Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar..işlerimi halldedip geliyorum

evet uzun biaz cnm ama kısa sürede çok etki ediyor inanılmaz fark ediyor.çoçukla çok zor haklısın benim sırtım tepemde gezdi yaparken çok zorladı ama devam yılmak yok

tatlılarım,
ben bugün neler yedim- daha dogrusu yemedim.
sabah 08.30 - bir kahve şekersiz
öğle 13.00 - bir tane greyfurt

şimdi de karnım acıktı tabii kiiii, bu açlıkla spor da yapamam ne yesem bana bir öneride bulunun bakalım şekerlerim

sabahı ve öğleni geçiştirdiğin için besleyici olmalı tonlu yada tavuklu slata bir kase de yoğurt gülşahcım

mutlumel öğün atlama bi daha bakiim çok ayıp
incelicem topiğini neye saracağımı şaşırdım görüyomusun bu ara incelicem diye

neler yediğimi anlatayım
sabah kalkınca bugün ılık suyu unuttum
kahvaltı
bir kase sütlü müsli

ara
yok

öğle
bir tabak yüksük çorbası
5 yemek kaşığı bulgur çorbası

ara
bir yeşil elma

akşamı yazarım daha belli değil

bir önceki gecenin akşam yemeği ertesi günün öğle yemeğioluyo akşamı eşimle öğleyi annemle yiyorum çocuk için geliyo vakit bulamıyorum yenisini pişirmeye

akşam cıs bişi yersem ertesi gün öğleye kadar hemen uyarın kızlar

aksam yemegimi de yedim hadi bakalım bugünkü menümü yazıyım,

sabah- kahve
öğle- greyfurt
ara- kahve
akşam- 1 tatlı kasıgı zeytinyaglı ve tuzsuz salata (marul-salatalık-havu.-cok az light peynir)
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek

yarım saat sonra koşucam kızlar, sonra da 19.00 gibi bir elma yarım greyfurt yicem.

mutlumel öğün atlama bi daha bakiim çok ayıp
incelicem topiğini neye saracağımı şaşırdım görüyomusun bu ara incelicem diye
:) valla bugün dalıp gittim canım bişi istemeyince ama bi daha yapmicam söz :))
bende 3-4 hafta önce öyleydim sbahtan aksama kadar sok diyet arıyodum simdi yola geldim sonunda

bugün menün süper şekercim, aksama kadar hersey yolunda bugünü onurlandır vee aksamı da hafif ye bakalım:)

narsisus cnm akşam da böyle olur menün harika

gülşahcım protein eksik oldu bügün akşam yoğurt falan ye bari

benim menüm

sabah

3 dilim scuk
3 dilim kaşar ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
domats

öğlen
sabah kahvaltım geçe kaldığı için yemedim 1 küçük çikolata yedim.

akşam
tarhana çorbası
salata
yogurt

2 saat sonrada taze sıkılmış portakal suyu 10 badem

1 saat plates yapacağım yine

ayşecim sorma canım ya bugün böyle oldu wallahi, yogurdu da tek basına yiyince midem bulanıyoo
bu arada portakal suyu içmeeee, bir portakalın kalorisi 50-60 kaloriyken portakal suyu olunca 130 kalori oluyor. posası gidip sadece şekeri kalıyormus iki katı kalorili oluyomus, direkt portakalı ye en iyisi :)

bu arada sporumu da yaptım oohh :)

40 dakika - 2.195 km.
yalnız sabah yaptığım spor ne güzel oluyormus yahu, tok karnına inanılmaz zorlandım karnım kramplandı. bir daha aç karnına spor yapıcam kesinlikle

40 dakika - 2.195 km.
yalnız sabah yaptığım spor ne güzel oluyormus yahu, tok karnına inanılmaz zorlandım karnım kramplandı. bir daha aç karnına spor yapıcam kesinlikle

posasıyla içiyorum cnm küçük bir bardakla.kalori sayımına göre beslenmiyorum cnm ben uyguladığım yönten farklı:)

tok karına iyi değil cnm spor yapmak sakıncalı ne aç ne de tok olacaksın.yemekten yada kahvatıdan 2-3 saat sonra ideal

öyleymiş vallahi canım ya biraz sancılı oldu ama anladım :)

14 şubat diye eşimle bi restauranta gittik orası çok güzeldi ama şuan çok vicdan azabı çekiyorum ben iskender yedim tereyağı , salçalı sos , bir sürü ekmek diptekilerden ((

14 şubat diye eşimle bi restauranta gittik orası çok güzeldi ama şuan çok vicdan azabı çekiyorum ben iskender yedim tereyağı , salçalı sos , bir sürü ekmek diptekilerden ((

hiç vicdan azabı çekme cnm bu haftaki ödülün olarak düşün ve bu hafta başka kaçamak yapma telafi edersin...

dün bende ebrunun dvd lerinden 2 tane indirdim ama büyük pilates topum ve bandım vardı kadın küçük top da kullanıyo onu da araştırayım nerde vardır alırım belki ama uzun sürüyo 1 saat.

evet bende ebru şallı nın görüntülerinden yapıyodum ama dedğin gibi çok uzun.
aslında peş peşe yapsa o kadar sürmez de arada çok konuşuyor.
sıkılıyorum ben.

kızlar iyi geceler.

sabah:
domates
salatalık
7-8 zeytin.
küçük bir parça peynir( ama ben zor yiyiyorum bunu başka birşey önerin yerine)
2 dilim ekmek

öğle:
1 tabak karnıbahar yemeği
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 elma ve 1 dilim ekmek( çok midem kazındı)

akşam:
bol yeşil salata

ara: yarım elma , 1 portakal

bana sanki az olmuş gibi geldi.
birde ekmek tüketmiyorsunuz hiç
o dikkatimi çekti

40 dakika - 2.195 km.

canım yürüyüş bandında mı yürüyosun.
çok uzun süre yürüyosun ama km az çıkmış.
ben yarım saatte 3 km yi tamamlıyorum genelde.
kasten mi yavaş yürüyosun.
böyle daha faydalı mı acaba diye merak ettim

tatlım bugün hemen yemekten sonra yürümek gibi bir hata yaptım resmen mideme kramplar girdi o yüzden hemen inmiyim yavas da olsa yürüyim dedim 40 dkkada ancak 2 km oldu:) normalde 3-4 km yürüyorum 40 dkkada falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…