canım aslında emzirirken de yapabileceğin bir liste bence.
herşey var.
ayrıca ben emzirirken yaptım ama benim sıpa 2 yaşındaydı.
anne sütü artık tatlı niyetineydi.
evet haklısın cnm spor falan yapıyormu7sun peki
günde 40 dakika yürüyüş bandında yürüyorum.
en az 2 litre su içiyorum.
birde ben sana birşey söyliyeyim bebeğini emziriyosunya.
benim arkadaşım da doğum yaptı.
23 kilo almıştı ve 4 ayda attı tüm kiloyu.
kocası da kadın doğumcu.
su şişelerini sabahtan dolduruyormuş
3 lt su içiyomuş
1 litre süt ve ev kompostosu 1 litreye yakın.
ve sadece 1 göğsünden emiyomuş bebek ve kilolarının tamamını attı üstüne üstlük çokkda sütü var maşallah.
süper ya keşke bende verebilsem spor yada diyet yaptımı cnm arkadaşın boyu ve kilosu katı hamile kaldığında.bu arada ilk bebeğim cnm evet
eşimi de bu olaya dahil etmekten çok hoşlanıyorum bugün dedim ki bir ay belirleyelim o ayın sonunda olmak istediğim kiloyu belirleyelim ulaşırsam çıkıp bütün gün alışvriş yapayım elise etek falan gardrop yenilensin cevaba bakın temmuzda 60 olursan herşey alabilirsin :O ne kadar inandığı ortada ben de o böyle yapınca gaza geliyorum başkası dese üzülür oturururm ama o diyince şevk geliyo
pilatesi hiç beceremedim diyodum ya cidden hiçbir kasımda yanma ağrı falan yok spor yapmayan biri olarak olmalıyı demek ki gerekten etkisi olmadı bu günlük gerçi nasıl olcak ki kadın çat çat yapıyo ben hala kıçımı kaldırmaya çalışıyorumaranızda pilatesi önce hiç beceremeip sonra aynısını yapabilen var mı ? ne kadar sürede oluyo ?
iyi geceler kızlar bende bugün hastane falan onun için ancak yazabiliyorum
aç karnına sirkeli su içtim
kahvaltıda simit 2-3 çatal acılı ezme
2 zeytin
2 dilim peynir
bitki çayı
16.00 gibi biraz kuruyemiş ve bi bardak kola (uzun zamandır içmiyordum ne güzel yaa )
akşam
1.5 adet tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
turşu
yeşil mercimek salatası
akşam otururken 2 fincan bitki çayı
veeeee 1 paket tutku(((
aferin canım sana.
menün bence eksik.
akşam elma yerine bir kase çorba içsen bence daha güzel olurdu.
mükemmel derecede su içmişsin.
QUOTE]
tatlım bence de eksik, ama tam yemek saati alt komsuya inmem gerekince eve cıkmam 8 oldu, o saatte birsey yemek istemedim ondan :) bu gece corba içeceğim
15 şubat çarşamba menüm
sabah
2 dilim ekmek
7-8 zeytin
1 domates
1 salatalık
2-3 parça sucuk
küçük bir parça kaşar
1 fincan yeşilçay
ara: şekersiz kahve
öğle
yarım kase çorba
1 tabak karnıbahar salatası
1 dilim ekmek
ara:6 tane diyet bisküvi
akşam
közlenmiş patlıcan ve biberli domatesli soğanlı salata
ara: 2 portakal ( 1 tane yiyecektim ama çok lezzetliydi dayanamadım)
2 litreye yakın su ve 30 dk yürüyüş ( 3 km )
canım spor da var süper. menün harika. sucukla kasarı da zamanla cıkartırsan oldu bu iş :) portakalı da cok cok gec saatte yemediysen bir geceden birsey olmaz, bugün 35 dk yürürsün gider :)
günde 40 dakika yürüyüş bandında yürüyorum.
en az 2 litre su içiyorum.
birde ben sana birşey söyliyeyim bebeğini emziriyosunya.
benim arkadaşım da doğum yaptı.
