Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sıkma canını zamanla hepsi gidecek.
kendine bir zayıflama programı yap.
iişte bunda az yemek mi, spor mu başka ne yapacaksan planla.
ve de asla taviz verme.
eğer bir öğün kaçırdıysan bir sonraki öğünde telafi et.
bazı arkadaşlar buna katılmıyo ama ben az yiyip sık yeme taraftarıyım.
bunu niye savunuyosun diye sorarsan ben 2 yıl önce bu şekilde 3 ayda 13 kilo verdim.
diyetisyene gitmiştim.
ve şimdi dünden beri o listelerimi yapıyorum.
günde 40 dk yürümeye çalışıyorum

3 ayda 13 kılo verdın demek...cok guzel...tebrık ederım senı :))) bu kısın en sevmedıgım yanı hareketsızlık...baharda ve yazın dısarı cıkıp yurumeyı cok sevıyorum ben ama kısın hıc evden dısarı cıkasım gelmıyo bu soguklarda...2 ay once spor salonuna yazıldım ben...ama spor salonu evıme cok uzaktı...okuluma yakındı...yol gözumde buyuyordu...1 ay gıttım 64 ten 60.4 e ındım...sonra bıraktım salonu hem uzaktı hem de pahalı...okulum 1 ay tatıldı...hep evdeydım...kar yuzunden cıkamadım hıc evden...hareketsızlık yuzunden 63 oldum tekrardan...ip atlamayı düşünüyorum...evdeyken en rahat bunu yapabilirim degıl mı...

canım seni cook iyi anlıyorum, ben de 24 yasındayım 1.55im :) 66yım suan ve temmuzda düğünüm var, bn de 49 falan hayal ediyorum ama şimdilik yakın ykın hedefler koyuyorum ulastıkca arttırıcam ins :) boyumuz aynı, kilomuz ve yasımız hemen hemen aynı bu kadar benzerlikle birbirmize cook daha destek olalım yaza kadar 484-49 olalım o zaman hadi :)

canım seni cook iyi anlıyorum, ben de 24 yasındayım 1.55im :) 66yım suan ve temmuzda düğünüm var, bn de 49 falan hayal ediyorum ama şimdilik yakın ykın hedefler koyuyorum ulastıkca arttırıcam ins :) boyumuz aynı, kilomuz ve yasımız hemen hemen aynı bu kadar benzerlikle birbirmize cook daha destek olalım yaza kadar 484-49 olalım o zaman hadi :)

ewt canım gercekten nerdeyse herseyımız aynı sayılır, cok yakınız bırbırımıze...ıste boy olmayınca kılo bıze hıc mı hıc yakısmıyoo...dugunune kadar ınsallah ıstedıgın kıloya ınersın canım...cok guzel fit bır gelın olursun...tabıı ben de senınle beraber zayıflayacagım :))) ıdeal kılom 48 gozukuyo...ama oncelıkle 5 le baslayan sayıları gormemız gerekıyo tartıda :) daha yolumuz var...

insallah oolucam tatlım, sen de incecik bişi olucaksın eminim :) kesinlikle boyumuz kısa olduğu için ince vücudumuz olmalı, ben 47 kilo oldugum günleri öyle özledim kii. minyon olmayı her zaman sevmişimdir, tartıda 6'ları görmeden önce:) neyse şimdi yola çıktık en azından ve burada birbirmize destek olarak 3-4 ayda eski günlerimize dönücez. yeniden alısverişi sevicez, dısarı cıkarken ay su göbişimi kapatır mı diye düşünmicez falan :) ooohh mis. saat 6dan sonra yememeyi bir başarabilsek mesele yok :)

ben dun basladım bu 6 dan sonra bırsey yememe olayına...ama mıdemın gurultusunu dınleyıp durdum anlayacagın :))) ama zamanla mıde küçülünce rahatlarız nasılsa...gordugum kadarıyla 71 den 66 ya ınmıssın...5 kılo vermıssın...neler yaptın bu surecte...spor ve dıyet olarak...bıraz bahsedebılır mısın bana...

