görmedim cnm evet benim
canım sımdı tıramısu cektı :))) ben en ıyısı bır bardak sıcak sütün ıcıne tarcın atıp ıceyım...tatlı gıbı olur...ben de 1 kase corba ıctım sımdı...1 dılım de pızza yedım...2 bardak sekersız cay ıctım...sımdı de sıcak suyumu ıcıyorum ıcıne lımon da sıktım...
aaa kızlar, siz nerden tanısıosunuz bakiyim :)
tatlım bosver öyle zararlı seyleri , onlar misafirler için:) sen misss gibi sütünü iç ooh. ayrıca şu sıcak su içmene bayılıyorum. ben de içebilsem :/
kaptan...aranıza yenı katılanlar olarak bız, yarın kılolarımızı buraya yazacak mıyız...
bha geçmiş olsun.dün msj yazmışsın bende pes edip takımdan koptun sandım bir gün öncesinde hç msjın yoktu çünkü.
biz hamileliğimizin başından beri tanışıyoruz gülşahcım haziran annelerinden
bha geçmiş olsun arkadaşım
tatlılarım öğle yemeğimi hazırlıyorum bir yandan..
canım malzemeler;
- 1 labne (sade)
- 2,5 bardak süt
- 6 kaşık şeker
- 4 dolu dolu kaşık un
- 1 pasta taban ( hazır kek ) , ben kedi dili ile sevmiyorum pasta taban kullanıyorum cnm arasını da kremalıyorum oh mis :)
ilk önce pasta tabanı ıslatmak için ayrı bir bardakta nescafe, sıcak su, 2 tatlı kaşıgı toz şekeri karıstır. bu karısım ile pasta tabanı ayrı ayrı ıslat ama damla damla ıslat yani biraz diriliği kalsın vıcık vıcık ıslanmasın.
sonra bir tencerede, seker-un- sütü karıstır. puding kıvamına gelene kadar sürekli karıstır cünkü unlardan topaklar kalabilir yoksa. 2-3 dakika altını kapatıp beklet sogusun. yeterince sogudugu zaman içine bir paket labnenin tamamını at ve çırpıcıyla iyice çırp.
sonra bu kremayı, hafif ıslattıgın hazır kekin ortasına üstüne sür. en üstüne kek görünmicek şekilde tamamen sür bembeyaz bir görüntü olsun. tüm işlem bitince, 10 dk bekle ve bir küçük süzgecin içine biraz kakao koy, bu süzgece parmagınla hafif hafif vurarak tiramisunun üstünde gezdir - nokta nokta kakao ile gerçek bir tiramisu görüntüsü yaratıyorsn:) ben hazır kekin orta kısmına kremayla beraber damla çikolata da koyuyorum güzel oluyor. afiyet olsun :) bu arada ben alıstım diye mi bilmiyorum 10-15 dakikada bitiveriyor. hem pratik hem cokhafif.
canım bir geceden birsey olmaz bugün dengelersin. özledik seni kuşşuuum
cıok gecmişolsun tatlım benim
deneme sürecindesiniz cnm kg nu kaydet eğer bu şekilde kuarllar uygun devam edersen haftaya cuma alacağım listeye
tmm canım...yarın tartılır kaydederım...haftaya kadar ınsallah hatrı sayılır bır fark olur kılomda...
kızlar yemekten sonra 30 kez kollarımı bacaklarımı acıp kapatarak(yıldız şeklinde) zıpladım. zıplamak diyip gecmeyin nefesiniz kesilio valla:) bu egzerisizi 30 gün incel programında yapıyoruz, kardiyo egzersizlerindenmiş. aklınıza geldikçe zıplayın :) en kolay egzersiz.
bize de söyle canım, kagıda yazıp bırakma :) yarın en gez 11.30a kadar kilo bildirimi yap, listeye girmesen de hepimiz aynı anda birbirimizi cesaretlendirmiş oluruz.
tmm canım...yazayım ben buraya yarın...cok heyecandım sımdı...ben salı gununden bu yana dıkkat edıyorum yedıgıme ıctıgıme...farkı merak edıyorum acıkcası...
yok cnm benim pes ededrmiyim hiç ogün hiç girememiştim haber de veremedim bu arada ben kilomu bugün söylesem olur dimi geçen hafta söylemiştim ya cnm bide tickerlerimmizi nasıl değiştirecez cnm
canım ben de en son salı tartılmıstım, 2 gündür cok saglıklı beslendim pek meraktayım. 2 günde 300-400 gr bile olsa cok sevinicem :)
bu arada aysecim aklıma gedi ya sümeyye nerelerde? gecmiş mejlara bakarken farkettim. eski arkadaslardan cok az kişiyiz.
ayrıca kızlar hepinize soruyorum aranızda hiç burun ameliyatı olan var mı ?
cnm o tedavi görecekti bebek için o yüzden ayrıldı takımdan
sorduğun iyi oldu cnm.
sen ve narsisus gecen cuma ki kg nuzu ve hedef kg nuzuda yazacaksınız kızlar.hedef kg gerçekte kaç kg olmak istiyorsanız ona göre belirleyin yani kısa hedefler olmasın çünkü hedefine ulaşan mezun ediliyor.bildirim yarın 10.30 a kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?