Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

görmedim cnm evet benim

aaa kızlar, siz nerden tanısıosunuz bakiyim :)

tatlım bosver öyle zararlı seyleri , onlar misafirler için:) sen misss gibi sütünü iç ooh. ayrıca şu sıcak su içmene bayılıyorum. ben de içebilsem :/

canım dene sıcak su ıcmeyı...alısırsın zamanla belkı...

ayrıca benim kahvaltıdan sonraki zamanım,

ara- 1 kayısı, 1 büyük bardak bitki çayı

öğle- 1 bardak ayran ( içine keten tohumu attım,ayranla denememiştim süper oldu:)
- 2 salatalık-tuzsuz,limonlu
- 2 küçük parça et, toplamı 1,5 avuc içi kadar falan,en fazla 200 gr falan

tavuk etimi nasıl pişiriyorum? kızlar siz nasıl pişiriyorsunuz bilmiorum ama bana önce annemin öğrettiği sonra diyetisyenimin de söylediği bir yol var, hem de pişirilme tarzı açısından kaloriyi yarı yarıya azaltıyor.
öncelikle etlerimi hiç yaglamıyorum, sadece tavamın altını bir çay kaşıgı zeytinyagını gezdirerek yaglıyorum-etlerimin yapısmaması için. sonra etlerimi yıkıyorum, yıkadıgım suyunu hiç szdürmüyorum doğrudan tavaya koyuyorum. üzerine biraz pul biber ve kekik ekliyorum. hem metabolizmamı hızlandırıyor hem de tuzun eksikliğini hiiiç hissetmiyorum. sonra kapağını kapatıyorum bir süre sonra ters yüz ediyorum kısık ateşte en fazla 15 dakikada hazır, hem de mis gibi. burada önemli olan etleri yağlamamanız ve yıkadıgınız gibi suyuyla tavaya koymanız, bu sekilde kendi suyuyla pişiyor. Bir de daha hızlı ve kolay pişmesi için, etlerimi yatay olarak ortadan ikiye bölüyorum, yoksa içi çiğ kalır..

baharatlı ve saglıklı, düşük kalorili öğle yemeğim:)

bu arada aysecim regl dönemi için cok haklısın, bana da ne olursa o ara oluyor hele o tatlı krizim yok mu neyseki birkaç gün sürüyor :)

ayy yarın cumaaaaaaa..... kaç çıkıcagımı cok merak ediyorum. dünden beri 300 gr vermiş olsam süper olur :)

bha geçmiş olsun.dün msj yazmışsın bende pes edip takımdan koptun sandım bir gün öncesinde hç msjın yoktu çünkü.

yok cnm benim pes ededrmiyim hiç ogün hiç girememiştim haber de veremedim bu arada ben kilomu bugün söylesem olur dimi geçen hafta söylemiştim ya cnm bide tickerlerimmizi nasıl değiştirecez cnm

çok sağol cnm benimmm

kızlar yemekten sonra 30 kez kollarımı bacaklarımı acıp kapatarak(yıldız şeklinde) zıpladım. zıplamak diyip gecmeyin nefesiniz kesilio valla:) bu egzerisizi 30 gün incel programında yapıyoruz, kardiyo egzersizlerindenmiş. aklınıza geldikçe zıplayın :) en kolay egzersiz.

tmm canım...yarın tartılır kaydederım...haftaya kadar ınsallah hatrı sayılır bır fark olur kılomda...

bize de söyle canım, kagıda yazıp bırakma :) yarın en gez 11.30a kadar kilo bildirimi yap, listeye girmesen de hepimiz aynı anda birbirimizi cesaretlendirmiş oluruz.

tmm canım...yazayım ben buraya yarın...cok heyecandım sımdı...ben salı gununden bu yana dıkkat edıyorum yedıgıme ıctıgıme...farkı merak edıyorum acıkcası...

tmm canım...yazayım ben buraya yarın...cok heyecandım sımdı...ben salı gununden bu yana dıkkat edıyorum yedıgıme ıctıgıme...farkı merak edıyorum acıkcası...

canım ben de en son salı tartılmıstım, 2 gündür cok saglıklı beslendim pek meraktayım. 2 günde 300-400 gr bile olsa cok sevinicem :)

bu arada aysecim aklıma gedi ya sümeyye nerelerde? gecmiş mejlara bakarken farkettim. eski arkadaslardan cok az kişiyiz.

ayrıca kızlar hepinize soruyorum aranızda hiç burun ameliyatı olan var mı ?

yok cnm benim pes ededrmiyim hiç ogün hiç girememiştim haber de veremedim bu arada ben kilomu bugün söylesem olur dimi geçen hafta söylemiştim ya cnm bide tickerlerimmizi nasıl değiştirecez cnm

sorduğun iyi oldu cnm.
sen ve narsisus gecen cuma ki kg nuzu ve hedef kg nuzuda yazacaksınız kızlar.hedef kg gerçekte kaç kg olmak istiyorsanız ona göre belirleyin yani kısa hedefler olmasın çünkü hedefine ulaşan mezun ediliyor.bildirim yarın 10.30 a kadar

cnm o tedavi görecekti bebek için o yüzden ayrıldı takımdan

tavuklu makarana nerede kızlar kaç gündür msj nı görmedim 3. günden sonra mazeret bildirmeden takımdan uzaklaşan diskalifiye oluyor

cnm ben bebekten dolayı geç uyanıyorum onun için söylim şimdiden geçen haftaki kilom 74.5 bugün 74.4 hedef kilom 60 cnm.boylarımızıda yazsak olurmu cnm yakın boy ve kiloya göre daha çekişmeli olsak rakip olarak yakın olanı seçsek kendi kendimize yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…