Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet haklısın cnm spor falan yapıyormu7sun peki

günde 40 dakika yürüyüş bandında yürüyorum.
en az 2 litre su içiyorum.
birde ben sana birşey söyliyeyim bebeğini emziriyosunya.
benim arkadaşım da doğum yaptı.
23 kilo almıştı ve 4 ayda attı tüm kiloyu.
kocası da kadın doğumcu.
su şişelerini sabahtan dolduruyormuş
3 lt su içiyomuş
1 litre süt ve ev kompostosu 1 litreye yakın.
ve sadece 1 göğsünden emiyomuş bebek ve kilolarının tamamını attı üstüne üstlük çokkda sütü var maşallah.

merhaba kızlar , hoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkürler öncelikle
bütün gün süper dikkat ettim, iyi gidiyordum ki görümcem mozaik pasta getirmiş bir tabak
dayanamadım iki dilim yedim (
şu anda çok açım ama ne yiyim bilmiyorum ki
sirkeli su içip yatayım bari
sizin listelerinize hayran kaldım bu arada okadar şeyle doyuyormusunuz

süper ya keşke bende verebilsem spor yada diyet yaptımı cnm arkadaşın boyu ve kilosu katı hamile kaldığında.bu arada ilk bebeğim cnm evet

süper ya keşke bende verebilsem spor yada diyet yaptımı cnm arkadaşın boyu ve kilosu katı hamile kaldığında.bu arada ilk bebeğim cnm evet

canım boyu 170 cm ve kilosuda 50 ydi herhalde.
hamileliklte 23 kilo aldı.
şimdi 48 kiloya düşmüş.
ama çok fazla sıvı tüketiyor.

günaydıııınnnnnnn canlarııımmmmmmm :)
size sabah erken kalkmış sporunu yapmıs duşunu almış mutlu mutlu gülşah olarak yazıyorum:)
kalktığımda bir bardak su, 1 kayısı yedim. ballı limonlu sirkeli su içtim . tavsiyelerinize uyuyorum:)
sonra 57 dakika- 3.200.KM koştum-yürüdüm. 200 kalori gösteriyo ama eminim daha fazladır insallah yani :) 35 dakika cok tempoluydum sonra yoruldum ama inmek istemediğim için 3 km hızla müzik dinleyerek 25 dk daha yürümeye devam ettim iyi oldu :)
duşumu aldım, şimdi 5 in 1 bitki çayımı içiyorum:) 1 lt demledim, gün içinde içilmeye hazır. bu arada spor o kadar susatıyor ki, bu saate kadar 1 lt su içtim bile ! nişanlım aksam bana, sen ne kadar su içiyorsun nasıl içiyorsun dedi, su kurbağasına döndüm susuz duramıyorum :) (tabii fazlası zarar, 3-3,5 lt ideal.)

birazdan da kahvaltı olarak; iki dilim kepekli ekmek, az light peynir, zeytin ve sekersiz cay olucak herlade, yine yazıcam

canııımm onu utandırıcaksın EMİNİİMMM :) 60 olman cok kolay, yaza kadar 58 bile olursun bence :) haydi hop hop alısveriş için saglıklı besleniyoruzzz :) ben de aksam nişanlıma dedim ki, ben şimdi yaza kadar kesin zayıflayacağım amadüğünden sonra kendimi salar fazla yersem bir iki kilo alırsam bile beni hemen utandır, bugünlerde ne kadar zorlandığımı bana hatırlat kilo almamam için beni üz! gerçekten zayıfladıktan sonra insan unutabiliyor bugünlerini, gerçi açıp açıp takımdaki yazılarımızı okuruz :)

tatlım ben 2,5 sene önce pilatesle öyle bir karına shaip oldum ki neredeyse baklam cıkıyodu wallahi, jennifer lopez popom falan :))) ben de ilk 10 gün cok üzülmüştüm kendime kızmıstım ıyyy kendimi ne hale getirmişim nefes alırken yerimden bile kalkamıyorum diye, ama 3-4 günden sonra düzenli yaptığın sürece alısmaya baslıyosun-vücudunun hareketlere direnci azalıyo 15 günden sonra yapabilir oluyorsun 1 ay sonunda ebrudan hızlı yaparsın tam gaz devammmmm :)

