da başladı.
ben erkekn mi acaba diye düşünüyodum okula verirken ama şimdi çok memnunum.
çünkü biraz içine kapanıktı onu bayağı attı.
ve en önemlisi paylaşmayı öğrendi.
canım daha çok erken yavaş yavaş verirsin.
benim bir arkadaşımın eşi kadın doğumcu.
20 kilo aldı ve 4 ayda hepsini verdi.
ama günde 3 kilo su, 1 kilo da süt içti ve bol bol ev yapımı komposto.
günde 6 - 7 litre sıvı tüketiyorum diyodu.
her öğünde çorba içiyordu.
çok çok sütü olsun diye.
süt çok gaz yapmaz diyor.
bilmiyorum senin bebeğin gazlı mı.
canım menün gayet güzel, misafirlikte dayanabilmen için de ayrıca tebrik ediyorum demekki kararlıyız gidiyor kilolarrr :)kalkar kalkmaz limonlu ılık su bir kupa
kahvaltı: iki dilimden oluşan çavdar ekmeğinde peynirli yağsız tost
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
öğle : bir kase yayla çorbası
4 yemek kaşığı nohut yemeği
4 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı
akşam anneanneme misafirimiz obezde olsan niye yemiyosun der yedim ya görmedin mi numarası yapıcam bakalım
bugün sabah öğleye kadar dipköşe temizlik yaptım yürüyemezsem bugünlük kızmıcam kendime iyi ter attım her tarafı ovucam diye ama yarından itibaren kararlıyım yürüyüş bandıma yine merhaba dicem
akşam misafirliğinden döndük bu saat olduğu için yürüyemicem. akşam menümü yazayım
bir kase tarhana çorbası
bir tane kuru biber dolması
poğaça vardı çeyrek kadar tadımlık
o kadar
anneanneme bile hayır diyebildiysem iyi gidiyorum demektir
vakit buldukça sürekli pilatesle ilgili video falan bulmaya çalışıyorum gerçekten inceltici etkisi olduğuna sıkılaştırdığınada inandım fakat sorun şu ki tam anlamıyla yarım saati pilates yaparaak hangi hareketlerle gerçirmem gerektiğini hala kestiremiyorum indirdiğim dosyalarda hatalı falan çıktı genelde tam bir sonuca ulaşamadım bu hafta içi başlayacaktım kafaya koymuştum pilates yapanlar hep cd mi satın aldınız
ben cd almıstım tatlım ama bir ara ebru sallı tv programında da yaptırıyordu sanırım, hala olabilir.
günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum.
narsisus cnm ben de ebrunun dvdsi var.hangi bölgeden incelmek istiyorsan onun dvdsini al yada indir canım.ebrununkileri şiddetle tavsiye ederim kendinin hiç sevmesemde plateste çok başarılı takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?