hoşbuldum bende sağolun arkadaşlar
emel ismim bu arada nicklerle zor oluyor
ya herkes ima ediyor kiloyu açıkça söylemiyor eşim bile ben seni böyle seviyorum diyor bende aynen devam
geçen yerde uzandım oğlumla oynuyoruz geldi göbeğime anne ne çok büyümüş yemeklerinin hepsini bitirmişsin aferin dedi ben şok
gülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi gelip gelip anne antreman yapman lazım diyor kim öğretiyorsa bilmiyorum artık :))

kahvaltım şekersiz neskafe (iştah kesiyor )
tahin pekmezli bir dilim ekmek

öğle sarımsaklı yoğurtlu makarnadan 3 kaşık kadar

şimdi sebze çorbası yapıcam oğluma ondanda bir kase içerim ama 3-4 gibi
akşamı bilmiyorum
börek yapıcaklarmış kayınvalidemler oraya gidersem yandık gene dayanamam yerim :))

canım ben 47'ydim sürekli çalışmaya baslayınca 2 yılda 66 falan oldum sonra nişandan sonra kendimi salınca 71'i bulmustum tartıya cıktıgımda :/ sonra gece yememeye calıstım, arada basarısız olunca ertesi gün cok dikkat ettim. spora basladım! bu en önemli etkendi. evde hiç kullanmadıgım koşu bandımı canlandırdım haftada en az 5 gün koşuyorum, eğer koşu bandını kullanamazsam kendi kendime egzersizler yapıyorum. hiçbirsey yapamazsam zıplıyorum:) yani demek istediğim spor yapınca cok hızlı gidiyor, spor yapmazsan aylarca ugrasıyorsun. bunun yanında haftada 3-4 kez sinemaya gidiyoruz ve ben hep nişanlıma uyarak patlamıs mısır yiyordum, düşünsene gecenin 10'u 11'inde falan. sadece bunu kesmem bile 1-2 kilo kaybettirdi bir ayda. çikolatayı kestim, hamur işi-poğaça kesinlikle yememeye calısıyorum. makarna-pilav konusunda daha dikkatliyim, bir tabak değil de bir kaç çatal yiyorum. bir de ben 5'i 1 yerde cay içiyorum günde 3 bardak, o da metabolizmamın hızlanmasına ve yağların erimesine yardımcı oluyor.

şimdilik bunlar aklıma geliyor ama yine yazarım. kısacası hayatıma hareket kattım, mesela sofrayı hazırlarken çatalı-bıçağı tek tek mutfaga giderek alman bile sana yürüyüş yaptırmıs olur..

emelcim ben de gülşah.
ah o etrafmzdakiler yok muuu onların yüzünden kilo alıyoruz benim de nişanlım bence fazlan yok diyo, bana ıvır zıvır yediriyo sonra diyetle ugrasıyorum :)
bugünkü menün gayet güzel canım, ekmeğini beyaz yiyorsan kepekli yemeye basla, bir de kızartırsan kalorisi neredeyse yarı yarıya düşüyor. öğle yemeğinde makarnayı az yemişsin süper. akşam yemeği olarak meyve salatası yapabilirsin kendine, ya da ben şimdi öğle yemeği olarak yiyeceğim 2 yumurtadan menemen hazırlayabilirsin. hem yumurta protein desteği saglıyormus, kaptanımız ayse burada olsaydı bu konuda baya bilgili :)

mesela zayıflama kararını kendine bu gece kanıtlayabilirsin, börekten sadece bir dilimin yarısı kadar ye ve bırak. kendi kendini ödüllendrmiş olucaksın emin ol! biz dayanamam diyerek kendimizi kandırıyoruz gayet dayanabilirsin :) zayıfladığını ve fıstık gibi oldugunu düşün, oglun da annesinin göbişine ne oldu diye şaşırsın :) yemek yedikçe güzelliğimizin üzerini örtüyoruz baska hiçbirsey değil, giyebileceğimiz kıyafetleri kısıtlıyoruz, belki gidebiliceğimiz yerleri. kendimizi begenmekten vazgeciyoruz. mutsuz hissetmek için bir sebebimiz oluyoruz. bunları düşün böreklerden uzak bir koltuğa otur :)