tatlım aslında menün aralarda harika gercekten, kola ve tutku asrın hatası olmus ama hiçbirsey için gec degil bugün telafi edebilirsin. yeni basladıgımız için bu hatalarla asla üzülmemelisin, bundan 10 gün sonra emin ol canımız yemek bile istemicek, ben o noktaya geldim suan. aksam canım kahve istiyodu, aman şimdi bosuna yag almaya gerek yok dedim bitki cayımı ısıttım içtim :) sen de tutku yerine bir elma atıvericeksin agzına oh :) dediğim gibi, dün için üzülme olur o kadar. bugüne bak. dün neyi fazla yediğini buraya yazarak farkediyorsun, bundan sonra onları yememeye calısırsın ya da en kötü ihtimal, gece degil gündüz yersin. eminim yaza kadar çıtır olucaaazzzzzz :)

mrb arkadaslar...kalkınca sirkeli ballı sıcak suyumu içtim...kahvaltımı yaptım...peynır, 3 zeytın, bıraz patates kızartması maalesef ve 2 bardak sekersız cay...yaptıgım hatayı bılıyorum...yememelıydım kızartmayı ama annem kardesıme kızarmıs...dayanamadım (( sımdı de yesıl cayımı ıcıyorum...

tatlımkahvaltın gayet güzel, patatesi farkındasın zaten ekstra birsey söylemeye gerek yok ama zaten robot değiliz ya canım arada olur o kadar:) hem kahvaltı öğününde kacırdıgın için daha iyi, bu fazlayı öğle ve aksam yemeğini azaltarak cok kolay telafi edebilirisn .
şimdi de 15 dakika zıpla, mekik çek birseyler yap vicdan azabından kurtul :))

bu arada kahvaltım;

iki dilim kepek ekmek- az light peynir- salatalık ile hazırlanmış yağsız tost
evde zeytin kalmamış( sevmediğim için yokluğunu farketmemişim:) ben de cayıma 1 tane esmer seker attım.
şimdi afiyetle yiyorum

sagolasın canım...ewt bır an once bu vıcdan azabından kurtulmam gerek...tmm ip atlayayım bıraz...yedıgım kızartmayı erıteyım...

bu arada tatlılarım birkaç gündür forumdaki basarı öykülerini okuyorum. bayıldım yaaa.
insallah hepimiz çizelgenin sonunu görüpi sonra da takımcak tek tek basarı öykümüzü yazarız süper olurrr :)
ben bugün en gec 3 ay sonra o listede adım olucak, keyifle öykümü yazıcam diye karar verdim ! siz de basarı öykünüzü hazırlamaya baslayın tatlılarım :)

günaydın kızlar,
gerçi öğlen oldu ama :) herkes iyidir inşallah
benim kahvaltım şekersiz neskafe, 2 dilim tam buğday ekmeği (kızarmış ve üzerine yağ sürülmüş
iki dilim kaşar peyniri
akşam misafirim olcak belki bir daha giremem
ama gece gelip yazarım yediklerimi
görüşürüz iyiki katılmışım size :)

tatlım dikkat et misafirlerle fazla yiyip kendine zarar verme bu gece.
bu arada kahvaltın cok cok fazla değil. ama yağ yerine yumusak peynir alıp onu sürebilirsin hem ekmeğin üzerine birsey sürmş olursun hem de boş yere doğrudan yağlanmazsın :)
öptüm tatlım kolay gelsiin

canım mutfaktaydım ben...kendıme mıs gıbı bır mercımek corbası yapıyordum...hazır olsun da 1 kase corba ıceyım dedım...bıraz once 1 kase yogurt yedım...ıcıne de nane ıle keten tohumu atıp karıstırdım...super oldu...sen neler yaptın canım...

oohh süper canım. yogurt da cok iyi olmus, hem baharatlarla tatlanıyor hem de yag yakıcı özelliği harika. ben de derya'nın dünyası die bir program varmıs onun linkini gördüm forumda. dünkü programda diyetisyen berrin yiğit kilo vermeniz durduğunda ne yapmalısınz diye formüller anlatmıs süper onu izliodum canm.

saat 3 gibi öğle yemeğimi yicem ben de

ooh afiyet olsun bocum
bende çocuğu uyuttum geldim gene :)
gülşahçım sağol canım, dikkat edicem akşama
tatlı tarifi arıyorum netten şöyle kolay bişey varmı bildiğiniz
(diyet topiğinde sorduğum soruya bak dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…