Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sana sunu sormak ıstıyorum...su kılo cızelgesı var ya...ben onu bır turlu beceremedım...herseyı yaptım...o lınkı kopyalayıp nereye yapıstırmam gerekıyo...kontrol panelınde ımza dıye bırsey görmuyorum ben...cızelge dıye bır yer var...oraya kopyalayıp yapıstırıyorum...uygun formatta degıl dıyor...

kızlar bu saate kadar şunları yedim ;

sabah - su içerek güne basladım,
- bir dilim kepek ekmek
- azcıkk peynir, light hem de :)
- sekersiz cay

öğle - (az önce)- 2 yumurta, acı biber, 2 domates ile yapılmıs az zeytinyaglı ve tuzsuz menemen
- limonlu 2 salatalık
- 1 bardak ayran ( yoğurt yerine )

su : suana dek 2 lt.
spor: suana dek sadece 4 kat merdiven inip cıktım, ilerleyen saatlerde yarım sa. koşmayı planlıyorum :)

ara olarak bir şekersiz kahve içerim, aksam da meyve salatası yerim diye planladım durum ne gösterir bilmiyrum. şimdilik bu kadar canlarımm

canım sen bana boyunu, smdiki kilonu, hedef kilonu söyle hemen yapıp buraya yazıyım . istediğin bir şekil var mı onları seciyim :)

canım sen bana boyunu, smdiki kilonu, hedef kilonu söyle hemen yapıp buraya yazıyım . istediğin bir şekil var mı onları seciyim :)

cok tesekkur ederım canım yaaa...boyum 1.55 , kılom 63 , hedef kılom ıse 48...arka desenı senın zevkıne bırakıyom...ustundekı ımlecı de kosan kız olarak yaparsan sevınırım... :)

cok tesekkur ederım canım yaaa...boyum 1.55 , kılom 63 , hedef kılom ıse 48...arka desenı senın zevkıne bırakıyom...ustundekı ımlecı de kosan kız olarak yaparsan sevınırım... :)

tatlım şöyle birsey hazırladım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8tyg9A/weight.png

bunu çizelge kısmına yapıstırabilirsin, değiştirmek istediginde de; çizelgeni olsutrdgnda asagıdaki kodlardan bbcode yazan tablodan alttakini secip sadece http kısmı ile png arasını kopyalıcaksın. ya da begendiğin baska birsey olursa ben yine yardım ederim sana

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sirkelı sudan bahs ediyorsunuz bende bu konuda bildiklerimle yardımcı olayım ahmet marankiden dinledim ve bir müddet uyguladım ve faydasını gördü
sevgili arkadaşlar biz kilolu insanların hemen hemen 3 kişide 2kişinin kabızlık problemi vardır bunun sebebide 2 şeye dayalıdır
ya yediklerimize dikkat etmeyiz bulduğumuzu yeriz karbonhidrat ağırlıklı olur kabız oluruz yada diyete başlarız bilinçsiz olarak birşey yiyip içmeyiz açlıktan kabız oluruz marankiye göre her uvzumuzun çalıştığı saat ayrı zamanlara tekabül ediyormuş bağırsak ve metabolizmanın saati sabah 5 6 7 gibi saatlerde imiş biz geç saatlere kadar oturup geç saatlere kadar yatıncada bu zamanı uykuda ve hareketsiz geçiriyoruz maranki derki gece yatarken vesabahın ilk saatlerinde için sabah içtiğinizde ihtiyaç duyun veya duymayın tuvalete gidin zamanla bunu alışkanlık edeceksiniz saat kurun veuyanın bu şekilde yaparsanız sonuç alırsınız biraz uzun oldu ama anlamadığınız yer varsa sorun paylaşayım

bebeişim tesekkür ederim paylasımın için. ben de bu gece hemen baslıyorum içmeye. sabah 5-6-7 gibi mi içmeliymişiz?

bugün çok yoğundum zorla açabildim pc yi ne kadar aktifleşmişiz maşşalah. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
ben öyle bir koşturmacadayım ki haftasonu bir gelse de normale dönsem. yediklerimi yazayım
sabah : bir kase sütlü müsli
ara yok
öğle : mısır çorbası + 5 kaşık yeşil fasülye
akşam : yeşil mercimek çorbası + adını tam bilmiyorum ama haşlanmış patates rendesi üzerine kıyma üzerine kaşar rendesi fırınlaması

bu arada yeni haber bu akşamlık yürümek yerine pilates yapayım dedim açtım ebruyu uyuttum oğlumu :d
aman allahım ben mi kazık gibiyim nasıl oluyo anlamadım 1 saatlik dvd nin yarısına dayanabildim yaptığım kadarınında yarısında yine ebru yaparken ben nefes nefese yatıyodum ayrıca karşımda ayna olmalı benim bunu keşfettim ayaklarım bacaklarım hiç onun ki gibi olmuyo yamuk yumuk moralim bozuldu

tatlım menün yine harika o patatesten de az yediysen oldu bu iş, süper :)
ayrıca ben de pilates ve diğer egzersizleri yaparken aynen öyle hissediyorum:) ama sıkılaştıkça değişcek heralde, hem düzenli yapmaya baslayınca da düzeliyo. ebru artık profesyonel olmus onun kadar olmamıza gerek yok heralde :) sen spora baslamıssın ya iyi hissetmen için bundan güz<el sebep mi var niye moralini bozuyosun :2:

bu arada bugünkü menümü de bastan yazıyım bugünü kapatıyım tatlılarım. bugün malesef spor yapamadım alt kata inmek zorunda kaldım tam esofmanlarımı giymişken. ama ev temizliği yaptım hareketli hareketli, merdiven inip cıktım, hopladım zıpladım :)

menüm;

sabah- 1 kayısı,bol su
- 1 dilim kepek ekmek, az light peynir, sekersiz cay

ara yok

öğle - 2 yumurta, 2 domates ve acı biber ile az zeytinyağlı tuzsuz menemen
- 2 salatalık-limonlu
- 1 bardak ayran

ara - 1 şekersiz kahve

akşam - 2 elma

su : 3lt. ve 3 büyüüük bardak bitki çayı :)

az önce canım kahve istedi ama kendime hakim oldum kalktım bitki çayı içtim! aferin bana dimiii :)))))

cnm 30 günde incel dvd si ne bende bakabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…