kızlar süpersiniz vallahii :) ben ne sıcak su içebiliyorum ne de yeşil çayı yiyebiliyorum. mantıklıymıs aslında. sadece karısık cayı 1 lt içebiliyorum bu aralar. o da hem tok tutuyor hem içecek istediğimde kahveye kolaya sarılmamıs oluyorum . sirkeli su da işe yarıyor aslında emelcim ama işte düzenli beslenmeyle kat kat etkisi var tbii
canım sana sunu sormak ıstıyorum...su kılo cızelgesı var ya...ben onu bır turlu beceremedım...herseyı yaptım...o lınkı kopyalayıp nereye yapıstırmam gerekıyo...kontrol panelınde ımza dıye bırsey görmuyorum ben...cızelge dıye bır yer var...oraya kopyalayıp yapıstırıyorum...uygun formatta degıl dıyor...
canım sen bana boyunu, smdiki kilonu, hedef kilonu söyle hemen yapıp buraya yazıyım . istediğin bir şekil var mı onları seciyim :)
cok tesekkur ederım canım yaaa...boyum 1.55 , kılom 63 , hedef kılom ıse 48...arka desenı senın zevkıne bırakıyom...ustundekı ımlecı de kosan kız olarak yaparsan sevınırım... :)
tatlım şöyle birsey hazırladım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8tyg9A/weight.png
bunu çizelge kısmına yapıstırabilirsin, değiştirmek istediginde de; çizelgeni olsutrdgnda asagıdaki kodlardan bbcode yazan tablodan alttakini secip sadece http kısmı ile png arasını kopyalıcaksın. ya da begendiğin baska birsey olursa ben yine yardım ederim sana
canım cok cok cok tesekkur ederım...oldu sagolasın...
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsuuuunn :) en kısa zamanda çizelgenin sonunu görmen dileğimle tatlım
canım ben alıstım sıcak su ıcmeye...kısın daha rahat ıcıyorum...ıcım ısınıyoo...acıktıkca sıcak su ıcıyorum ıstahım kapanıyor zaten...her sabah uyanınca da 1 bardak ılık suyun ıcıne 3 cay kasıgı elma sırkesı + 1 cay kasıgı bal katıp karıstırıp ıcıyorum...yatmadan once de ıcmek ıstıyorum bu sekılde ama oturtamadım daha...sadece sabahları ıcıyorum...
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sirkelı sudan bahs ediyorsunuz bende bu konuda bildiklerimle yardımcı olayım ahmet marankiden dinledim ve bir müddet uyguladım ve faydasını gördü
sevgili arkadaşlar biz kilolu insanların hemen hemen 3 kişide 2kişinin kabızlık problemi vardır bunun sebebide 2 şeye dayalıdır
ya yediklerimize dikkat etmeyiz bulduğumuzu yeriz karbonhidrat ağırlıklı olur kabız oluruz yada diyete başlarız bilinçsiz olarak birşey yiyip içmeyiz açlıktan kabız oluruz marankiye göre her uvzumuzun çalıştığı saat ayrı zamanlara tekabül ediyormuş bağırsak ve metabolizmanın saati sabah 5 6 7 gibi saatlerde imiş biz geç saatlere kadar oturup geç saatlere kadar yatıncada bu zamanı uykuda ve hareketsiz geçiriyoruz maranki derki gece yatarken vesabahın ilk saatlerinde için sabah içtiğinizde ihtiyaç duyun veya duymayın tuvalete gidin zamanla bunu alışkanlık edeceksiniz saat kurun veuyanın bu şekilde yaparsanız sonuç alırsınız biraz uzun oldu ama anlamadığınız yer varsa sorun paylaşayım
bu arada yeni haber bu akşamlık yürümek yerine pilates yapayım dedim açtım ebruyu uyuttum oğlumu :d
aman allahım ben mi kazık gibiyim nasıl oluyo anlamadım 1 saatlik dvd nin yarısına dayanabildim yaptığım kadarınında yarısında yine ebru yaparken ben nefes nefese yatıyodum ayrıca karşımda ayna olmalı benim bunu keşfettim ayaklarım bacaklarım hiç onun ki gibi olmuyo yamuk yumuk moralim bozuldu
bugün çok yoğundum zorla açabildim pc yi ne kadar aktifleşmişiz maşşalah. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
ben öyle bir koşturmacadayım ki haftasonu bir gelse de normale dönsem. yediklerimi yazayım
sabah : bir kase sütlü müsli
ara yok
öğle : mısır çorbası + 5 kaşık yeşil fasülye
akşam : yeşil mercimek çorbası + adını tam bilmiyorum ama haşlanmış patates rendesi üzerine kıyma üzerine kaşar rendesi fırınlaması
günaydın canlarııımmm :)
sabah sadece kahve içip ( 2'si birarada 50 kalori ) dikısiyon dersime koştum simdi evdeyim hemen size yazıyoruuum.
az önce bir bir greyfurt yedim, tabaga dilimleyip üzerine tarcın serptim. tarcın da metabolizmayı hızlandırıyormus fırsat buldukca kullanıyorum.
aksam spor yapamadım engel cıktı malesef ama hop hop hopladım azcık egzersiz yaptım öyle uyudum:)
bugün 1 sa. hızlı-yavas-hızlı tempolu kosup yarım saat de şu benim daha önceden resmini koydugum 30 günde incel dvd'sini yapıcam bakalım dayanabilicek miyim:) makarnanın vicdan azabını cekiyorum da... bu arada bugün pilates seti sipariş veriyorum. bir sitede 5 parcadan olusan takım 50 TL hem içinde sadece pilates degil basla egzersiz aletleri de var. ben cok sevdim.
öptüm sizi tatlılarım
formdan düşmeyin, sık sık takımda bulusalımmmmm cok az paylasımda bulunuyoruzn haydi kızlar haydiii :)
cnm 30 günde incel dvd si ne bende bakabilirmiyim
bebeişim tesekkür ederim paylasımın için. ben de bu gece hemen baslıyorum içmeye. sabah 5-6-7 gibi mi içmeliymişiz?
bebeişim tesekkür ederim paylasımın için. ben de bu gece hemen baslıyorum içmeye. sabah 5-6-7 gibi mi içmeliymişiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?