23 kilo almıştı ve 4 ayda attı tüm kiloyu.
kocası da kadın doğumcu.
su şişelerini sabahtan dolduruyormuş
3 lt su içiyomuş
1 litre süt ve ev kompostosu 1 litreye yakın.
ve sadece 1 göğsünden emiyomuş bebek ve kilolarının tamamını attı üstüne üstlük çokkda sütü var maşallah.
kesinlikle sıvı tüketimine katılıyorum. ben 5 kiloyu resmen 1 lt. itki cayı, 3 lt su ile verdim. tabii spor da ekleyerek. üstelik arada o kadar cok ekmek- patlamıs mısır kacırdım ki. yine de su içtiğim ve bol bol sıvı aldığım sürece almadım.
ayrıca arkadasının taktiği süper canım. ben de öyle yapıyorum. mutfağımın en orta yerine sürahiyi koydum hiç boş bırakmıyorum. ve kendime bugün 2 sürahi bitecek diyorum. bir de 1 ltlik şişeler aldım sabahtan onları dolduruyorum. günde bir bardak suyu tiksinerek içen ben bu hale geldim, 1 saat susuz duramıyorum. cildim yenilendi sanki, ayrıca daha dirençli hissediyorum. meğer ne kadar faydalıymış !
tatlım tabii ki doymuyoruzdur ama ben baska birsey yemek istediğim anda kendime kocaman bir kupa bitki cayı hazırlıyorum zaten midemi şişiriyor, böylelikle diğer yemeklerden uzaklasıyorum :) yukarıda bha'ya da yazdım, diyete yeni basladıgımız için hatalarımız olucak tabii ki. mesele, bunları pat diye kesmekte değil yavaş yavaş azaltmakta. bir dahaki sefere görümcenin mozaik kekinden 2 yerine 1 dilim yemen bile başarın olucak ! bugün telafi edersin tatlım sakın gitti diyet diye düşünmemerhaba kızlar , hoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkürler öncelikle
bütün gün süper dikkat ettim, iyi gidiyordum ki görümcem mozaik pasta getirmiş bir tabak
dayanamadım iki dilim yedim(
şu anda çok açım ama ne yiyim bilmiyorum ki
sirkeli su içip yatayım bari
sizin listelerinize hayran kaldım bu arada okadar şeyle doyuyormusunuz
bursalı varmı bu arada aranızda kızlar?
canım bursalı değilim ama annem mesleğini orada öğrenmiş, arkadaşlarını-akrabalarını ziyarete gidiyoruz cocuklugumdan beri sık sık . nişanlım da ben de bayılıyoruz bursaya vallahi yasanacak sehir :) ayrıca ben evlenme teklifimi bursada aldıgım için yeri bende cok özel
mrb arkadaslar...kalkınca sirkeli ballı sıcak suyumu içtim...kahvaltımı yaptım...peynır, 3 zeytın, bıraz patates kızartması maalesefve 2 bardak sekersız cay...yaptıgım hatayı bılıyorum...yememelıydım kızartmayı ama annem kardesıme kızarmıs...dayanamadım (( sımdı de yesıl cayımı ıcıyorum...
tatlımkahvaltın gayet güzel, patatesi farkındasın zaten ekstra birsey söylemeye gerek yok ama zaten robot değiliz ya canım arada olur o kadar:) hem kahvaltı öğününde kacırdıgın için daha iyi, bu fazlayı öğle ve aksam yemeğini azaltarak cok kolay telafi edebilirisn .
şimdi de 15 dakika zıpla, mekik çek birseyler yap vicdan azabından kurtul :))
sagolasın canım...ewt bır an once bu vıcdan azabından kurtulmam gerek...tmm ip atlayayım bıraz...yedıgım kızartmayı erıteyım...
günaydın kızlar,
gerçi öğlen oldu ama :) herkes iyidir inşallah
benim kahvaltım şekersiz neskafe, 2 dilim tam buğday ekmeği (kızarmış ve üzerine yağ sürülmüş
iki dilim kaşar peyniri
akşam misafirim olcak belki bir daha giremem
ama gece gelip yazarım yediklerimi
görüşürüz iyiki katılmışım size :)
canım mutfaktaydım ben...kendıme mıs gıbı bır mercımek corbası yapıyordum...hazır olsun da 1 kase corba ıceyım dedım...bıraz once 1 kase yogurt yedım...ıcıne de nane ıle keten tohumu atıp karıstırdım...super oldu...sen neler yaptın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?