bu arada bugünkü menümü de bastan yazıyım bugünü kapatıyım tatlılarım. bugün malesef spor yapamadım alt kata inmek zorunda kaldım tam esofmanlarımı giymişken. ama ev temizliği yaptım hareketli hareketli, merdiven inip cıktım, hopladım zıpladım :)
menüm;
sabah- 1 kayısı,bol su
- 1 dilim kepek ekmek, az light peynir, sekersiz cay
ara yok
öğle - 2 yumurta, 2 domates ve acı biber ile az zeytinyağlı tuzsuz menemen
- 2 salatalık-limonlu
- 1 bardak ayran
ara - 1 şekersiz kahve
akşam - 2 elma
su : 3lt. ve 3 büyüüük bardak bitki çayı :)
az önce canım kahve istedi ama kendime hakim oldum kalktım bitki çayı içtim! aferin bana dimiii :)))))
gülşahcım ben yarında okulda toplantı olacak çok yoğun olucam evdede biliyosun yemek çocuk falan derken belki geç saaatlere kadar giremeyebilirim ama girdiğimde yürümüş olucam sende söz ver yarın gece 10 olmadan girip buraya ne kadar yürüdüğümüzü yazalım ok yarın aksatmak yok
evet canım 6 7 gibi içiyorsun ve akabinde ihtiyaç duysanda duymasanda tuvalete gitmeyi ihmal etme
menün çok güzel ama daha güzel olanı bu okuduklarımla kalabiliyo olman ben kendim için bişiler pişirdiğimde bakıyorum sofrada eşimde öyle yiyo misafir varsa onlarda öyle yiyo sonra diyorum eee ben napıyorum şimdiherkes gibi yiyince sanki daha da azaltmam gerekiyo gibi geliyo ama tabiki dayanamayıp yine doyacak kadar yiyorum
gülşahcım ben yarında okulda toplantı olacak çok yoğun olucam evdede biliyosun yemek çocuk falan derken belki geç saaatlere kadar giremeyebilirim ama girdiğimde yürümüş olucam sende söz ver yarın gece 10 olmadan girip buraya ne kadar yürüdüğümüzü yazalım ok yarın aksatmak yok
vayyy havada dayanışma kokusu var
evet sende aramızdasın o zaman sen de yarın en az yarım saat egzersiz yapmış olucaksın gece 10da burada sporlarımızı yapmıs olarak bulusuyoruz tatlım tamam mı :)
bu arada yeni haber bu akşamlık yürümek yerine pilates yapayım dedim açtım ebruyu uyuttum oğlumu :d
aman allahım ben mi kazık gibiyim nasıl oluyo anlamadım 1 saatlik dvd nin yarısına dayanabildim yaptığım kadarınında yarısında yine ebru yaparken ben nefes nefese yatıyodum ayrıca karşımda ayna olmalı benim bunu keşfettim ayaklarım bacaklarım hiç onun ki gibi olmuyo yamuk yumuk moralim bozuldu
bugün çok yoğundum zorla açabildim pc yi ne kadar aktifleşmişiz maşşalah. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
ben öyle bir koşturmacadayım ki haftasonu bir gelse de normale dönsem. yediklerimi yazayım
sabah : bir kase sütlü müsli
ara yok
öğle : mısır çorbası + 5 kaşık yeşil fasülye
akşam : yeşil mercimek çorbası + adını tam bilmiyorum ama haşlanmış patates rendesi üzerine kıyma üzerine kaşar rendesi fırınlaması
bu arada bugünkü menümü de bastan yazıyım bugünü kapatıyım tatlılarım. bugün malesef spor yapamadım alt kata inmek zorunda kaldım tam esofmanlarımı giymişken. ama ev temizliği yaptım hareketli hareketli, merdiven inip cıktım, hopladım zıpladım :)
menüm;
sabah- 1 kayısı,bol su
- 1 dilim kepek ekmek, az light peynir, sekersiz cay
ara yok
öğle - 2 yumurta, 2 domates ve acı biber ile az zeytinyağlı tuzsuz menemen
- 2 salatalık-limonlu
- 1 bardak ayran
ara - 1 şekersiz kahve
akşam - 2 elma
su : 3lt. ve 3 büyüüük bardak bitki çayı :)
az önce canım kahve istedi ama kendime hakim oldum kalktım bitki çayı içtim! aferin bana dimiii :)))))
pilatesi hiç beceremedim diyodum ya cidden hiçbir kasımda yanma ağrı falan yok spor yapmayan biri olarak olmalıyı demek ki gerekten etkisi olmadı bu günlük gerçi nasıl olcak ki kadın çat çat yapıyo ben hala kıçımı kaldırmaya çalışıyorumaranızda pilatesi önce hiç beceremeip sonra aynısını yapabilen var mı ? ne kadar sürede oluyo ?
