llanırsan daha daoofff komşunun tartısnda tartıldım sanırım 65'e düşmüşümben daha fazla bekliyordum. gerçi 4 gün süper yaptım diyeti ama şu sevgili nişanlımla bulusmak beni mahvediyor. sinemada patlamıs mısır, aksam yemeğinde kocaman pirinçli yemek falan oooffffffff mutsuz hissettim simdi cok kendimi aç bırakıcam önümüzdeki 5 gün !
llanırsan daha da
yapma gülşahcım bozma moralini aç karına sabah tartıldığında görünün rakam doğru rakamdır sadece bu bir,ikincisi aç kalmak seni zayıflatmaz metobolizmanı yavaşlatır ve çok çabuk kg alırsın daha çok moralin bozulur.benim dediğimi uygula ben hafta da1 kg vermeni garanti ediyorum.3 öğünün atlama,beyaz unlu ve şekerli şeyleri unut.sabah yumurta ye ister haşla ister omlet yap ama yanında ekmek yeme.öğlen ızgara türü ye yanında mutlaka salata ve yoğurtla akşam sebze yemeği yada yine ızgara hiç bir şey bulamazsan yumurta haşla salatayla ve yoğurtla ye.yogurt ve peynir türünü ligt kullanırsan daha da etkili olur.bak bunu bir dene hafta en az 1 kg vermiş olacaksın garanti ediyorum sana canım
tamam öyle yapıyım bari tatlımonları yiyince de psikolojik olarak sanki bir sürü sey yemişim gibi hissediyorum, bu gelinlik düşüncesi bile moralimi bozmaya basladı sabahları da yemek yiyemiyorum hemen, kahve içebiliyorum. sabah kahve, öğle tavuk ve yoğurt, aksam da bir dilim ekmek ve peynir yesem ? yemek yiyemiyorum ya moralim bozuluyo menemen gibi birseyler falan yaparım belki daha cok beslenmiş olurum. sporu da yarından itibaren 2 katına cıkartıyorum kesin şu selülitsavarı da acil almam lazım vallahi ayse ya !
hayır çok yemiş olmazsın hemde çok hızlı kg verecksin bak gör ama dediğim şekilde uygularsan.evet menemende çok iyi fikir yanında yine yoğurtla.akşam ekmek yeme yumurta ye onun yerine.ekmeği sadece sabah ye.sabah vaktin yoksa sabah 1 dilim ekmeğe biraz peynir sür işine giderken biley yersin.kahvaltı dışında ekmek yeme kahvaltıda ekmek yersen yumurta yok:)
spor günde 1 saat yeterli vucudun aşırı spora alışırsa düşürdüğün zaman hemen kg alan ve gevişeyip sıkılığını kaybeden bir vucudun olur cnm 1 saat hadi 1 saat 20 dk etkili tempolu bir spor yeterli
tamam ayşeim bak seni diyetisyenim ilan ediyorum ona göre :) şu önümüzdeki bir hafta senin dediğin gibi beslenicem :) bu arada ben yarın eve tartı alıyım da bu hafta giriyim listeye bari, -2 var, belki işinize yarar :)
tatlım bu arada sen takıma birilerini cagırdın mı? in cin top oynuyoruz vallahi :) toplayalaım 3-5 yeni arkadas daha
takıma katılmak isteyen 5 kişiyi çağırdım gelenler ve kuarallarımıza uyanlar listeye girecek.kurallarımız disiplinli bir şekilde uygulanacak uymayanlar kırılmasın ama listeden çıkacaklar takım amacını kaybediyor çünkü.
bugün eşim evde evde olmayacağız yazamazsam yarın görüşürüz kızlar
tamam canım.tatlım bugün hemen yemekten sonra yürümek gibi bir hata yaptım resmen mideme kramplar girdi o yüzden hemen inmiyim yavas da olsa yürüyim dedim 40 dkkada ancak 2 km oldu:) normalde 3-4 km yürüyorum 40 dkkada falan.
tamam öyle yapıyım bari tatlımonları yiyince de psikolojik olarak sanki bir sürü sey yemişim gibi hissediyorum, bu gelinlik düşüncesi bile moralimi bozmaya basladı sabahları da yemek yiyemiyorum hemen, kahve içebiliyorum. sabah kahve, öğle tavuk ve yoğurt, aksam da bir dilim ekmek ve peynir yesem ? yemek yiyemiyorum ya moralim bozuluyo menemen gibi birseyler falan yaparım belki daha cok beslenmiş olurum. sporu da yarından itibaren 2 katına cıkartıyorum kesin şu selülitsavarı da acil almam lazım vallahi ayse ya !
merhaba kızlar,
ben yeni katılıyorum 86-87 arası gidip geliyorum 3 yaşına girecek oğlum var hamileliğimden beri kiloluyum yani
ve bir türlü zayıflayamadım, oğlum iştahsız biraz o yesin diye çeşit çeşit yemek yapıyorum sanırım en çok ben yiyorum(
birde gece çok abur cubur çerez çikolata
ben sorunumu biliyorum yani ama motivasyon sıfır
herkese başarılar dilerim
aranıza aldığınız için teşekkürler
merhaba kızlar,
ben yeni katılıyorum 86-87 arası gidip geliyorum 3 yaşına girecek oğlum var hamileliğimden beri kiloluyum yani
ve bir türlü zayıflayamadım, oğlum iştahsız biraz o yesin diye çeşit çeşit yemek yapıyorum sanırım en çok ben yiyorum(
birde gece çok abur cubur çerez çikolata
ben sorunumu biliyorum yani ama motivasyon sıfır
herkese başarılar dilerim
aranıza aldığınız için teşekkürler
tamam canım.
ben de genelde 6km hızda yürüyorum.
bilmiyorum nasıl.
canım tam tersi az ve sık yiyeceksin ki daha çok kilo veresin.
ben senin çok güzel bir gelin olacağınıa inanıyorum.
birden vereceğin kilo vücudunu hantal gösteriri.
sporla bunu tamamlarsan kilondan daha zayıf gösterir.
bulunduğun yerde spor salonu varsa bence başlayabilirsin.
mrb arkadaşlar...benı de aranıza aldıgınız ıcın cok tesekkur ederım...gaza geldım ıyıce...kurallardan benı de haberdar edersenız sevınırım...ınsallah bu takımdakı herkes hedefledıgı kıloya bır an once ıner ve mutlu oluruz hepımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?