Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oofff komşunun tartısnda tartıldım sanırım 65'e düşmüşüm ben daha fazla bekliyordum. gerçi 4 gün süper yaptım diyeti ama şu sevgili nişanlımla bulusmak beni mahvediyor. sinemada patlamıs mısır, aksam yemeğinde kocaman pirinçli yemek falan oooffffffff mutsuz hissettim simdi cok kendimi aç bırakıcam önümüzdeki 5 gün !

llanırsan daha da

yapma gülşahcım bozma moralini aç karına sabah tartıldığında görünün rakam doğru rakamdır sadece bu bir,ikincisi aç kalmak seni zayıflatmaz metobolizmanı yavaşlatır ve çok çabuk kg alırsın daha çok moralin bozulur.benim dediğimi uygula ben hafta da1 kg vermeni garanti ediyorum.3 öğünün atlama,beyaz unlu ve şekerli şeyleri unut.sabah yumurta ye ister haşla ister omlet yap ama yanında ekmek yeme.öğlen ızgara türü ye yanında mutlaka salata ve yoğurtla akşam sebze yemeği yada yine ızgara hiç bir şey bulamazsan yumurta haşla salatayla ve yoğurtla ye.yogurt ve peynir türünü ligt kullanırsan daha da etkili olur.bak bunu bir dene hafta en az 1 kg vermiş olacaksın garanti ediyorum sana canım

tamam öyle yapıyım bari tatlım onları yiyince de psikolojik olarak sanki bir sürü sey yemişim gibi hissediyorum, bu gelinlik düşüncesi bile moralimi bozmaya basladı sabahları da yemek yiyemiyorum hemen, kahve içebiliyorum. sabah kahve, öğle tavuk ve yoğurt, aksam da bir dilim ekmek ve peynir yesem ? yemek yiyemiyorum ya moralim bozuluyo menemen gibi birseyler falan yaparım belki daha cok beslenmiş olurum. sporu da yarından itibaren 2 katına cıkartıyorum kesin şu selülitsavarı da acil almam lazım vallahi ayse ya !

hayır çok yemiş olmazsın hemde çok hızlı kg verecksin bak gör ama dediğim şekilde uygularsan.evet menemende çok iyi fikir yanında yine yoğurtla.akşam ekmek yeme yumurta ye onun yerine.ekmeği sadece sabah ye.sabah vaktin yoksa sabah 1 dilim ekmeğe biraz peynir sür işine giderken biley yersin.kahvaltı dışında ekmek yeme kahvaltıda ekmek yersen yumurta yok:)
spor günde 1 saat yeterli vucudun aşırı spora alışırsa düşürdüğün zaman hemen kg alan ve gevişeyip sıkılığını kaybeden bir vucudun olur cnm 1 saat hadi 1 saat 20 dk etkili tempolu bir spor yeterli

tamam ayşeim bak seni diyetisyenim ilan ediyorum ona göre :) şu önümüzdeki bir hafta senin dediğin gibi beslenicem :) bu arada ben yarın eve tartı alıyım da bu hafta giriyim listeye bari, -2 var, belki işinize yarar :)

tatlım bu arada sen takıma birilerini cagırdın mı? in cin top oynuyoruz vallahi :) toplayalaım 3-5 yeni arkadas daha

tamam cnm bu hafta gir listeye.narsisus dışında yeni gelen arkadaşlarda istikrar göremiyorum cnm.
profit sen cnm yoksun ortalar.kızlar günde 5 msj yazamayanlar listeye giremeyecek ve listede olanları da çıkaracağım.
yeni kişiler davat ediyorum kimsenin yeri garanti değil.takımda kalmak istiyorsak kurallara uyacağız

takıma katılmak isteyen 5 kişiyi çağırdım gelenler ve kuarallarımıza uyanlar listeye girecek.kurallarımız disiplinli bir şekilde uygulanacak uymayanlar kırılmasın ama listeden çıkacaklar takım amacını kaybediyor çünkü.

