Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım menün yine harika.
sen bu hızla gidersen çok güzel kilo verirsin.
ben pazartesileri çok yoruluyorum hiç spor yapamıyorum.
okulun ilk günü beni hep yoruyor.
çocukların sesine 2. gün ancak alışıyorum.

canım maşallah enerjine bayıldım.
birde yürümüşün ya alkış alkı alkış sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

senin de menün harika cnm.akşamki meyveyi öğlen yesen süper olurdu.hamsinin fazla olması sorun değil fırında pişmiş. doyana kadar yiyebilirsin

teşekkür ederim canım. öğle öğününü atlama ama sende ara öğünü atlayabilirsin ama ana öğün atlarsan vücut yemeği bulunca depolama yoluna gider

canım ben bu yıl okulda öğlenciyim.
kahvaltı geç yeniyor.
dolayısıyla öğlen hiçbirşey canım istemiyo.
buna çözüm bulmam lazım.
sabah erken kalkmaya başlıycam yarından itibaren

senin de menün harika cnm.akşamki meyveyi öğlen yesen süper olurdu.hamsinin fazla olması sorun değil fırında pişmiş. doyana kadar yiyebilirsin

öğlen öğününü çoğuna atlıyorum onu düzene sokucam.
birde yürüyüş bandında da yürümeyi sıklaştırıcam.
kahvaltıdan sonra yürüsem hemen olmaz mı kızlar.
erken kalkıp kahvaltımı yiyip yürüsem yanlış mı olur ki
kızım uyanana kadar yürüme işini bitirmek istiyorum.
onunla vaktim olmuyo hiç.

sonunda ebru şallının selülit savar dvd sini indirdim kaç gündür uğraşıyodum hatalı falançıkıyodu ama uzunmuş 1sa 10dk belki pilates için normal olabilir ama hergün 1 saat pilates yaparsam oğlum babasını delirtir heralde

bende de aynısı.
bende sporlarımı ya sabah çok erken yada gece yapmam lazım.
kızım uyurken

canım kusura bakma ya ben epeyce yorulmuşum heralde bu yıl öğlenciyim demişsin ya hızlıca yanlış okumuşum 'öğrenciyim ' anladım demek ki artık uyumalıyım ben

günaydın canlarııımmm :)

sabah sadece kahve içip ( 2'si birarada 50 kalori ) dikısiyon dersime koştum simdi evdeyim hemen size yazıyoruuum.

az önce bir bir greyfurt yedim, tabaga dilimleyip üzerine tarcın serptim. tarcın da metabolizmayı hızlandırıyormus fırsat buldukca kullanıyorum.

aksam spor yapamadım engel cıktı malesef ama hop hop hopladım azcık egzersiz yaptım öyle uyudum:)
bugün 1 sa. hızlı-yavas-hızlı tempolu kosup yarım saat de şu benim daha önceden resmini koydugum 30 günde incel dvd'sini yapıcam bakalım dayanabilicek miyim:) makarnanın vicdan azabını cekiyorum da... bu arada bugün pilates seti sipariş veriyorum. bir sitede 5 parcadan olusan takım 50 TL hem içinde sadece pilates degil basla egzersiz aletleri de var. ben cok sevdim.

öptüm sizi tatlılarım
formdan düşmeyin, sık sık takımda bulusalımmmmm cok az paylasımda bulunuyoruzn haydi kızlar haydiii :)

dün bende ebrunun dvd lerinden 2 tane indirdim ama büyük pilates topum ve bandım vardı kadın küçük top da kullanıyo onu da araştırayım nerde vardır alırım belki ama uzun sürüyo 1 saat.

dün bende ebrunun dvd lerinden 2 tane indirdim ama büyük pilates topum ve bandım vardı kadın küçük top da kullanıyo onu da araştırayım nerde vardır alırım belki ama uzun sürüyo 1 saat.

evet tatlım benim de pilatesi sürdürememein büyük nedeni o, her zaman o kadar büyük zaman dilimi bulamıyor insan jillian'ın egzeriszleri 20 dk sürüyor o yüzden onu yapıyorum

hiç spor yapmayan biri olarak ağır gelebilir bana di mi 20 dk sürse bile

tatlım ben de hiçbirsey yapmazken eylülde falan bununla basladım, zor hareketler var ama inanılmazzz sıkılastırıyor. burada acılmıs bir topik var bunula ilgili, dün oraya baslangıc ve devamı için birkaç ipucu yazdım bir oku istersen :) benim profilimden yazdıgım cevaplara bakarsan jillian michaels ile diye bir topik var görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…