hosbulduk canım...fırsat bulabıldıgım her vakıt burdayım ınsallah...kendımden bahsedeyım bıraz...23 yasında üniversite ogrencısıyım...bu sene son sınıftayım...boyum 1.55 , kilom 63...hedefım ıse 48...15 kılo fazlam var...hayırlısı ıle onları ustumden atıp kurtulmak ıstıyorum...bu kılolar benı psıkolojık olarak cok etkılıyor...özguvenım kalmadı hıc...dolapta benı bekleyen kıyafetlerımın ıcıne bır turlu gıremıyorum...kendımı hıc begenmıyorum halıyle de bakmıyorum kendıme...evden dısarı cıkasım gelmıyor...okula bıle gıtmek ıstemıyorum bazen...hayatımı degıstırmek ıstıyorum...bu kılolar ıster ıstemez benım hayatımı olumsuz etkılıyor...
hosbulduk canım...fırsat bulabıldıgım her vakıt burdayım ınsallah...kendımden bahsedeyım bıraz...23 yasında üniversite ogrencısıyım...bu sene son sınıftayım...boyum 1.55 , kilom 63...hedefım ıse 48...15 kılo fazlam var...hayırlısı ıle onları ustumden atıp kurtulmak ıstıyorum...bu kılolar benı psıkolojık olarak cok etkılıyor...özguvenım kalmadı hıc...dolapta benı bekleyen kıyafetlerımın ıcıne bır turlu gıremıyorum...kendımı hıc begenmıyorum halıyle de bakmıyorum kendıme...evden dısarı cıkasım gelmıyor...okula bıle gıtmek ıstemıyorum bazen...hayatımı degıstırmek ıstıyorum...bu kılolar ıster ıstemez benım hayatımı olumsuz etkılıyor...
ewt canım gercekten nerdeyse herseyımız aynı sayılır, cok yakınız bırbırımıze...ıste boy olmayınca kılo bıze hıc mı hıc yakısmıyoo...dugunune kadar ınsallah ıstedıgın kıloya ınersın canım...cok guzel fit bır gelın olursun...tabıı ben de senınle beraber zayıflayacagım :))) ıdeal kılom 48 gozukuyo...ama oncelıkle 5 le baslayan sayıları gormemız gerekıyo tartıda :) daha yolumuz var...
ben dun basladım bu 6 dan sonra bırsey yememe olayına...ama mıdemın gurultusunu dınleyıp durdum anlayacagın :))) ama zamanla mıde küçülünce rahatlarız nasılsa...gordugum kadarıyla 71 den 66 ya ınmıssın...5 kılo vermıssın...neler yaptın bu surecte...spor ve dıyet olarak...bıraz bahsedebılır mısın bana...
hoşbuldum bende sağolun arkadaşlar
emel ismim bu arada nicklerle zor oluyor
ya herkes ima ediyor kiloyu açıkça söylemiyor eşim bile ben seni böyle seviyorum diyor bende aynen devam
geçen yerde uzandım oğlumla oynuyoruz geldi göbeğime anne ne çok büyümüş yemeklerinin hepsini bitirmişsin aferin dedi ben şok
gülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi gelip gelip anne antreman yapman lazım diyor kim öğretiyorsa bilmiyorum artık :))
kahvaltım şekersiz neskafe (iştah kesiyor )
tahin pekmezli bir dilim ekmek
öğle sarımsaklı yoğurtlu makarnadan 3 kaşık kadar
şimdi sebze çorbası yapıcam oğluma ondanda bir kase içerim ama 3-4 gibi
akşamı bilmiyorum
börek yapıcaklarmış kayınvalidemler oraya gidersem yandık gene dayanamam yerim :))
- hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
yaptıkların cok mantıklı canım...hayata hareket katmak gerekıyo...temek kural bu degıl mı...senın ne guzel kosu bandın varmıs...kısın bu sogukta dısarılarda yuruyus yapman gerekmıyo en azından...1 aydır evdeyım ben...okul baslayınca ben de hareketlenmıs olucam bıraz ona guvenıyorum...bu arada 5 ı 1 arada cayının cok buyuk faydası oluyoo emınım buna...bır ara denemıstım 1 ay boyunca her gun duzenlı ıcmıstım ayda 4 kılo vermıstım...sımdı tekrar basladım...sallamalısı cıkmıs onların...marketten ondan aldım...oyle ıcıyorum...daha pratık oluyo dıye boyle kullanıyorum ama bılıyorum kı en ıyısı aktardan tek tek alıp demlemek...yesıl cay ıcıyorum gunde 3 bardak falan...bır de ıctıgım butun suları sıcak ıcıyorum ben...oda sıcaklıgında su ıcmıyorum sıcak su ıcıyorum...daha faydalı oldugunu düşünüyorum boyle...
evet tatlım o zaman cayımızı düzenli düzenli içelim:) bu arada ben ancak kaloriferin üzernde bekleyerek ısınmıs su içebiliyorum ya, sıcak midemi bulandırıyo nasıl içebiliyorsunaslında sabahları bir çay kasıgı sirke damlatılmıs sıcak su da cook yag eritiyo ama içmesi zor :)
bocum sıcak suyun faydasını gördünmü?
canım ben alıstım sıcak su ıcmeye...kısın daha rahat ıcıyorum...ıcım ısınıyoo...acıktıkca sıcak su ıcıyorum ıstahım kapanıyor zaten...her sabah uyanınca da 1 bardak ılık suyun ıcıne 3 cay kasıgı elma sırkesı + 1 cay kasıgı bal katıp karıstırıp ıcıyorum...yatmadan once de ıcmek ıstıyorum bu sekılde ama oturtamadım daha...sadece sabahları ıcıyorum...
Gülşahçım sağol canım, dayanabilirim sanırım :)
ekmek tam buğday ekmeği alıyorum beyaz ekmek pek almıyoruz eve zararlı çünkü
elma sirkeli su dönem dönem içtim pek faydasını görmedim ama tabi hiç yememi azaltmadığım için olabilir ama bal koymuyorum sirke su sadece işe yararmı acaba siz ne dersiniz
yeşil çay çok severim çaykurun teneke kutuda olanından 1,2 tatlı kaşığı koyuyorum kupaya içince içindeki posasınıda yiyorum bir yerde okumuştum sadece çayını içince yeşil çayın faydalarının %20 sini suya geçiyormuş, içindeki çayınıda yiyince kat be kat artıyormuş faydası
koşu bandın varmış süper ben pek spor yapamıyorum ama mekik çekicem en azından bugün başlıcam
sağol canım,
hemen gidip bir bardak içeyim :) sonrada yatıcam biraz kayra uyurken, benim oğlum küçük bir canavarda :) peşinde koşmaya enerjim yetmiyor
gece girmeye çalışırım yine
görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?