15 şubat çarşamba menüm
sabah
2 dilim ekmek
7-8 zeytin
1 domates
1 salatalık
2-3 parça sucuk
küçük bir parça kaşar
1 fincan yeşilçay
ara: şekersiz kahve
öğle
yarım kase çorba
1 tabak karnıbahar salatası
1 dilim ekmek
ara:6 tane diyet bisküvi
akşam
közlenmiş patlıcan ve biberli domatesli soğanlı salata
ara: 2 portakal ( 1 tane yiyecektim ama çok lezzetliydi dayanamadım)
2 litreye yakın su ve 30 dk yürüyüş ( 3 km )
15 şubat çarşamba menüm
sabah
2 dilim ekmek
7-8 zeytin
1 domates
1 salatalık
2-3 parça sucuk
küçük bir parça kaşar
1 fincan yeşilçay
ara: şekersiz kahve
öğle
yarım kase çorba
1 tabak karnıbahar salatası
1 dilim ekmek
ara:6 tane diyet bisküvi
akşam
közlenmiş patlıcan ve biberli domatesli soğanlı salata
ara: 2 portakal ( 1 tane yiyecektim ama çok lezzetliydi dayanamadım)
2 litreye yakın su ve 30 dk yürüyüş ( 3 km )
cnm boy kaç senin ve yaşın
canım ben 32 yaşındayım ve 170 cm
canım ben daha dün başladım tam manasıyla.
1 aydır falan dikkat ediyorum ama dikkat etmek benim bünyemde sadece kilo almamı engelledi.
yok bu böyle olmayacak dedim ve 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin listelerini uyguladım.
o zaman çok güzel kilo vermiştim.
3 ayda 13 kilo ve çok da fittim.
verilen kilo hantal yapmamıştı beni
çok iyi vermişsin cnm peki liste nasıl genel itibariyle
canım ilk haftası biraz ağır.
hafif bir kahvaltı.peynir.domates,salatalık ,5 zeytin ve 2 dilim tambuğdayunu ekmeği
öğlen çok az yağla pişmiş sebze yemeği
1 dilim ekmek ve küçük bir kase yoğurt
akşam:bol yeşil salata ama haftada 3 gün akşam ızgara.her türlü et olur.
aralarda da 4 tane diyet bisküvi.
akşam arasında 1 meyve.
ilk hafta detoks diye geçiyo ağırdı.
bundan sonrakileri kabaca yazayım
sabah : peynir.domates,salatalık ,5 zeytin ve 2 dilim tambuğdayunu ekmeği,2 ceviz ve tarçınlı karanfilli ıhlamur.
ara: 4 diyet bisküvi ve 1 küçük meyve
öğlen:1 köfte büyüklüğünde istediğin bir et ızgara veya haşlanmış, 4 yemek kaşığı sebze yemeği,küçük bir kase yoğurt, küçük bir kase salata ve 2 dilim ekmek.
veya köfte + sebzeyi çıkartıp 7 yemek kaşığı baklagil yiyebilirsin
ara: 4 diyet bisküvi ve 1 küçük meyve
akşam: öğlenin aynısı.
güzelmiş valla cnm aslında bende başlayabilirdim ama 2 ay önce doğum yaptım ve emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum gerçi bugün olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?