bugün eşim evde evde olmayacağız yazamazsam yarın görüşürüz kızlar

tamam şekercim

ben de bugün senin listeyi uygulamaya baslıyorum :) şimdi bir dilim ekmek şekersiz cay ve cok az peynir yicem hadi bakalım hayırlısı :)

sporumu da öğle yemeğinden bir saat önce yapmayı düşünüyorum

merhaba kızlar,
ben yeni katılıyorum 86-87 arası gidip geliyorum 3 yaşına girecek oğlum var hamileliğimden beri kiloluyum yani
ve bir türlü zayıflayamadım, oğlum iştahsız biraz o yesin diye çeşit çeşit yemek yapıyorum sanırım en çok ben yiyorum (
birde gece çok abur cubur çerez çikolata
ben sorunumu biliyorum yani ama motivasyon sıfır
herkese başarılar dilerim
aranıza aldığınız için teşekkürler

tatlım bugün hemen yemekten sonra yürümek gibi bir hata yaptım resmen mideme kramplar girdi o yüzden hemen inmiyim yavas da olsa yürüyim dedim 40 dkkada ancak 2 km oldu:) normalde 3-4 km yürüyorum 40 dkkada falan.
tamam canım.
ben de genelde 6km hızda yürüyorum.
bilmiyorum nasıl.

canım tam tersi az ve sık yiyeceksin ki daha çok kilo veresin.
ben senin çok güzel bir gelin olacağınıa inanıyorum.
birden vereceğin kilo vücudunu hantal gösteriri.
sporla bunu tamamlarsan kilondan daha zayıf gösterir.
bulunduğun yerde spor salonu varsa bence başlayabilirsin.

şekerkız hoşgeldin.
canım kaptanımız kopyalar sana kuralları.
bende 81 kiloyum.
yakınız birbirimize.
aslında herşeyin başı insanın kafasında kiloyu çözmek.
ben bu sefer çok kararlı gidiyorum.
eşim bile hayret ediyor.
neler yapmayı düşünüyosun bu süreçte

canım hosgeldiinnnn :)
biz birbirine gerçek anlamda destek olan bir takımız. ama yeni gelen arkadaslar bir süre paylasımda bulunmamaya baslıyor, o yüzden birlik beraberlik sağlanması da yarıda kalmış oluyor. bu yüzden senden ilk ricam düzenli olaraktakıma gelirsen hem coook güzel paylasımlarla birbirimize destek olucaz hem de takımca birer birer kilolarımızdan kurtulup cıtılrlar olucaz :) gercekten kilo vermek istiyorsan, takımda kal :)
ben de geceleri ıvır zıvır yediğim için cok kilo alıyorum canım, burada zaman zaman azalttım gece yemelerini. birkaç gün devam ettikten sonra kilo verdiğini görmeye baslayınca seni kimse tutamicak emin ol :) hosgeldin tekrar..

ayy tatlım benim cok sagol güzel sözlerin için. insallah bakalım ya. koşu bandıyla düzenli spor yapabiliorum o yüzden spor salonuna gitmiyorum ama bir arastırabilirim aslında

mrb arkadaşlar...benı de aranıza aldıgınız ıcın cok tesekkur ederım...gaza geldım ıyıce...kurallardan benı de haberdar edersenız sevınırım...ınsallah bu takımdakı herkes hedefledıgı kıloya bır an once ıner ve mutlu oluruz hepımız...

hoşgeldin canım.
inşallah hep beraber bu kilolardan kurtulucaz.
bol paylaşımlar.

Canım hosgeldiinnn .) kararlı olman süper, takımda kaldıgın ve devamlı paylasımda bulundugun sürece kendini ontrol edebiliyorsun ve hercuma kilolar ucup ucup gidiyorr :) kurallarımıı kaptanımız ucuk mavi girince yazıkcak hemen. günde5mesj kuralımız var en az ama sen bunu birzorunluluk olarak görmemelisin cünkü buraya yazdıgın her mj senin hayatına yansıyor, diyet sürecinin tek basına gecirilmesininmümkün olmadıgı malum :) hersey bir yana burada güzel dostluklarla devam ediyoruz kilovermeye, hem keyif alıyoruz hem de zayıflıyoruuuzzz :) hosgeldn tekrr tatlım.
buarada kendnden bahsedersen ck seviniriz :)

hosbulduk canım...fırsat bulabıldıgım her vakıt burdayım ınsallah...kendımden bahsedeyım bıraz...23 yasında üniversite ogrencısıyım...bu sene son sınıftayım...boyum 1.55 , kilom 63...hedefım ıse 48...15 kılo fazlam var...hayırlısı ıle onları ustumden atıp kurtulmak ıstıyorum...bu kılolar benı psıkolojık olarak cok etkılıyor...özguvenım kalmadı hıc...dolapta benı bekleyen kıyafetlerımın ıcıne bır turlu gıremıyorum...kendımı hıc begenmıyorum halıyle de bakmıyorum kendıme...evden dısarı cıkasım gelmıyor...okula bıle gıtmek ıstemıyorum bazen...hayatımı degıstırmek ıstıyorum...bu kılolar ıster ıstemez benım hayatımı olumsuz etkılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…