Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün çok güzel ama daha güzel olanı bu okuduklarımla kalabiliyo olman ben kendim için bişiler pişirdiğimde bakıyorum sofrada eşimde öyle yiyo misafir varsa onlarda öyle yiyo sonra diyorum eee ben napıyorum şimdi herkes gibi yiyince sanki daha da azaltmam gerekiyo gibi geliyo ama tabiki dayanamayıp yine doyacak kadar yiyorum

gülşahcım ben yarında okulda toplantı olacak çok yoğun olucam evdede biliyosun yemek çocuk falan derken belki geç saaatlere kadar giremeyebilirim ama girdiğimde yürümüş olucam sende söz ver yarın gece 10 olmadan girip buraya ne kadar yürüdüğümüzü yazalım ok yarın aksatmak yok

vayyy havada dayanışma kokusu var

evet canım 6 7 gibi içiyorsun ve akabinde ihtiyaç duysanda duymasanda tuvalete gitmeyi ihmal etme

tamm yarın denicem cok tesekkür ederim kuşuum

tamam sekercim sözzzz :) yarın süper bir yürüyüş yapmıs olalım 10'da bulusalım tatlım :)

eşimi de bu olaya dahil etmekten çok hoşlanıyorum bugün dedim ki bir ay belirleyelim o ayın sonunda olmak istediğim kiloyu belirleyelim ulaşırsam çıkıp bütün gün alışvriş yapayım elise etek falan gardrop yenilensin cevaba bakın temmuzda 60 olursan herşey alabilirsin :O ne kadar inandığı ortada ben de o böyle yapınca gaza geliyorum başkası dese üzülür oturururm ama o diyince şevk geliyo

pilatesi hiç beceremedim diyodum ya cidden hiçbir kasımda yanma ağrı falan yok spor yapmayan biri olarak olmalıyı demek ki gerekten etkisi olmadı bu günlük gerçi nasıl olcak ki kadın çat çat yapıyo ben hala kıçımı kaldırmaya çalışıyorum aranızda pilatesi önce hiç beceremeip sonra aynısını yapabilen var mı ? ne kadar sürede oluyo ?

iyi geceler kızlar bende bugün hastane falan onun için ancak yazabiliyorum
aç karnına sirkeli su içtim
kahvaltıda simit 2-3 çatal acılı ezme
2 zeytin
2 dilim peynir
bitki çayı

16.00 gibi biraz kuruyemiş ve bi bardak kola (uzun zamandır içmiyordum ne güzel yaa )

akşam
1.5 adet tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
turşu
yeşil mercimek salatası

akşam otururken 2 fincan bitki çayı
veeeee 1 paket tutku (((

canım zamanla alışırsın.
ben geçen yıl 1 ay falan yapmıştım ama sonradan çok uzun sürüyor diye bıraktım.
ama 1 hafta içinde bayağı halledersin canım.
ben vakit açısından ayıramıyorum.
yürüyüş bandında yürümek daha hoşuma gidiyo.
birde ben daha önce gittiğim diyetisyen başlangıç aşamasında yürüyüş öneriyordu.
tempolu yürüyüş.

canım menün çok güzel.
patatesli kıymalıdan az yediysen harika.

aferin canım sana.
menün bence eksik.
akşam elma yerine bir kase çorba içsen bence daha güzel olurdu.
mükemmel derecede su içmişsin.

canım 1 haftada çok rahat bütün hareketleri yaparsın.

15 şubat çarşamba menüm

sabah
2 dilim ekmek
7-8 zeytin
1 domates
1 salatalık
2-3 parça sucuk
küçük bir parça kaşar
1 fincan yeşilçay

ara: şekersiz kahve

öğle
yarım kase çorba
1 tabak karnıbahar salatası
1 dilim ekmek

ara:6 tane diyet bisküvi

akşam
közlenmiş patlıcan ve biberli domatesli soğanlı salata

ara: 2 portakal ( 1 tane yiyecektim ama çok lezzetliydi dayanamadım)

2 litreye yakın su ve 30 dk yürüyüş ( 3 km )

cnm bence çok güzel menün

cnm boy kaç senin ve yaşın

canım ben daha dün başladım tam manasıyla.
1 aydır falan dikkat ediyorum ama dikkat etmek benim bünyemde sadece kilo almamı engelledi.
yok bu böyle olmayacak dedim ve 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin listelerini uyguladım.
o zaman çok güzel kilo vermiştim.
3 ayda 13 kilo ve çok da fittim.
verilen kilo hantal yapmamıştı beni

çok iyi vermişsin cnm peki liste nasıl genel itibariyle

çok iyi vermişsin cnm peki liste nasıl genel itibariyle

canım ilk haftası biraz ağır.
hafif bir kahvaltı.peynir.domates,salatalık ,5 zeytin ve 2 dilim tambuğdayunu ekmeği

öğlen çok az yağla pişmiş sebze yemeği
1 dilim ekmek ve küçük bir kase yoğurt

akşam:bol yeşil salata ama haftada 3 gün akşam ızgara.her türlü et olur.
aralarda da 4 tane diyet bisküvi.
akşam arasında 1 meyve.
ilk hafta detoks diye geçiyo ağırdı.

bundan sonrakileri kabaca yazayım
sabah : peynir.domates,salatalık ,5 zeytin ve 2 dilim tambuğdayunu ekmeği,2 ceviz ve tarçınlı karanfilli ıhlamur.

ara: 4 diyet bisküvi ve 1 küçük meyve

öğlen:1 köfte büyüklüğünde istediğin bir et ızgara veya haşlanmış, 4 yemek kaşığı sebze yemeği,küçük bir kase yoğurt, küçük bir kase salata ve 2 dilim ekmek.
veya köfte + sebzeyi çıkartıp 7 yemek kaşığı baklagil yiyebilirsin

ara: 4 diyet bisküvi ve 1 küçük meyve

akşam: öğlenin aynısı.

güzelmiş valla cnm aslında bende başlayabilirdim ama 2 ay önce doğum yaptım ve emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum gerçi bugün olmadı ama

güzelmiş valla cnm aslında bende başlayabilirdim ama 2 ay önce doğum yaptım ve emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum gerçi bugün olmadı ama

canım aslında emzirirken de yapabileceğin bir liste bence.
herşey var.
ayrıca ben emzirirken yaptım ama benim sıpa 2 yaşındaydı.
anne sütü artık tatlı niyetineydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…