yaptıkların cok mantıklı canım...hayata hareket katmak gerekıyo...temek kural bu degıl mı...senın ne guzel kosu bandın varmıs...kısın bu sogukta dısarılarda yuruyus yapman gerekmıyo en azından...1 aydır evdeyım ben...okul baslayınca ben de hareketlenmıs olucam bıraz ona guvenıyorum...bu arada 5 ı 1 arada cayının cok buyuk faydası oluyoo emınım buna...bır ara denemıstım 1 ay boyunca her gun duzenlı ıcmıstım ayda 4 kılo vermıstım...sımdı tekrar basladım...sallamalısı cıkmıs onların...marketten ondan aldım...oyle ıcıyorum...daha pratık oluyo dıye boyle kullanıyorum ama bılıyorum kı en ıyısı aktardan tek tek alıp demlemek...yesıl cay ıcıyorum gunde 3 bardak falan...bır de ıctıgım butun suları sıcak ıcıyorum ben...oda sıcaklıgında su ıcmıyorum sıcak su ıcıyorum...daha faydalı oldugunu düşünüyorum boyle...

kızlar bu arada gecmiş sayfalardan kopyaladım takım kaptanımız ucukmavi-ayse, bugün eşi evdeydi giremiyor ama kurallar yukarıdaki gibiydi. aradan cıkmıs olsun bu da :)

evet tatlım o zaman cayımızı düzenli düzenli içelim:) bu arada ben ancak kaloriferin üzernde bekleyerek ısınmıs su içebiliyorum ya, sıcak midemi bulandırıyo nasıl içebiliyorsun aslında sabahları bir çay kasıgı sirke damlatılmıs sıcak su da cook yag eritiyo ama içmesi zor :)

canım ben alıstım sıcak su ıcmeye...kısın daha rahat ıcıyorum...ıcım ısınıyoo...acıktıkca sıcak su ıcıyorum ıstahım kapanıyor zaten...her sabah uyanınca da 1 bardak ılık suyun ıcıne 3 cay kasıgı elma sırkesı + 1 cay kasıgı bal katıp karıstırıp ıcıyorum...yatmadan once de ıcmek ıstıyorum bu sekılde ama oturtamadım daha...sadece sabahları ıcıyorum...

Gülşahçım sağol canım, dayanabilirim sanırım :)
ekmek tam buğday ekmeği alıyorum beyaz ekmek pek almıyoruz eve zararlı çünkü
elma sirkeli su dönem dönem içtim pek faydasını görmedim ama tabi hiç yememi azaltmadığım için olabilir ama bal koymuyorum sirke su sadece işe yararmı acaba siz ne dersiniz
yeşil çay çok severim çaykurun teneke kutuda olanından 1,2 tatlı kaşığı koyuyorum kupaya içince içindeki posasınıda yiyorum bir yerde okumuştum sadece çayını içince yeşil çayın faydalarının %20 sini suya geçiyormuş, içindeki çayınıda yiyince kat be kat artıyormuş faydası
koşu bandın varmış süper ben pek spor yapamıyorum ama mekik çekicem en azından bugün başlıcam

bocum sıcak suyun faydasını gördünmü?

ewt canım...ben daha oncekı dıyetlerımde de ıcmıstım hep sıcak su...ıstahı kapattıgına ınanıyorum ben...kısın ınsan cok su ıcme ıhtıyacı hıssetmıyor malum...ama ben sıcak su ıcerken sankı bıtkı cayı ıcıyormus gıbı yavas yavas yudum yudum ıcıyorum...elımde sureklı bır bardak oluyo...aılem cay ıcerken ben demlıktekı sıcak suyu ıce ıce bıtırıyorum...ınternetten de arastırmıstım bu sıcak su ıcmenın faydalarını...bak soyle yazmıslar ınternette canım...

SICAK SUYUN Faydaları :

1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – İç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler

kızlar süpersiniz vallahii :) ben ne sıcak su içebiliyorum ne de yeşil çayı yiyebiliyorum. mantıklıymıs aslında. sadece karısık cayı 1 lt içebiliyorum bu aralar. o da hem tok tutuyor hem içecek istediğimde kahveye kolaya sarılmamıs oluyorum . sirkeli su da işe yarıyor aslında emelcim ama işte düzenli beslenmeyle kat kat etkisi var tbii

sağol canım,
hemen gidip bir bardak içeyim :) sonrada yatıcam biraz kayra uyurken, benim oğlum küçük bir canavarda :) peşinde koşmaya enerjim yetmiyor
gece girmeye çalışırım yine
görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…