Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:) canım ben çok şerbetli agır tatlıları yiyemiyorum hafif sütlü tatlılar falan seviyorum. o yüzden sık sık hem de cok güzel tiramisu yaparım :) tiramisu tarzı tatlı seviyorsan veriyim hemen tarifini

tv arşivi 16:01:00

kızlar programın sonuna ilişkin bir link, yarım saat kadar geriye tıklayıp basından izleyin. berrin yiğit kilo vermeniz durdurugunda uygulamamız gereken bir haftalık besin düzeninden bahsetmiş. cok mantıklı, cok saklıklı.süper !

çok sevinirim canım bende güzel bir tiramisu tarifi arıyordum malzemem az ama markete gitmem lazım çocuk uyanınca artık
baharat bende çok kullanırım bu arada

• hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

gülşahcım yazmış ama tekrar hatırlayayım dedim.eşim 12 de gitti evi süpür toparl ancak gelebildim.yeni arkadaşlar hoşgelmiş.umarım kalıcı ve istikrarlı olurlar...

takım şenlenmiş daha okuyamadım geçmişi sayfalar dolmuş taşmış

tesekkur ederım kaptan :))) hosbulduk...ewt kuralları gülşah bıze yolladı bılgılendırdı bızı sagolsun...bu hafta evdeyım ama haftaya okulum baslıyor...okuldan geldıkce yazarım bol bol ınsallah...

bende kendimi tanıtayım gerçi emel tanıyor beni :)

27 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızım var.öğretmenim ama çalışmıyorum.60 kg larda gidip geliyorum boyum 170.hedefim 52-55 arası ikisi de kabulüm.

dünkü menüm yazayım diyete uygun olduğu söylenemez ama

sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin,domates
öğlen dışarıdaydık
3-4 tane bisküvi
akşam arkadaşlarla ızgara balık yedik salata ve 2 bardak kola içtim
2 çatalda revani yedim

ayşe senmisin, bende diyorum uçuk mavi kim :)
sonra mesajlardan buldum
kız sen incecik duruyorsun resimlerde daha nereye zayıflıcaksan
neyse sayenizde bende zayıflarım biraz :)
öptüm ceylinle seni

tanıstıgıma cok memnun oldum kaptan...kızını Allah bağıslasın...emınım cok tatlı seker bır seydır...ben de matematık okuyorum...bu sene son sınıftayım...ogretmen olma yolunda ılerlıyorum hayırlısıyla...ınsallah sen de ıstedıgın kıloya ınersın...

merhabalar kızlar

çok fena hastalandım bu arada dünden beri boğazım şişti

aç karnına sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda
2 dilim ekmek
1 zeytin
2-3 dilim peynir
3-4 çatal acılı ezme
1 haşlanmış yumurta
patates kızartması
2 fincan bitki çayı

amin cnm.bende edebiyat mezunuyum

bha geçmiş olsun.dün msj yazmışsın bende pes edip takımdan koptun sandım bir gün öncesinde hç msjın yoktu çünkü.

tatlılarım öğle yemeğimi hazırlıyorum bir yandan..

çok sevinirim canım bende güzel bir tiramisu tarifi arıyordum malzemem az ama markete gitmem lazım çocuk uyanınca artık
baharat bende çok kullanırım bu arada

canım malzemeler;
- 1 labne (sade)
- 2,5 bardak süt
- 6 kaşık şeker
- 4 dolu dolu kaşık un
- 1 pasta taban ( hazır kek ) , ben kedi dili ile sevmiyorum pasta taban kullanıyorum cnm arasını da kremalıyorum oh mis :)

ilk önce pasta tabanı ıslatmak için ayrı bir bardakta nescafe, sıcak su, 2 tatlı kaşıgı toz şekeri karıstır. bu karısım ile pasta tabanı ayrı ayrı ıslat ama damla damla ıslat yani biraz diriliği kalsın vıcık vıcık ıslanmasın.

sonra bir tencerede, seker-un- sütü karıstır. puding kıvamına gelene kadar sürekli karıstır cünkü unlardan topaklar kalabilir yoksa. 2-3 dakika altını kapatıp beklet sogusun. yeterince sogudugu zaman içine bir paket labnenin tamamını at ve çırpıcıyla iyice çırp.

sonra bu kremayı, hafif ıslattıgın hazır kekin ortasına üstüne sür. en üstüne kek görünmicek şekilde tamamen sür bembeyaz bir görüntü olsun. tüm işlem bitince, 10 dk bekle ve bir küçük süzgecin içine biraz kakao koy, bu süzgece parmagınla hafif hafif vurarak tiramisunun üstünde gezdir - nokta nokta kakao ile gerçek bir tiramisu görüntüsü yaratıyorsn:) ben hazır kekin orta kısmına kremayla beraber damla çikolata da koyuyorum güzel oluyor. afiyet olsun :) bu arada ben alıstım diye mi bilmiyorum 10-15 dakikada bitiveriyor. hem pratik hem cokhafif.

canım bir geceden birsey olmaz bugün dengelersin. özledik seni kuşşuuum

cıok gecmişolsun tatlım benim

canım sımdı tıramısu cektı :))) ben en ıyısı bır bardak sıcak sütün ıcıne tarcın atıp ıceyım...tatlı gıbı olur...ben de 1 kase corba ıctım sımdı...1 dılım de pızza yedım...2 bardak sekersız cay ıctım...sımdı de sıcak suyumu ıcıyorum ıcıne lımon da sıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…